Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9/3/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9/3/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα διαδραματιστούν πολλά πλανητικά φαινόμενα, τα οποία θα σας επηρεάσουν ποικιλοτρόπως. Στις 3/3 η Αφροδίτη και ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα εντείνουν την ανάγκη των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο για αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης, εξαιτίας των παράλογων απαιτήσεων εργοδοτών και υψηλά ιστάμενων προσώπων. Μεθοδεύστε τις ενέργειές σας ώστε να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο. Με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Δία στις 5/3 μπορείτε οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο να απαγκιστρωθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας προκαλούν στασιμότητα και να δώσετε χώρο για νέα, ελπιδοφόρα γεγονότα στη ζωή σας. Στις 6/3 εισέρχονται η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο και ξεκινά ένα αρκετά επικοινωνιακό διάστημα για εσάς του 1ου δεκαημέρου, με έντονη κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες, ενώ μπορεί να προκύψει και ένα ερωτικό ειδύλλιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σπουδές, οι επιχειρηματικές σας υποθέσεις και ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας θα σας βάλουν σε έντονο προβληματισμό αν δημιουργηθούν αμφιβολίες για τις δυνατότητές σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη με τον Πλούτωνα στις 3/3 θα επηρεάσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και δεν θα λείψουν οι εσωτερικές συγκρούσεις που θα εμποδίσουν τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Στις 5/3 η ετήσια σύνοδος του Ήλιου με τον Δία φέρνει τύχη στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και είναι εξαιρετική μέρα για να προωθήσετε μια καινοτόμα ιδέα, να δικτυωθείτε με άτομα με τα οποία θα ενώσετε τις δυνάμεις σας και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Στις 6/3 εισέρχονται η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο και ξεκινά μια περίοδος σημαντικών εξελίξεων στην καριέρα και τη φήμη των γεννημένων στο 1ο δεκαήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κοινοί πόροι και ερωτικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο στις 3/3 με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Άρη με τον Πλούτωνα, καθώς μπορεί να προκαλέσει αστάθεια στις σχέσεις των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να διαφωνήσετε με συνεργάτες σχετικά με τη διαχείριση του προϋπολογισμού σας και να έρθετε σε ρήξη. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, μπορεί να νιώσετε πως δεν εισπράττετε όση τρυφερότητα προσφέρετε και να λήξει η σχέση σας άδοξα. Στις 5/3 η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία ανοίγει νέες πόρτες στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και μπορείτε να κερδίσετε την εκτίμηση και φήμη. Εξαιρετική μέρα για ένα νέο ξεκίνημα. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα έχετε τη δυνατότητα για επαγγελματική και πνευματική ανάπτυξη από τις 6/3 που εισέρχονται η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σχέσεις με συνεργάτες και οικείους χρήζουν προσοχής, καθώς στις 3/3 η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη με τον Πλούτωνα φέρνει αποκαλύψεις που θα βάλουν σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού των σχέσεών σας τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τα γεγονότα ώστε να μη χάσετε το δίκιο σας. Στις 5/3 η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία φέρνει εύνοια και θετικές εξελίξεις σε όσους εστιάσουν στους στόχους τους και είναι ιδανική μέρα για να ολοκληρώσετε έναν κύκλο σπουδών. Επίσης, μπορεί να κλείσετε μια επαγγελματική συμφωνία που θα αυξήσει τα κέρδη σας. Στις 6/3 εισέρχονται η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο, ενεργοποιώντας τον τομέα του έρωτα. Η γοητεία σας θα προσελκύει τα βλέμματα και θα έχετε τον δυναμισμό να προσεγγίσετε κάποιο άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

ΛΕΩΝ

Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικής σημασίας για τα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, που θα είστε υπό τη δυσμενή επιρροή της συνόδου Αφροδίτης και Άρη με τον Πλούτωνα στις 3/3. Ενδεχομένως να μην ικανοποιηθούν τα αιτήματά σας και να έρθετε σε ρήξη με τον εργοδότη σας. Έτσι όμως θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε κάτι καλύτερο. Στις 5/3 η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Δώστε έμφαση στην ερωτική σας ζωή, καθώς η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Από τις 6/3, που εισέρχονται η Αφροδίτη και ο Άρης στους Ιχθύς, θα είναι μια καλή εποχή για διαπραγματεύσεις και επαγγελματικές συμφωνίες για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Οι δεξιότητες και οι υπηρεσίες σας θα εκτιμηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επενδύσεις, επιχειρηματικά ρίσκα ή η ερωτική σας ζωή θα προκαλέσουν απογοήτευση στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη με τον Πλούτωνα φέρνει πάθη και διεκδικήσεις με έντονο τρόπο και τα αποτελέσματα των πράξεών σας θα είναι αρνητικά. Μην παίζετε με την τύχη σας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και μετριάστε την ανάγκη σας για κυριαρχία που μπορεί να θολώσει την κρίση σας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στις 5/3 θα ευνοήσει κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Κάποια θετικά νέα σχετικά με μια συνεργασία θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Μην απορρίψετε κάποια πρόταση, αν είναι εκτός του αντικειμένου σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο στις 6/3 θα αναζητήσετε την τύχη σας σε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση εσείς του 1ου δεκαημέρου.

ΖΥΓΟΣ

Η οικογένεια και θέματα ακίνητης περιουσίας θα σας απασχολήσουν με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Άρη με τον Πλούτωνα στις 3/3 και θα πρέπει να προσέξετε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο πώς θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Ενδεχομένως να προκύψουν προβλήματα μεταξύ των μελών της οικογένειας που θα εντείνουν την ανάγκη σας να εγκαταλείψετε την πατρική στέγη. Ή μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποια δύσκολη συνθήκη που θα αφορά την περιουσία σας. Όπως και να έχει, προσπαθήστε να επιλύσετε τα προβλήματα με ψυχραιμία. Στις 5/3 η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία φέρνει σε εσάς του 2ου δεκαημέρου τύχη και εύνοια στα επαγγελματικά. Στις 6/3 εισέρχονται η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο. Οι προοπτικές βελτίωσης της ερωτικής σας ζωής θα είναι πολλές για εσάς του 1ου δεκαημέρου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τομέας της επικοινωνίας πλήττεται με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Άρη με τον Πλούτωνα στις 3/3 και πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις εκφράσεις σας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Η ανάγκη σας για κυριαρχία μπορεί να σας κάνει πιεστικούς, με αποτέλεσμα να προκαλέσετε αρνητικές εντυπώσεις. Επίσης, μη σκέφτεστε φωναχτά και εκφράστε με τακτ σε οικείους την όποια δυσαρέσκειά σας. Εμπορικές διαπραγματεύσεις θα πρέπει να γίνουν με προσοχή. Στις 5/3 η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία φέρνει κέρδη από επενδύσεις σε εσάς του 2ου δεκαημέρου και ευνοεί τα ρίσκα και τα τυχερά παιχνίδια. Ιδανική μέρα για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι. Από τις 6/3, που εισέρχονται στον Υδροχόο η Αφροδίτη κι ο Άρης, ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα δώσετε έμφαση στο σπίτι και τις ανάγκες των αγαπημένων σας. Μετακομίσεις και αλλαγές στο χώρο σας θα ευνοηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά ζητήματα που μπορεί να μην ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας θα εντείνουν την ανάγκη των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο για αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης. Στις 3/3 η σύνοδος Αφροδίτης και Άρη με τον Πλούτωνα θα προκαλέσει άγχη και πιέσεις που θα αφορούν μια οφειλή και οι καθυστερήσεις των αποδοχών σας θα εξαντλήσουν την υπομονή σας. Προσπαθήστε με ευελιξία να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας. Μια πολύ θετική μέρα για αγοραπωλησίες ακινήτων είναι στις 5/3, που πραγματοποιείται η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία και θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Επίσης, μπορεί να πετύχετε ευνοϊκούς όρους σε ένα συμβόλαιο ενοικίασης κατοικίας. Από τις 6/3, που εισέρχονται η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο, ξεκινά ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα για εσάς του 1ου δεκαημέρου, μια ιδανική εποχή για προώθηση υπηρεσιών και επαφές με οικείους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσωτερικές συγκρούσεις και αδυναμία λήψης σημαντικών αποφάσεων θα προκαλέσει στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας στις 3/3. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε απ’ όσα σας προβληματίζουν. Οι απαντήσεις θα έρθουν όταν ανακτήσετε τις ισορροπίες σας. Στις 5/3 η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη δίνει ευκαιρίες σε εσάς του 2ου δεκαήμερου να κλείσετε μια εμπορική συμφωνία που θα αυξήσει τα κέρδη σας, ενώ θα ευνοήσει και ό,τι έχει να κάνει με τις δημόσιες σχέσεις και την εκπαίδευση. Από τις 6/3, που εισέρχονται στον Υδροχόο η Αφροδίτη και ο Άρης, ξεκινά ένα διάστημα ευκαιριών, αρχικά για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Έτσι θα μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Ακριβές αγορές θα ευνοηθούν, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις περιττές δαπάνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εποχή βγαίνουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα σας προκαλέσουν έντονη συναισθηματική αστάθεια. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη με τον Πλούτωνα στις 3/3 θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με γεγονότα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας. Δεν θα είναι εύκολο το ξεσκαρτάρισμα των σχέσεών σας, σίγουρα όμως θα είναι λυτρωτικό. Στις 5/3 η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία δίνει την ευκαιρία στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο να αυξήσετε τα κέρδη σας και είναι εξαιρετική μέρα για διαπραγματεύσεις και για αναζήτηση μιας νέας πηγής εσόδων. Στις 6/3 εισέρχονται η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σας, ξεκινώντας μια εποχή που θα ασκείτε μεγάλη επιρροή στο περιβάλλον σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Η γοητεία και ο δυναμισμός σας θα είναι στα ύψη.

ΙΧΘΥΣ

Παιχνίδια εξουσίας μεταξύ συνεργατών ή φιλικών σας προσώπων θα προκαλέσουν εντάσεις και θα δοκιμαστούν οι σχέσεις των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη με τον Πλούτωνα στις 3/3 θα εντείνει την ανάγκη σας για κυριαρχία και θα στραφείτε σε αθέμιτα μέσα προκειμένου να πετύχετε τον σκοπό σας. Προσέξτε τις ενέργειές σας. Στις 5/3 η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και θα είναι εξαιρετική μέρα για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Η λάμψη και η γοητεία σας θα στρέψουν τα βλέμματα πάνω σας και θα πρέπει να φλερτάρετε με αυτοπεποίθηση. Με την είσοδο της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο στις 6/3 ξεκινά μια περίοδος που θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση του ψυχισμού σας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ