Οι αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (20-26/4)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (20-26/4) Facebook Twitter
Delilah Cui
0

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν μέσα στις επόμενες μέρες και θα πρέπει να είστε ευέλικτοι για να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που είναι ευμετάβλητες. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο την Πέμπτη θα απαιτήσει μια νέα προσέγγιση στις επιχειρήσεις και τη διαχείριση των πόρων σας καθώς φέρνει κάποιες ξαφνικές και απροσδόκητες αλλαγές. Είναι μια καλή εποχή για να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας, ενώ δεν αποκλείεται να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Το Σάββατο γυρίζει ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία και καθώς θα διανύει τον τομέα της καριέρας και της φήμης, θα σας δοθούν ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση αλλά θα πρέπει να δουλέψετε εντατικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Εποχή σημαντικών αλλαγών που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας και θα έχουν να κάνουν κυρίως με τον τρόπο επικοινωνίας. Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης στο ζώδιό σας αποτελεί την προσωπική σας πρωτοχρονιά και θα εστιάσετε στις προσωπικές σας επιθυμίες και τα όνειρά σας. Καινοτόμες ιδέες θα σας ωθήσουν στην αναζήτηση διαφορετικών κατευθύνσεων και αν προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες, που θα οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες, θα βγείτε κερδισμένοι. Το Σάββατο γυρίζει ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία και ξεκινάει ένας κύκλος όπου θα εστιάσετε την προσοχή σε ένα σημαντικό σας έργο. Όσοι έχετε ενδοιασμούς για τη σταδιοδρομία σας ενδεχομένως να απογοητευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη της Πέμπτης στον Ταύρο σας δίνεται η ευκαιρία να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας και να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Η γυμναστική είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανεβάσετε την ψυχολογία σας και δεν πρέπει να υποτιμάτε τα οφέλη της. Ενημερωθείτε για εναλλακτικούς τρόπους, κάντε ποδήλατο, περπατήστε. Γενικά χρειάζεστε μια τόνωση όσον αφορά τον ψυχισμό σας και εκεί πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας. Το Σάββατο γυρίζει ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία κι ενδεχομένως να εντείνει την ανησυχία σας για οικονομικά θέματα που θα αφορούν κοινούς πόρους. Επίσης, θα επανεξετάσετε τη σχέση σας και θα διεκδικήσετε περισσότερο προσωπικό χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα σάς βρίσκει γεμάτους αδημονία για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και αν μεθοδεύσετε τις ενέργειές σας θα βγείτε κερδισμένοι. Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης στον Ταύρο αποτελεί ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα καθώς οι ιδέες σας είναι πολλές και αν τις προωθήσετε στα κατάλληλα πρόσωπα θα έχουν ανταπόκριση. Επίσης, μπορείτε να ξεκινήσετε μια συλλογική προσπάθεια και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας εθελοντικά. Οι φιλίες θα αποτελέσουν βασικό σας μέλημα καθώς στην εποχή που όλα αλλάζουν, οι φίλοι έχουν ανεκτίμητη αξία. Το Σάββατο ο Πλούτωνας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και καθώς διανύει τον τομέα των σχέσεων, ενδεχομένως να προκύψει μια συνεργασία για την οποία προσπαθούσατε καιρό.

ΛΕΩΝ

Οι φιλοδοξίες και τα όνειρά σας θα αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής σας και θα προωθήσετε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας με σθένος. Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης στον Ταύρο ευνοεί νέα ξεκινήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και είναι ιδανική στιγμή για να ανοίξετε την επιχείρησή σας. Φτιάξτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που σάς παρέχει η τεχνολογία. Έτσι, θα εδραιώσετε την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο και θα την προωθείτε εύκολα, έχοντας μακροπρόθεσμα οφέλη. Με την επιστροφή του Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία το Σάββατο, η ανησυχία σας για επαγγελματικά και για θέματα υγείας θα σας οδηγήσει σε μια νέα θεώρηση των πραγμάτων και σε αλλαγή τρόπου ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σταδιοδρομία σας, θέματα σπουδών και διαδικαστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν μέσα στις επόμενες μέρες και θα είναι ένα διάστημα αυξημένης ανησυχίας. Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης αποτελεί μεν μια καλή στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, ωστόσο δεν θα λείψουν τα εμπόδια και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Επίσης, θα δώσετε έμφαση στις σχέσεις σας και θα μπορέσετε να επιλύσετε τα προβλήματά σας. Με την επιστροφή του Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία το Σάββατο, θα ενταθεί η ανάγκη σας για απολαύσεις και απόκτηση πλούτου και μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας, αν αναλάβετε ρίσκα. Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και κινηθείτε με ευελιξία.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά (κοινοί πόροι, φόροι, περιουσιακά ζητήματα) είναι στο επίκεντρο, και ενώ μπορεί να υπάρχουν προκλήσεις και εμπόδια, με την επιμονή και την υπευθυνότητά σας θα ξεπεραστούν. Κάποιοι από εσάς θα μπορούσατε να ξεκινήσετε ή να αναζωογονήσετε μια ερωτική σχέση, ή ακόμη και να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης στον Ταύρο φέρνει ευκαιρίες για να απαλλαγείτε από τους περιορισμούς ή να επεξεργαστείτε ξανά τη στάση σας απέναντι στη ζωή. Κάποια γεγονότα σάς επιβάλλουν αλλαγή στάσης και θα καταφέρετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Το Σάββατο ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος και θα ασχοληθείτε με οικιακά και οικογενειακά σας θέματα και με ό,τι παρουσιάζει ελλείψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς είναι η εποχή που δίνετε περισσότερη προσοχή στις συνεργασίες σας και αναζητάτε νέους τρόπους για να εκσυγχρονίσετε την επιχείρησή σας και τον τρόπο επικοινωνίας με το αγοραστικό σας κοινό. Κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες προκειμένου να ανταποκριθείτε στις επιταγές της εποχής καθώς ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης στον Ταύρο δίνει ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια καινούρια συνεργασία, ενώ αποτελεί και ιδανική στιγμή για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Με την επιστροφή του Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία το Σάββατο ξεκινά ένας κύκλος όπου θα αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας και θα δώσετε περισσότερη προσοχή σε σχέσεις με οικείους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σας θα είναι το βασικό σας μέλημα και ό,τι αφορά την υγεία. Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης στον Ταύρο σηματοδοτεί την έναρξη μια νέας εποχής στον τομέα της εργασίας και αν αναζητήσετε καινούριες ευκαιρίες, θα βγείτε κερδισμένοι. Στην παρούσα φάση, είναι πολύ σημαντική η ευελιξία και η διορατικότητα. Εξετάστε τις ανάγκες της αγοράς και προσαρμόστε τις υπηρεσίες σας στις νέες συνθήκες. Επίσης, είναι ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση, έπειτα από τις κραιπάλες των γιορτών. Το Σάββατο ο Πλούτωνας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και θα σας δώσει την ευκαιρία να ενισχύσετε το εισόδημά σας μέσω μιας πηγής εσόδων που είχε μείνει αδρανής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δημιουργική σας διάθεση είναι στα ύψη και αν επικεντρωθείτε στο έργο σας, θα καταφέρετε πολλά. Σίγουρα κάποια πράγματα έχουν αλλάξει ως προς τον τρόπο επικοινωνίας, ωστόσο με τη συνδρομή του διαδικτύου θα βρείτε καινούριους τρόπους και κανάλια, προκειμένου να προωθήσετε τη δουλειά σας. Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης στον Ταύρο ευνοεί το ξεκίνημα ενός έργου ή μιας ερωτικής σχέσης, ενώ αποτελεί ιδανική στιγμή για απόκτηση παιδιού. Με την επιστροφή του Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, θα αναθεωρήσετε τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες σας κι ενδεχομένως να βάλετε καινούριες προτεραιότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η οικογένεια και το σπίτι θα σας απασχολήσουν μέσα στις επόμενες μέρες και θα είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε κάποιες αλλαγές ή επιδιορθώσεις στο χώρο σας. Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης στον Ταύρο αποτελεί ιδανική στιγμή για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και τις συνθήκες διαβίωσης που μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχουν γίνει δύσκολες λόγω εγκλεισμού. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της ακίνητης περιουσίας και έχετε την ευχέρεια να εκσυγχρονίσετε την επιχείρησή σας. Με την επιστροφή το Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία το Σάββατο, θα αναζητήσετε τρόπους τόνωσης της ψυχολογίας σας, η οποία με όλα όσα συμβαίνουν έχει πέσει στα τάρταρα.

ΙΧΘΥΣ

Οι αποφάσεις που θα πάρετε μέσα στις επόμενες μέρες θα επηρεάσουν τη σταδιοδρομία σας και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Οι συνθήκες μεταβάλλονται συνεχώς κι αν δεν καταφέρετε να προσαρμοστείτε εγκαίρως, θα παραμείνετε στάσιμοι. Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης στον Ταύρο δίνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα που μπορεί να αφορούν την εκπαίδευση, το εμπόριο και τις επικοινωνίες. Κάποιες μεταρρυθμίσεις στην επιχείρησή σας είναι αναγκαίες κι ενδεχομένως να χρειαστεί να αποκτήσετε γνώσεις που θα αφορούν την τεχνολογία. Το Σάββατο ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία και τα μελλοντικά σας σχέδια θα αναθεωρηθούν. Ιδέες που δεν υλοποιήθηκαν στο παρελθόν, επανέρχονται στο προσκήνιο.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM