ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/02/2024)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/02/2024) Facebook Twitter
Η Ζεντάγια είναι Παρθένος.
0

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές οι διελεύσεις τις επόμενες μέρες, που θα καθορίσουν τις εξελίξεις. Στις 22/2 η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Μέσω φίλων ή ομαδικών δράσεων θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία και θα ξεκινήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 24/2 τονίζει την εργασία και την υγεία και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και τη φροντίδα της υγείας σας. Στις 25/2 η Αφροδίτη περνά στο 2ο δεκαήμερο και το τετράγωνο με τον Δία δείχνει κάποια υπερβολή με τη διαχείριση των πόρων σας, ενώ στις 27/2 συμμετέχει και ο Άρης σε τετράγωνο, που σημαίνει πως θα πρέπει να αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες με φίλους. Στις 28/2 η σύνοδος Κρόνου, Ήλιου και Ερμή θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που στέκεται εμπόδιο στην πρόοδό σας, ώστε να το αντιμετωπίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα έχουν αρκετό ενδιαφέρον, αλλά και κάποια σκαμπανεβάσματα. Στις 22/2 η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και σας ενθαρρύνει να προωθήσετε τα επιτεύγματά σας με σθένος. Οι ηγετικές σας ικανότητες θα εκτιμηθούν. Στις 23/2 ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς και νέα πρόσωπα θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην υλοποίηση σχεδίων. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24/2 θα σημάνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου που θα αφορά την ερωτική σας ζωή ή τα παιδιά και θα νιώθετε έξω από τα νερά σας. Στις 25/2 η Αφροδίτη περνά στο 2ο δεκαήμερο και το τετράγωνο με τον Δία και εν συνεχεία με τον Άρη θα προκαλέσει πιθανή ένταση με ένα ηλικιωμένο άτομο. Η σύνοδος Κρόνου, Ήλιου και Ερμή στις 28/2 προμηνύει κάποιες δυσκολίες κι εκεί θα φανεί ποιοι είναι πραγματικά στο πλευρό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγχωμένους σάς βρίσκουν οι τελευταίες μέρες του μήνα επειδή σας απασχολούν θέματα σπουδών ή εμπορικών υποθέσεων που είναι σε στασιμότητα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Στις 22/2 η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη θα επηρεάσει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και θα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε επαφές με το εξωτερικό και να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία. Στις 23/2 ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς, τονίζοντας τον τομέα της καριέρας. Εξαιρετική εποχή για συναντήσεις με πρόσωπα εξουσίας και αύξηση της δημοτικότητά σας. Επιστρατεύστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Η Πανσέληνος στην Παρθένο κλείνει έναν κύκλο γεγονότων που αφορούν την οικιακή σας ζωή και τονίζει κάποια μελανά σημεία που επηρεάζουν την εργασία σας. Στις 28/2 η σύνοδος Κρόνου, Ήλιου και Ερμή θα φέρει κάποια εμπόδια τα οποία θα ξεπεραστούν και θα σας ενδυναμώσουν. Οι αποφάσεις που πάρετε θα καθορίσουν το μέλλον σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς στις 23/2, καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας τονίζει τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης και θα έχετε σημαντικές εξελίξεις. Μέχρι τις 10/3 θα είναι ιδανική εποχή για να δώσετε έμφαση στις σπουδές και σε ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας, ενώ θα υπάρξουν και κάποια καλά νέα σχετικά με μια συνεργασία στο εξωτερικό. Ταξίδια και προώθηση υπηρεσιών θα ευνοηθούν. Η Πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και σας παρακινεί να βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας είτε με οικείους προκειμένου να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας είτε με δυνάμει συνεργάτες. Ενδεχομένως να χρειάζεστε αλλαγή στον τρόπο προσέγγισης και να επενδύσετε σε προηγμένες τεχνολογικές μεθόδους. Στις 25 και 27/2 τα τετράγωνα του Δία με Αφροδίτη και Άρη δείχνουν εντάσεις για οικονομικά θέματα με άτομα που έχετε κοινό σκοπό. Ιδανική στιγμή για συμφωνίες στις 28/2.

ΛΕΩΝ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες, ειδικά στις 22/2 που πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης - Δία θα πρέπει να επιστρατεύσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, προκειμένου να επιλύσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό ζήτημα. Από τις 23/2, που εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια οφειλές ή κληρονομικά ζητήματα, θα έχετε όμως και θετικές εξελίξεις που θα αφορούν κάποια χρηματοδότηση. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24/2 θα επηρεάσει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και θα τονίσει τα οικονομικά που έρχονται μέσω της εργασίας και μέσω τρίτων. Ίσως να ολοκληρώνεται η αποπληρωμή ενός δανείου ή να κάνετε κάποια ρύθμιση. Μεταξύ 25 και 27/2 τα τετράγωνα της Αφροδίτης με τον Άρη και τον Δία θα εντείνουν την ανάγκη για αναγνώριση των υπηρεσιών σας και θα δημιουργηθεί τεταμένο κλίμα. Με τη σύνοδο Κρόνου, Ήλιου και Ερμή θα αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα θα είναι αρκετά κουραστικές, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν θα ανταμειφθούν οι κόποι σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο μπορείτε να πετύχετε πολλά στα επαγγελματικά σας στις 22/2 που πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη και θα είναι ιδανική στιγμή για να δώσετε συνέντευξη προς εύρεση εργασίας. Ένα ειδύλλιο με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι προ των πυλών. Στις 23/2 ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς, φέρνοντας νέες ευκαιρίες για συνεργασίες και συμφωνίες. Μέχρι τις 10/3 δώστε έμφαση στην προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων. Στις 24/2 η Πανσέληνος στο ζώδιό σας φέρνει στην επιφάνεια τις προσωπικές σας ανάγκες, οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με των άλλων και θα είστε σε ένταση. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Η σύνοδος Κρόνου, Ήλιου και Ερμή στις 28/2 θα δείξει κατά πόσο αξίζει να συνεχίσετε μια σχέση ή συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ

Μια άκρως παθιασμένη και δημιουργική πτυχή του εαυτού σας βγάζει η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη στις 22/2 και η αποφασιστικότητά σας θα συμβάλει στη βελτίωση της ερωτικής σας ζωής. Ωστόσο, αυτή η όψη μπορεί να φέρει προκλήσεις καθώς μερικές φορές προκαλεί παρορμητική συμπεριφορά. Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς στις 23/2 δώστε έμφαση σε εργασιακά σας θέματα και κυρίως σε επαφές που μπορεί να σας προσφέρουν μια θέση εργασίας με καλύτερες αποδοχές. Μέχρι τις 10/3 θα έχετε σίγουρα κάποια θετικά νέα. Ιδανική εποχή για να ζητήσετε την καθοδήγηση ενός ειδικού σχετικά με τη διατροφή σας. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24/2 σας καλεί να ρίξετε τους ρυθμούς σας ώστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να είστε ακμαίοι. Στις 25 και 27/2 τα τετράγωνα Αφροδίτης, Δία και Άρη θα προκαλέσουν εντάσεις με φίλους για οικονομικά ή ερωτικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυξημένα τα οικογενειακά βάρη και ίσως χρειαστείτε τη στήριξη συγγενικών προσώπων. Η έλευση ενός νέου μέλους στην οικογένεια σας έχει γεμίσει με χαρά, αλλά είναι σημαντικό να ξεκουράζεστε. Στις 23/2 που εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς ξεκινά ένα ευνοϊκό διάστημα για τα ερωτικά σας και μέχρι τις 10/3 θα πρέπει να δώσετε έμφαση στο φλερτ. Οι γονείς φροντίστε να έχετε καλή επικοινωνία με τα παιδιά ώστε να γνωρίζετε τα προβλήματά τους και να τα κατευθύνετε σωστά. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24/2 δείχνει πού χρειάζεται περισσότερη ισορροπία και στην προκειμένη φάση είναι μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπική σας ζωής. Προσέξτε στις 25 και 27/2 οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο πώς θα διαχειριστείτε μια δύσκολη κατάσταση με ηλικιωμένα άτομα. Τα τετράγωνα Αφροδίτης, Άρη και Δία θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σας. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικοινωνιακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τακτική προκειμένου να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας. Στις 22/2 η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη αφορά τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και προμηνύει κάποια κόντρα με οικείο πρόσωπο επειδή δεν θα υπάρξει συνεννόηση για περιουσιακά ζητήματα. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας και την έκφραση των ιδεών σας. Ο Ερμής στις 23/2 εισέρχεται στους Ιχθύς και θα δώσετε έμφαση σε οικογενειακά ζητήματα. Μέχρι τις 10/2 θα έχετε την ευχέρεια να συζητήσετε για όσα σας απασχολούν και να επαναφέρετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας. Επίσης, θα είναι ιδανική εποχή για να διαπραγματευτείτε την αγορά ή την πώληση ενός ακινήτου. Η πανσέληνος στην Παρθένο στις 24/2 κλείνει ένα κεφάλαιο στην καριέρα και σας δίνεται η ευκαιρία να ανοίξετε τα φτερά σας προς νέες κατευθύνσεις. Τα οικονομικά σας παίρνουν την ανιούσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας και θα μπορέσετε να βάλετε σε μια τάξη τον προϋπολογισμό σας. Στις 22/2 η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη θα ευνοήσει τις διαπραγματεύσεις και την αναζήτηση χρηματοδότησης. Επίσης, θα είναι μια καλή ημερομηνία για να κάνετε μια ακριβή αγορά ή επένδυση. Από τις 23/2 που εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς, τονίζοντας τον τομέα της επικοινωνίας, δώστε έμφαση στην προώθηση υπηρεσιών, σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση και σε εμπορικές διαπραγματεύσεις. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24/2 θα σημάνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών ή μιας νομικής υπόθεσης και θα κάνετε ή θα οργανώσετε ένα ταξίδι για λόγους αναψυχής. Στις 25 και 27/2 που περνά η Αφροδίτη στο 2ο δεκαήμερο, σε τετράγωνο με Δία και Άρη, προσέξτε πιθανή ένταση με το ταίρι σας για οικονομικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσωτερικές συγκρούσεις προκαλεί η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη στο ζώδιό σας στις 22/2 καθώς από τη μια θα θέλετε να αφιερώσετε χρόνο σε δημιουργικές δραστηριότητες και σε απολαύσεις, από την άλλη όμως οι υποχρεώσεις σας θα είναι πολλές και θα πρέπει να τις διευθετήσετε άμεσα. Ωστόσο, από τις 23/2 που εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς, φέρνοντας καλά νέα που αφορούν τα οικονομικά, θα πάρετε σημαντική ώθηση και θα επικεντρωθείτε στους στόχους σας. Μέχρι τις 10/3 θα είναι ιδανική εποχή για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και προώθηση υπηρεσιών που θα ανεβάσουν τα κέρδη σας. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24/2 φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα, επομένως θα πρέπει να κρατήσετε άμυνες με τα χρήματά σας. Στις 25 και 27/2 το τετράγωνο Αφροδίτης, Δία και Άρη θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εντάσεις στην οικογένεια.

ΙΧΘΥΣ

Μια επικοινωνιακή φάση ξεκινάει για εσάς με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας στις 23/2 και θα πετύχετε πολλά σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Αν αναζητάτε μια νέα θέση εργασίας με καλύτερες αποδοχές, προωθήστε τις δεξιότητές σας και μέχρι τις 10/3 θα έχετε κάποια καλά νέα. Αν πάλι θέλετε να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, δώστε έμφαση στο φλερτ. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24/2 τονίζει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και πρέπει να σκεφτείτε πού πρέπει να ρίξετε περισσότερο βάρος. Σχέσεις ή συνεργασίες με σαθρά θεμέλια θα λήξουν άδοξα, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε κάτι καλύτερο. Στις 25 και 27/2 τα τετράγωνα Αφροδίτης, Άρη και Δία θα φέρουν μια αναστάτωση σε σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα και θα κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα. Η σύνοδος Κρόνου, Ήλιου και Ερμή θα σας δείξει τι πρέπει να προσέξετε.

Living
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM
Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ