Πρωτοποριακή υπηρεσία γνωριμιών και στην Ελλάδα

Πρωτοποριακή υπηρεσία γνωριμιών και στην Ελλάδα Facebook Twitter
0

Τα τελευταία χρόνια είδαμε στην Ελλάδα όπως και σε όλο τον κόσμο να αλλάζει ριζικά ο τρόπος που γίνονται οι κοινωνικές σχέσεις και οι γνωριμίες των ανθρώπων. Τα ηλεκτρονικά μέσα κέρδισαν έδαφος χωρίς όμως να καταφέρνουν να λύσουν τα προβλήματα της αμεσότητας και της πρώτης επαφής.

Αυτό το κενό έρχεται να συμπληρώσει και στην Ελλάδα το WhentheMusicStops, οργανώνοντας κοινωνικές εκδηλώσεις για Singles.

Το WhentheMusicStops, μετά την επιτυχημένη του πορεία στην Αγγλία και την Ιρλανδία ήρθε και στην Αθήνα αποκαλύπτοντας ένα εναλλακτικό και διασκεδαστικό τρόπο για νέες γνωριμίες!

«Στην Ευρώπη και στην Αμερική οι Singles αυξάνονται με πολύ μεγάλο ρυθμό, είναι πλέον περίπου 30% του πληθυσμού. Αυτό αποδίδεται στις νέες μορφές οργάνωσης της κοινωνίας και της οικογένειας. Η ανάγκη τους για νέες κοινωνικές σχέσεις και γνωριμίες καλύπτεται εδώ και πολλά χρόνια από ένα θεσμό που ονομάζεται Events for Singles. Εκδηλώσεις γύρω από ένα θέμα, όπως Cocktail Party, ή Dinner Party, είναι events που οι Singles συμμετέχουν και γνωρίζονται μεταξύ τους, σε χώρους καθημερινούς, σε ένα Cocktail Bar, σε ένα Wine Bar, σε ένα Restaurant», μας λέει η κα Μαρούλα Μπασιαδήμα, Διευθύντρια Marketing και Events του WhentheMusicStops.

Από το Νοέμβριο η εταιρεία WhentheMusicStops προσφέρει events για Singles και στην Αθήνα, με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή ανδρών και γυναικών που είναι Singles. Διαλέγει καθημερινά μαγαζιά, όπως Wine Bars και Clubs, διοργανώνοντας θεματικές εκδηλώσεις, όπου σκοπός είναι να φέρει κοντά τους συμμετέχοντες Singles βοηθώντας τους να γνωριστούν μεταξύ τους την ώρα που παρακολουθούν έναν παραγωγό κρασιού, ή που μαθαίνουν να φτιάχνουν το αγαπημένο τους Cocktail σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας.

Η διαδικασία της συμμετοχής είναι απλή, χωρίς συνδρομή, επιλέγοντας online κάποιο από τα events που οργανώνονται και δηλώνοντας συμμετοχή online ή στο τηλέφωνο 211 8505115. Πολλοί Έλληνες έχουν ήδη καλωσορίσει το νέο αυτό τρόπο γνωριμιών από έναν οργανωτή που μοιράζεται τη γνώση και την εμπειρία 5.800 εκδηλώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία στην Αγγλία!

Το επόμενο event είναι ένα «Greek Dinner» δείπνο με ελληνική μουσική στις 30 Απριλίου, στο γνωστό «Δίπυλο» στο Μοναστηράκι για Singles 30—55 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.whenthemusicstops.gr 

www.facebook.com/whenthemusicstopsgreece 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσκουα Βοργιά: «Eίναι σημαντικό να δημιουργούνται ευκαιρίες για δημόσιο διάλογο»

Plāsmata 3 / Πάσκουα Βοργιά: «Eίναι σημαντικό να δημιουργούνται ευκαιρίες για δημόσιο διάλογο»

Συζητήσεις για τους ανθρώπους, τα φυτά, τα ζώα και τα πουλιά που αποτελούν το οικοσύστημα του Πεδίου του Άρεως αλλά και για τις μεγάλες και μικρές ιστορίες που απαρτίζουν την πολιτισμική και κοινωνική του πραγματικότητα.
M. HULOT
Pet sitters, dog walkers και κατ’ οίκον επισκέψεις: Η λύση που έχουν βρει πολλοί κηδεμόνες κατοικιδίων 

Living / Κατοικίδια, ταξίδια και άγχος αποχωρισμού: Η άνοδος των daycare και pet sitters

Άνθρωποι που κάνουν pet sitting, βγάζουν βόλτα τον σκύλο μας ή έρχονται στο σπίτι για να φροντίσουν το κατοικίδιό μας: επαγγελματίες και κηδεμόνες εξηγούν γιατί αυτός ο τομέας γνωρίζει άνθηση. 
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Morning Wood: Η Αθήνα ξυπνάει καυλωμένη. Ανάγνωση με το ποτήρι γάλα σου…

Living / Morning Wood: Η Αθήνα ξυπνάει ερεθισμένη. Ανάγνωση με το ποτήρι γάλα σου…

Το πρωί τούς ξυπνά με φιλιά. Τους χαϊδεύει απαλά τα μαλλιά. Και μετά; Σεξ. Μετά αυνανισμός. Μετά παρτούζα. Τουρίστες, φίλοι ή και εντελώς άγνωστα σ’ εμάς πρόσωπα φωτογραφίζονται και μιλούν, δίχως ντροπές.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΕΛΗΝΗ ΒΑΡΔΑ
Περιμένοντας την Αποκάλυψη σε πολυτελή πυρηνικά καταφύγια / Περιμένοντας το τέλος του κόσμου σε καταφύγια που μοιάζουν με σουίτες

Living / Περιμένοντας την Αποκάλυψη σε πολυτελή πυρηνικά καταφύγια

Η ζήτηση για υπερπολυτελή πυρηνικά καταφύγια έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Αν και εξακολουθούν να απευθύνονται σε λίγους, τα σύγχρονα κρησφύγετα, θυμίζουν περισσότερο δωμάτια πεντάστερων ξενοδοχείων παρά ζοφερά bunkers κι εκτός από ασφάλεια παρέχουν άνεση υψηλής ποιότητας.
THE LIFO TEAM
Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ομολογεί ότι τα social media έχουν τελειώσει

Living / Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ομολογεί ότι τα social media έχουν τελειώσει

Καταθέτοντας στη δίκη της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου κατά των μονοπωλιακών πρακτικών της εταιρείας του, ο ιδιοκτήτης της Meta παραδέχτηκε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ελάχιστη σχέση έχουν πια με τη διαπροσωπική επικοινωνία.
THE LIFO TEAM
Παχύφυτα και κάκτοι: Πού θα βρεις τα καλύτερα και τα πιο σπάνια;

Living / Παχύφυτα και κάκτοι: Πού θα βρεις τα καλύτερα και τα πιο σπάνια

Ένα φυτώριο στο Καπανδρίτι, είναι το απόλυτα εξειδικευμένο μέρος για να αποκτήσεις πανέμορφους κάκτους, αγαύες και κρασούλες σε περίεργα σχήματα και χρώματα – φυτά που δεν θα σε ταλαιπωρήσουν με τη φροντίδα τους.
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Γιατί κάποιοι άνθρωποι θυμούνται τα όνειρα τους περισσότερο από άλλους

Living / Γιατί κάποιοι άνθρωποι θυμούνται τα όνειρα τους περισσότερο από άλλους

Σύμφωνα με νέες έρευνες, παράγοντες όπως η ηλικία, η ροπή στην ενδοσκόπηση, ακόμα και οι εποχές του χρόνου αποτελούν παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά την ικανότητα να ανακαλούμε τα όνειρά μας.
THE LIFO TEAM