Alfa Romeo Giulia: Έρωτας με την πρώτη ματιά
Η Alfa Romeo Giulia είναι διαθέσιμη με κινητήρες βενζίνης και diesel για όλα τα γούστα και, κυρίως, βαλάντια.

Alfa Romeo Giulia: Έρωτας με την πρώτη ματιά

Ένα από τα πιο ελκυστικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν κατάγεται από την Ιταλία.

Η επιστροφή της ιταλικής φίρμας στην premium μεσαία κατηγορία αποτέλεσε μια ιδιαίτερα σημαντική είδηση και πλέον, σχεδόν τρία χρόνια μετά, οι Ιταλοί αισθάνονται δικαιωμένοι με την επιλογή τους.

 

Σχεδιαστικά, η Giulia αποτελεί την επιτομή του «έρωτα με την πρώτη ματιά». Όπως ήταν αναμενόμενο, ξεχωρίζουν ο χαρακτηριστικός θυρεός της Alfa Romeo στη μάσκα, τα αμυγδαλωτά φώτα με προβολείς τεχνολογίας LED, ενώ είναι εντυπωσιακό το «πάντρεμα» της ελκυστικής σιλουέτας με τη σπορ/σεντάν σχεδιαστική λογική.

 

Alfa Romeo Giulia: Έρωτας με την πρώτη ματιά


O εσωτερικός κόσμος της Giulia έρχεται να επιβεβαιώσει όλα όσα διαδραματίζονται εκτός, με bonus την εξαιρετική αίσθηση ποιότητας την οποία αποπνέει, πέρα από τη διαχρονική σπορ αίσθηση και τη δεδομένη ιταλική φινέτσα.

 

Τόσο ο πίνακας οργάνων όσο και η οθόνη στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, με το σύστημα Alfa D.N.A. να δίνει τον ρυθμό σχετικά με τον τρόπο οδήγησης που θέλει να ακολουθήσει ο εκάστοτε οδηγός.

 

Alfa Romeo Giulia: Έρωτας με την πρώτη ματιά

 

Οι επιβάτες θα μετακινηθούν με άνεση και ασφάλεια, ενώ ο χώρος για τις αποσκευές των 480 λίτρων είναι υπέρ το δέον αρκετός για μεταφορές αντικειμένων όλων των ειδών και μεγεθών.

 

Μιλώντας για ασφάλεια, να αναφέρουμε ότι στον βασικό εξοπλισμό της Giulia περιλαμβάνονται συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, όπως είναι τα Integrated Braking System, Forward Collision Warning, Autonomous Emergency Brake και Lane Departure Warning.

 

Τον εξοπλισμό ολοκληρώνουν η κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές καθοδήγησης, οι αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, η ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα του χώρου αποσκευών και η αυτόματη ενεργοποίηση των εμπρός προβολέων.

 

Alfa Romeo Giulia: Έρωτας με την πρώτη ματιά


Η Alfa Romeo Giulia είναι διαθέσιμη με κινητήρες βενζίνης και diesel για όλα τα γούστα και, κυρίως, βαλάντια. Σίγουρα ξεχωρίζει η πιο προσιτή έκδοση με τον turbodiesel κινητήρα των 2,2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει από 150 έως και 210 ίππους, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα εξαιρετική οικονομία καυσίμου, χωρίς να υστερεί σε επιδόσεις σε σχέση με τις βενζινοκίνητες εκδοχές του ιταλικού μοντέλου.

 

Από την άλλη, η κορυφαία Quadrifoglio Verde των 510 ίππων ξεπερνάει κάθε προσδοκία, βάζοντας «φωτιά» στην άσφαλτο, προφανώς, όμως, με το ανάλογο οικονομικό «τίμημα».

 

Alfa Romeo Giulia: Έρωτας με την πρώτη ματιά


Στον δρόμο η Giulia σου προσφέρει όλα όσα θα περίμενες από ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας της και, κυρίως, του χαρακτήρα της. Πίσω κίνηση ή τετρακίνηση, σπορ αίσθηση, η οποία συνδυάζεται με οικολογικό χαρακτήρα, ασφάλεια ακόμα και στην ανώτερη ταχύτητα και απόλαυση στα ύψη. Ένα αυτοκίνητο για να το ερωτευτείς!

 

Συνολικά, η επανεμφάνιση της Alfa Romeo στην premium μεσαία κατηγορία ανακάτεψε την τράπουλα και με όπλο την αξεπέραστη σχεδιαστική φιλοσοφία της, την ανταγωνιστική αρχική τιμή της, καθώς και το ιταλικό DNA, το οποίο ρέει άφθονο κατά μήκος του αμαξώματός της, η Giulia βάζει δύσκολα στον ανταγωνισμό.

 

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ