1.

Το Κindle Βook της Αmazon

 

 

Αγαπώ πολύ το διάβασμα γιατί με βοηθά να χαλαρώνω και να εμπνέομαι. Το Κindle, λοιπόν, είναι ένας πολύ πρακτικός τρόπος να διαβάζω τα αγαπημένα μου βιβλία, ιδίως στις διακοπές. Ουσιαστικά, μπορώ να κρατάω στην τσάντα μου όσα βιβλία θέλω. Διαμορφώνω τη φωτεινότητα ανάλογα με τον εξωτερικό φωτισμό, προσαρμόζω το μέγεθος των γραμμάτων και διευκολύνομαι αρκετά.

www.amazon.com


2.

Η μάσκαρα Κορρές

 

 

Μια γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της δεν χρειάζεται έντονο μακιγιάζ για να ξεκινήσει την ημέρα της. Μια ελαφριά μάσκαρα είναι ό,τι πρέπει για να τονίσω το βλέμμα μου χωρίς υπερβολές. Τη συγκεκριμένη την προτιμώ γιατί βγαίνει σε διάφορα funky χρώματα, έχει ιδανικό build up και μπορείς να τη βρεις και στα φαρμακεία σε αρκετά οικονομική τιμή.

www.korres.com

 

3.

Η BB Cream Βοbbi Brown

 

 

Όσο μεγαλώνει κανείς περιορίζει το μακιγιάζ του, αφού πρώτα έχει πειραματιστεί αρκετά. Ένα προϊόν που δεν αποχωρίζομαι είναι η ΒΒ Cream της Bobbi Brown. H κρέμα αυτή βγαίνει σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων, έχει αντηλιακή προστασία και ελαφριά κάλυψη, κάτι που την καθιστά ιδανική και για πρωί και για βράδυ.

bobbibrowncosmetics.com

 

4.

Τα ακουστικά Sony WH-H800 h.ear

 

 

Tα συγκεκριμένα ακουστικά έχουν τον καλύτερο δυνατό ήχο. Είναι άνετα και τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά, είτε όταν ξεκινώ την ημέρα μου με πρωινή γυμναστική είτε αν θέλω να δουλέψω συγκεντρωμένη, ακούγοντας την αγαπημένη μου μουσική, απομονωμένη από το εξωτερικό περιβάλλον. Με τα συγκεκριμένα μπορείς να μιλήσεις και στο τηλέφωνο, οπότε εντάσσονται ιδανικά στο kit ταξιδιών μου.

www.sony.gr


5.

Την κολόνια Chanel Cristalle

 

 

Ως έφηβη φορούσα τη Chanel No19, ενώ στην πορεία κατέληξα στη Chanel Cristalle, μια κλασική κολόνια με ιστορία όχι τόσο διαδεδομένη. Δημιουργήθηκε το 1975 από τον Henri Robert και η βάση της είναι το αρωματικό κίτρο. Την έχω ξεχωρίσει γιατί είναι ελαφριά, με ένα δροσερό άρωμα που ταιριάζει και στο καλοκαίρι και στον χειμώνα.

www.chanel.com