Όλα τα νέα μοντέλα της SEAT στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου
Στο περίπτερο νούμερο 11 θα εκτίθεται όλη η γκάμα μοντέλων της SEAT.

Όλα τα νέα μοντέλα της SEAT στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου

Η «Αυτοκίνηση Anytime 2019» θα φιλοξενήσει την γκάμα SUV και μοντέλων φυσικού αερίου (TGI) της ισπανικής φίρμας.

Η Έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019» θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από το Σάββατο 09 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, με αρκετές πρεμιέρες και νέα μοντέλα.


Στο περίπτερο νούμερο 11 θα εκτίθεται όλη η γκάμα μοντέλων της SEAT, ενώ το ενδιαφέρον του κοινού αναμένεται να συγκεντρώσουν τα εντυπωσιακά SUV, καθώς και τα ιδιαίτερα οικονομικά μοντέλα φυσικού αερίου TGI.

 

Η SEAT πιστή στη δέσμευση της να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, έχει επενδύσει σε οχήματα διπλού καυσίμου τροφοδοτούμενα με CNG και βενζίνη.


Η πρώτη φάση της πλήρους αναβάθμισης όλων των μοντέλων της SEAT ολοκληρώθηκε πρόσφατα με το λανσάρισμα του Tarraco, το οποίο συμπλήρωσε ιδανικά την οικογένεια SUV της ισπανικής φίρμας, ως ο «μεγαλύτερος αδελφός» των Ateca και Arona.


Παράλληλα, η SEAT πιστή στη δέσμευση της να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, έχει επενδύσει σε οχήματα διπλού καυσίμου τροφοδοτούμενα με CNG και βενζίνη.

 

Όλα τα νέα μοντέλα της SEAT στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου

 

Στο περίπτερο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τρία αξιόλογα μοντέλα TGI, οχήματα τα οποία είναι από τα πλέον «καθαρά», οικονομικά και πιο αποδοτικά της αγοράς.


Τέλος, στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί και φέτος το καθιερωμένο Test Drive, όπου οι φίλοι της ισπανικής φίρμας θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το Ibiza 1.0 TGI 90hp Style Plus, το Arona 1.0 TSI 115hp Xcellence DSG, το Ateca 1.6 TDI 115hp Style DSG Ecomotive, καθώς και το Tarraco 1.5 TSI 150hp ACT Style.

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ