Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (7-13/4/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (7-13/4/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Τις επόμενες μέρες η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στα οικονομικά και στα μελλοντικά σας σχέδια. Μέχρι τις 8/4 μπορείτε να δρομολογήσετε με επιτυχία τις υποθέσεις σας. Στις 10/4 το τετράγωνο Ερμή - Πλούτωνα θα προκαλέσει κρίση στις σχέσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης. Στις 11/4 ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο. Μέχρι τις 29/4 θα γίνουν πολλές επαφές γύρω από οικονομικά θέματα και θα είναι ιδανική περίοδος για να συζητήσετε την αύξηση των αποδοχών σας ή των κερδών σας μέσω κάποιας επένδυσης. Στις 13/4 ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο έχει υποστηρικτική δράση και κάποιο άτομο θα συνδράμει στην υλοποίηση μιας ιδέας. Μπορεί να προκύψει και ένα ερωτικό ειδύλλιο με φιλικό σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η φήμη και η καριέρα σας θα συνεχίσουν να σας απασχολούν μέχρι τις 8/4 και κάποιες μυστικές επαφές θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πρόοδό σας. Μια δύσκολη μέρα για ταξίδια και ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας είναι στις 10/4μ που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή - Πλούτωνα. Ενδεχομένως να απογοητευτείτε με την απόδοσή σας στις σπουδές ή να προκύψει κάτι έκτακτο που θα σας αναγκάσει να αναβάλετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας στις 11/4 και μέχρι τις 29/4 θα διανύετε μια φάση πολύ επικοινωνιακή, προκαλώντας θετικές εντυπώσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε πώς θα εκφράζετε τις απόψεις σας για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Εξαιρετική μέρα για σημαντικά ραντεβού και συζητήσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα είναι στις 13/4, που πραγματοποιείται το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επικεντρωθείτε σε επαφές με μακρινούς συνεργάτες, σε διαδικαστικά ζητήματα και σε ό,τι έχει να κάνει με την πνευματική σας ανάπτυξη μέχρι τις 8/4, που θα είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες. Στις 10/4 ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα που θα αφορούν κοινούς πόρους ή οφειλές, ή μπορεί να μη γίνει δεκτό το αίτημά σας σχετικά με κάποια χρηματοδότηση, κάτι που μπορεί να φρενάρει την εφαρμογή ενός πλάνου. Στις 11/4 εισέρχεται ο Ερμής στον Ταύρο και μέχρι τις 29/4 θα είναι πεσμένη η επικοινωνιακή σας διάθεση, οπότε θα προτιμήσετε ιδιωτικές συναντήσεις και επαφές με άτομα με τα οποία μπορεί να ξεκινήσει κάποια συνεργασία. Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας και προσέξτε το παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα. Ευνοϊκή μέρα για ταξίδια και έξυπνες συμμαχίες είναι στις 13/4 με το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αίσιες θα είναι οι εξελίξεις στα οικονομικά σας, τα οποία βελτιώνονται της εργασίας, και μέχρι τις 8/4 θα έχετε την ευχέρεια να βάλετε σε εφαρμογή ένα σημαντικό εγχείρημα. Επίσης, μπορεί να βρείτε τον έρωτα σε ένα πρόσωπο με εξουσία. Στις 10/4 το τετράγωνο Ερμή - Πλούτωνα θα εντείνει την ανάγκη σας να αποδεσμευτείτε από μια σχέση ή συνεργασία που δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες σας. Από τις 11/4, που εισέρχεται ο Ερμής στον Ταύρο, και μέχρι τις 29/4, θα έχετε συχνές επαφές με φίλους, τονώνοντας την κοινωνική σας ζωή. Ιδανική εποχή για να προωθήσετε τις ιδέες σας και για να δουλέψετε ομαδικά πάνω σε ένα εγχείρημα. Νέες γνωριμίες θα σας ωφελήσουν σε επαγγελματικό ή σε προσωπικό επίπεδο. Στις 13/4 το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο φέρνει ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών και επαγγελματικών σας.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις το προσεχές διάστημα και θα αποβάλετε το άγχος που καθιστά δύσκολη την ανταπόκριση στις υποχρεώσεις σας. Μέχρι τις 8/4 δώστε έμφαση σε επαφές με μακρινούς συνεργάτες και στην αναζήτηση ατόμων με τα οποία μπορείτε να συνάψετε συμφωνία με υψηλότερες αποδοχές. Το τετράγωνο Ερμή - Πλούτωνα στις 10/4 θα προκαλέσει αύξηση ευθυνών και εντάσεις με συνεταίρους, κάτι που θα καθορίσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Από τις 11/3, που εισέρχεται ο Ερμής στον Ταύρο, ξεκινά μια πολύ επικοινωνιακή περίοδος και αν δώσετε έμφαση σε επαφές με πρόσωπα εξουσίας, θα δείτε σημαντική πρόοδο στην καριέρα σας. Προωθήστε τις ικανότητες και την εμπειρία σας με σθένος. Στις 13/4 ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο φέρνει νέες ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και είναι εξαιρετική μέρα για να δώσετε μια συνέντευξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας και οι κοινοί πόροι ενισχύονται μέχρι τις 8/4 και θα είναι καλή εποχή για να βρείτε μια θέση εργασίας που θα πληροί τις ανάγκες σας. Επίσης, μπορεί να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και θα ασχοληθείτε εντατικά με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Στις 10/4 το τετράγωνο Ερμή - Πλούτωνα θα φέρει κάποια κρίση στην ερωτική σας ζωή κι αν νιώσετε ασφυξία στη σχέση σας, θα χωρίσετε με συνοπτικές διαδικασίες. Στις 11/4 εισέρχεται ο κυβερνήτης σας ο Ερμής στον Ταύρο και ξεκινάει μια φάση της ζωής σας με ταξίδια στο εξωτερικό. Μέχρι τις 29/4 οι μαθησιακές σας δεξιότητες θα είναι οξυμένες και θα πετύχετε τους στόχους σας. Μια πολύ καλή μέρα για να εκφράσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον είναι στις 13/4 με το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου.

ΖΥΓΟΣ

Εξασκήστε τα ταλέντα σας και προωθήστε τη δουλειά σας μέχρι τις 8/4 που θα είναι πιο ευνοϊκό διάστημα για εσάς και ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, που έχει μείνει πίσω. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε κάποια κρίση στο οικογενειακό σας περιβάλλον στις 10/4, που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή - Πλούτωνα. Η ανάγκη σας για αυτονομία θα σας ωθήσει σε σπασμωδικές ενέργειες που θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο στις 11/4 ανοίγει ένας νέος κύκλος μέχρι τις 29/4 και οι περισσότερες επαφές που θα γίνουν θα είναι σχετικά με οικονομικά θέματα. Αν σκοπεύετε να κάνετε πρόταση γάμου στο ταίρι σας ή να ανακοινώσετε την απόφασή σας, στις 13/4 με το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου θα έχετε θετική ανταπόκριση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα ακίνητης περιουσίας και ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας θα ευνοηθούν πολύ μέχρι τις 8/4 και εκεί θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας. Στις 10/4 το τετράγωνο Ερμή - Πλούτωνα θα φέρει αναστάτωση στον επαγγελματικό τομέα, που θα εντείνει την ανάγκη σας για αλλαγή κατεύθυνσης, κάτι που θα το εκφράσετε με έντονο τρόπο. Από τις 11/4, που εισέρχεται ο Ερμής στον Ταύρο, και μέχρι τις 29/4 θα είναι μια καλή εποχή για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Μη διστάσετε να προτείνετε εσείς κάποια συνεργασία και μη βιαστείτε να απορρίψετε κάποια πρόταση προτού τη μελετήσετε προσεχτικά. Ενδεχομένως να μη σας φανεί πολύ δελεαστική, αλλά μπορεί να πέσετε έξω στην αξιολόγηση που θα κάνετε. Στις 13/4 το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου φέρνει ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση ή μια θετική είδηση στον τομέα του σπιτιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις επόμενες μέρες και μέχρι τις 8/4 θα πρέπει να δώσετε έμφαση στην προώθηση των υπηρεσιών ή των δεξιοτήτων σας και να ενδυναμώσετε τη σχέση σας με το ταίρι σας. Επενδύστε κάποια χρήματα στη διαφήμιση και σε εμπορικές υποθέσεις. Στις 10/4 το τετράγωνο Ερμή - Πλούτωνα προκαλεί απογοητεύσεις που θα αφορούν οικονομικά θέματα και θα φρενάρουν τα σχέδιά σας σχετικά με κάποια επένδυση. Στις 11/4 εισέρχεται ο Ερμής στον Ταύρο και ξεκινάει μια εποχή επαφών για επαγγελματικά θέματα. Μέχρι τις 29/4 θα είναι εξαιρετική εποχή για να στείλετε βιογραφικά και να δώσετε συνεντεύξεις. Ασχοληθείτε με την υγεία σας και κάντε το ετήσιο τσεκάπ. Στις 13/4 το εξάγωνο Ήλιο - Κρόνου δίνει ευκαιρίες για να προσεγγίσετε κάποιο άτομο που έχει προσελκύσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέχρι τις 8/4 μέσω της ακίνητης περιουσίας και θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη σε οφειλές και υποχρεώσεις. Τώρα που θα έχετε περισσότερη διάθεση για να ασχοληθείτε με το σπίτι, δώστε έμφαση στην ανανέωση του χώρου σας. Στις 10/4, με το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα, προσέξτε πιθανή ένταση με ένα μέλος της οικογένειας. Ενδεχομένως να αυξηθούν οι ευθύνες σας και η υπομονή σας να εξαντληθεί. Από τις 11/4, που εισέρχεται ο Ερμής στον Ταύρο, θα είναι μια καλή εποχή για να μοιραστείτε τις ιδέες και το έργο σας με ένα ευρύτερο κοινό, αλλά και για να φλερτάρετε, καθώς μέχρι τις 29/4 θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Εξαιρετική μέρα για αγορά ή ενοικίαση ακινήτου είναι στις 13/4 με το εξάγωνο Ήλιου- Κρόνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ σημαντικές όσον αφορά την προώθηση των υπηρεσιών και των δεξιοτήτων σας και μέχρι τις 8/4 να αναμένετε θετικά νέα ακόμη και σε εμπορικές σας υποθέσεις. Στις 10/4 το τετράγωνο Ερμή - Πλούτωνα θα εντείνει την ανάγκη σας να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν στασιμότητα και θα έχετε έντονες τάσεις εσωστρέφειας. Στις 11/4 εισέρχεται ο Ερμής στον Ταύρο και μέχρι τις 29/4 θα έχετε συχνές επισκέψεις στο σπίτι σας, ενώ οι ευκαιρίες για ανάπαυλα θα είναι ελάχιστες, κάτι που μπορεί να σας προκαλεί εκνευρισμό. Ωστόσο, θα αυξήσετε το εισόδημά σας. Αν σκοπεύετε να υπογράψετε μια νέα σύμβαση, προτιμήστε να το κάνετε στις 13/4, με το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου που θα φέρει την επιβράβευση των προσπαθειών σας.

ΙΧΘΥΣ

Τα οικονομικά σας θα αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής σας και μέχρι τις 8/4, που οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες, μπορείτε να πετύχετε πολλά σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Επίσης, μπορείτε να κάνετε μια ακριβή αγορά. Στις 10/4, με το τετράγωνο Ερμή - Πλούτωνα αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα. Μπορεί να προκύψει μια ανατροπή στην εφαρμογή μιας ιδέας λόγω οικονομικής δυστοκίας, αλλά καλό θα είναι να κινηθείτε όσο σας επιτρέπουν οι δυνατότητές σας. Στις 11/4 εισέρχεται ο Ερμής στον Ταύρο και καθώς είναι ο κυβερνήτης στον τομέα της επικοινωνίας σας, θα πρέπει να ασχοληθείτε με την προώθηση των υπηρεσιών σας και με θέματα εκπαίδευσης. Μέχρι τις 29/4 εμπορικές υποθέσεις θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια ροή. Μια πολύ καλή μέρα για μυστικές συζητήσεις και οικονομικές συμφωνίες είναι στις 13/4 με το εξάγωνο Ήλιου - Κρόνου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 04/07 - ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ - Ποια είναι τα πιο εξωφρενικά αιτήματα των πλουσίων της Μυκόνου; Μια concierge απαντά

Άννα Κ. / Ποια είναι τα πιο εξωφρενικά αιτήματα των πλουσίων της Μυκόνου; Μια concierge απαντά

Η Ιωάννα Μουρταράκου, γνωστή concierge των διασήμων της Μυκόνου, μιλάει με την Αννα Κόκορη για τη χλιδάτη ζωή στο νησί, τις πολλές ώρες δουλειάς και τα εξωφρενικά αιτήματα των πλουσίων επισκεπτών
ΑΝΝΑ ΚΟΚΟΡΗ
Υπάρχει η τουριστική Πλάκα, υπάρχει και η δική μας

Living / Υπάρχει η τουριστική Πλάκα, υπάρχει και η δική μας

Για κάθε σχεδόν πόλη του κόσμου, οι τουριστικοί οδηγοί χωρίζονται σε εκείνους που συγκεντρώνουν «τα Χ καλύτερα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε» και στους «ζήστε το σαν ντόπιος». Στην περίπτωση της Αθήνας, η περιοχή της Πλάκας μπαίνει σίγουρα στους πρώτους οδηγούς. Ποιος είπε όμως ότι δεν έχει να προσφέρει και στους Αθηναίους;
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Gohar World: H Laila και Nadia Gohar μας καλούν να στρώσουμε σουρεαλιστικά τραπέζια

Living / Gohar World: Ένας λογαριασμός στο Instagram μας καλεί να στρώσουμε σουρεαλιστικά τραπέζια

Η Laila Gohar είναι καλλιτέχνις και το φαγητό, το εκφραστικό της μέσο. Αυτήν τη φορά συνεργάστηκε με τη ζωγράφο και γλύπτρια αδελφή της Nadia προκειμένου να δημιουργήσουν ένα σύμπαν με πρωτότυπα σκεύη, πιστεύοντας ότι πρέπει να προσεγγίζουμε το στρώσιμο του τραπεζιού με την ίδια προσοχή που δίνουμε στο ντύσιμό μας. Τη ρωτήσαμε πώς εμπνεύστηκε τον σχεδιασμό των αντικειμένων τους και μας περιέγραψε ένα σκηνικό που αντίκρισε στη μέση ενός σούπερ μάρκετ στην Κρήτη.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ