Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (27/5-2/6/2021)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (27/5-2/6/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ο Μάιος σάς αποχαιρετά με την επιστροφή του Ερμή στους Διδύμους σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 21/6 θα πρέπει να προσέξετε τις επαφές και τις μετακινήσεις σας, καθώς μπορεί να προκύψουν κάποια επικοινωνιακά προβλήματα. Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθεί το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που θα δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις με οικείους και θα σας κάνει επιρρεπείς σε εξαπατήσεις. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας και γενικά φροντίστε να επεξεργάζεστε προσεκτικά όσα ακούτε. Ωστόσο, είναι μια καλή εποχή για να ολοκληρώσετε ημιτελή έργα και να επανεξετάσετε τον τρόπο με τον οποίον προωθείτε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας. Ο Ιούνιος ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο και μέχρι τις 27/6 θα επικεντρωθείτε στη φροντίδα του σπιτιού και των αγαπημένων σας προσώπων. Βελτιώστε τον χώρο και τη διάθεσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία κλείνει ο Μάιος και, καθώς κυβερνά τον τομέα των οικονομικών σας, μέχρι τις 21/6 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις οικονομικές συναλλαγές. Οι πιθανότητες να γίνουν λάθη και καλό θα είναι να αποφύγετε τις επενδύσεις και τις ακριβές αγορές. Μπορεί κάτι που θα δείτε ως ευκαιρία τελικά να είναι εντελώς ασύμφορο για την τσέπη σας. Ακατάλληλη εποχή για λήψη σημαντικών αποφάσεων που αφορούν στους πόρους σας, είναι όμως ιδανική για να βάλετε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας. Επειδή ταυτόχρονα θα τετραγωνίζει με τον Ποσειδώνα, προσέξτε για τυχόν εξαπατήσεις μέσω Διαδικτύου στις τραπεζικές σας συναλλαγές. Ο Ιούνιος ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο και οι μετακινήσεις και η επικοινωνία θα είναι πολύ ευχάριστες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο μήνας κλείνει με την επιστροφή του Ερμή στο ζώδιό σας σε ανάδρομη πορεία. Μέχρι τις 21/6 θα είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς και να αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων που θα αφορούν την επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή. Θέματα καριέρας θα χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής εξαιτίας του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που θα δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων. Είναι μια εποχή που δεν ευνοείται το ξεκίνημα ενός εγχειρήματος, όμως η ολοκλήρωση μιας επιχειρηματικής προσπάθειας που ήταν στα σκαριά μπορεί να έχει αίσια αποτελέσματα. Επίσης, μπορείτε να δώσετε έμφαση στη διαφήμιση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και με τα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας. Ο Ιούνιος ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο, βελτιώνοντας τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την επιστροφή του Ερμή στους Διδύμους σε ανάδρομη πορεία σάς αποχαιρετά ο Μάιος και ξεκινά μια περίοδος μέχρι τις 21/6, κατά την οποία θα σας απασχολήσουν σημαντικά θέματα, όπως η προσωπική σας εξέλιξη και το κατά πόσο οι επιλογές σας ήταν ορθές. Οι αναδρομές στο παρελθόν θα είναι συχνές, κάτι που θα σας προκαλεί μελαγχολία και θα σας κάνει επιρρεπείς σε καταχρήσεις. Παραμείνετε νηφάλιοι αν θέλετε να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση που θα αφορά τις σπουδές ή συνεργασίες με το εξωτερικό, καθώς θα είστε ήδη σε σύγχυση εξαιτίας του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα. Δώστε έμφαση στην ψυχική σας ευεξία και ολοκληρώστε ένα κύκλο μαθημάτων. Αν είναι να οργανώσετε ένα ταξίδι, κάντε το εγκαίρως. Οι Ιούνιος ξεκινά με περισσότερη αισιοδοξία με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας και είναι εξαιρετική εποχή για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στους Διδύμους γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 31/5 και μέχρι τις 21/6 θα επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα και θα επανεξετάσετε την υλοποίηση μιας ιδέας που μπορεί να μπλοκάρει. Επειδή ο Ερμής κυβερνά τον τομέα της τεχνολογίας, πάρτε τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προστατέψετε τον υπολογιστή σας και μην ανοίγετε συνδέσμους για των οποίων την ασφάλεια δεν είστε σίγουροι. Στον τομέα των κοινών πόρων και του έρωτα ο Ποσειδώνας, σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις και αυταπάτες και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όσοι διαχειρίζεστε οικονομικές υποθέσεις τρίτων. Ακατάλληλη εποχή για έκφραση συναισθημάτων προς ένα φιλικό σας πρόσωπο. Οι ελεύθεροι να είστε πιο επιφυλακτικοί στην αναζήτηση ερωτικού συντρόφου. Ο Ιούνιος ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο, οπότε θα αναζητήσετε τη γαλήνη και την αισθηματική σας ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία κλείνει ο μήνας και μέχρι τις 21/6, που θα διανύει τον τομέα της καριέρας, θα πρέπει να προσέξετε τις συνεργασίες σας. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα δημιουργεί μια σύγχυση στην επικοινωνία με άτομα που θα σας προτείνουν να ενώσετε τις δυνάμεις σας. Αποφύγετε καταστάσεις που δεν σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και βασιστείτε στις δυνάμεις σας. Επειδή ο Ερμής είναι κυβερνήτης σας θα νιώθετε πιο έντονα την επίδρασή του και δεν θα είστε σε θέση να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα επαγγελματικά σας. Κάντε ένα βήμα πίσω, αποστασιοποιηθείτε για κάποιο διάστημα από τα γεγονότα κaι εξετάστε διεξοδικά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Ο Ιούνιος θα είναι πιο επικοινωνιακός μήνας, καθώς ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο και θα απολαύσετε την παρέα με φίλους.

ΖΥΓΟΣ

Με την επιστροφή του Ερμή στους Διδύμους σε ανάδρομη πορεία κλείνει ο Μάιος και μέχρι τις 21/6 μπορεί να συναντήσετε κάποιες προκλήσεις σε ταξίδια ή θέματα σπουδών, που θα εντείνουν την ανάγκη σας για αλλαγή πλεύσης. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να σας παρασύρει η παρόρμηση και καλό θα είναι να επιμείνετε στοn στόχο σας, δίχως να επηρεάζεστε από εξωγενείς παράγοντες. Επαγγελματικές συμφωνίες με το εξωτερικό και δικαστικοί συμβιβασμοί χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει την κρίση σας και να έχετε τελικά οικονομικές απώλειες. Ο Ιούνιος ξεκινά με πιο θετικές προοπτικές, καθώς εισέρχεται η Αφροδίτη στον Καρκίνο, και θα είναι μια καλή εποχή για να δώσετε έμφαση στην καριέρα. Ενδεχομένως να προκύψει ένας έρωτας με άτομο σε θέση ισχύος ή μεγαλύτερης ηλικίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Μάιος σάς αποχαιρετά με την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 21/6 θα πρέπει να αποφύγετε τις δεσμεύσεις ή να προσέχετε τα ψιλά γράμματα σε συμβόλαια. Μια οφειλή που μπορεί να μην είχατε στο πρόγραμμα θα πρέπει να τη διευθετήσετε άμεσα, οπότε κρατήστε άμυνες. Όσοι ασχολείστε με πόρους τρίτων, ιδιαίτερη προσοχή στις συναλλαγές, καθώς θα είναι αυξημένη η πιθανότητα σφαλμάτων. Ο Ποσειδώνας, με τη συμμετοχή του σε τετράγωνο, θα δημιουργεί μια σύγχυση στην ερωτική σας ζωή και η εμφάνιση ενός πρώην έρωτα θα σας προκαλέσει αναταραχή. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και αποστασιοποιηθείτε προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που δίνει έμφαση σε ταξίδια και σπουδές με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο και θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε σε δίλημμα αυτή την εποχή εξαιτίας των πολλών προτάσεων για συνεργασίες που προκύπτουν και πρέπει να αποφύγετε τη λήψη βιαστικών αποφάσεων. Στις 31/5 γυρίζει ο Ερμή ανάδρομος και επαναφέρει στη ζωή σας άτομα με τα οποία είχατε συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν, με νέες και πολλά υποσχόμενες προτάσεις που θα σας προβληματίσουν. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο το ξεκαθάρισμα των σκέψεών σας, ειδικά αν το οικογενειακό σας περιβάλλον προσπαθήσει να σας επηρεάσει, οπότε καλύτερα να μην ανακοινώσετε τα σχέδιά σας. Πάρτε τον χρόνο σας, σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους και κυρίως το συμφέρον σας και μη βιαστείτε να δεσμευτείτε με συμβόλαια. Κατάλληλη εποχή για να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ο Ιούνιος ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο και καθώς είναι ο πλανήτης των χρημάτων και του έρωτα, φέρνει έσοδα και ένα ερωτικό ειδύλλιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία στις 31/5 ξεκινά μια περίοδος διάρκειας τριών εβδομάδων που δεν θα λείψουν οι προκλήσεις στην εργασία και στην καθημερινότητά σας. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα δημιουργεί επικοινωνιακά προβλήματα και θα πρέπει να φιλτράρετε πολύ προσεκτικά όσα ακούτε, ειδικά ό,τι θα αφορά τη δουλειά σας. Επειδή έχετε την τάση πετάγεστε και να μην αφήνετε τους συνομιλητές σας να ολοκληρώνουν, μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Επίσης, η ισχυρογνωμοσύνη σας θα προκαλέσει οικονομικές απώλειες, οπότε ακούστε τις συμβουλές τρίτων με προσοχή. Ιδανική εποχή για να συνεχίσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που έμεινε ημιτελές. Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που θα δώσετε έμφαση στις σχέσεις σας, καθώς εισέρχεται η Αφροδίτη σον Καρκίνο και μπορεί να προκύψουν προτάσεις για νέες συνεργασίες. Αφιερώστε χρόνο στον γάμο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία στις 31/6 θα επαναφέρει στη ζωή σας έναν παλιό έρωτα και θα βρεθείτε σε δίλημμα όσοι έχετε ξεκινήσει μια ερωτική σχέση. Επίσης, θα σας απασχολήσει και πάλι η δημιουργία οικογένειας, ωστόσο μέχρι τις 21/6 καλό θα είναι να αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον τομέα των οικονομικών σας σάς κάνει επιρρεπείς σε εξαπατήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές και σε ό,τι αφορά ρίσκα και επενδύσεις. Ένα δημιουργικό έργο που αφήσατε στην άκρη μπορείτε να το ολοκληρώσετε και να βρει ανταπόκριση, οπότε είναι ιδανική εποχή για καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Ο Ιούνιος ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο και θα σας δοθούν ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο και για βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Ξεκινήστε διατροφή και άσκηση.

ΙΧΘΥΣ

Με την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία στις 31/5, το καλοκαίρι σάς βρίσκει επικεντρωμένους στην οικογένεια και στις ανάγκες του σπιτιού, όμως, επειδή συμμετέχει και ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σας σε τετράγωνο, ενδεχομένως κάποιες αποφάσεις να μην ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Αν πρόκειται να εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο ή να μετακομίσετε, ιδιαίτερη προσοχή στα ψιλά γράμματα του συμβολαίου. Γενικά, θα πρέπει να αποφύγετε την εξιδανίκευση καταστάσεων και να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες. Ο Ιούνιος ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο και καθώς ενεργοποιείται ο τομέας των απολαύσεων και του έρωτα, θα είναι ιδανική εποχή για εκδρομές, ψυχαγωγία και για τη δημιουργία μιας ερωτικής σχέσεις. Η απόκτηση ενός παιδιού θα ευνοηθεί, ενώ οι γονείς θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια. Οι ελεύθεροι αξιοποιήστε τη γοητεία σας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ