ΚΡΙΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του Αυγούστου παρουσιάζουν κάποια ασάφεια όσον αφορά τα εργασιακά και τα οικονομικά σας θέματα και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί οι γεννημένοι το 1ο και 2ο δεκαήμερο. Το τρίγωνο Άρη - Ουρανού σας δίνει την απαραίτητο δυναμισμό για να κλείσετε μία συμφωνία με καλύτερες αποδοχές, όμως οι δυσαρμονικές όψεις του Ήλιου προμηνύουν κάποιες δυσκολίες στις συνεννοήσεις με άτομα από τον εργασιακό σας χώρο. Ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα ευνοήσει τις επαφές με πρόσωπα σε θέση ισχύος και θα προκαλέσετε θετικές εντυπώσεις αν σας καλέσουν για μία συνέντευξη τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Από τις 29/8 βελτιώνονται τα οικονομικά σας, οπότε θα καταφέρετε να κλείσετε εκκρεμότητες που σας απασχολούν. Στις 30/8 εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό και θα είναι εξαιρετική εποχή για διαπραγματεύσεις και για τη βελτίωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων. 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με επιτυχίες στα επαγγελματικά σας κλείνει ο Αύγουστος για τους γεννημένους το 1ο και 2ο δεκαήμερο, καθώς ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη στον Ζυγό είναι σε τρίγωνο με τον Κρόνο και θα έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη οι προσπάθειές σας. Από τις 30/8 που εισέρχεται κι ο Ερμής στον Ζυγό, θα κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να διακριθείτε και να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση εργασίας. Ο Ουρανός στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Άρη στην Παρθένο φέρνει νέες ιδέες και οι καλλιτέχνες μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω του έργου σας, ενώ θα έχετε και πολλές κατακτήσεις στην ερωτική σας ζωή. Εσείς του 3ου δεκαημέρου με τον Πλούτωνα σύμμαχό σας θα μπορέσετε να κατακτήσετε τον στόχο σας σε σπουδές ή επιχειρηματικές υποθέσεις, όμως στον ερωτικό τομέα θα επικρατεί ασάφεια εξαιτίας της αντίθεσης του Ερμή με τον Ποσειδώνα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με θετικό πρόσημο κλείνει ο μήνας και θα πάρετε σημαντική ώθηση καθώς θα βλέπετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας να πραγματοποιούνται. Οι γεννημένοι το 1ο και 2ο δεκαήμερο με την Αφροδίτη στον Ζυγό- να δίνει έμφαση στη δημιουργικότητα, σε τρίγωνο με τον Κρόνο που ενεργοποιεί τον τομέα των σπουδών και των συνεργασιών με το εξωτερικό, να αναμένετε αίσιες εξελίξεις. Τα αποτελέσματα θα σας ανταμείψουν. Ενδεχομένως να προκύψει και ένα ταξίδι που θα διευρύνει το δίκτυο των συνεργατών σας. Επίσης, πολύ καλή εποχή για να ασχοληθείτε με διαδικαστικά ζητήματα. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο με το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα θα κάνετε κάποιες καλές διαπραγματεύσεις που θα αφορούν στην ακίνητη περιουσία σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε για πιθανή παρεξήγηση με τους ηλικιωμένους. Από τις 30/8 που εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Ζυγό θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες στα ερωτικά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα σπιτιού και κοινοί πόροι θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των γεννημένων το 1ο και 2ο δεκαήμερο και θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη διαδικαστικές υποθέσεις και ό,τι αφορά στην ακίνητη περιουσία σας. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται, καθώς ανακτάτε την επικοινωνιακή σας διάθεση με το τρίγωνο Άρη - Ουρανού που σας ωθεί να συμμετάσχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, ενώ σας δίνεται κι η ευκαιρία να προωθήσετε τις ιδέες σας με επιτυχία. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα έχετε συχνές επαφές με το εξωτερικό και σίγουρα κάτι θετικό θα προκύψει σε επίπεδο συνεργασιών καθώς το εξάγωνο Ποσειδώνα - Πλούτωνα ανταμείβει καινοτόμες ιδέες και υπηρεσίες. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε τις συνεννοήσεις σας. Η αντίθεση Ποσειδώνα - Ερμή θα προκαλέσει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία. Οι φοιτητές επανεξετάστε τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας καθώς μπορεί να γίνει κάποιο μπέρδεμα με τις βαθμολογίες σας.

 

ΛΕΩΝ

Εργασία και οικονομικά βαίνουν καλώς και μπορείτε να δρομολογήσετε τις επιχειρηματικές σας υποθέσεις, ή να οργανώσετε ένα σύντομο ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς. Αν είστε από τους τυχερούς που συνεχίζετε τις διακοπές σας, θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και θα αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας. Οι γεννημένοι το 1ο και 2ο δεκαήμερο θα καταφέρετε να ρυθμίσετε κάποια οφειλή, εσείς όμως του 3ου δεκαημέρου μπορεί να ζοριστείτε λόγω διαδικαστικών κολλημάτων. Ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές. Η αντίθεση Ερμή - Ποσειδώνα σας κάνει επιρρεπείς σε εξαπατήσεις και μπορεί να έχετε οικονομικές απώλειες αν αποκτήσουν πρόσβαση επιτήδειοι στα προσωπικά σας δεδομένα. Όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας, τώρα είναι η εποχή όπου θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να κυνηγήσετε ευκαιρίες. Το τρίγωνο Άρη - Ουρανού, εκτός ότι προσδίδει δυναμισμό, φέρνει σημαντικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας, αρκεί να είστε πρόθυμοι να δουλέψετε εντατικά.  

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι των πρώτων ημερών είστε λίγο προβληματισμένοι για την καριέρα και τους στόχους σας, ωστόσο από τις 28/8 αρχίζει να ξεκαθαρίζει η σκέψη σας εξαιτίας κάποιων θετικών εξελίξεων που θα αφορούν τη σταδιοδρομία σας. Ο Κρόνος στον Υδροχόο σας βοηθά να παραμείνετε πειθαρχημένοι και ανταμείβει τις προσπάθειές σας. Η Αφροδίτη στον Ζυγό υπόσχεται αύξηση των εσόδων σας κι από τις 30/8 που εισέρχεται κι ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Ζυγό, θα είναι εξαιρετική εποχή για διαπραγματεύσεις που θα αυξήσουν τις αποδοχές σας. Εσείς του 2ου δεκαημέρου αλλάζετε ρότα και θα αναζητήσετε την τύχη σας στο εξωτερικό. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό εντείνει την ανάγκη σας για νέες εμπειρίες και δεν σας φοβίζει το άγνωστο. Δημιουργικότητα, ρίσκα και επενδύσεις ευνοούνται για εσάς του 3ου δεκαημέρου, όμως οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας χρήζουν προσοχής. Η αντίθεση Ερμή - Ποσειδώνα δημιουργεί αυταπάτες.

                                                                                     

ΖΥΓΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του Αυγούστου σας βρίσκουν πολύ δημιουργικούς και ορεξάτους να ασχοληθείτε με μακροπρόθεσμους στόχους και είναι ιδανική εποχή για να προετοιμάσετε το έδαφος λίγο πριν από το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Αξιοποιήστε τις μαθησιακές σας δεξιότητες οι γεννημένοι το 1ο και 2ο δεκαήμερο που ασχολείστε με τις σπουδές κι εξασκήστε τα ταλέντα σας τώρα που η έμπνευσή σας είναι στα ύψη. Η ερωτική σας ζωή βαίνει καλώς και είστε ενθουσιασμένοι με μια καινούρια σχέση, προσέξτε όμως και μην αφήσετε να παρέμβουν τρίτοι στα προσωπικά σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο υπό την ευνοϊκή επίδραση του εξαγώνου Ποσειδώνα - Πλούτωνα θα έχετε την ευχέρεια να οργανώσετε το σπίτι και την επιχείρησή σας και η καθημερινότητα θα είναι βατή. Ωστόσο θέματα υγείας θα αποτελέσουν αφορμή εντάσεων με οικείους. Προσέξτε την υγεία σας και μεριμνήστε για την υγεία αγαπημένων σας προσώπων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα σπιτιού και ασφαλιστικά θα σας απασχολήσουν μέσα στο προσεχές διάστημα και θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Το θετικό είναι ότι βελτιώνονται τα οικονομικά σας και θα έχετε την ευχέρεια να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, αρκεί να μην κάνετε επιπόλαιη σπατάλη χρημάτων. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου έχετε θέσει τον πήχη ψηλά και δεν είστε πολύ πρόθυμοι για νέες γνωριμίες, σε αντίθεση με εσάς του 2ου   δεκαημέρου που αναζητάτε το πάθος και την περιπέτεια. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε καθώς το τρίγωνο Άρη - Ουρανού μπορεί να σας οδηγήσει σε μια ξένη αγκαλιά και να δοκιμαστεί η σχέση σας. Εσείς του 3ου δεκαημέρου αν αξιοποιήσετε τις άριστες επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα πετύχετε πολλά σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Όμως έχετε μια τάση να εξιδανικεύετε τις καταστάσεις εξαιτίας της αντίθεσης Ερμή - Ποσειδώνα και δεν πρέπει να επενδύσετε συναισθηματικά.             

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα ευνοηθούν και είναι εξαιρετική εποχή για να προωθήσετε τις ικανότητες και τις υπηρεσίες σας. Οι γεννημένοι το 1ο και 2ο δεκαήμερο είστε πολύ δραστήριοι και επικοινωνιακοί και ο καταιγισμός ιδεών σας οδηγεί σε νέες κατευθύνσεις. Μην διστάσετε να πείτε τις ιδέες σας σε εργοδότες ή σε άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν ως προς την υλοποίησή τους. Στις 30/8 εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό και μαζί με την Αφροδίτη θα τονώσουν την κοινωνική σας ζωή και θα είναι μια καλή ευκαιρία για να βρεθείτε με φίλους για να μοιραστείτε τα νέα και τις εμπειρίες σας από τις διακοπές. Σημαντική η βελτίωση των οικονομικών των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο, οπότε θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες βελτιώσεις στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις με ηλικιωμένους. Η αντίθεση Ερμή - Ποσειδώνα θα δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε λίγο αγχωμένοι μέχρι να βγει ο μήνας, αλλά από τις 26/8 αρχίζουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας μέσω της εργασίας και θα μπορέσετε να υλοποιήσετε ένα σημαντικό εγχείρημα που επεξεργάζεστε τους τελευταίους μήνες. Το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου δίνει ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας και τώρα θα πρέπει να δώσετε έμφαση στη διαφήμιση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Οι γεννημένοι το 1ο και 2ο δεκαήμερο θα κάνετε μία γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Μπορεί σε ένα ταξίδι, ή στο χώρο των σπουδών. Από τις 30/8 που εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό, θα έχετε πολύ καλές προοπτικές αν επικοινωνήσετε τις δεξιότητές σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι δίχως να εξιδανικεύετε καταστάσεις. Εσείς του 3ου δεκαημέρου ενώ έχετε τον δυναμισμό για να πείσετε  τους συνομιλητές σας, ενδεχομένως να συναντήσετε εμπόδια στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εποχή νέων στόχων και οργάνωσης καθώς τελειώνει το Καλοκαίρι και έχετε  γεμίσει τις μπαταρίες σας σε ικανοποιητικό βαθμό. Οι γεννημένοι το 1ο και 2ο δεκαήμερο με το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου είστε πρόθυμοι να δουλέψετε εντατικά προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας και ειδικά από τις 30/8 που εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό, οι μαθησιακές σας ικανότητες θα είναι στα ύψη και θα πετύχετε πολλά. Το τρίγωνο Άρη - Ουρανού προμηνύει αλλαγές στον τομέα του σπιτιού και αρκετοί από εσάς θα αλλάξετε τόπο κατοικίας είτε λόγω σπουδών, είτε επειδή θα βρείτε έναν καλύτερο χώρο. Εσείς του 3ου δεκαημέρου με το εξάγωνο Ποσειδώνα - Πλούτωνα θα ανακαλύψετε μια νέα πηγή εσόδων που θα συμβάλει στη βελτίωση των οικονομικών σας, αλλά θα πρέπει να τσεκάρετε πολύ προσεχτικά κάποιες οικονομικές διαπραγματεύσεις. Η αντίθεση Ερμή - Ποσειδώνα σας κάνει επιρρεπείς σε εξαπατήσεις και προμηνύει απώλειες.

 

ΙΧΘΥΣ

Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα επαγγελματικά και στην οικογένεια τώρα που μπαίνουμε σε νέα σεζόν και είστε αποστασιοποιημένοι από κοινωνικά δρώμενα. Αυτό που προέχει για εσάς είναι η οργάνωση και ο επαναπροσδιορισμός των στόχων σας. Οι γονείς ετοιμάζεστε για τη νέα σχολική χρονιά και προσπαθείτε να βάλετε σε ένα πρόγραμμα τα παιδιά, κάτι που μπορεί να σας δυσκολέψει στην αρχή. Οι γεννημένοι το 1ο και 2ο δεκαήμερο με τη συμβολή του τριγώνου Άρη - Ουρανού έχετε πολλές προοπτικές για να πετύχετε μια καλή εμπορική συμφωνία, ενώ θα έχετε και άψογες επικοινωνιακές δεξιότητες που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Εσείς του 3ου δεκαημέρου αν αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας θα βρείτε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση, αλλά θα πρέπει να φιλτράρετε πολύ καλά τα δεδομένα, ώστε να μην πέσετε έξω στις προβλέψεις σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε παρεξηγήσεις με συνεργάτες ή με το ταίρι σας.