Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (6-12/10/2022)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (28/9-5/10/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις, καθώς στις 8/10 ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή φορά και έπειτα από πολλούς μήνες αναποφασιστικότητας ήρθε η εποχή για να βάλετε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο σε εφαρμογή ένα σημαντικό εγχείρημα και να κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες στην καριέρα σας. Μέχρι τις 24/3/23 θα υπάρχουν προοπτικές προόδου και θα είναι στο χέρι σας η επιτυχία. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 9/10 σας ενθαρρύνει να απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις και πρόσωπα που σας προκαλούν στασιμότητα και φέρνει την κορύφωση μιας επιθυμίας ή ενός στόχου, αφήνοντας χώρο για νέα και πιο ελπιδοφόρα γεγονότα στη ζωή σας. Ωστόσο οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, με την αντίθεση της Αφροδίτης, μπορεί να έχετε κάποιες προστριβές. Στις 11/10 ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και το 1ο δεκαήμερο θα δώσετε έμφαση στις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά με την επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή φορά και πρέπει να εστιάσετε στους στόχους σας και σε ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας. Μπορεί το τελευταίο εξάμηνο οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο να διστάζατε να ακολουθήσετε μια νέα κατεύθυνση, πλέον όμως έχετε κατασταλάξει και ξέρετε πώς να κινηθείτε. Αποφάσεις που αφορούν τις σπουδές ή ένα ταξίδι θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Το 2ο δεκαήμερο, με την Πανσέληνο στον Κριό στις 9/10, θα πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας, να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με τη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Η αντίθεση της Αφροδίτης υποδεικνύει την ανάγκη αποτοξίνωσης του οργανισμού σας. Αλλάξτε διατροφικές συνήθεις και εντάξτε στην καθημερινότητά σας την άσκηση. Με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό το 1ο δεκαήμερο θα έχετε σημαντικά νέα σχετικά με τα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ένα οικονομικό ζήτημα που είχε μπλοκάρει από τον Απρίλιο αρχίζει να δρομολογείται από τις 8/10 που επιστρέφει ο Πλούτωνας σε ορθή φορά. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο μέχρι τις 24/3/23 θα βάλετε σε τάξη οικονομικές υποθέσεις που σας απασχολούν, θα έχετε κάποια έσοδα μέσω της περιουσίας ή επιδομάτων, ενώ παράλληλα θα ξεπεράσετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας και θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 9/10 αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και δίνει έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και τις φιλίες. Επειδή συμμετέχει και η Αφροδίτη σε αντίθεση κάποια γυναίκα θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα αλλάξει τις ισορροπίες σε μια σχέση σας, φιλική ή ερωτική. Στις 11/10 ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και το 1ο δεκαήμερο θα έχετε επιτυχίες στο φλερτ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιτυχίες σε συνεργασίες και βελτίωση σχέσεων με άτομα του περιβάλλοντός σας φέρνει στις 8/10 η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή φορά και οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα έχετε σημαντικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν θετικά και τα οικονομικά σας. Τον Απρίλιο είχαν ξεκινήσει κάποια προβλήματα που φρέναραν τις υποθέσεις σας, αλλά πλέον υποχωρούν. Εν τω μεταξύ, εσείς έχετε δώσει τον καλύτερό σας εαυτό και έχετε κερδίσει τις εντυπώσεις, που σημαίνει πως μέχρι τις 24/3/23 οι προτάσεις για συνεργασίες θα είναι πολλές. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο με την Πανσέληνο στον Κριό ολοκληρώνετε ένα σημαντικό σας εγχείρημα και είναι ιδανική στιγμή για να σκεφτείτε τι πρέπει να αλλάξει ώστε να υπάρχει ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της οικογενειακής σας ζωής. Η αντίθεση με την Αφροδίτη υποδεικνύει πως υπάρχουν ανάγκες που έχουν παραμεληθεί. Με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό θα επικεντρωθείτε στους αγαπημένους σας.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και από τις 8/10, που επιστρέφει ο Πλούτωνας σε ορθόδρομη πορεία, θα βρείτε το θάρρος να διεκδικήσετε καλύτερες αποδοχές ή να ψάξετε μια νέα κατεύθυνση που θα σας ικανοποιεί. Το τελευταίο εξάμηνο είχατε βρεθεί πολλές φορές σε δίλημμα, αλλά η ανασφάλεια και τα γεγονότα σάς επηρέαζαν αρνητικά, προκαλώντας σας στασιμότητα. Πλέον μπορείτε να κυνηγήσετε με ζέση νέες ευκαιρίες και μέχρι τις 24/3/23 θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 9/10 αφορά την πνευματική ανάπτυξη των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο και καθώς συμμετέχει και η Αφροδίτη σε αντίθεση, ενδεχομένως να δυσκολευτείτε να επικεντρωθείτε στις σπουδές και στις υποχρεώσεις σας. Στις 11/10 εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό και θα έχετε περισσότερη έφεση στη μάθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το προσεχές διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες που προκαλούσαν στασιμότητα στα ερωτικά σας, καθώς στις 8/10 επιστρέφει ο Πλούτωνας σε ορθή φορά και οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα δείτε σημαντικές αλλαγές. Από τον Απρίλιο, που ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία του, είχατε αμφιβάλει αρκετές φορές και ενώ πηγαίνατε να ξεκινήσετε κάτι, σαμποτάρατε οι ίδιοι τον εαυτό σας. Μέχρι τις 24/3/23 αναλάβετε ρίσκα, εκφράστε το ενδιαφέρον σας αν σας γοητεύσει κάποιο πρόσωπο και συνεχίστε τις προσπάθειες όσοι έχετε στα σχέδιά σας την απόκτηση παιδιού. Η Πανσέληνος στον Κριό αφορά κοινούς πόρους και η αντίθεση με την Αφροδίτη δείχνει πως γίνεται κακή διαχείριση στα οικονομικά των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο. Αλλάξτε τακτική ώστε να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο. Στις 11/10 ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και θα ευνοήσει τις διαπραγματεύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθόδρομη πορεία στις 8/10 φέρνει ευτυχία και αρμονία στις σχέσεις των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο και έπειτα από ένα εξάμηνο αναταραχών επανέρχονται οι ισορροπίες. Θέματα ακίνητης περιουσίας θα δρομολογηθούν και μέχρι τις 24/3/23 θα είναι ιδανική εποχή για να αναμορφώσετε και να εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο, προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημά σας. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 9/10 είναι μια δραματική Πανσέληνος, καθώς ενισχύονται τα συναισθήματά σας, και αν υπάρχουν σχέσεις που έχουν σαθρά θεμέλια θα λήξουν. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας εντείνει την ανάγκη σας για αποδοχή και θα είστε απόλυτοι. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας στις 11/10 οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι άριστες, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για επαφές που θα σας ωφελήσουν σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Αναμένεται αύξηση εσόδων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακούστε τη διαίσθησή σας αν πρόκειται να υπογράψετε ένα συμβόλαιο και δώστε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας. Από τις 8/10, που επιστρέφει ο Πλούτωνας σε ορθή φορά, οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα έχετε πολύ καλές προοπτικές να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω εμπορικών συμφωνιών, ενώ θα είστε και πολύ καλοί στη μετάδοση ή απορρόφηση γνώσεων. Μπορεί το τελευταίο εξάμηνο να είχατε κάποια εμπόδια που προκαλούσαν καθυστερήσεις, πλέον όμως μπορείτε να επισπεύσετε τις διαδικασίες σας. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 9/10 τονίζει την εργασία και στην υγεία και αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Η αντίθεση με την Αφροδίτη υποδεικνύει πως πρέπει να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και να υιοθετήσετε νέες συνήθειες για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό θα είστε πιο εσωστρεφείς και θα πρέπει να προσέχετε για τυχόν παρασκήνιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεμπλοκάρουν οι οικονομικές σας υποθέσεις και σταθεροποιείται η ροή των εσόδων σας από τις 8/10, που επιστρέφει ο Πλούτωνας σε ορθή φορά. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο το τελευταίο εξάμηνο ζοριστήκατε πολύ και φοβηθήκατε να ρισκάρετε. Μέχρι τις 24/3/23 θα είναι καλή εποχή για να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες ή να κάνετε μια σημαντική αγορά. Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 9/10 θα νιώσετε εσείς του 2ου δεκαημέρου έντονα συναισθήματα για ένα φιλικό σας πρόσωπο και θα θέλετε να τα εξωτερικεύσετε. Η αντίθεση με την Αφροδίτη σας προειδοποιεί να αποφύγετε την πίεση. Από τις 11/10, που εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό, θα είναι πιο ευνοϊκό διάστημα για επικοινωνία με φίλους. Οι ελεύθεροι θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και μέσω συλλογικών δράσεων θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η σκέψη σας και είστε πιο κατασταλαγμένοι καθώς στις 8/10 ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας επιστρέφει σε ορθή φορά και το 3ο δεκαήμερο μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Από τον Απρίλιο που ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία του είχατε κάποιους ενδοιασμούς, πλέον όμως είστε σε θέση να κυνηγήσετε ευκαιρίες. Μέχρι τις 24/3/23 μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή και την εμφάνισή σας. Η Πανσέληνος στον Κριό φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακά ζητήματα και οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Η αντίθεση με την Αφροδίτη υποδεικνύει κάποια πίεση που δεν σας αφήνει να ικανοποιήσετε τις ανάγκες ή τις φιλοδοξίες σας. Από τις 11/10, που εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό, θα είναι εξαιρετική εποχή για να προωθήσετε τις δεξιότητες και να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διαίσθησή σας θα είναι ανεπτυγμένη με την επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθόδρομη πορεία στις 8/10 και θα μπορέσετε να οργανώσετε με περισσή σιγουριά τα μελλοντικά σας σχέδια. Μπορεί το τελευταίο εξάμηνο να μη νιώθατε έτοιμοι να κάνετε ένα σημαντικό βήμα, όσοι όμως έχετε δουλέψει με τον εαυτό σας θα ξεπεράσετε φόβους και ανασφάλειες που σας προκαλούσαν στασιμότητα. Μέχρι τις 24/3/23 δώστε έμφαση στην αυτοβελτίωσή σας και σκεφτείτε πώς θα κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 9/10 τονίζει τον τομέα της επικοινωνίας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο πρέπει να δώσετε περισσότερη έμφαση στις σπουδές. Με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό ταξίδια, εκδόσεις και νομικές υποθέσεις θα έχουν περισσότερες προοπτικές για επιτυχία.

ΙΧΘΥΣ

Στόχοι που δεν υλοποιήθηκαν, από τις 8/10, που επιστρέφει ο Πλούτωνας σε ορθή φορά, μπορούν να δρομολογηθούν με επιτυχία. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο ταλαιπωρηθήκατε αρκετά το τελευταίο εξάμηνο και κάπου αποπροσανατολιστήκατε, πλέον όμως ξέρετε τι θέλετε και πώς να το κατακτήσετε. Μέχρι τις 24/3/23 με σωστά μελετημένες κινήσεις θα αναπτύξετε το δίκτυο των συνεργατών σας, ενώ θα έχετε και καλύτερη κοινωνική ζωή. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 9/10 αφορά τα οικονομικά σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο προσέξτε τη διαχείριση κοινών πόρων ή πόρων τρίτων, καθώς η αντίθεση με την Αφροδίτη προμηνύει οικονομικές απώλειες. Από τις 11/10, που εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό, θα είναι εξαιρετική εποχή για αναζήτηση χρηματοδότησης και ρυθμίσεις οφειλών. Επίσης, μπορεί να έχετε κάποια έσοδα μέσω ενός επιδόματος ή μιας νέας παράλληλης εργασίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM