Ηοw Not To Live Your Life

Ηοw Not To Live Your Life Facebook Twitter
1
Ηοw Not To Live Your Life Facebook Twitter

 

[Aπό τον Βύρωνα Κριτζά]

Προβαλλόταν από το 2007 ως το 2011. Για όσους ξέρουν καλά αγγλικά, διατίθεται στο youtube, αλλά και σε torrent με αγγλικούς υπότιτλους.


Ο απίστευτα ταλαντούχος Dan Clark που υπογράφει το σενάριο και πρωταγωνιστεί είναι ο Don Danbury, ένας 29χρονος με πολλά προβλήματα. Προσπαθεί να βαδίσει στη ζωή με μια κάποια αξιοπρέπεια αλλά τον εμποδίζουν τα κακά του ένστικτα. Στο πρώτο επεισόδιο, κληρονομεί το σπίτι της νεκρής γιαγιάς του, εγκαθίσταται εκεί, φοράει τη ρόμπα της και δέχεται πρόθυμα τις υπηρεσίες του υπηρέτη της (Eddie), ο οποίος είναι ένας πραγματικά αξιολάτρευτος χαρακτήρας – ο ορισμός του καλού ανθρώπου.

 

Ηοw Not To Live Your Life Facebook Twitter


Καφρίλες και γουντιαλενικές πινελιές που σε κάνουν να ταυτιστείς συμπληρώνουν τον πίνακα. Μεγάλο ατού της σειράς, η εμμονή με τις λίστες. Κάθε τόσο παρεμβάλλονται διαλείμματα του τύπου «5 πράγματα που θα ήθελε να κάνει τώρα ο Don», τα οποία δεν σε αφήνουν να πλήξεις, διαθέτουν αχαλίνωτη φαντασία και τρομερή πλάκα.

Ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο:

1

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια