Ο Άγγελος Πουλής πηδάει πολύ και ασταμάτητα

Ο Άγγελος Πουλής πηδάει πολύ και ασταμάτητα Facebook Twitter
0

Ο Άγγελος Πουλής θωρείται από τους πρωτοπόρους του παρκούρ στην Ελλάδα και είναι ο πρώτος που δημιούργησε την πρώτη επίσημη ομάδα του αθλήματος (ΝSA) στη χώρα μας το 2007. Οι ταράτσες, τα παγκάκια και οι δρόμοι έχουν μια άλλη διάσταση για τον Άγγελο και αποτελούν τα βασικά σημεία της καθημερινότητάς του. Η ζωή του είναι γεμάτη από βήματα που όσο πιο γρήγορα τα κάνει τόσο περισσότερο θα εξελιχθεί και θα κυνηγήσει τα όνειρά του. Ένα από αυτά είναι η υποκριτική, για αυτό το επόμενο άλμα του θα είναι προς το Hollywood. Και αν δεν τα καταφέρει; Αυτό που μετράει είναι το ταξίδι που ζεις προς τον στόχο, οι εμπειρίες και ό,τι άλλο μπορεί να βγει από εκεί, θα είναι μια μικρή τέλεια που ακολουθεί μαζί με όλες τις προηγούμενες, για τον τελικό στόχο.

Δείτε τη συνέχεια στο ΓΚΡΕΚΑ.

Urban Culture
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τελευταίοι κάτοικοι του κέντρου

Urban Culture / Οι τελευταίοι μόνιμοι κάτοικοι του κέντρου

Επτά άνθρωποι που επιμένουν να ζουν στην καρδιά της Αθήνας, σε μια γειτονιά που οι περισσότεροι επισκέπτονται μόνο για να φάνε, να ξενυχτήσουν ή να κοιμηθούν προσωρινά, προτού πάρουν πάλι τον δρόμο για το αεροδρόμιο, εξηγούν γιατί.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
PLEX Open Pilot 1: Το νέο πολιτιστικό πείραμα της Αθήνας ξεκινά στον Κεραμεικό

Urban Culture / PLEX: Το νέο πολιτιστικό πείραμα της Αθήνας ξεκινά στον Κεραμεικό

Αξιοποιώντας δύο ιστορικά κτίρια της οδού Κεραμεικού, το BIOS επιχειρεί να δώσει «πνοή και οξυγόνο για τα επόμενα χρόνια» σε μια από τις πιο ταλαιπωρημένες περιοχές του κέντρου, με τη δημιουργία υποδομών για τη φιλοξενία καλλιτεχνών.
M. HULOT
Στην ιστορία της τεκνοθεσίας, το κέντρο πρέπει να είναι το παιδί

Σχέσεις / «Στην τεκνοθεσία δεν είμαστε σωτήρες· είμαστε γονείς»

Η Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Άννα Τουλουμάκου αφηγείται την ιστορία και το εσωτερικό ταξίδι της οικογένειάς της, λύνοντας παρεξηγήσεις και φωτίζοντας τον ρόλο των θετών γονιών.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η κυρία Μαρία, ο κύριος Νίκος και μια ιστορία αγάπης με μια μηχανή ποπκόρν

Living / Πενήντα καλοκαίρια χωρίς ρεπό, με μαλλί της γριάς και ψημένο καλαμπόκι

Ο κύριος Νίκος έχει προλάβει την εποχή που το γλειφιτζούρι κοκοράκι ήταν συνώνυμο του πρώτου ραντεβού. Μετά από δεκαετίες στους δρόμους, δεν μπορεί να φανταστεί καλοκαίρι χωρίς πανηγύρι και χωρίς το μηχάνημα του ποπκόρν.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
CHECK Ένα πρωί αναζητήσαμε πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Living / Birdwatching στην Αθήνα: Παρατηρώντας πρωί-πρωί πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Το birdwatching στην πόλη μας είναι πολύ πιο δημοφιλές από ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι ξένοι το λατρεύουν, και παίρνουν τα πάρκα και τα βουνά για να ανακαλύψουν τσαλαπετεινούς και κουκουβάγιες, σε ένα «κυνήγι» με τα κιάλια που κάνει το συγκεκριμένο τουρ από τα πιο διαδεδομένα στην Ελλάδα.
M. HULOT