ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

 
 
Large σε χώρους, XLarge σε οικονομία. Αυτό είναι το νέο ΚΙΑ Sportage 48V Hybrid

Large σε χώρους, XLarge σε οικονομία. Αυτό είναι το νέο ΚΙΑ Sportage 48V Hybrid

Η άνεση ενός μεγάλου SUV με τη χαμηλή κατανάλωση ενός υβριδικού

Ο κανόνας λέει πως ένα μεγάλο SUV έχει υψηλή κατανάλωση. Όχι πια. Το νέο Kia Sportage 48V Hybrid είναι εδώ για να γκρεμίσει τα στερεότυπα. Προσφέρει βασιλικούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές, ενώ ταυτόχρονα δεν είναι σπάταλο σε κατανάλωση και κόστος χρήσης. Πώς; Με την τεχνολογία 48V Hybrid, η οποία συνδυάζει το σύγχρονο πετρελαιοκινητήρα 1.6D με έναν ηλεκτροκινητήρα για να προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση έως 10% και μειωμένες εκπομπές ρύπων.


Επιπλέον, ως υβριδικό όχημα το νέο Kia Sportage 48V Hybrid απολαμβάνει κατά 50% μειωμένο Ειδικό Τέλος Ταξινόμησης, χαμηλότερα τέλη κυκλοφορίας και φυσικά την απαράμιλλη 7ετή εργοστασιακή εγγύηση της Kia.


Ανακάλυψε περισσότερα στο kia.gr.


Το Kia Sportage προσφέρει κορυφαίους χώρους στην κατηγορία του. Στο εσωτερικό του φιλοξενεί 5 επιβάτες, οι οποίοι απολαμβάνουν εξαιρετική άνεση είτε κάθονται στις μπροστά είτε στις πίσω θέσεις. Μάλιστα οι πλάτες των πίσω καθισμάτων ρυθμίζονται σε κλίση, ώστε να επιτευχθεί η ιδανική ρύθμιση ανάμεσα στην άνεση και τις αυξημένες μεταφορικές ανάγκες. Με διαθέσιμο όγκο 439 λίτρα, ο χώρος αποσκευών θα υποδεχθεί όλες τις αποσκευές σου.
Ταυτόχρονα, το νέο Sportage 48V Hybrid αποδεικνύεται εξαιρετικά φιλικό, τόσο για την τσέπη σου όσο και για το περιβάλλον. Η τεχνολογία mild hybrid επιτυγχάνει μειωμένη κατανάλωση και χαμηλές εκπομπές ρύπων, χωρίς να νιώθεις το άγχος της περιορισμένης αυτονομίας ή να αναζητείς φόρτιση από εξωτερική πηγή.

 

Large σε χώρους, XLarge σε οικονομία. Αυτό είναι το νέο ΚΙΑ Sportage 48V Hybrid


Ο diesel 1.6, απόδοσης 115 ή 136hp, συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία ιόντων λιθίου 48V. Η υβριδική μονάδα μίζας/γεννήτριας (MHSG) υποβοηθά τον πετρελαιοκινητήρα όταν το αυτοκίνητο επιταχύνει, χαρίζοντας βελτιωμένες επιδόσεις με χαμηλότερη κατανάλωση. Κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος, ή όταν το αυτοκίνητο ρολάρει χωρίς ο οδηγός να πατά το γκάζι, η κινητική ενέργεια μετατρέπεται σε ηλεκτρική που επαναφορτίζει την μπαταρία των 48V. Μάλιστα, όταν το Kia Sportage επιβραδύνει με ταχύτητα κάτω των 30 km/h, ο κινητήρας diesel σβήνει αυτόματα (λειτουργία Stop&Start εν κινήσει), συμβάλλοντας στην μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

 

 

Με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο και κίνηση στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς, το Sportage 48V Hybrid παρέχει ευχάριστη οδηγική εμπειρία, κάθε στιγμή και σε κάθε τερέν. Μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου με ένα test drive.

 

Large σε χώρους, XLarge σε οικονομία. Αυτό είναι το νέο ΚΙΑ Sportage 48V Hybrid


Εκπέμποντας δυναμισμό χάρη στη σχεδίαση και την οδική συμπεριφορά των μοντέλων της, η Kia επενδύει ταυτόχρονα στην ποιότητα και τις νέες τεχνολογίες, όπως το υβριδικό σύστημα 48V και οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας. Οι εκδόσεις GT Line τονίζουν το σπορ χαρακτήρα των αυτοκινήτων Kia, την ίδια στιγμή που η σιγουριά για την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία «καθρεφτίζεται» στην 7ετή εργοστασιακή εγγύηση.

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ