Τα ζώδια του Σάββατου (01.07.2023)

Τα ζώδια του Σάββατου (01.07.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια του Σαββάτου 01.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη εντείνει την ανάγκη σας για αλλαγή παραστάσεων και είναι ιδανική μέρα ταξίδια κι εκδρομές. Οικονομικές δοσοληψίες και η διαχείριση των χρημάτων σας χρήζουν προσοχής. Ακατάλληλη στιγμή για επενδύσεις.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο με τον Άρη στον Λέοντα μπορεί να έρθετε σε έντονη αντιπαράθεση με το ταίρι σας ή με τα παιδιά. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά ζητήματα που αφορούν κοινούς πόρους, κληρονομιές θα σας απασχολήσουν με τη Σελήνη στον Τοξότη και μπορεί να βαρύνει το κλίμα και να δημιουργηθούν εντάσεις με οικείους. Η μέρα δεν ενδείκνυται για επίλυση σημαντικών ζητημάτων.

Η ερωτική σας ζωή είναι καλή και όσοι ξεκινάτε τις διακοπές σας, φροντίστε να τις απολαύσετε. Εφήμερες ερωτικές σχέσεις θα σας αναζωογονήσουν, αλλά πρέπει να αποφύγετε τις δεσμεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο με τη Σελήνη στον Τοξότη και μπορεί να δοκιμαστούν για οικονομικούς λόγους. Η μέρα δεν ενδείκνυται για διαπραγματεύσεις και νέα εγχειρήματα. Επαφές με εργοδότες και μετακινήσεις χρήζουν προσοχής.

Ένας νέος έρωτας με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας σας έχει ενθουσιάσει, αλλά δεν είστε σίγουροι για τις αντιδράσεις του περίγυρού σας. Αφήστε το χρόνο να δείξει αν θα εξελιχθεί καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη τονίζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας. Οι ευθύνες σας είναι αυξημένες και συνεπώς το άγχος και πρέπει να βρείτε τρόπους να το αποβάλλετε. Μερικές ασκήσεις αναπνοών θα σας βοηθούν να χαλαρώνετε.

Ταξίδια, έντονη κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες σας δίνουν την ευκαιρία να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Ένα νέο ειδύλλιο είναι προ των πυλών.

ΛΕΩΝ

Η δημιουργικότητά σας είναι σε υψηλά επίπεδα με τη Σελήνη στον Τοξότη κι οι καλλιτέχνες θα κερδίσετε το θαυμασμό του κοινού. Ημέρα κατάλληλη για να αφιερώσετε χρόνο σε απολαύσεις και στην ψυχαγωγία. Μια εκδρομή θα σας αναζωογονήσει.

Στον ερωτικό τομέα επικρατεί στασιμότητα επειδή έχετε θέσει πολύ ψηλά τον πήχη. Προσπαθήστε να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και μην απορρίπτετε τους άλλους με την πρώτη ματιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη η προσοχή σας είναι στραμμένη σε θέματα της οικιακής σας ζωής. Κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε με τη φροντίδα αγαπημένων προσώπων και να περάσετε ποιοτικό χρόνο. Ανανεώστε το σπίτι ή το εξοχικό σας.

Κάποιο άτομο από τον κύκλο των γνωριμιών σας προσπαθεί να σας προσεγγίσει, αλλά προκαλείτε συγκεχυμένες εντυπώσεις. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη η επικοινωνιακή σας διάθεση είναι αυξημένη και είναι ιδανική στιγμή για εκδρομές, επαφές με φίλους ή συγγενικά σας πρόσωπα. Μέσω εμπορικών συναλλαγών αυξάνεται το εισόδημά σας και μπορείτε να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας.

Στον τομέα της οικογένειας υπάρχουν κάποια προβλήματα που δεν έχουν επιλυθεί, σήμερα όμως, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να τα θίξετε. Αφιερώστε χρόνο στην ανάπαυλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν με τη Σελήνη στον Τοξότη και ενώ οι προοπτικές είναι καλές όσον αφορά την αύξηση των κερδών σας, έχετε πολλά έξοδα και πρέπει να προσέξετε. Αποφύγετε τις υπερβολές με τα έξοδα για απολαύσεις και ψυχαγωγία.

Η σχέση σας είναι σε αρμονία κι απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης με το ταίρι σας. Οι γονείς αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στα παιδιά και τη μεταξύ σας επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ημέρα κατάλληλη για να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Εκδρομές, ψυχαγωγία, η φροντίδα της εμφάνισής σας θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. 

Πιθανή συνάντηση με έναν πρώην έρωτα θα σας προκαλέσει ένταση κι αμηχανία. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι, καθώς δεν υπάρχει λόγος να σας επηρεάζει η παρουσία του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με εσωστρεφή διάθεση σας βρίσκει η μέρα με τη Σελήνη στον Τοξότη που εντείνει την ανάγκη σας για μοναχικότητα και είναι μια καλή στιγμή να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί. Στιγμές ανάπαυλας θα ξεκαθαρίσουν τη σκέψη σας.

Μια νέα εποχή ξεκινάει για τα ερωτικά σας κι ενδεχομένως να μπλοκάρετε, επειδή νιώθετε έξω από τα νερά σας. Αποβάλετε το άγχος και φροντίστε να είστε ο εαυτός σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια γυναικεία παρουσία σας βγάζει από μια δύσκολη θέση και θα αναπτερωθεί το ηθικό σας. Με τη Σελήνη στον Τοξότη είναι εξαιρετική στιγμή για βελτίωση της κοινωνικής σας ζωής κι επαφές με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Ξεκινήστε κάποιο χόμπι.

Κάτι που θα ακούσετε μέσω καλοθελητών, μην το πάρετε κατάκαρδα. Για καλό γίνονται όλα και θα το διαπιστώσετε στο εγγύς μέλλον. Μην εμπιστεύεστε τους πάντες.

ΙΧΘΥΣ

Στον επαγγελματικό τομέα επικρατεί αστάθεια και δεν είναι ώρα για να αναλάβετε νέα ρίσκα, εκτός κι αν έχετε περιθώριο να ποντάρετε ένα μέρος των πόρων σας. Ωστόσο, να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως μπορεί να απογοητευτείτε.

Είστε ακριβοδίκαιοι και μπορείτε να επαναφέρετε τις χαμένες ισορροπίες στην οικογένεια. Φροντίστε όμως, να μη σπαταλήσετε όλη σας την ενέργεια.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM
Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ