Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (24/2- 2/3/2022)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (24/2- 2/3/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα σάς βρίσκουν επικεντρωμένους στην καριέρα και τα οικονομικά σας θέματα. Στις 24/2 το εξάγωνο του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη και τον Άρη φέρνει νέες ιδέες που θα σας βάλουν στον πειρασμό να τις υλοποιήσετε, αλλά θα πρέπει να τις μελετήσετε διεξοδικά. Στις 25/2 το τετράγωνο Ερμή - Ουρανού φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα και θα διαπιστώσετε πως δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε μια ομαδική προσπάθεια ή μπορεί να μην υπάρξει ανταπόκριση αν κάνετε κάποια κρούση εσείς. Έντονη κοινωνική ζωή και αποδράσεις στο τέλος του μήνα θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Ο Μάρτιος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στις 2/3 στους Ιχθύς, ενθαρρύνοντάς σας να κάνετε ένα βήμα πίσω για να σκεφτείτε πού ήσασταν και πού θέλετε να πάτε. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για ξεκούραση, ψυχική και σωματική.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης ενεργοποιείται στις 24/2 με το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Άρη με τον Ποσειδώνα και, απ’ ό,τι φαίνεται, οι τελευταίες μέρες του μήνα θα είναι πολύ εποικοδομητικές. Εξαιρετική εποχή για να ταξιδέψετε, να δώσετε έμφαση στις σπουδές και να διευθετήσετε διαδικαστικά ζητήματα. Στις 25/2 το τετράγωνο του Ουρανού στο ζώδιό σας με τον Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει αύξηση των πιέσεων και να εντείνει την ανάγκη σας για αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης. Ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Ο Μάρτιος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στις 2/3 στους Ιχθύς και φωτίζει τον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης. Έπειτα από πολλούς μήνες συνεχούς ενασχόλησης με τις φιλοδοξίες σας, ήρθε η εποχή για να αφιερώσετε χρόνο στην ψυχαγωγία και την κοινωνική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα θα είναι πολύ σημαντικές για την εξέλιξη της καριέρας σας και μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις προσώπων με εξουσία μέσω της προώθηση των υπηρεσιών σας. Εξαιρετική μέρα για να κάνετε επαφές είναι στις 24/2, οπότε πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης, Άρη και Ποσειδώνα. Καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα θα εκτιμηθούν και θα διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας. Στις 25/2 ο κυβερνήτης σας Ερμής, σε τετράγωνο με τον Ουρανό, μπορεί να προκαλέσει παροδικά εμπόδια σε εμπορικές υποθέσεις με το εξωτερικό. Μην απογοητευτείτε, αλλά συνεχίστε το πρόγραμμά σας ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ο Μάρτιος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στις 2/3 στους Ιχθύς και φέρνει μια νέα προαγωγή ή δουλειά. Ιδανική στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή ένα εγχείρημα και να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των πόρων σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές θα είναι οι μετακινήσεις και τα ταξίδια καθώς τελειώνει ο μήνας και θα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τις παροχές και τα προϊόντα σας. Αν είναι να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις για νέες συνεργασίες, στις 24/2 θα είναι μια καλή μέρα, καθώς θα πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης, Άρη και Ποσειδώνα. Στις 25/2 πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση κοινών πόρων. Το τετράγωνο Ερμή - Ουρανού μπορεί να προκαλέσει κάποιες ανατροπές σε σχέδια που αφορούν την υλοποίηση μιας ιδέας ή να φέρει αύξηση εξόδων μέσω μιας οφειλής. Κρατήστε άμυνες μέχρι νεωτέρας. Ο Μάρτιος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στις 2/3 στους Ιχθύς και σηματοδοτεί την έναρξη ενός κύκλου με νέες προοπτικές για τη σταδιοδρομία σας. Μπορεί να είναι οι σπουδές ή μια παράλληλη επιχειρηματική δραστηριότητα σε μια άλλη πόλη.

ΛΕΩΝ

Αισιόδοξους σας βρίσκουν οι τελευταίες μέρες του μήνα επειδή βελτιώνονται τα οικονομικά σας μέσω κοινών πόσων και της εργασίας και μπορείτε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Στις 24/2 θα σας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσετε μια ιδέα που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον υψηλά ιστάμενων προσώπων και συνεπώς θα φέρει την αύξηση των αποδοχών σας. Επίσης, μπορεί να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο με άτομο από τον χώρο της εργασίας. Στις 25/2 η ανάγκη σας για αυτονομία θα φέρει τη λήξη μιας συνεργασίας και την αρχή μιας καινούργιας, πιο ικανοποιητικής για εσάς. Μη φοβάστε να ανοίξετε τα φτερά σας για κάτι καλύτερο. Ο Μάρτιος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στις 2/3 στους Ιχθύς και δίνει έμφαση σε οικονομικές υποθέσεις. Εξαιρετική στιγμή για να βρείτε νέα πηγή εσόδων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος σας αφήνει με αυξημένη διάθεση για απολαύσεις και ψυχαγωγία. Στις 24/2 το εξάγωνο Αφροδίτης, Άρη με τον Ποσειδώνα φέρνει νέες ιδέες και όσοι εξασκήσετε τα ταλέντα σας θα μείνετε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Επίσης, θα είναι μια καλή μέρα για να αφιερώσετε χρόνο στην ερωτική σας ζωή και στη διασκέδαση. Επειδή έχετε μια τάση για υπερβολές με τα χρήματά σας, προσέξτε μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Στις 25/2 το τετράγωνο Ερμή - Ουρανού μπορεί να προκαλέσει αλλαγές σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό ή να αναβληθεί μια δικαστική υπόθεση. Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που μπορείτε να πετύχετε πολλά σε διαπραγματεύσεις και ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε μια συνεργασία είναι στις 2/3 με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς. Επίσης, είναι εξαιρετική μέρα για γάμο.

ΖΥΓΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα σάς βρίσκουν επικεντρωμένους στην οικογένεια και τα επαγγελματικά σας και θα είστε περισσότερο πρόθυμοι να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας. Λίγες μέρες πριν μπει η άνοιξη η αισιοδοξία σας είναι στα ύψη, ειδικά στις 24/2 με το εξάγωνο Αφροδίτης, Άρη και Ουρανού θα δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας, προσελκύοντας το ενδιαφέρον νέων πελατών. Μια αναταραχή στην ερωτική σας ζωή θα φέρει το τετράγωνο Ερμή - Ουρανού αν νιώσετε πως καταπιέζεστε. Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία είναι έντονη και θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα προτού πάρετε κάποια απόφαση. Ο Μάρτιος ξεκινά με νέες ευκαιρίες για τα επαγγελματικά σας. Στις 2/3 η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας και είναι ιδανική στιγμή για ένα καινούργιο ξεκίνημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με θετικό πρόσημο κλείνει ο μήνας, καθώς προκύπτουν νέες ευκαιρίες για επενδύσεις και για την αύξηση της φήμης σας αν έχετε καλλιτεχνικές τάσεις και ενδιαφέροντα. Στις 24/2 το εξάγωνο Αφροδίτης, Άρη και Ποσειδώνα αυξάνει την έμπνευση και τη διορατικότητά σας και είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε ρίσκα. Επίσης, θα μπορέσετε να προσεγγίσετε με επιτυχία το άτομο που σας έχει γοητεύσει. Οι ελεύθεροι βγείτε να διασκεδάσετε. Στις 25/2 προσέξτε ώστε να μη δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση με μέλος της οικογένειας. Το τετράγωνο Ερμή - Ουρανού θα προκαλέσει ασυνεννοησία, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να προτρέχετε. Ο Μάρτιος δίνει ευκαιρίες για αύξηση της δημοτικότητά σας και κέρδη μέσω επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Εξαιρετική μέρα για ένα καινούργιο ξεκίνημα είναι στις 2/3 με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Φεβρουάριος κλείνει με την αύξηση των εσόδων σας και θα έχετε την απαραίτητη αποφασιστικότητα για να κυνηγήσετε νέους στόχους. Στις 24/2 το εξάγωνο Αφροδίτης, Άρη και Ποσειδώνα σας κάνει πολύ καλούς στις διαπραγματεύσεις και αν σκοπεύετε να συζητήσετε την αύξηση των αποδοχών σας, προτιμήστε αυτήν τη μέρα. Είναι ιδανική στιγμή για να δώσετε μια συνέντευξη προς εύρεση εργασίας και να παρουσιάσετε με σθένος τις δεξιότητες και την εμπειρία σας. Στις 25/2 η ανάγκη σας για δημιουργία δικής σας επαγγελματικής απασχόλησης θα σας απομακρύνει από τα καθήκοντά σας, δημιουργώντας προστριβές με άτομο από τον χώρο της εργασίας. Ο Μάρτιος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στις 2/3 στους Ιχθύς και καθώς φωτίζει τον τομέα της οικιακής σας ζωής, είναι πολύ καλή στιγμή για να κάνετε μια μετακόμιση ή ανακαίνιση στον χώρο σας και για αγορά κατοικίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μερικές μέρες πριν μπει η άνοιξη η διάθεσή σας για επικοινωνία και μετακινήσεις είναι αυξημένη και θα περάσετε αρκετό ποιοτικό χρόνο με οικείους. Στις 24/2 η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνουν ευκαιρίες για επανασύνδεση, ψυχαγωγία και απολαύσεις, ενώ θα ευνοήσει και την προώθηση των υπηρεσιών ή των δεξιοτήτων σας. Μια σύντομη εκδρομή με το ταίρι σας θα συμβάλει στην τόνωση του ψυχισμού σας. Προσέξτε στις 25/2 τα ρίσκα και τις επενδύσεις. Το τετράγωνο Ερμή - Ουρανού μπορεί να προκαλέσει οικονομικές απώλειες και δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να ποντάρετε σε νέα επιχειρηματική δραστηριότητα. Ο Μάρτιος ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στις 2/3 στους Ιχθύς και σας καλεί να εστιάσετε στις δημόσιες σχέσεις και στη διαφήμιση. Ιδανική στιγμή για να ενημερώστε τον ιστότοπό σας ή να υπογράψετε ένα συμβόλαιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με νέες ιδέες σάς βρίσκουν οι τελευταίες μέρες του μήνα και αν κρατήσετε σιγή ιχθύος, η αύξηση του εισοδήματός σας θα είναι σχεδόν σίγουρη. Στις 24/2 το εξάγωνο Αφροδίτης, Άρη και Ποσειδώνα σάς ενθαρρύνει να δοκιμάσετε την τύχη σας μέσω μιας νέας πηγής εσόδων ή νέων συνεργασιών και θα καταφέρετε πολλά, αρκεί να είστε κατασταλαγμένοι. Αφουγκραστείτε τις ανάγκες της αγοράς και μεθοδεύστε τις ενέργειές σας. Στις 25/2 το τετράγωνο του Ερμή στο ζώδιό σας με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει ανατροπές στην υπογραφή ενός συμβολαίου που θα αφορά ένα ακίνητο, έτσι όμως, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε μια καλύτερη επιλογή. Ή μπορεί να προκύψει άμεση ανάγκη μιας μετακόμισης. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 2/3 ξεκινά ο Μάρτιος και μπορεί να φέρει μια νέα απασχόληση, αύξηση εισοδήματος ή έναν προσοδοφόρο πελάτη.  

ΙΧΘΥΣ

Ο καταιγισμός ιδεών αυτή την εποχή σάς οδηγεί σε νέα δημιουργικά μονοπάτια και είστε γεμάτοι αισιοδοξία. Στις 24/2 το εξάγωνο Αφροδίτης, Άρη και Ποσειδώνα στο ζώδιό σας σάς καλεί να στρέψετε την προσοχή στην κοινωνική σας ζωή και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας ωφελήσουν. Μέσω ενός χόμπι ή μιας ομαδικής δραστηριότητας θα έρθετε σε επαφή με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και οι ελεύθεροι θα νιώσετε πως υπάρχουν προοπτικές για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Ιδανική μέρα για να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε στο αγαπημένο σας στέκι. Στις 25/2 πρέπει να προσέξετε πιθανή παρεξήγηση με οικείο σας πρόσωπο. Το τετράγωνο Ερμή - Ουρανού δημιουργεί ίντριγκες που θα αποκαλύψουν κρυφούς εχθρούς. Η Νέα Σελήνη στις 2/3 στο ζώδιό σας σάς ωθεί να κάνετε ένα βήμα μπροστά, ανακτώντας την αυτοπεποίθησή σας.

 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM