Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (9-15/9/2021)

0

ΚΡΙΟΣ

Επαναπροσδιορισμός ρόλων στις σχέσεις σας στις 10/9 με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα. Στις 15/9 εισέρχεται ο Άρης στον Ζυγό και μέχρι τις 30/10 η επιτυχία θα έγκειται στη δύναμη των σχέσεών σας, επαγγελματικών ή προσωπικών. Καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά ο Άρης (Σκορπιός) και ο Άρης στο ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη (Ζυγός), ο ένας πλανήτης θα ενισχύει τον άλλον, πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να αλλάξετε ρόλους με τους συνεργάτες σας και να καλύψετε ο καθένας με τον τρόπο του τις αδυναμίες του άλλου. Μπορεί ο ένας από εσάς να παίξει υποστηρικτικό ρόλο οικονομικά, μια και ο Σκορπιός κυβερνά τους κοινούς πόρους. Αν αναζητάτε τον έρωτα, επιλέξτε κάποιον διαφορετικό από τα συνηθισμένα και σκεφτείτε τι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σχέσεις και εργασία θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας το προσεχές διάστημα. Στις 10/9 εισέρχεται ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, στον Σκορπιό και δίνει έμφαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις μέχρι το τέλος του μήνα. Εξαιρετική εποχή για να αναθερμάνετε τον γάμο σας και για τη σύναψη συνεργασίας με κάποιο άτομο, του οποίου οι ικανότητες συμπληρώνουν τις δικές σας. Στις 14/9 πρέπει να προσέξετε πού θα ανοίξετε την καρδιά σας, καθώς η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα θα θολώσει την κρίση σας και μπορεί να ερμηνεύσετε εσφαλμένα τις προθέσεις ενός φιλικού σας προσώπου. Ο Άρης, με την είσοδό του στον Ζυγό στις 15/9, κυβερνά τον τομέα της εργασίας και της υγείας και ουσιαστικά ξεκινάει μια φάση κατά την οποία θα προσπαθήσετε να φέρετε μια ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής. Γυμναστείτε, τραφείτε υγιεινά και κόψτε βλαβερές συνήθειες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εποχή αναδιοργάνωσης στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σας. Στις 10/9 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Σκορπιό και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας και να αναζητήσετε μια θέση εργασίας με καλύτερες αποδοχές, ενώ θα ευνοηθείτε πολύ αν περάσετε από συνέντευξη. Η φυσική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει αρκετά έπειτα από ένα διάστημα που μπορεί να ξεφύγατε από τις διατροφικές σας συνήθειες, ήρθε όμως η εποχή για να υιοθετήσετε ένα νέο πρόγραμμα, που θα σας αναζωογονήσει. Στις 14/9 θα πρέπει να αποφύγετε τις υπογραφές συμβολαίων που μπορεί να αφορούν ένα ακίνητο ή μια συνεργασία, καθώς η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα θα δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για εξαπατήσεις. Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό στις 15/9 θα ασχοληθείτε εντατικά με την ερωτική σας ζωή και οι γονείς με τα παιδιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγάπη και ρομαντισμός χαρακτηρίζουν τον υπόλοιπο μήνα, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 10/9, καθώς θα κυβερνά την τύχη και την ψυχαγωγία για το ζώδιό σας. Μια νέα ερωτική σχέση θα μπορούσε να ανθήσει πολύ σύντομα ή να γίνει επανασύνδεση με έναν πρώην έρωτα. Ιδανική εποχή για απόκτηση παιδιού. Επίσης, θα ευνοηθούν τα ρίσκα και οι επενδύσεις, αρκεί να κρατήσετε ένα μέτρο. Στις 14/9 ιδιαίτερη προσοχή σε ταξίδια και συνεννοήσεις. Η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα θα φέρει μια αναστάτωση, ενώ μπορεί να προκύψουν προβλήματα και καθυστερήσεις σε εμπορικά ζητήματα. Ο Άρης, με την είσοδό του στον Ζυγό στις 15/9, δίνει έμφαση στο σπίτι και στην οικογένεια και θα αναζητήσετε τις ισορροπίες και την αρμονία στις σχέσεις σας. Ενδεχομένως να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις και θα πρέπει να παίξετε τον ρόλο του ειρηνοποιού. Εξαιρετική εποχή για να βελτιώσετε τον χώρο σας.

ΛΕΩΝ

Η οικογένεια και το σπίτι ενεργοποιούνται με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 10/9 και μέχρι το τέλος του μήνα θα αφοσιωθείτε στις ανάγκες των αγαπημένων σας. Οι γονείς θα οργανώσετε τα παιδιά με τα σχολεία και τα μαθήματά τους και θα μπείτε σε ένα νέο πρόγραμμα. Επειδή αυτή την εποχή θα κάνετε πολλές αγορές σχολικών ειδών, προσέξτε μην υπερβείτε τα όρια του προϋπολογισμού σας. Επίσης, θα ασχοληθείτε με την οργάνωση του σπιτιού και με την τακτοποίηση της ντουλάπας σας. Μερικές φθινοπωρινές πινελιές στον χώρο σας θα δημιουργήσουν μια cozy ατμόσφαιρα. Στις 14/9, με την αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα, προσέξτε τις οικονομικές σας συναλλαγές και τα ψιλά γράμματα ενός συμβολαίου. Ο Άρης, με την είσοδό του στον Ζυγό στις 15/9, σας κάνει πολύ δυναμικούς και μέχρι τις 30/10 θα καταφέρετε πολλά σε εμπορικές υποθέσεις και θέματα εκπαίδευσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τύχη και ευκαιρίες φέρνει η Αφροδίτη με την είσοδό της στον Σκορπιό στις 10/9, καθώς κυβερνάει τον τομέα της επικοινωνίας, και μέχρι το τέλος του μήνα θα πετύχετε πολλά όσοι προωθήσετε τις δεξιότητες ή τις υπηρεσίες σας. Θέματα εκπαίδευσης θα μπούνε σε μια ομαλή ροή, ενώ μπορεί να αυξηθούν τα κέρδη σας μέσω μιας εμπορικής συμφωνίας. Ιδανική εποχή για σύσφιξη σχέσεων με οικείους, μια και η επικοινωνιακή σας διάθεση θα είναι στα ύψη. Στις 14/9, με την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα, μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με συνεργάτες ή το ταίρι σας και θα πρέπει να φιλτράρετε προσεχτικά όσα ακούτε και αυτά που θα πείτε. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν από τις 15/9 που εισέρχεται ο Άρης στον Ζυγό και θα είναι μια καλή εποχή για να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω μιας αγοραπωλησίας ή μιας επένδυσης.

ΖΥΓΟΣ

Ο πλανήτης των χρημάτων και της τύχης, η Αφροδίτη, εισέρχεται στις 10/9 στον Σκορπιό και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε κάποιες σημαντικές εξελίξεις που θα αφορούν τους πόρους σας. Ενδεχομένως να βρείτε μια καλύτερη θέση εργασίας ή να αποδώσει μια επένδυση. Όπως και να έχει, επειδή είναι μια εποχή που τα έξοδα τρέχουν, θα πρέπει να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες και να κρατήσετε ένα μέτρο στις αγορές σας. Με την αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα στις 14/9 θα είστε αρκετά ευαισθητοποιημένοι και μπορεί να πέσετε θύμα επιτηδείων. Ιδιαίτερη προσοχή ποιους θα εμπιστευτείτε. Ο Άρης με την είσοδό του στο ζώδιό σας στις 15/9 σας δίνει δυναμισμό και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας, οπότε θα πετύχετε πολλά σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Τώρα είναι η εποχή να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προτεραιότητές σας αλλάζουν με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 10/9 και θα αφοσιωθείτε στη βελτίωση του εαυτού σας. Ενδεχομένως να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σας, σίγουρα θα αγοράσετε ρούχα και αξεσουάρ που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα και την εμφάνισή σας, αλλά θα έχετε αυξημένη όρεξη για κατανάλωση γλυκισμάτων. Δεν είναι ανάγκη να στερηθείτε τίποτα, αρκεί να κρατήσετε ένα μέτρο. Στις 14/9, με την αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα, μπορεί να δημιουργηθούν τριγμοί στη σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή με το ταίρι σας, καθώς θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις. Ο Άρης, με την είσοδό του στον Ζυγό στις 15/9, θα προκαλέσει έντονο παρασκήνιο και κάποιες αποκαλύψεις θα σας αναγκάσουν να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα στις σχέσεις σας. Η ενέργειά σας θα είναι πεσμένη και καλό θα είναι να αφουγκραστείτε τις ανάγκες του οργανισμού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια περίοδος εσωστρέφειας ξεκινάει για εσάς τους ερωτευμένους με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 10/9 και μέχρι το τέλος του μήνα θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και με μια μυστική ερωτική σχέση. Προσέξτε οι δεσμευμένοι, καθώς υπάρχει κίνδυνος να σας παρασύρει η ανάγκη σας για επιβεβαίωση και να δημιουργήσετε προβλήματα στη σχέση ή στον γάμο σας. Στις 14/9 καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπογραφές συμβολαίων. Η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα θα φέρει αστάθεια και μπορεί να την πατήσετε. Αν πρέπει οπωσδήποτε να κλείσετε μια συμφωνία, προσέξτε τα ψιλά γράμματα. Ο Άρης στις 15/9 εισέρχεται στον Ζυγό και δίνει ευκαιρίες για να επανέλθουν οι ισορροπίες σε σχέσεις με φίλους, ενώ ενδυναμώνει και την κοινωνική σας ζωή. Ιδανική εποχή για να ενταχθείτε σε μια ομάδα ή για να ξεκινήσετε ένα χόμπι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα ξεκινάει για εσάς με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 10/9 και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε κάνει καινούργιες παρέες είτε μέσα από το χώρο των σπουδών είτε μέσω της συμμετοχής σας σε μια συλλογική προσπάθεια. Επαφές με φίλους και ψυχαγωγία θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα γεμίσουν τις μπαταρίες σας. Ιδανική εποχή για να κάνετε έξυπνες συμμαχίες, αν ξεκινάτε ένα νέο εγχείρημα. Στις 14/9 η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε μετακινήσεις και ταξίδια ή καθυστερήσεις σε θέματα σπουδών. Αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Ο Άρης, με την είσοδό του στον Ζυγό στις 15/9, θα κυβερνά τον τομέα της καριέρας και της φήμης μέχρι τις 30/10. Μπορείτε να πετύχετε πολλά αν διεκδικήσετε καλύτερες αποδοχές ή αν αναζητήσετε μια καλύτερη θέση εργασίας. Δώστε έμφαση στη βελτίωση του ψηφιακού σας προφίλ και στη διαφήμιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τομέας των επιτευγμάτων σας ενεργοποιείται με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 10/9 και θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες μέχρι το τέλος του μήνα για επαγγελματική καταξίωση και αύξηση της δημοτικότητάς σας. Ενισχύστε το επαγγελματικό σας προφίλ, επενδύοντας κάποια χρήματα στο ψηφιακό marketing, και μη διστάσετε να προωθήσετε τις ιδέες σας σε εργοδότες και άτομα που μπορούν να στηρίξουν την υλοποίηση ενός σχεδίου. Στις 14/9 θα πρέπει να προσέξετε τις οικονομικές σας συναλλαγές και να επανεξετάσετε μια οφειλή, καθώς η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα θα προκαλεί μπερδέματα και ασάφεια. Ο Άρης εισέρχεται στις 15/9 στον Ζυγό και ξεκινάει μια πολύ δυνατή περίοδος για όσους ασχολείστε με τις σπουδές και νομικές υποθέσεις. Ταξίδια, εμπορικές συναλλαγές και διευθέτηση διαδικαστικών ζητημάτων θα ευνοηθούν. Αποφύγετε τη βιασύνη και να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί για αποφυγή εργασιακών ατυχημάτων.

ΙΧΘΥΣ

Εύνοια και ευκαιρίες στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης φέρνει η Αφροδίτη με την είσοδό της στον Σκορπιό στις 10/9 και είναι ιδανική εποχή για να κατακτήσετε τον στόχο σας στις σπουδές και σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόρφωσή σας. Αρκετοί από εσάς θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό, ενώ κάποιοι άλλοι θα έχετε αίσιες εξελίξεις σε μια νομική σας υπόθεση. Ένας έρωτας με άτομο από τον χώρο των σπουδών θα φέρει αέρα ανανέωσης στην καθημερινότητά σας. Στις 14/9 ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας σε αντίθεση με τον Ήλιο θα σας κάνει επιρρεπείς σε παρεξηγήσεις με συνεργάτες ή πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και καλό θα είναι να αποφύγετε την επίλυση θεμάτων που σας απασχολούν. Ο Άρης εισέρχεται στις 15/9 στον Ζυγό και μέχρι τις 30/10 θα προσπαθήσετε να επαναφέρετε τις ισορροπίες στη σχέση σας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM