Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (21-27/4/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (21-27/4/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι απαιτητικές και στην προσπάθειά σας να αντεπεξέλθετε θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας. Μην αφήσετε να σας καταβάλει το άγχος και δώστε έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες. Πολλές θα είναι οι επαφές και οι μετακινήσεις σας το Πάσχα και επανασυνδέσεις με πρόσωπα από το παρελθόν θα σας δώσουν χαρά. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και πάνω στον ενθουσιασμό σας μπορεί να κάνετε υπερβολές. Επίσης, θα πρέπει να αποφύγετε τις οικονομικές συναλλαγές με φίλους καθώς το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού στις 24/4 μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και απροσδόκητα γεγονότα. Μία από τις θετικότερες μέρες του μήνα για τα οικονομικά σας είναι στις 27/4, καθώς τα εξάγωνα του Ερμή με τη Σελήνη, την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ποσειδώνα θα ευνοήσουν τις μυστικές διαπραγματεύσεις και την επισφράγιση συμφωνιών.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εποχή η ανάγκη σας για ανεξαρτησία και ενασχόληση με την υλοποίηση ενός στόχου θα σας προκαλέσει άγχος και εκνευρισμό. Εν τω μεταξύ, λόγω του Πάσχα θα είστε συνεχώς με κόσμο και θα είναι πολύ δύσκολο να τηρήσετε τις υποχρεώσεις σας, οπότε οι πιθανότητες για δημιουργία εντάσεων θα είναι πολλές. Η Σελήνη τις μέρες του Πάσχα θα διανύει τον τομέα της καριέρας και στις 23/4 το τετράγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιό σας θα επηρεάσει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Στις 24/4 το τετράγωνο με τον Ουρανό θα φέρει αναστάτωση σε εσάς του 2ου δεκαημέρου και στις 25/4 το τετράγωνο με τον Ερμή θα προκαλέσει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, οπότε, όπως μόνο με ψυχραιμία κι ευελιξία θα αποφύγετε το δράμα. Η πιο δυνατή μέρα για την κοινωνική σας ζωή θα είναι στις 27/4.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα σχέδιά σας βαίνουν καλώς και πρέπει να κρατήσετε σιγή ιχθύος όσοι ετοιμάζετε ένα σημαντικό εγχείρημα. Αυξάνεται το εισόδημά σας και θα δρομολογήσετε τις επιχειρηματικές σας υποθέσεις δίχως άγχος, ενώ θα έχουν θετική εξέλιξη κάποιες μυστικές διαπραγματεύσεις. Το Πάσχα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον Ερμή θα επηρεάσει σταδιακά όλους τους Διδύμους. Ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με ανατροπές και εμπόδια. Αν κάτι δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξει, φροντίστε να έχετε εναλλακτικές λύσεις. Οι γεννημένοι το 2ο και το 3ο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε αποκομμένοι από τον κοινωνικό σας κύκλο, αλλά αυτό θα οφείλεται στην εσωστρεφή σας διάθεση και όχι στη συμπεριφορά των άλλων. Εξαιρετική μέρα για την καριέρα σας είναι στις 27/4.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές θα είναι οι μετακινήσεις σας για την προώθηση των υπηρεσιών σας μέχρι τις 22/4 και θα καταφέρετε να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας, καθώς τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Άρη και την Αφροδίτη θα ευνοήσουν το κλείσιμο μιας συμφωνίας. Τις μέρες του Πάσχα θα σας απασχολήσει η ερωτική σας ζωή και αν δεν σας χαϊδέψουν τ’ αυτιά φιλικά σας πρόσωπα, οι πιθανότητες για δημιουργία παρεξηγήσεων θα είναι πολλές. Προσπαθήστε να επικρατήσει η λογική έναντι του συναισθήματος, που θα θολώσει την κρίση σας, και διαφυλάξτε τις σχέσεις με τους φίλους σας. Όταν κάποια στιγμή ξεκαθαρίσει η σκέψη σας, μπορεί να είναι αργά για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη κι ένας έρωτας με την πρώτη ματιά θα δημιουργήσει ένα ειδύλλιο που θα έχει διάρκεια και ομαλή πορεία. Στις 27/4 θα ευνοηθούν οι υπογραφές συμβάσεων.

ΛΕΩΝ

Η εργασία και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας θα σας απασχολήσουν μέχρι τις 22/4 και τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Άρη και την Αφροδίτη υπόσχονται ευημερία και αύξηση του εισοδήματός σας. Τις μέρες του Πάσχα που εισέρχεται η Σελήνη στον Υδροχόο θα δώσετε έμφαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά επειδή θα είναι αυξημένες οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις η ένταση θα είναι αναπόφευκτη. Ιδιαίτερη προσοχή οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο τις 23/4, εσείς του 2ου στις 24/4 και οι του 3ου στις 25/4. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον Ερμή αντίστοιχα θα προκαλέσει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις με πρόσωπα εξουσίας και θα πρέπει να κοντρολάρετε τον παρορμητισμό σας. Φροντίστε να εξοικονομείτε κάποιες στιγμές ώστε να ξεκουράζεστε και να ηρεμείτε. Ημέρα επιτυχιών για την καριέρα και τα οικονομικά σας θα είναι στις 27/4.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και δώστε έμφαση στην προώθηση των έργων σας, καθώς οι προοπτικές είναι καλές και μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Οι καλλιτέχνες διανύετε μια πολύ δημιουργική φάση και πλέον έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε κάποιες συμφωνίες που θα έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη. Μέσω της ψυχαγωγίας και των εξόδων με φίλους θα βελτιωθεί και η ερωτική σας ζωή. Τις μέρες του Πάσχα οι επαγγελματικές σας ευθύνες θα είναι αυξημένες και ένα ταξίδι για λόγους αναψυχής μπορεί να αναβληθεί. Η Σελήνη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ήλιο στις 23/4, με τον Ουρανό στις 24/4 και με τον Ερμή στις 25/4 θα επηρεάσει αντίστοιχα τους γεννημένους το 1ο, το 2ο και το 3ο δεκαήμερο. Ωστόσο, στις 27/4 να αναμένετε θετικές εξελίξεις σχετικά με μια συνεργασία. Στο εγγύς μέλλον θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε το ταξίδι που τόσο επιθυμούσατε.

ΖΥΓΟΣ

Σας έχει πιάσει φούρια να τα έχετε όλα σε τάξη, ενώ ταυτόχρονα τρέχουν και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Μέχρι τις 22/4 θα καταναλώσετε πολλή ενέργεια στις δουλειές του σπιτιού και σε αγορές, οπότε το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο. Από τις 23/4 που εισέρχεται η Σελήνη στον Υδροχόο, θα μπορέσετε να απολαύσετε στιγμές με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο, θα διασκεδάσετε και θα αναλάβετε τις δυνάμεις σας. Προσέξτε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο στις 23/4, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο μπορεί να προκαλέσει κάποια κρίση στη σχέση σας, κάτι που θα ισχύσει και για το 2ο δεκαήμερο στις 24/4. Το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού θα εντείνει την ανάγκη σας για ανεξαρτησία και θα αντιδράσετε απότομα. Εσείς του 3ου δεκαημέρου προσέξτε πώς θα εκφράσετε τις ανάγκες σας στις 25/4.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαφές και προώθηση υπηρεσιών θα είναι το βασικό σας μέλημα μέχρι τις 22/4 που θα είναι η Σελήνη στον Αιγόκερω και θα μείνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Πολλοί από εσάς θα ταξιδέψετε για να γιορτάσετε το Πάσχα. Στις 23/4 η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο και ενεργοποιεί τον τομέα της οικογένειας, αλλά τα τετράγωνα με τον Ήλιο, με τον Ουρανό στις 24/4 και με τον Ερμή στις 25/4 θα προκαλέσουν στους γεννημένους το 1ο, το 2ο και το 3ο δεκαήμερο αντίστοιχα αναπάντεχα γεγονότα που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σας. Ενδεχομένως να έχετε άλλα σχέδια για το Πάσχα που δεν θα συμβαδίζουν με της οικογένειας ή να θιχτούν ζητήματα που υποβόσκουν εδώ και καιρό. Προσέξτε μη δημιουργηθεί τεταμένη ατμόσφαιρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βελτιώνονται τα οικονομικά σας και μέχρι τις 22/4, που θα παραμείνει η Σελήνη στον Αιγόκερω, θα ασχοληθείτε με το σπίτι και αγορές αγαθών για το Πάσχα. Προσέξτε μην ξεφύγετε εκτός προϋπολογισμού. Από τις 23/4, που εισέρχεται η Σελήνη στον Υδροχόο, θα κάνετε εκδρομές και επαφές με οικείους, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί, καθώς οι πιθανότητες να προκύψει ένα ζήτημα υγείας μέσα στο Πάσχα θα είναι πολλές. Ιδιαίτερη προσοχή οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο στις 23/4, εσείς του 2ου στις 24/4 κι εσείς του 3ου στις 25/4. Τα τετράγωνα Σελήνης - Ήλιου, Ουρανού και Ερμή σάς καλούν να αποφύγετε τη βιασύνη στο τιμόνι και τις συναντήσεις με πολύ κόσμο, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε κρυολογήματα. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται στις 27/4.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσωπική σας φροντίδα και η περιποίηση θα είναι το βασικό σας μέλημα μέχρι τις 22/4, που θα είναι η Σελήνη στο ζώδιό σας και θα είναι ιδανική εποχή για να δοκιμάσετε ένα νέο look στα μαλλιά, να αγοράσετε ρούχα και αξεσουάρ και γενικά να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Προσέξτε μόνο, καθώς θα είστε επιρρεπείς στη σπατάλη χρημάτων. Στις 23/4 εισέρχεται η Σελήνη στον Υδροχόο, ενεργοποιώντας τον τομέα των αποκτημάτων. Η ψυχαγωγία και οι απολαύσεις θα αποτελέσουν προτεραιότητα και μπορεί να ξετινάξετε τον προϋπολογισμό σας αν δεν βάλετε μέτρο. Ακατάλληλες μέρες για ρίσκα και αυξημένες οι πιθανότητες απώλειας χρημάτων είναι για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο στις 23/4, το 2ο στις 24/4 και το 3ο στις 25/4. Τα τετράγωνα Σελήνης - Ήλιου, Ουρανού και Ερμή αντίστοιχα προμηνύουν ανατροπές, απογοητεύσεις, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι τις 22/4, που θα παραμείνει η Σελήνη στον Αιγόκερω, βάλτε σε προτεραιότητα ό,τι αφορά την περιουσία, τα ακίνητα και τις επενδύσεις, καθώς οι προοπτικές είναι καλές. Από τις 23/4, που εισέρχεται η Σελήνη στο ζώδιό σας, βγαίνουν στην επιφάνεια οι προσωπικές σας ανάγκες και θα θέλετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Ωστόσο, τα τετράγωνα με τον Ήλιο, με τον Ουρανό στις 24/4 και με τον Ερμή στις 25/4 θα προκαλέσουν εντάσεις στον τομέα της οικογένειας στους γεννημένους το 1ο, το 2ο και το 3ο δεκαήμερο αντίστοιχα. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα με ψυχραιμία ώστε να περάσει το Πάσχα με ηρεμία. Αν νιώσετε πιεσμένοι από την πολυκοσμία στο σπίτι σας, φροντίστε κάποιες στιγμές να χαλαρώνετε. Στις 27/4 θα έχετε κάποια θετικά νέα στην οικογένεια που θα ενισχύσουν τις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Έντονη κοινωνική ζωή, συλλογικές δραστηριότητες και επαφές με φίλους μέχρι τις 22/4 που θα παραμείνει η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας δώσουν την ευκαιρία να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Στις 23/4 εισέρχεται η Σελήνη στον Υδροχόο και καθώς θα σας προκαλέσει έντονη εσωστρέφεια, θα θέλετε να αποφύγετε τις πολλές επαφές, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα γύρω σας αν αποφασίσετε τελικά να μην περάσετε το Πάσχα με οικείους. Προσέξτε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, καθώς το τετράγωνο με τον Ήλιο θα κάνει την επικοινωνία δύσκολη και πολλοί δεν θα συμμεριστούν την ανάγκη σας για ιδιωτικές στιγμές. Εσείς του 2ου προσέξτε στις 24/4, που το τετράγωνο με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στα σχέδιά σας σχετικά με ένα σύντομο ταξίδι, κι εσείς του 3ου στις 25/4, που μπορεί να παρεξηγηθείτε με οικείους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ