Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (7-13/12/2023)

Χάρι Στάιλς Facebook Twitter
Ο Χάρι Στάιλς είναι Υδροχόος.
0

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις από τις 8/12. Ο Ερμής στον τομέα της καριέρας σε τρίγωνο με τον Δία, που διανύει τον τομέα των οικονομικών σας, φέρνει καλά νέα και ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας. Μέσω της επιχείρησής σας ή ενός μπόνους αυξάνονται τα έσοδά σας και θα πραγματοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Συζητήσεις σχετικά με την αύξηση των αποδοχών σας θα ευνοηθούν. Εξοικονομήστε κάποια χρήματα για ανάγκες που είναι καθ’ οδόν. Στις 10/12 η αντίθεση Αφροδίτης - Δία φέρνει στο προσκήνιο έξοδα που θα αφορούν οφειλές, δάνεια ή ασφάλειες που θα πρέπει να διευθετηθούν άμεσα. Όμως μη σας παίρνει από κάτω, γιατί ακολουθούν ευχάριστες εξελίξεις στις 11/12 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης - Ερμή. Τα οικονομικά σας ενισχύονται μέσω ενός επιδόματος ή κοινών πόρων, επομένως θα είστε πιο άνετοι. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13/12 είναι εξαιρετική στιγμή για ταξίδια και νέα ξεκινήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας αυτή την εποχή και οι επιτυχίες έρχονται η μία μετά την άλλη. Ο Δίας στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Ερμή στις 8/12 φέρνει σημαντικές εξελίξεις που θα αφορούν τις σπουδές, τις νομικές υποθέσεις ή τις δημοσιεύσεις. Μέσω επαφών με το εξωτερικό μπορεί να ξεκινήσει μια καινούργια συνεργασία και θα κάνετε ένα ταξίδι που θα σας ωφελήσει ποικιλοτρόπως. Η σχέση σας μπορεί να περάσει μια μικρή κρίση στις 10/12, καθώς η κυβερνήτης σας Αφροδίτη θα είναι σε αντίθεση με τον Δία, αλλά θα είναι παροδική. Ενδεχομένως να έχετε άλλα σχέδια και να μη συμφωνεί το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις. Όμως, στις 11/12 ακολουθεί το εξάγωνο Αφροδίτης - Ερμή που δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα και θα επανέλθουν οι ισορροπίες. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13/12 ευνοεί νέα ξεκινήματα στα ερωτικά και στα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας φέρνει η Αφροδίτη στον Σκορπιό και από τις 8/12, που συμμετέχουν ο Ερμής και ο Δίας σε τρίγωνο, να αναμένετε αίσιες εξελίξεις που θα αφορούν τα οικονομικά σας. Μέσω κοινών πόρων ή ενός επιδόματος ενισχύεται το εισόδημά σας και θα καλύψετε τις ανάγκες σας. Ένα ερωτικό ειδύλλιο με άτομο από τον χώρο της εργασίας είναι προ των πυλών και θα φέρει αέρα ανανέωσης στη ζωή σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας. Στις 10/12 η αντίθεση Αφροδίτης - Δία δείχνει πως μπορεί να νιώσετε έντονη κόπωση και αδυναμία να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Ρίξτε τους ρυθμούς σας και προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Από τις 11/12 θα είστε σε καλύτερη φόρμα και θα δώσετε έμφαση σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13/12 είναι εξαιρετική στιγμή για γάμο και ξεκίνημα νέων συνεργασιών. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εποχή δίνετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και η επικοινωνιακή σας διάθεση είναι αυξημένη. Στις 8/12, με το τρίγωνο Ερμή - Δία, μια καινούργια ιδέα θα σας προκαλέσει ενθουσιασμό και θα μπορέσετε να βρείτε υποστηρικτές για να την υλοποιήσετε. Ενδεχομένως να είναι άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή κοινό σκοπό. Συλλογικές δράσεις και ψυχαγωγία με φίλους θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση. Στις 10/12 η αντίθεση Αφροδίτης - Δία δεν θα ευνοήσει τις επενδύσεις ή τη δημιουργία ερωτικής σχέσης με φιλικό σας πρόσωπο. Διαφυλάξτε τους πόρους σας και προσπαθήστε να μην εξιδανικεύσετε τη συμπεριφορά φιλικού σας προσώπου. Από τις 11/12, που πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης - Ερμή, θα επικρατεί αρμονία στη σχέση με το ταίρι σας και με τα παιδιά. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13/12 φέρνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα και ευνοεί τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

ΛΕΩΝ

Αίσιες οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας από τις 8/12 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή - Δία και τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Όσοι αναζητάτε μια νέα απασχόληση στείλτε βιογραφικά, καθώς οι προοπτικές είναι πολύ καλές. Ιδανική εποχή για να δώσετε συνέντευξη και να κάνετε επαφές. Στις 10/12 ένα οικογενειακό ζήτημα θα σας αποσυντονίσει και θα νιώσετε απογοήτευση. Ενδεχομένως νε περάσει κάποια κρίση η σχέση με ένα ηλικιωμένο άτομο και πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική σας διαχείριση των γεγονότων. Στις 11/12 μια ευχάριστη είδηση που θα αφορά τα επαγγελματικά σας ή την ακίνητη περιουσία θα δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα και θα επανέλθουν οι ισορροπίες. Αγορές για το σπίτι και η διακόσμηση του χώρου σας θα σας δώσουν χαρά. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13/12 σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τα ερωτικά ή την απόκτηση παιδιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εποχή απολαύσεων και έντονης δημιουργικής διάθεσης είναι για εσάς το επόμενο διάστημα και στις 8/12, που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή - Δία, θα κάνετε ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο. Ένας νέος έρωτας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας θα αλλάξει τη ζωή σας και μπορεί να μετοικήσετε σε μακρινό προορισμό. Οι καλλιτέχνες θα αυξήσετε τα έσοδά σας και θα αυξήσετε τη φήμη σας. Στις 10/12 η αντίθεση Αφροδίτης - Δία δείχνει κάποια προβλήματα σε ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό ή με οικείους και γενικά πρέπει να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε και στις μετακινήσεις σας. Στις 11/12, με το εξάγωνο Αφροδίτης - Ερμή, θα είναι εξαιρετική μέρα για φλερτ, για ενδυνάμωση της σχέσης σας ή μπορεί να έχετε καλά νέα που θα αφορούν τα παιδιά. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13/12 φέρνει χαρές καθώς υποδέχεστε ένα νέο μέλος στην οικογένεια .

ΖΥΓΟΣ

Έπειτα από κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά αλλάζουν σημαντικά τα δεδομένα και θα πάρετε μεγάλη ανάσα από τις 8/12 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή - Δία. Τα έσοδά σας αυξάνονται μέσω της ακίνητης περιουσίας και ενός επιδόματος, όμως δεν πρέπει να κάνετε περιττές σπατάλες. Στις 10/11 ακολουθεί η αντίθεση Αφροδίτης - Δία που δείχνει ότι προκύπτουν έκτακτα έξοδα σχετικά με δάνεια, ασφάλειες ή κληρονομιές, επομένως θα χρειαστεί να κρατήσετε άμυνες. Ωστόσο, στις 11/12 το εξάγωνο Αφροδίτης - Ερμή θα ευνοήσει τις διαπραγματεύσεις και μπορεί μέσω της εκμετάλλευσης ενός ακινήτου να αποκτήσετε μια νέα πηγή εσόδων. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει καλά νέα που θα αφορούν μια εμπορική συμφωνία ή την υπογραφή κάποια σύμβασης, ενώ παράλληλα ευνοεί τις σύσφιξη σχέσεων με οικείους. Η διάθεσή σας θα είναι καλή και θα είστε πιο πρόθυμοι να αφήσετε πίσω τις δυσάρεστες στιγμές, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι άριστες και μια πολύ καλή ημερομηνία για να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία είναι στις 8/12 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή - Δία. Μια καινούργια συνεργασία θα ξεκινήσει με καλούς οιωνούς και τα οφέλη θα είναι μακροπρόθεσμα. Επίσης, θα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε πρόταση γάμου ή συμβίωσης στο ταίρι σας. Στις 10/12 προσέξτε για πιθανή σύγκρουση με συνεργάτες ή τον σύντροφό σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα εντείνει την ανάγκη για ενασχόληση με τις προσωπικές σας επιθυμίες, τη βελτίωση της εμφάνισής σας κ.λπ., και μπορεί να παραμελήσετε τον άνθρωπό σας. Ωστόσο, στις 11/12 το τρίγωνο Αφροδίτης - Ερμή θα δημιουργήσει ευνοϊκό κλίμα για αναθέρμανση σχέσεων γενικά. Σημαντική θα είναι για εσάς η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13/12, καθώς φέρνει ευκαιρίες για αύξηση κερδών μέσω επενδύσεων και ρίσκων. Αγοράστε ένα λαχείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας είναι πέραν των προσδοκιών σας και οι τελευταίες μέρες της χρονιάς φέρνουν ευχάριστα γεγονότα. Στις 8/12 θα έχετε πολύ καλά νέα, καθώς προκύπτει μια καινούργια συνεργασία και η επαγγελματική σας ανέλιξη θα είναι θεαματική. Οι ηγετικές σας ικανότητες θα εκτιμηθούν και θα αυξηθούν οι αποδοχές σας. Πολύ καλή ημέρα για αποστολή βιογραφικών και συνεντεύξεις προς εύρεση εργασίας. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας στις 10/12. Η αντίθεση Αφροδίτης - Δία σάς καλεί να αποφύγετε τις υπερβολές και να μην καταπονήσετε τον εαυτό σας λόγω αυξημένων ευθυνών και άγχους. Οι ρυθμοί με τους οποίους δουλεύετε από επιλογή πρέπει να πέσουν. Μυστικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις θα ευνοηθούν στις 11/12 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης - Ερμή. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 13/12 αποτελεί την προσωπική σας Πρωτοχρονιά και θα κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας αυτή την εποχή και θα πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Από τις 8/12, που ο Ερμής στο ζώδιό σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, βελτιώνονται η ερωτική σας ζωή και τα οικονομικά σας. Ο πλανήτης της αφθονίας μαζί με τον πλανήτη της επικοινωνίας δημιουργούν πολύ καλές προοπτικές και ευνοούν τις επενδύσεις και τη δημιουργία ερωτικής σχέσης. Όμως δεν πρέπει να μπλέξετε τη φιλία με τον έρωτα. Με την αντίθεση Αφροδίτης - Δία στις 10/12 μπορεί να παρερμηνεύσετε το ενδιαφέρον ενός φιλικού σας προσώπου και να προκαλέσετε αμηχανία. Στις 11/12 το εξάγωνο Αφροδίτης - Ερμή αυξάνει τη διάθεσή σας για ψυχαγωγία και επαφές με φίλους. Μια καινούργια γνωριμία με άτομο με το οποίο θα έχετε κοινά ιδανικά θα σας ενθουσιάσει. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13/12 σας υπενθυμίζει πως πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η φροντίδα του σπιτιού και της οικογένειας θα αποτελέσει προτεραιότητα τις επόμενες ημέρες και θα γίνετε πιο σπιτόγατοι. Αγορές για αλλαγή διακόσμησης προκειμένου να δημιουργήσετε γιορτινή ατμόσφαιρα και δικές σας δημιουργίες θα σας γεμίσουν ενθουσιασμό. Στις 8/12 το τρίγωνο Ερμή - Δία θα ευνοήσει τις μυστικές διαπραγματεύσεις για αγοραπωλησίες ακινήτων. Πιθανή σύγκρουση με ηλικιωμένο άτομο στις 10/12, οπότε πραγματοποιείται η αντίθεση Αφροδίτης - Δία, θα την αποφύγετε αν επιστρατεύσετε τη διαλλακτικότητά σας. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον για τις ανάγκες ηλικιωμένων και κάντε ό,τι μπορείτε ώστε να μη νιώθουν μοναξιά. Στις 11/12 με το εξάγωνο Αφροδίτης - Ερμή να αναμένετε αίσιες εξελίξεις που θα αφορούν την καριέρα και τη φήμη σας. Ωστόσο, το πιο σημαντικό φαινόμενο της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που σηματοδοτεί την υλοποίηση μιας νέας ιδέας. Αν την προωθήσετε στα κατάλληλα άτομα, θα βρείτε σίγουρα υποστηρικτές.

ΙΧΘΥΣ

Αρκετά επικοινωνιακό το επόμενο διάστημα για εσάς, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην ψυχαγωγία και τις επαφές με φίλους και συγγενικά σας πρόσωπα. Αλλαγή παραστάσεων, εκδρομές και νέες γνωριμίες θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει κι ένας έρωτας με άτομο με το οποίο θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Στις 8/12 με το τρίγωνο Ερμή - Δία είναι μια καλή ημέρα για προώθηση υπηρεσιών και υπογραφές συμβολαίων. Εμπορικές συμφωνίες θα ευνοηθούν. Ιδιαίτερη προσοχή σε ταξίδια και μετακινήσεις στις 10/12 που πραγματοποιείται η αντίθεση Αφροδίτης - Δία. Προτιμήστε να ταξιδέψετε στις 11/12 που το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη θα δημιουργήσει πιο ευνοϊκές συνθήκες. Θέματα σπουδών θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13/12 αφορά την καριέρα και τη φήμη σας και είναι εξαιρετική στιγμή για να ανοίξετε την επιχείρησή σας ή να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM
Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ