Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (25-31/5/2023)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (25-31/5/2023) Facebook Twitter
H Μάγια Αγγέλου ήταν Κριός.
0

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα και μέχρι τις 27/5, που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα, θα πρέπει να κρατήσετε άμυνες οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Έσοδα μέσω της εργασίας ή μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια που τα αυξάνει κλείνουν με θετικές εντυπώσεις τον μήνα. Στις 28/5, με το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου, προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τυχόν πιέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Μια καλή ημερομηνία για να ζητήσετε εσείς του 2ου δεκαημέρου αύξηση αποδοχών ή να βρείτε μια νέα απασχόληση είναι στις 28/5 που το τρίγωνο Σελήνης - Ερμή φέρνει καλά νέα και ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη. Το 3ο δεκαήμερο στις 26/5, με το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού, θα έχετε κάποιες ευχάριστες εξελίξεις και έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας. Ιδανική μέρα για αναζήτηση νέας κατοικίας. Προσέξτε πιθανή ένταση με το ταίρι σας στις 31/5.

ΤΑΥΡΟΣ

Αξιοποιήστε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο τις ευκαιρίες που δίνει το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα μέχρι τις 27/5 για αύξηση εσόδων μέσω της επιχείρησής σας και για νέα εγχειρήματα, αλλά προσέξτε τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Το τετράγωνο Άρη, Δία και Πλούτωνα συνεχίζει να πυροδοτεί εντάσεις και θα είναι δύσκολο να βρείτε τις ισορροπίες. Στις 28/5, το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου, μπορεί να προκαλέσει αστάθεια στην υλοποίηση σχεδίων. Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ερμή στο ζώδιό σας με τη Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο στην επικοινωνία με το ταίρι σας, με τα παιδιά και στο φλερτ. Το 3ο δεκαήμερο στις 26/5, με το εξάγωνο του Ουρανού στο ζώδιό σας με την Αφροδίτη, θα έχετε κάποιες θετικές εξελίξεις αν προωθήσετε τις ιδέες σας ή θα επιλύσετε παρεξήγηση με οικείο σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα είναι πολύ αποδοτικές, καθώς μπαίνετε στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του στόχου σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, μέχρι τις 27/5 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα, επικεντρωθείτε στις σπουδές και σε επαφές με το εξωτερικό, καθώς μπορεί να ξεκινήσει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Ταξίδια και νομικές υποθέσεις θα ευνοηθούν. Ακατάλληλη μέρα για επαφές με εργοδότες και πρόσωπα εξουσίας στις 28/5 που το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου προμηνύει απογοητεύσεις. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο που σκοπεύετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα ακίνητο, κάντε τις απαραίτητες ενέργειες στις 28/5, που οι προβλέψεις είναι καλές. Το 3ο δεκαήμερο στις 26/5, με το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού, θα έχετε εύνοια σε οικονομικές διαπραγματεύσεις και μυστικές συμφωνίες, αλλά στις 31/5 θα πρέπει να αποφύγετε τις επενδύσεις και τα ρίσκα. Η ανάγκη σας για απολαύσεις θα σας ωθήσει σε υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικές υποθέσεις θα διευθετηθούν μέχρι τις 27/5 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα και θα πάρετε μεγάλη ανάσα οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Αναζητήστε κάποια χρηματοδότησης ή μια νέα πηγή εσόδων και βάλτε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας. Στις 28/5 το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου θα προκαλέσει πιέσεις σε θέματα σπουδών και εμπόδια σε ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό. Αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και τη λήψη αποφάσεων. Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ερμή με τη Σελήνη δίνει ευκαιρίες στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο για αύξηση εσόδων μέσω εμπορικών συναλλαγών και ευνοεί τις επαφές με φίλους. Στο 3ο δεκαήμερο, στις 26/5, το εξάγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας που μπαίνει δυναμικά και θα σας προκαλέσει ενθουσιασμό. Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε νέα τροχιά.

ΛΕΩΝ

Νέες συνεργασίες, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες ευνοούνται μέχρι τις 27/5 που συνεχίζουν οι αρμονικές όψεις του Ήλιου με τον Πλούτωνα, επομένως εκεί πρέπει να στρέψετε την προσοχή οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Νέα άτομα μπαίνουν στη ζωή σας και θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Στις 28/5 το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που αφορούν κοινούς πόρους και θα δοκιμαστούν σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό. Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ερμή με τη Σελήνη υπόσχεται κέρδη μέσω της επιχείρησής σας και δίνει ευκαιρίες στο 2ο δεκαήμερο να αυξήσετε τις αποδοχές σας. Αναλάβετε πρωτοβουλίες και προωθήστε τις ιδέες σας. Για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, μια καλή στιγμή για επαγγελματικά ταξίδια, σπουδές και επαφές με το εξωτερικό είναι στις 26/5 με το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά ζητήματα θα αποτελέσουν προτεραιότητα και μέχρι τις 27/5 που πραγματοποιείται το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα πρέπει να δώσετε έμφαση στους στόχους σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να έχετε μελετήσει διεξοδικά τις μελλοντικές σας ενέργειες. Προσέξτε στις 28/5 με το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου που φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα και μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και ηλικιωμένους. Την ίδια μέρα το τρίγωνο της Σελήνης στο ζώδιό σας με τον Ερμή δίνει σε εσάς του 2ου δεκαημέρου την ευκαιρία να ταξιδέψετε και να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας με επιτυχία. Εξαιρετική στιγμή για να έχετε αίσια αποτελέσματα σε σπουδές. Το 3ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού στις 26/5, θα ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα σε ένα ταξίδι που θα αλλάξει τη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Εξασκήστε τα ταλέντα σας και αφιερώστε χρόνο σε δημιουργικές δραστηριότητες που μπορεί να σας οδηγήσουν και σε μια νέα πηγή εσόδων. Μέχρι τις 27/5 το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα αυξάνει την έμπνευση των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο και ευνοεί τη συμμετοχή σε εκθέσεις. Στις 28/5 το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου δείχνει κάποια στασιμότητα σε επαγγελματικά ζητήματα ή εμπόδια σε ταξίδια για εμπορικούς σκοπούς. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή την ίδια μέρα σάς ενθαρρύνει να προσεγγίσετε το άτομο που σας έχει γοητεύσει και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις εσείς του 2ου δεκαημέρου. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται αισθητά. Στο 3ο δεκαήμερο το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού στις 26/5 δίνει έμφαση στα οικονομικά και την καριέρα και είναι μια καλή στιγμή για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα που θα σας στηρίξουν σε ένα νέο ξεκίνημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις τελευταίες μέρες του μήνα στρέψτε την προσοχή σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο σε θέματα της οικιακής σας ζωής και σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν ασφάλειες, δάνεια και κληρονομιές, καθώς θα διευκολυνθούν οι προσπάθειές σας μέχρι τις 27/5 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα. Στις 28/5 το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου μπορεί να σας δημιουργήσει απογοητεύσεις σε ερωτικά θέματα και δεν πρέπει να εξιδανικεύσετε ένα καινούριο πρόσωπο που θα σας γοητεύσει. Εσείς του 2ου δεκαημέρου, την ίδια μέρα, με το τρίγωνο Σελήνης - Ερμή, θα έχετε κάποια καλά νέα σχετικά με τα επαγγελματικά σας και ενδεχομένως να προκύψει ένα ειδύλλιο με άτομο από τον χώρο της εργασίας. Το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού στις 26/5 φέρνει αναπάντεχα ταξίδια στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με επικοινωνιακή διάθεση σάς βρίσκουν οι τελευταίες μέρες του μήνα τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και θα βγείτε κερδισμένοι αν προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Μέχρι τις 27/5 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα, δημόσιες σχέσεις και συνεργασίες θα ευνοηθούν και θα είναι μια καλή εποχή για να επιλύσετε κάποια προβλήματα. Στις 28/5 το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου φέρνει στην επιφάνεια ανεπίλυτα οικογενειακά θέματα που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Σελήνης - Ερμή την ίδια μέρα, θα προκαλέσετε θετικές εντυπώσεις με τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά σας και θα σημειώσετε σημαντική πρόοδο στα επαγγελματικά σας. Για το 3ο δεκαήμερο μια πολύ καλή στιγμή για επαγγελματικές συμφωνίες και αύξηση αποδοχών, είναι στις 26/5 με το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοποιήστε τις ευνοϊκές μέρες για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας μέχρι τις 27/5, που συνεχίζει το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα να δίνει ευκαιρίες στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Μην αφήνετε τις ανασφάλειες να σας προκαλούν στασιμότητα και κυνηγήστε ευκαιρίες καθώς οι συνθήκες θα είναι με το μέρος σας. Ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς θα συναντήσουν εμπόδια στις 28/5 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου. Το 2ο δεκαήμερο μπορείτε να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας και να κερδίσετε το ενδιαφέρον του κοινού επίσης στις 28/5 που το τρίγωνο Σελήνης - Ερμή δίνει έμφαση στα ταλέντα και την πνευματική σας ανάπτυξη. Εξαιρετική μέρα για εσάς του 3ου δεκαημέρου για αναθέρμανση της σχέσης σας και για φλερτ είναι στις 26/5 με το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με αυξημένη έμπνευση και έντονη δημιουργική διάθεση σάς βρίσκουν οι τελευταίες μέρες του μήνα. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, μέχρι τις 27/5, με το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα θα έχετε σημαντικές εξελίξεις, αν ακούσετε τη διαίσθησή σας, και θα αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω επενδύσεων. Παίξτε τυχερά παιχνίδια με μέτρο. Πολύ καλή εποχή για απόκτηση παιδιού και δημιουργία ερωτικής σχέσης. Αποφύγετε τα ρίσκα στις 28/5 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Σελήνης - Ερμή θα ευνοήσει το 2ο δεκαήμερο σε αγοραπωλησίες ακινήτων, χρηματοδοτήσεις και ρυθμίσεις οφειλών. Στις 26/5 το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού φέρνει σε εσάς του 3ου δεκαημέρου θετικές αλλαγές στον τομέα του σπιτιού και σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΥΣ

Τις επόμενες μέρες βάλτε σε προτεραιότητα οικογενειακά ζητήματα και θέματα σπιτιού καθώς το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα μέχρι τις 27/5 θα σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να διευθετήσετε πολλά οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Πολύ καλή εποχή για να βελτιώσετε τον χώρο σας. Στις 28/5, με το τετράγωνο του Κρόνου στο ζώδιό σας με τον Ήλιο, προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε την ανάγκη σας για προσωπικό χώρο και χρόνο. Το 2ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Σελήνης - Ερμή την ίδια μέρα, δώστε έμφαση στην προώθηση ιδεών, καθώς οι πιθανότητες να προκύψει μια δυνατή συμφωνία είναι πολλές. Πολύ καλές οι εξελίξεις σε επενδύσεις, ερωτικά ζητήματα ή δημιουργία οικογένειας φέρνει στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού στις 26/5.

 
Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM