Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (28/4-4/5/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (28/4-4/5/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Η φήμη, η καριέρα και τα οικονομικά σας είναι σε άνθηση και μέχρι τις 30/4 θα είναι ιδανική εποχή για διαπραγματεύσεις και υπογραφές συμβάσεων με τις πολλές αρμονικές όψεις ανάμεσα σε Ερμή, Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα. Στις 30/4 η Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο αφορά νέα ξεκινήματα που έχουν σχέση με οικονομικά και μακροπρόθεσμες αλλαγές που είναι στα σκαριά. Μπορείτε να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων, να επενδύσετε ένα μέρος των πόρων σας και γενικά να αναζητήσετε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και καθώς είναι ο κυβερνήτης του συγκεκριμένου ζωδίου, η επικοινωνία, η μάθηση και το εμπόριο θα ευνοηθούν. Ο Μάιος ξεκινάει με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας και μέχρι τις 28/5 η γοητεία σας θα είναι στα ύψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Βάλτε τα δυνατά σας και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό μέχρι τις 30/4 που ο Ερμής στο ζώδιό σας θα κάνει αρμονικές όψεις με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας που μπορεί να αφορούν τις σπουδές, επιχειρηματικές δραστηριότητες στο εξωτερικό ή τη διευθέτηση νομικών ζητημάτων. Στις 30/4 η Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σας σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου στο πλαίσιο του οποίου μπορείτε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους και κυνηγήστε το. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και μέχρι τις 25/5 θα είναι εξαιρετική εποχή για οικονομικές διαπραγματεύσεις. Ο Μάιος ξεκινάει με την είσοδο του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, στον Κριό, ενεργοποιώντας τον τομέα της ιδιωτικής σας ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εποχή σημαντικών εξελίξεων στον επιχειρηματικό τομέα, ενώ μέχρι τις 30/4, που ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα είναι σε αρμονικές όψεις με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, να αναμένετε κάποια πολύ καλά νέα σχετικά με τα οικονομικά σας. Τα έσοδά σας αυξάνονται μέσω κοινών πόρων και θα μπορέσετε να δρομολογήσετε σημαντικές υποθέσεις, αποφεύγοντας τις περιττές δαπάνες. Στις 30/4 η Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο φωτίζει τον τομέα της ιδιωτικής σας ζωής και σας καλεί να σκεφτείτε με ξεκάθαρο νου τα μελλοντικά σας σχέδια. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας, οξύνοντας τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Μέχρι τις 25/5 θα είναι ιδανική εποχή για μάθηση και για προώθηση των δεξιοτήτων σας. Ο Μάιος ενεργοποιεί την κοινωνική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εποχή οι εξελίξεις στον τομέα των συνεργασιών διαδέχονται η μία την άλλη και καλό θα είναι να δώσετε έμφαση στην αναζήτηση αξιόπιστων ατόμων που θα σας στηρίξουν στην εφαρμογή ενός εγχειρήματος. Μέχρι τις 30/4, που θα συνεχίσουν οι αρμονικές όψεις ανάμεσα σε Ερμή, Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα, θα μπορέσετε να κάνετε έξυπνες συμμαχίες. Η Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 δίνει έμφαση στον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης και φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σας που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και μέχρι τις 25/5 θα πρέπει να κρατάτε μυστικά τα σχέδιά σας και ταυτόχρονα να προσέχετε τυχόν παρασκηνιακές ενέργειες. Ο Μάιος ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό, κάνοντάς σας πολύ δημοφιλείς.

ΛΕΩΝ

Διανύετε μια φάση πολλών αλλαγών στα επαγγελματικά σας και πρέπει οι κινήσεις σας να είναι προσεχτικές, χωρίς βιασύνη και πολύ ενθουσιασμό. Μέχρι τις 30/4, που θα παραμείνει ο Ερμής σε αρμονικές όψεις με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, μπορείτε να διαπραγματευτείτε με επιτυχία τους όρους μιας συμφωνίας ή να αναζητήσετε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση. Η Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου στον τομέα της καριέρας, κάτι που είχε συμβεί με την ίδια έκλειψη το 2014 και το 2004. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και ξεκινά μια πολύ επικοινωνιακή περίοδος με πολλές κοινωνικές επαφές. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό ο Μάιος σάς βρίσκει γεμάτους όρεξη για ταξίδια και περιπλανήσεις. Μέχρι τις 28/5 θα έχετε συχνές αλλαγές παραστάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δημιουργική σας διάθεση σε συνδυασμό με τις άριστες επικοινωνιακές σας δεξιότητες φέρνουν σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σας και θα δείτε πολύ σύντομα τα αίσια αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Ο Ερμής σε αρμονικές όψεις με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα μέχρι τις 30/4 αυξάνει την έμπνευση και την όρεξή σας για απολαύσεις. Ο αισθησιασμός σας θα είναι στα ύψη και θα είναι ιδανική εποχή για δημιουργία ερωτικής σχέσης ή/και οικογένειας. Η Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη στις 30/4 στον Ταύρο σάς ενθαρρύνει να ασχοληθείτε με τις σπουδές και ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας, δίνοντας ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και μέχρι τις 25/5 θα πρέπει να ασχοληθείτε με την καριέρα σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό τον Μάιο ενεργοποιεί τον τομέα των κοινών πόρων και του έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Νέες ευκαιρίες για την αύξηση του εισοδήματός σας βρίσκονται καθ’ οδόν και μέχρι τις 30/4, που θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται οι αρμονικές όψεις ανάμεσα σε Ερμή, Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα, θα έχετε θετικά νέα. Ενδεχομένως να βελτιωθούν τα οικονομικά σας μέσω της εργασίας ή της ακίνητης περιουσίας και θα βάλετε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας. Στις 30/4 η Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο σχετίζεται με κοινούς πόρους και οικονομικές υποθέσεις, οπότε, αν κάνετε έξυπνες κινήσεις, τους επόμενους μήνες θα έχετε πολλά οφέλη. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και θα προκύψει ένα ταξίδι που θα σας δώσει την ευκαιρία να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες ή να διευρύνετε τις γνώσεις σας. Ο Μάιος ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό, ευνοώντας μέχρι τις 28/5 σχέσεις και συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικεντρωθείτε στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας, καθώς μέχρι τις 30/4, που θα παραμείνει ο Ερμής σε αρμονικές όψεις με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του αγοραστικού σας κοινού. Οι ελεύθεροι φλερτάρετε, μια και τώρα είναι η εποχή που η γοητεία σας είναι στα ύψη. Η Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 θα σημάνει την έναρξη μιας νέας εποχής στα ερωτικά σας και τη δημιουργία οικογένειας .Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και θα ευνοήσει τα οικονομικά σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό ο Μάιος φαντάζει πολύ ευχάριστος μήνας σε ό,τι αφορά την εργασία και την καθημερινότητα. Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, ξεκινώντας διατροφή και άσκηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα στις επόμενες μέρες επικεντρωθείτε σε διαπραγματεύσεις, σε αγοραπωλησίες ακινήτων και στα επαγγελματικά σας. Μέχρι τις 30/4 ο Ερμής, σε αρμονικές όψεις με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, θα δίνει ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας και επαγγελματική καταξίωση και μπορείτε να κλείσετε μια πολύ καλή συμφωνία. Η Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα και να βρείτε μια θέση εργασίας. Στείλτε βιογραφικά και αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και μέχρι τις 25/5 θα είναι ιδανική εποχή για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Ο Μάιος ξεκινάει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό και, απ’ ό,τι φαίνεται, θα είναι ένας πολύ δημιουργικός και ερωτικός μήνας. Οι γονείς θα περνάτε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά και οι ελεύθεροι θα ζήσετε ένα δυνατό ειδύλλιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές οι επαφές που θα γίνουν το προσεχές διάστημα και οι καλλιτέχνες θα αυξήσετε τη φήμη σας και τα κέρδη σας μέσω του δημιουργικού σας έργου. Μέχρι τις 30/4, που θα συνεχίσει ο Ερμής να είναι σε αρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας και με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Ερμή στον Ταύρο, θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας. Η Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 φέρνει ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή και είναι ιδανική στιγμή για γάμο ή απόκτηση παιδιού. Ο Ερμής την ίδια μέρα εισέρχεται στους Διδύμους και μέχρι τις 25/5 θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε με επιτυχία τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας. Ο Μάιος ξεκινάει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό και θα αφοσιωθείτε στην οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας και ό,τι αφορά το σπίτι θα είναι βασικό σας μέλημα και μέχρι τις 30/4, που θα συνεχίσει ο Ερμής να είναι σε αρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα, τον Δία και τον Ποσειδώνα, θα βρείτε μια νέα πηγή εσόδων που θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση. Στις 30/4 η Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον τομέα της οικιακής σας ζωής και θα πρέπει να ανατρέξετε στα γεγονότα της αντίστοιχης έκλειψης του 2014. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και μέχρι τις 25/5 θα είστε πολύ επικοινωνιακοί, οπότε θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον ατόμων που θα σας γοητεύσουν. Ο Μάιος ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό και θα ενισχύσετε τις σχέσεις με οικείους και με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Αξιοποιήστε τις επόμενες μέρες για την προώθηση των υπηρεσιών σας, ασχοληθείτε με ό,τι αφορά τη μάθηση και μη μένετε αδρανείς, καθώς οι προοπτικές για να βελτιώσετε τη ζωή σας είναι πολλές. Μέχρι τις 30/4 θα συνεχίζει ο Ερμής να είναι σε αρμονικές όψεις με τον Δία και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, οπότε θα είναι στο χέρι σας να πετύχετε τους στόχους σας. Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για υπογραφές συμβολαίων και αν ανατρέξετε στην αντίστοιχη Έκλειψη του 2014 θα ξέρετε περίπου τι να περιμένετε. Ο Ερμής στις 30/4 εισέρχεται στους Διδύμους και μέχρι τις 25/5 θα είναι ιδανική εποχή για διαπραγματεύσεις ακινήτων. Ο Μάιος, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό, υπόσχεται αύξηση του εισοδήματός σας και κέρδη μέσω επενδύσεων. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε τις περιττές δαπάνες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσους πόντους πιάνει η αύρα σου; Η νέα μονάδα μέτρησης του cool έχει αναφορές στον Αριστοτέλη

Living / Πόσους πόντους πιάνει η αύρα σου; Η νέα μονάδα μέτρησης του coolness έχει αναφορές στον Αριστοτέλη

Οι «πόντοι αύρας» που σαρώνουν στο TikTok ταιριάζουν με την καταγεγραμμένη αγάπη της γενιάς Z για την αστρολογία και άλλα «συμπαντικά» και «ενεργειακά» συστήματα πεποιθήσεων, αλλά και με θεωρίες περί αρετής και ηθικής της κλασικής αρχαιότητας.
THE LIFO TEAM
Οι Ολυμπιακοί πέρα από τους Ολυμπιακούς

Αφιέρωμα Ολυμπιακοί Αγώνες / Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πέρα από τα αθλήματα

Πέρα από τα ρεκόρ και τα μετάλλια, το βλέμμα του παγκόσμιου κοινού θα είναι προσεχώς στραμμένο σε πολλά ακόμη ενδιαφέροντα και αξιοπερίεργα που θα εκτυλίσσονται στη γαλλική πρωτεύουσα το προσεχές διάστημα.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ
Άγχος, πορνό και ψεύτικες φωτογραφίες: Τι κάνει έναν άνδρα να λέει ψέματα για το μέγεθος του πέους του;

Living / Άγχος, πορνό και ψεύτικες φωτογραφίες: Τι κάνει έναν άνδρα να λέει ψέματα για το μέγεθος του πέους του;

Η τάση του cockfishing, του να στέλνει δηλαδή κανείς «επιμελημένες» ή ψεύτικες εικόνες του πέους του, εξαπλώνεται όλο και περισσότερο σ’ έναν κόσμο όπου η πορνογραφία έχει υποκαταστήσει απολύτως τη σεξουαλική αγωγή.
THE LIFO TEAM
Ακόμα και σήμερα ο κόσμος χλευάζει τους χορτοφάγους

Living / Ακόμα και σήμερα ο κόσμος χλευάζει τους χορτοφάγους

Οι χορτοφάγοι εξακολουθούν να κάνουν κάποιους ανθρώπους να αισθάνονται άβολα, επειδή επιλέγουν κάτι άλλο από την κουλτούρα της αφθονίας και συνεπώς αντιμετωπίζονται σα να προσβάλλουν το status quo, ή τουλάχιστον μια πολύ βασική ανθρώπινη παρόρμηση: την επιδίωξη της απόλαυσης με οποιοδήποτε κόστος.
THE LIFO TEAM
Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Living / Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Η Τζούλη Αγοράκη, μετά τον θάνατο του πατέρα της, προσπαθεί να βρει παρηγοριά σε ό,τι της το υπόσχεται. Ακολούθησε γνωσιακές και πνευματικές εμπειρίες και ισχυρίζεται ότι ο πόνος έγινε πιο απαλός.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Tech & Science / Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Ο Πίτερ Διαμαντής, ο ελληνικής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματίας στους τομείς της τεχνολογίας και της υγείας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των δισεκατομμυριούχων που αγωνίζονται να κερδίσουν τη μακροζωία, αν όχι την αιώνια ζωή.
LIFO NEWSROOM