Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9/6/2021)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9/6/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι αρκετά ήπιες όσον αφορά τις υποχρεώσεις σας και θα ασχοληθείτε με υποθέσεις της οικιακής σας ζωής, κυρίως οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Από τις 4/6, που βελτιώνονται τα οικονομικά σας, θα έχετε την ευχέρεια να αγοράσετε κάποια αντικείμενα, για να βάλετε μια καλοκαιρινή πινελιά στον χώρο σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο είστε πολύ πιεσμένοι με ένα νέο εγχείρημα που αυξάνει τα έξοδά σας, ωστόσο οι προοπτικές για κατάκτηση του στόχου σας είναι πολλές, με το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου να δίνει ώθηση στον τομέα της επικοινωνίας. Προωθήστε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Πιθανή σύγκρουση με άτομα του περιβάλλοντός φέρνουν μέσα στο Σ/Κ το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα και η αντίθεση Άρη - Πλούτωνα στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Αφιερώστε χρόνο στις προσωπικές σας επιθυμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εποχή είστε επικεντρωμένοι στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας κυρίως οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο και, καθώς το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία ενεργοποιεί τον άξονα επικοινωνία - μελλοντικοί στόχοι, μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Επαφές με άτομα που θα εκτιμήσουν μια ιδέα σας, καθώς και θέματα εκπαίδευσης, θα ευνοηθούν, οπότε βάλτε τα δυνατά σας και αξιοποιήστε τις παροχές της τεχνολογίας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο είστε ανήσυχοι και ψάχνετε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση, κάτι που μπορεί να συμβεί πολύ σύντομα, καθώς το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου σάς στηρίζει. Οι σπουδές ή ένα ταξίδι, που μπορεί να συναντήσει εμπόδια μέσα στο Σ/Κ, θα σας προκαλέσει εκνευρισμό. Το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα και η αντίθεση Άρη - Πλούτωνα θα φέρουν παρεξηγήσεις στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Προσέξτε πώς θα εκφράσετε τις ανάγκες ή τα παράπονά σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η φήμη και τα οικονομικά σας έχουν ανοδική πορεία και είστε μες στον ενθουσιασμό οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο που βρίσκεστε υπό την ευμενή επιρροή του τριγώνου Αφροδίτης - Δία και έχετε τη δυνατότητα να ικανοποιήσετε προσωπικές σας επιθυμίες. Εξαιρετική εποχή για διαπραγματεύσεις και επαφές με πρόσωπα εξουσίας ή για το ξεκίνημα ενός νέου εγχειρήματος. Διαδικαστικά ζητήματα ή οι σπουδές προκαλούν έντονες τάσεις φυγής σ’ εσάς του 2ου δεκαημέρου, ωστόσο τώρα είναι που πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας. Το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου δίνει ευκαιρίες και στηρίζει τις προσπάθειες όσων παραμένουν πειθαρχημένοι και σταθεροί στους στόχους τους. Οφειλές, δάνεια ή τα εργασιακά θέματα των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο αποτελούν πηγή έντασης και μέσα στο Σ/Κ πρέπει να αποστασιοποιηθείτε, δίνοντας έμφαση στην ψυχική σας ανάταση. Μη ρίχνετε το βάρος των ευθυνών σε τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισιόδοξοι και γεμάτοι όρεξη για βελτιώσεις που θα αφορούν τον εαυτό σας είστε αυτή την εποχή οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο υπό τη θετική επιρροή του τριγώνου Αφροδίτης - Δία και μπορεί να ξεφύγετε πολύ εύκολα από τα όρια του προϋπολογισμού σας, αν δεν προσέξετε. Αγορές ρούχων και η προσωπική σας φροντίδα, σε συνδυασμό με κάποιες βελτιώσεις της επιχείρησής σας, μπορεί να εκτοξεύσουν τα έξοδά σας. Ο Κρόνος βάζει φρένο στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, επαναφέροντας στο προσκήνιο μια οφειλή, κάτι που θα έχει επιπτώσεις στην κοινωνική σας ζωή ή στην εφαρμογή ενός πλάνου. Ωστόσο, το τρίγωνο με τον Ήλιο θα ενισχύσει τα οικονομικά σας μέσω κοινών πόρων. Εσείς του 3ου δεκαημέρου έχετε κάποια προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ειδικά μέσα στο Σ/Κ, που πραγματοποιείται η αντίθεση Άρη - Πλούτωνα, πρέπει να αποφύγετε τις συζητήσεις για οικονομικά.

ΛΕΩΝ

Η βελτίωση των οικονομικών θα αποφορτίσει σημαντικά τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο ‒ θα δώσετε έμφαση στην ερωτική σας ζωή. Το τρίγωνο του Δία με την Αφροδίτη φέρνει τύχη και είναι ιδανική εποχή για φλερτ. Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας και κοινωνικοποιηθείτε. Σχέσεις με φιλικά πρόσωπα ή άτομα με τα οποία έχετε ένα κοινό όραμα θα δοκιμαστούν, αν δεν φιλτράρετε όσα ακούτε οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Η κοινωνική σας ζωή αρχίζει να βελτιώνεται και νέες γνωριμίες θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας. Εργασία και κάποιες οφειλές από το παρελθόν θα εξαντλήσουν την υπομονή και τις δυνάμεις των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο και θα πρέπει να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Η αντίθεση Άρη - Πλούτωνα θα εντείνει την ανάγκη σας για κατανάλωση αλκοόλ. Αποβάλετε το στρες μέσω της άσκησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι λίγο αντιφατικές, καθώς, ενώ θα υπάρχουν δυνατότητες για την εφαρμογή ενός στόχου, μπορεί να προκύπτουν έκτακτα γεγονότα, που θα φρενάρουν τις υποθέσεις σας. Ωστόσο, είναι μια καλή εποχή για αναζήτηση ατόμων με τα οποία μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Επαγγελματικά ταξίδια ή οι σπουδές ενδεχομένως να ζορίσουν εσάς του 2ου δεκαημέρου και θα πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση του άγχους. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, το τρίγωνο Ήλιου - Κρόνου φέρνει νέες ευκαιρίες, αρκεί να είστε πρόθυμοι να δουλέψετε εντατικά. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο διανύετε μια φάση που θέλετε να απαγκιστρωθείτε από σχέσεις που δεν πληρούν τις προσδοκίες σας και, όντες υπό τη δυσμενή επιρροή του τετραγώνου Ερμή - Ποσειδώνα και της αντίθεσης Άρη – Πλούτωνα, θα εκραγείτε σε ανύποπτο χρόνο.

ΖΥΓΟΣ

Εποχή ευκαιριών για τα επαγγελματικά των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο, καθώς η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία, εκτός του ότι αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας, φέρνει και εύνοια στις προσπάθειές σας. Τυχεροί όσοι θα δώσετε συνέντευξη προς εύρεση εργασίας, ενώ θα έχει απόδοση και η διαφήμιση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Μολονότι θα θέλατε να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, προκύπτουν έκτακτες οφειλές και αναγκαστικά θα κρατήσετε άμυνες. Στον ερωτικό τομέα οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές και μέσω του φλερτ θα ανακτήσετε τη σιγουριά για τον εαυτό σας. Το 3ο δεκαήμερο προσέξτε για πιθανή σύγκρουση με άτομο από τον χώρο της εργασίας ή της οικογένειας. Το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα σάς κάνει επιρρεπείς σε παρεξηγήσεις και η αντίθεση Άρη - Πλούτωνα εντείνει την επαναστατική σας διάθεση. Με την πρώτη ευκαιρία, αποστασιοποιηθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ταξίδια, απολαύσεις και ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά θα αναζωογονήσουν τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία ενδυναμώνει την ερωτική σας ζωή και αυξάνει τη δημιουργική σας διάθεση, ενώ δίνει και ευκαιρίες για επιτυχίες σε θέματα σπουδών. Στον τομέα της οικογένειας υπάρχουν ανεπίλυτα ζητήματα που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο. Ωστόσο, τα οικονομικά σας θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας και θα μπορέσετε να αφιερώσετε χρόνο στις προσωπικές σας ανάγκες. Οι προσωπικοί στόχοι των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο έρχονται σε δεύτερη μοίρα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Προσέξτε, καθώς το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για παρεξήγηση με φιλικό σας πρόσωπο. Ταυτόχρονα είναι και ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, κάνοντας την ατμόσφαιρα πολύ εκρηκτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον τομέα της οικιακής σας ζωής επικρατεί αρμονία, ενώ παράλληλα δίνονται ευκαιρίες για νέες συνεργασίες τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία φέρνει κάποιες αίσιες εξελίξεις που αφορούν μια οικονομική σας υπόθεση και θα δώσετε έμφαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ιδανική εποχή για γάμο και δημιουργία οικογένειας. Οι του 2ου δεκαημέρου θα βρεθείτε αντιμέτωποι με την αναλγησία ατόμων από τον χώρο της εργασίας, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τη διευθέτηση των καθηκόντων και τις μετακινήσεις σας. Αποφύγετε τις εντάσεις και μην ανακατεύεστε σε υποθέσεις τρίτων. Οικονομικά θέματα που έρχονται στο προσκήνιο θα βάλουν σε διαδικασία δανεισμού τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, ωστόσο καλό θα είναι να το αποφύγετε. Η αντίθεση Άρη - Πλούτωνα δεν ευνοεί τις δεσμεύσεις και οι πιθανότητες να μην έχουν αίσια εξέλιξη οι προσπάθειές σας είναι πολλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αισιοδοξία σας είναι στα ύψη αυτή την εποχή και καθώς οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι άριστες, θα πρέπει να δώσετε έμφαση στις επαφές με άτομα με τα οποία μπορεί να συνάψετε συμμαχίες και σε διαπραγματεύσεις που θα συμβάλουν στην ενίσχυση του εισοδήματός σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία φέρνει εύνοια στις σχέσεις σας και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε μια πρόταση γάμου οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Οι του 2ου δεκαημέρου, παρότι βελτιώνονται τα οικονομικά σας, καταλήγετε στον ίδιο παρονομαστή, εξαιτίας της αυξημένης σας ανάγκη για απολαύσεις. Το 3ο δεκαήμερο μη βασιστείτε σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, αν σας προσφέρουν μια θέση εργασίας. Επίσης, προσέξτε μέσα στο Σ/Κ, που πραγματοποιείται η αντίθεση Άρη - Πλούτωνα, ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις με οικείους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η βελτίωση των οικονομικών σας έρχεται την κατάλληλη στιγμή για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι. Ο Δίας, σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο και αν αναζητάτε μια θέση εργασίας, θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας. Εσείς του 2ου δεκαημέρου νιώθετε εγκλωβισμένοι λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και οι τάσεις φυγής είναι έντονες. Ωστόσο, οι ελεύθεροι, με τον Ήλιο να φωτίζει την ερωτική σας ζωή, ζείτε μεγάλες στιγμές και απολαμβάνετε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο είναι μια περίοδος εσωτερικών συγκρούσεων και έντονης περισυλλογής και η αντίθεση Άρη - Πλούτωνα μπορεί να σας ωθήσει σε σπασμωδικές ενέργειες που δεν θα σας ωφελήσουν. Ακατάλληλη εποχή για λήψη σημαντικών αποφάσεων που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας. Δώστε έμφαση στη φυσική σας κατάσταση.

ΙΧΘΥΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σας κάνει πολύ δημοφιλείς τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και το τρίγωνο με την Αφροδίτη, εκτός του ότι δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για όσους ξεκινάτε τις διακοπές σας και θα είναι ένα θετικό διάστημα. Μια νέα ερωτική σχέση θα ξεκινήσει με καλές προοπτικές, με πολλούς από εσάς να βρίσκετε το κατάλληλο ταίρι. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο επηρεάζεστε από κάποιες αλλαγές που βιώνουν οικεία πρόσωπα και ενδεχομένως να πρέπει να τα στηρίξετε. Πάντως, η προώθηση των υπηρεσιών σας ή εμπορικές υποθέσεις θα έχουν καλή απόδοση. Έρωτας και φιλία θα αποτελέσουν πηγή προβληματισμού για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και καθώς η αντίθεση Άρη - Πλούτωνα θα αυξάνει τον θυμό σας, θα πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM