Τα queer ζώδια της εβδομάδας (16-22/6/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα του Pride Athens Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Οι προσπάθειές σας αποδίδουν καρπούς από τις 16/6 που πραγματοποιείται το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και είναι ιδανική εποχή για σύντομες αποδράσεις. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα γιορτάσετε το Pride κάνοντας μια εκδρομή και θα δημιουργήσετε νέες φιλίες, ενώ αρκετοί θα ερωτευτείτε. Εσείς του 1ου δεκαημέρου δώστε έμφαση στην επικοινωνία και εκφράστε το ενδιαφέρον σας στις 20/6 με το εξάγωνο Ερμή - Δία που η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Από τις 21/6, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Καρκίνο, θα αποφύγετε τα μεγάλα πάρτι και θα απολαύσετε μικρές συγκεντρώσεις με φίλους κατά τη διάρκεια του φετινού Pride. Προσέξτε τις περιττές δαπάνες οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, καθώς η ανάγκη σας για ψυχαγωγία και το εορταστικό κλίμα που θα επικρατεί θα σας κάνει επιρρεπείς σε σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αύξηση της φήμης φέρνει στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις 16/6 και θα έχετε πολλούς λόγους για να νιώθετε περήφανοι όσοι ασχολείστε με τη διοργάνωση του Ρride. Είστε πολύ δημοφιλείς και αν φλερτάρετε, θα δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση που θα έχει αρμονία και διάρκεια. Στις 21/6 το Θερινό Η0λιοστάσιο σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και καθώς ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο ενεργοποιείται ο τομέας της επικοινωνίας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα εστιάσετε στα κοινωνικά ζητήματα αυτού του Pride και θα γιορτάσετε μαζί με φίλους σε μια διαφορετική πόλη. Εσείς του 2ου δεκαημέρου, με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, νιώθετε έντονη την ανάγκη για προσωπική ελευθερία και καθώς είστε αποφασισμένοι να βγείτε από στεγανά, θα βιώσετε πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εποχή έντονης δράσης και πολλών επαφών. Από τις 16/6, που πραγματοποιείται το τρίγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σας με τον Κρόνο, ταξίδια και συναντήσεις με φίλους από μακριά φέρνουν αέρα ανανέωσης κι έναν νέο έρωτα στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, οπότε το φετινό Pride θα σας μείνει αξέχαστο. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα μέχρι τις 21/6, που ο Ήλιος θα μετακινηθεί στον Καρκίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη του καλοκαιριού. Εξαιρετική μέρα για προώθηση καινοτόμων ιδεών είναι στις 20/6, οπότε πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή - Δία. Η ανταπόκριση θα είναι αρκετά θετική και οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Εσείς του 2ου δεκαημέρου θα γιορτάσετε σε διάφορα μέρη το Pride και θα συναντήσετε πολλούς φίλους από τα παλιά, θα φλερτάρετε και θα επανασυνδεθείτε με άτομα που είχατε χάσει τα τελευταία δύο χρόνια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα πηγή εσόδων θα αυξήσει τα κέρδη σας και θα μπορέσετε να απολαύσετε το φετινό Pride δίχως άγχη. Εξαιρετική μέρα για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι και να γιορτάσετε μαζί με το ταίρι σας ή/και με φίλους είναι στις 16/6, που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας επιθυμίες, καθώς στις 20/6 το εξάγωνο Ερμή - Δία ευνοεί το ξεκίνημα μιας ερωτικής σχέσης. Εσείς θα προτιμήσετε να γιορτάσετε το Pride στην πόλη σας, ωστόσο θα βρείτε τον έρωτα σε ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας. Στις 21/6 εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας και ξεκινά ο μήνας τον γενεθλίων σας με έντονη εξωστρέφεια, δυναμισμό και γοητεία, οπότε θα είναι ιδανική εποχή για φλερτ. Μια αναπάντεχη έκπληξη περιμένει εσάς του 2ου δεκαημέρου, αν δεχτείτε την πρόσκληση φίλων να γιορτάσετε όλοι μαζί.

ΛΕΩΝ

Νέες ευκαιρίες για συνεργασίες που θα έχουν διάρκεια φέρνει στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου στις 16/6 και η συμμετοχή σας στο φετινό Pride θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Μέσω συλλογικών δράσεων θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες και εκτός του ότι θα βρείτε νέες διεξόδους, μπορεί να βρείτε και τον έρωτα της ζωής σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για να γιορτάσετε το Pride, θα αποκτήσετε νέες εμπειρίες και θα δημιουργήσετε δυνατές φιλίες με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Ιδανική μέρα για ταξίδια είναι στις 20/6 με το εξάγωνο Ερμή - Δία. Εσείς του 2ου δεκαημέρου μπορεί να νιώσετε μελαγχολία έπειτα από έναν χωρισμό, αν βγείτε όμως να γιορτάσετε με φίλους οι πιθανότητες να ερωτευτείτε είναι πολλές, βγαίνοντας από το αισθηματικό αδιέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιβραβεύονται οι προσπάθειές σας και θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας όσοι συνεχίσατε να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο στις 16/6, που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου, ξεκινήστε το πακετάρισμα αν σκοπεύετε να γιορτάσετε το φετινό Pride σε διαφορετική πόλη ή χώρα. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, αν σκοπεύετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα φιλικό σας πρόσωπο, κάντε το στις 20/6 που το εξάγωνο Ερμή - Δία φέρνει τύχη. Το εορταστικό κλίμα του Pride θα σας απελευθερώσει και θα είναι μια καλή στιγμή για εξωτερίκευση συναισθημάτων. Εσείς του 2ου δεκαημέρου, που θα συμμετάσχετε για πρώτη φορά ενεργά σε Pride, είστε μες στον ενθουσιασμό επειδή θα ζήσετε αυτήν τη μοναδική εμπειρία που θα σας δώσει την ευκαιρία να εξασκήσετε τα ταλέντα σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εποχή η ανάγκη σας για απολαύσεις και ψυχαγωγία είναι έντονη, ενώ είναι αυξημένη και η δημιουργική σας διάθεση. Από τις 16/6, που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου, μπορείτε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο να οργανώσετε τις διακοπές σας ή να κάνετε ένα ταξίδι για να γιορτάσετε το Pride. Οι γονείς θα περνάτε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά, οι ελεύθεροι θα ερωτευτείτε, ενώ όσοι είστε σε σχέση θα την αναθερμάνετε. Στις 20/6 το εξάγωνο Ερμή - Δία φέρνει ευκαιρίες για επαφές με το εξωτερικό και οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα περάσετε κάποιο διάστημα σε έναν μακρινό προορισμό, όπου θα συμμετάσχετε σε συλλογικές δράσεις ενός Pride. Μέσω αυτών θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες και δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε. Εσείς του 2ου δεκαημέρου βγείτε να απολαύσετε το εορταστικό κλίμα παρέα με αγαπημένους φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η οικογένεια θα αποτελέσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντός τις επόμενες μέρες και θα περνάτε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν μετακομίσατε πρόσφατα σε έναν νέο χώρο, θα προτιμήσετε να γιορτάσετε το Pride συναντώντας φίλους. Ωστόσο και μια βόλτα στην πόλη θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε από τη ρουτίνα, απολαμβάνοντας συναυλίες και εκθέσεις. Με το εξάγωνο Ερμή - Δία στις 20/6 οι ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες θα είναι πολλές για εσάς του 1ου δεκαημέρου. Μια καλή εποχή για να ταξιδέψετε είναι από τις 21/6, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Καρκίνο. Πάρτε το ταίρι ή τους φίλους σας κι επισκεφτείτε τα Pride σε διάφορες πόλεις. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο βγείτε από το καβούκι σας και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, καθώς το φετινό Pride θα είναι γεμάτο ενότητα και αγκαλιές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνεχείς μετακινήσεις και επαφές σας δίνουν την ευκαιρία να διευρύνετε το δίκτυο των γνωριμιών σας και μια πολύ δυνατή μέρα για να ξεκινήσετε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο μια καινούργια συνεργασία ή φιλία είναι στις 16/6 με το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου. Το φετινό Pride θα αποτελέσει ορόσημο για εσάς, καθώς θα βρείτε τον έρωτα σε ανύποπτη στιγμή. Επιστρατεύστε την ευγένεια και το χιούμορ σας και φλερτάρετε το άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα έχετε αίσιες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή και αν σκοπεύετε να υπογράψετε σύμφωνο συμβίωσης, στις 20/6, με το εξάγωνο Ερμή - Δία, θα είναι εξαιρετική μέρα. Γιορτάστε την επισφράγιση της σχέσης σας στο Pride της πόλης σας. Εσείς του 2ου δεκαημέρου θα ζήσετε έναν δυνατό έρωτα και θα ακολουθήσετε το ταίρι σας σε μια ξένη χώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σας θέματα θα απασχολήσουν το προσεχές διάστημα τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και να αναμένετε αύξηση του εισοδήματός σας από τις 16/6, που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου. Ιδανική εποχή για να γιορτάσετε το Pride στο εξωτερικό και να το συνδυάσετε με τις διακοπές σας. Η τύχη θα χαμογελάσει στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο στις 20/6, καθώς το εξάγωνο Ερμή - Δία φέρνει ευχάριστα οικονομικά νέα, έτσι θα μπορέσετε να αποδράσετε για λίγες μέρες και να γιορτάσετε το Pride αλλού. Μια νέα ερωτική σχέση θα έχει διάρκεια και ομαλή πορεία. Εσείς του 2ου δεκαημέρου θα βρεθείτε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή κι αν αφεθείτε στο εορταστικό κλίμα, αποβάλλοντας τις ανασφάλειές σας, θα προκαλέσετε θετικές εντυπώσεις και θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προσωπικές ανάγκες θα αποτελέσουν προτεραιότητα για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, καθώς είστε αποφασισμένοι στο φετινό Pride να ξεχωρίσετε. Από τις 16/6, που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου, είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας, να ταξιδέψετε και να ερωτευτείτε. Πολλοί από εσάς θα βρείτε τον έρωτα κι αυτό το Pride θα σας μείνει αξέχαστο. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο στις 20/6 με το εξάγωνο Ερμή - Δία θα έχετε την τύχη με το μέρος σας αν φλερτάρετε. Βγείτε να γιορτάσετε με τους φίλους σας και να είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες. Η γοητεία των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο θα είναι στα ύψη. Αν γιορτάσετε το Pride στην πόλη σας ή σε ένα διαφορετικό προορισμό, θα αναπτύξετε νέες, δυνατές φιλίες.

ΙΧΘΥΣ

Θα προτιμήσετε πιο ιδιωτικές στιγμές οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο και θα γιορτάσετε το φετινό Pride οργανώνοντας μια ρομαντική βραδιά με το ταίρι σας. Με το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου στις 16/6 είναι μια καλή μέρα για κάνετε ένα ταξίδι και να περάσετε όμορφες στιγμές στο Pride μιας ξένης χώρας. Αν παραμείνετε στην πόλη σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συναντηθείτε με φίλους από τα παλιά. Από τις 21/6, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Καρκίνο, η δημιουργική σας διάθεση θα είναι στα ύψη και θα νιώσετε πολύ όμορφα, προσφέροντας τις υπηρεσίες σας στην κοινότητα του Pride. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας, καθώς θα έχετε την οικονομική ευχέρεια γι’ αυτό, και θα ζήσετε μοναδικές εμπειρίες, ενώ θα δημιουργήσετε και ισχυρούς δεσμούς με άτομα με τα οποία θα συμπορευτείτε στο μέλλον.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM
Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ