O b. μόλις ολοκλήρωσε ένα νέο έργο του στο Λας Βέγκας

O b. μόλις ολοκλήρωσε ένα νέο έργο του στο Λας Βέγκας Facebook Twitter
0

Ένας χοντρός Έλβις, η κοκακόλα, ένας καουμπόης, πίτσα, μπέργκερ, τηγανητές πατάτες, χάπια και αλκοόλ, όλα τα αμερικάνικα είδωλα και τα στερεότυπα του junk food ζωγραφισμένα με τον χαρακτηριστικό πολύχρωμο τρόπο του b. έγιναν ένα τεράστιο mural σε έναν τοίχο σε γκαράζ στο Las Vegas Boulevard την προηγούμενη εβδομάδα.

  

«Η λέξη ‘περισσότερο’ είναι το κλειδί για το Λας Βέγκας» λέει ο b. «όλο και πιο πολύ από οτιδήποτε. Πιο πολλά λεφτά, πιο πολύ φαγητό, πιο πολύ από τα πάντα». Η τοιχογραφία που έφτιαξε καλεσμένος από τους JustKids ήταν μέρος του φεστιβάλ Life is Beautiful, όπου έλαβαν μέρος και άλλοι street artists από όλο τον κόσμο.

Ως κάποιος που τον ενδιαφέρουν πολύ τα σύμβολα, ο b. πρόσεξε ότι το σήμα του δολλαρίου ήταν σχεδόν παντού. «Το χαρτονόμισμα του δολαρίου είναι εμβληματικό» λέει. «Δεν είναι σαν κανένα άλλο νόμισμα και μπορείς να το δεις κολλημένο παντού σε αυτή την πόλη –σε πινακίδες και αφίσες και μέσα στα καζίνα. Μπορείς να αισθανθείς ότι το χρήμα κινεί τους ανθρώπους και ότι όλη η πόλη περιστρέφεται γύρω από αυτό».

www.thisismybworld.com

O b. μόλις ολοκλήρωσε ένα νέο έργο του στο Λας Βέγκας Facebook Twitter
O b. μόλις ολοκλήρωσε ένα νέο έργο του στο Λας Βέγκας Facebook Twitter
O b. μόλις ολοκλήρωσε ένα νέο έργο του στο Λας Βέγκας Facebook Twitter
O b. μόλις ολοκλήρωσε ένα νέο έργο του στο Λας Βέγκας Facebook Twitter
O b. μόλις ολοκλήρωσε ένα νέο έργο του στο Λας Βέγκας Facebook Twitter
O b. μόλις ολοκλήρωσε ένα νέο έργο του στο Λας Βέγκας Facebook Twitter
O b. μόλις ολοκλήρωσε ένα νέο έργο του στο Λας Βέγκας Facebook Twitter
O b. μόλις ολοκλήρωσε ένα νέο έργο του στο Λας Βέγκας Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ιστορία της τεκνοθεσίας, το κέντρο πρέπει να είναι το παιδί

Σχέσεις / «Στην τεκνοθεσία δεν είμαστε σωτήρες· είμαστε γονείς»

Η Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Άννα Τουλουμάκου αφηγείται την ιστορία και το εσωτερικό ταξίδι της οικογένειάς της, λύνοντας παρεξηγήσεις και φωτίζοντας τον ρόλο των θετών γονιών.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η κυρία Μαρία, ο κύριος Νίκος και μια ιστορία αγάπης με μια μηχανή ποπκόρν

Living / Πενήντα καλοκαίρια χωρίς ρεπό, με μαλλί της γριάς και ψημένο καλαμπόκι

Ο κύριος Νίκος έχει προλάβει την εποχή που το γλειφιτζούρι κοκοράκι ήταν συνώνυμο του πρώτου ραντεβού. Μετά από δεκαετίες στους δρόμους, δεν μπορεί να φανταστεί καλοκαίρι χωρίς πανηγύρι και χωρίς το μηχάνημα του ποπκόρν.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
CHECK Ένα πρωί αναζητήσαμε πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Living / Birdwatching στην Αθήνα: Παρατηρώντας πρωί-πρωί πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Το birdwatching στην πόλη μας είναι πολύ πιο δημοφιλές από ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι ξένοι το λατρεύουν, και παίρνουν τα πάρκα και τα βουνά για να ανακαλύψουν τσαλαπετεινούς και κουκουβάγιες, σε ένα «κυνήγι» με τα κιάλια που κάνει το συγκεκριμένο τουρ από τα πιο διαδεδομένα στην Ελλάδα.
M. HULOT
Retreat Culture: Η νέα τάση είναι να φεύγεις για να βρεις τον εαυτό σου

Ψυχή & Σώμα / Retreat Culture: Η νέα τάση είναι να φεύγεις για να βρεις τον εαυτό σου

Τι ακριβώς αναζητούν όσοι συμμετέχουν σε retreats ευεξίας; Πρόκειται για απόδραση ή επιστροφή σε κάτι πιο αυθεντικό; Είναι μόνο για ευκατάστατους ξένους τουρίστες ή υπάρχουν προτάσεις και για τους «κανονικούς» ανθρώπους; Απαντά η δημιουργός των Fykiada Retreats, Άννα Μαρτίνου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Γιατί όλοι μιλάνε για τη βιταμίνη C;

Living / Γιατί όλοι μιλάνε για τη βιταμίνη C;

Ξέρουμε όλοι ότι προσφέρει τριπλό όφελος: προστατεύει την επιδερμίδα από το οξειδωτικό στρες και τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και συμβάλλει στην ομοιογένεια του τόνου, μειώνοντας σταδιακά δυσχρωμίες και σημάδια από τον ήλιο. Δεν υπόσχεται. Δουλεύει.
ΕΦΗ ΑΝΕΣΤΗ