Η Mercedes-Benz προχώρησε σε ανανέωση της GLC Coupé με στόχο να φρεσκάρει την εικόνα του επιβλητικού SUV μοντέλου της με τη σπορ εμφάνιση.

 

Οι διαφορές εντοπίζονται κυρίως στην ανασχεδιασμένη μάσκα, στα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED εμπρός και πίσω, στην προσθήκη επιπλέον χρωμίου στο αμάξωμα, καθώς και στον νέο διαχυτή με τις μεγαλύτερες απολήξεις της εξάτμισης.

 

 


Αντίστοιχες είναι οι επεμβάσεις στο εσωτερικό της, το οποίο είναι ακόμα πιο ποιοτικό, ενώ διαθέτει νέες επενδύσεις και νέο τιμόνι πολλαπλών χρήσεων. Την παράσταση κλέβει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών, σε συνδυασμό με την οθόνη της κεντρικής κονσόλας των 10,25 ιντσών, μέσω της οποίας πραγματοποιείται ο χειρισμός του αναβαθμισμένου συστήματος MBUX, το οποίο διαθέτει λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης.

 

 


Τέλος, σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα με τα οποία διατίθεται η ανανεωμένη GLC Coupé, συναντάμε έναν δίλιτρο κινητήρα βενζίνης με απόδοση από 197 έως 258 ίππους και έναν επίσης 2 λίτρων diesel με ισχύ από 163 έως 245 ίππους, ικανούς να μεταφέρουν με άνεση και ασφάλεια τους επιβάτες του σπορ πολυτελούς SUV της γερμανικής φίρμας.

 

 

 

Tο άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO