0
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν πιστεύει πως είναι και ο ίδιος σούπερ ήρωας

Έγινε γνωστός στον κινηματογραφικό πλανήτη μέσα σε μια νύχτα όταν, το 1999, η «Έκτη Αίσθηση» βρέθηκε στο στόμα όλων ως η ταινία με ένα από τα πιο σοκαριστικά φινάλε όλων των εποχών.

Έκτοτε η καριέρα του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν υπήρξε ιδιαίτερα άνιση. Συνεχίστηκε με επιτυχίες όπως ο «Άφθαρτος», ο «Οιωνός» και το «Σκοτεινό Χωριό», αλλά ακολούθησε μια δεκαετία μεγάλης κάμψης όπου ο ινδικής καταγωγής Αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος φάνηκε να φτάνει στο ναδίρ του, με τίτλους όπως το «After Earth» και το «The Last Airbender».

Πρόπερσι όμως επιφύλασσε το μεγάλο comeback του, με τον «Διχασμένο» του να αναδεικνύεται σε μεγάλο εισπρακτικό χιτ και να λαμβάνει αποδοχή από το κοινό.

Το «Glass» που κυκλοφορεί ήδη στους κινηματογράφους λειτουργεί ως σίκουελ τόσο του «Άφθαρτου» όσο και του «Διχασμένου», φέρνοντας μαζί τους ήρωες Ντέιβιντ Νταν (Μπρους Γουίλις) και Ελάιτζα Πράις (Σάμιουελ Τζάκσον) από το πρώτο και τον Κέβιν Κραμπ (Τζέιμς Μακαβόι) από το δεύτερο και κλείνοντας έτσι μια διαφορετική τριλογία υπερηρώων.

Ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν μιλά στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για την αγάπη του για τα κόμικς, τον Πίτερ Πάρκερ και τις περιβόητες ανατροπές στις ταινίες του.

Lifo Videos

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ