Αυτή την παραλία την έχεις ονειρευτεί. Αυτές τις διακοπές τις έχεις ευχηθεί κι αν βρεθείς εκεί, έχεις δει τον Παράδεισο με τα μάτια σου. Η παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο σε μαγεύει από την πρώτη στιγμή που την αντικρίζεις μέχρι την ώρα που θα την αποχωριστείς. Γιατί όσες μέρες κι αν έχεις για να την απολαύσεις ποτέ δεν είναι αρκετές, όχι για να τη βαρεθείς (ούτε καν!) αλλά ούτε και για να συνηθίσεις πως αυτό το τοπίο υπάρχει στην πραγματικότητα. Η λευκή άμμος που απλώνεται μέχρι εκεί όπου φτάνει το βλέμμα σου και τα καταγάλανα νερά που μοιάζουν εξωπραγματικά δημιουργούν ένα σκηνικό μοναδικής ομορφιάς με έντονο το στοιχείο της ελευθερίας.


Αυτή η ελευθερία ολοκληρώνεται από τη φιλοσοφία του camping που σου δίνει τη δυνατότητα να κοιμάσαι κάτω από τ' αστέρια, ακούγοντας τον ήχο της θάλασσας. Το camping του Σίμου στην Ελαφόνησο είναι από τα πιο γνωστά της Ελλάδας, και όχι άδικα. Άλλωστε, είναι μία από τις λίγες περιπτώσεις που ένα ολόκληρο νησί οφείλει τη φήμη του στο camping που έγινε must προορισμός για campers (και μη) από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του.

 

Στο camping Σίμος είναι ευπρόσδεκτα τα κατοικίδια, ενώ οι λάτρεις του ποδηλάτου θα βρουν να νοικιάσουν το αγαπημένο τους δίτροχο για να κάνουν βόλτα ή απλώς να πεταχτούν μέχρι το χωριό του νησιού.


Ακριβώς πάνω από τη θάλασσα, θα σου προσφέρει σκιερές θέσεις για να τοποθετήσεις τη σκηνή σου ή το τροχόσπιτό σου, ρεύμα και πάρκινγκ, καθώς και όλα όσα μπορούν να κάνουν τη διαμονή σου μια άνετη και αξέχαστη εμπειρία. Το μίνι μάρκετ του camping σου παρέχει όλα όσα χρειάζεσαι σε καθημερινή βάση, από τα πιο απλά και χρηστικά μέχρι προϊόντα για την καθημερινή μαγειρική στην κοινόχρηστη κουζίνα. Φυσικά, αν δεν θέλεις να σε απασχολεί το φαγητό, στην ταβέρνα θα βρεις ό,τι επιθυμείς από ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις. Στο camping Σίμος είναι ευπρόσδεκτα τα κατοικίδια, ενώ οι λάτρεις του ποδηλάτου θα βρουν να νοικιάσουν το αγαπημένο τους δίτροχο για να κάνουν βόλτα ή απλώς να πεταχτούν μέχρι το χωριό του νησιού.


Αν πάλι δεν είσαι εξοπλισμένος, το camping θα σου παρέχει ό,τι χρειάζεσαι για τη σκηνή σου, από τα πιο βασικά μέχρι την ίδια τη σκηνή, ενώ οι φανατικοί των τοίχων μπορούν να μείνουν σε κάποιο από τα bungalows του camping, απολαμβάνοντας καθημερινά τη μαγευτική παραλία. Ακόμα και το αυτοκίνητο μοιάζει περιττό στην Ελαφόνησο, αφού ο Σίμος διαθέτει mini bus που θα σε μεταφέρει από και προς το λιμάνι. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις τον χρόνο για τις καλοκαιρινές διακοπές, να κλείσεις θέση και να αφεθείς στη μαγεία της παραλίας του Σίμου και στην εμπειρία του camping που θα σου μείνει αξέχαστη.

 

Camping Simos: μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες στην Ελαφόνησο

 

Camping Simos: μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες στην Ελαφόνησο

 

Camping Simos: μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες στην Ελαφόνησο

 

Παραλία Σίμος, Ελαφόνησος, 27340 22672, 6940 994994, www.simoscamping.gr, info@simoscamping.gr