Η έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019» αναμένεται ιδιαίτερα αναβαθμισμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Με 150 νέα μοντέλα, καινοτόμες τεχνολογίες και φυσικά 32 πρεμιέρες επί ελληνικού εδάφους, η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως και τις 17 Νοεμβρίου στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο (αίθουσα ξιφασκίας) στο Ελληνικό.

 

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά νέα μοντέλα από τις εξής εταιρείες: Alfa Romeo, BMW, Dacia, DS Automobiles, FIAT, Ford, Hyundai, Jeep, KIA, Mazda, Mercedes-Benz, MINI, Opel, Peugeot, Renault, SEAT, Skoda, smart, Subaru, Volkswagen και Volvo.

 

Η φετινή διοργάνωση εναρμονίζεται πλήρως με τις επιταγές της εποχής, με αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αυτόνομη οδήγηση, καθώς και υβριδικά μοντέλα να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού.


Η φετινή διοργάνωση εναρμονίζεται πλήρως με τις επιταγές της εποχής, με τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, την αυτόνομη οδήγηση, καθώς και τα υβριδικά μοντέλα να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού και όχι μόνο. Ωστόσο το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά μεταξύ άλλων και τα νέα Renault Clio, Opel Corsa, Ford Puma, Volkswagen Golf και Volvo XC40 T3 Geartronic.

 

Η «Αυτοκίνηση Anytime 2019» παρουσιάζεται αναβαθμισμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού έχει προστεθεί έξτρα εκθεσιακός χώρος για να καλύψει περισσότερες συμμετοχές, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δωρεάν test drives στους χώρους του αεροδρομίου.

 

Τέλος, να σημειωθεί ότι η έκθεση θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00-21:00 και Σάββατο και Κυριακή 10:00-21:00.

 

Νέο Opel Corsa.
Νέο Opel Corsa.

Νέο Renault Clio,
Νέο Renault Clio,

Νέο Ford Puma.
Νέο Ford Puma.

Νέο Volvo XC40 T3 Geartronic.
Νέο Volvo XC40 T3 Geartronic.

Νέο Volkswagen Golf.
Νέο Volkswagen Golf.