Η Hyundai είναι πλέον της μόδας
Η Hyundai τα τελευταία χρόνια διακρίνεται πλέον και για τη σχεδιαστική πρωτοτυπία των μοντέλων της

Η Hyundai είναι πλέον της μόδας

Τα βήματα προόδου της κορεάτικης φίρμας στον σχεδιαστικό τομέα είναι κάτι παραπάνω από εμφανή.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, όπως αποδεικνύεται και στην περίπτωση της Hyundai, η οποία τα τελευταία χρόνια διακρίνεται πλέον και για τη σχεδιαστική πρωτοτυπία των μοντέλων της, πέρα από τις αρετές οι οποίες τη χαρακτηρίζουν διαχρονικά.


Οπότε δεν προκαλεί έκπληξη για κανέναν η συμμετοχή της στη φετινή Εβδομάδα Σχεδιασμού στο Μιλάνο, καθώς και σε εκδηλώσεις αντίστοιχου περιεχομένου. Στο πλαίσιο του concept «Style Set Free», η κορεάτικη φίρμα παρουσίασε στο κοινό το καινοτόμο όραμά της για τη μελλοντική μετατροπή των οχημάτων σε ατομικούς χώρους διαβίωσης.


Παράλληλα, η Hyundai μας σύστησε και το «Smart Docent», έναν ηχητικό οδηγό εκθέσεων, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί εκτενέστερα σε μελλοντικές εκδηλώσεις της κορεάτικης εταιρείας. Η αλήθεια είναι ότι το μέλλον βρίσκεται πιο κοντά απ' όσο νομίζουμε και σε αυτό φαίνεται ότι συμφωνούν και οι άνθρωποι της Hyundai.

 

Η Hyundai είναι πλέον της μόδας
Η κορεάτικη εταιρεία παρουσίασε στην Εβδομάδα Σχεδιασμού στο Μιλάνο το καινοτόμο όραμά της για τη μελλοντική μετατροπή των οχημάτων σε ατομικούς χώρους διαβίωσης.

 

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ