Η Opel θα διαθέτει 8 ηλεκτρικά μοντέλα έως το 2021
Η Opel το 2021 θα διαθέτει 8 ηλεκτρικά μοντέλα στη γκάμα της, ενώ το 2024 η γκάμα της θα είναι πλήρως εξηλεκτρισμένη.

Η Opel θα διαθέτει 8 ηλεκτρικά μοντέλα έως το 2021

Ο πλήρης εξηλεκτρισμός για την γκάμα της γερμανικής φίρμας αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2024.

Η Opel συνεχίζει ακάθεκτη στο δρόμο της ηλεκτροκίνησης, καθώς από το 2021 θα προσφέρει συνολικά οκτώ ηλεκτροκίνητα οχήματα σε σημαντικές κατηγορίες της αγοράς, με υψηλά νούμερα πωλήσεων.


«Σκοπεύουμε στον πλήρη εξηλεκτρισμό της προϊοντικής γκάμας μας μέχρι το 2024. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα μετά το φετινό λανσάρισμα των Corsa-e και Grandland X Hybrid4», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Opel, Michael Lohscheller.

 

Η ηλεκτρική επέλαση της Opel συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, καθώς το 2021 θα διαθέτει 8 ηλεκτρικά μοντέλα στη γκάμα της, με τον πλήρη εξηλεκτρισμό της να τοποθετείται χρονικά στο 2024.


Με τη νέα χρονιά οι ηλεκτροκίνητες εκδόσεις του Vivaro και του διαδόχου του Mokka X, θα πλαισιώσουν την ηλεκτρική γκάμα της Opel, ενώ ηλεκτρικές εκδόσεις των Combo και Combo Life, καθώς και του Zafira Life, θα προστεθούν το 2021. Την ίδια στιγμή προγραμματίζεται και μία ηλεκτρική έκδοση της επόμενης γενιάς Astra.


«Αυτή η προϊοντική γκάμα θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους φιλόδοξους στόχους μας περί μείωσης εκπομπών ρύπων στην Ευρώπη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Lohscheller.


Για να συμπληρώσει:

 

«Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί απαραίτητο συστατικό στοιχείο για κάτι τέτοιο. Επιπλέον, οι υπερσύγχρονοι και αποδοτικοί θερμικοί κινητήρες μας και η έρευνα και εξέλιξη της τεχνολογίας κυψελών καυσίμου στο 'Centre of Competence' στο Rüsselsheim θα συμβάλλουν ουσιαστικά στη μελλοντική βιωσιμότητα και διαχρονικότητα της εταιρείας μας».

 

Η Opel θα διαθέτει 8 ηλεκτρικά μοντέλα έως το 2021
Το ηλεκτρικό Opel Corsa-e θα κυκλοφορεί στους ευρωπαϊκούς δρόμους από την άνοιξη του 2020.

Η Opel θα διαθέτει 8 ηλεκτρικά μοντέλα έως το 2021
Το υβριδικό σύστημα του Opel Grandland X Hybrid4 αποτελείται από έναν turbo κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων 200 ίππων, καθώς και από δύο ηλεκτροκινητήρες 109 ίππων.

 

 

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ