ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (21-27/03/2024)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (21- 27/03/2024) Facebook Twitter
Ο Άαρον Τέιλορ Τζόνσον είναι Δίδυμος.
0

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν αρχίζουν να επιλύονται με το εξάγωνο Ήλιου - Πλούτωνα στις 21/3 και είναι μια καλή ημερομηνία για αναζήτηση ατόμων που θα συμβάλουν στην εφαρμογή μιας ιδέας. Στις 22/3 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου βγάζει μια πίεση σχετικά με την εργασία ή την υγεία και αναγκαστικά θα χρειαστεί να ρίξετε τους ρυθμούς. Η συγκεκριμένη όψη δείχνει πως ασχολείστε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας έτσι εξαντλείστε, κάτι που θα τονίσει πολύ έντονα και ο Άρης με την είσοδό του στους Ιχθύς στις 23/3. Μέχρι τις 30/4 ασχοληθείτε περισσότερο με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Στις 25/3 η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και καλό θα είναι να τα αντιμετωπίσετε με ευελιξία, εκτός κι αν κάποια λήξη είναι αναπόφευκτη.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας από τις 21/3 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ήλιου - Πλούτωνα και θα πρέπει να δώσετε έμφαση στην προώθηση των επιτευγμάτων σας, σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Στις 22/3, με τη σύνοδο Αφροδίτης - Κρόνου, θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με τις φιλικές σας σχέσεις ή την εφαρμογή μιας ιδέας. Ενδεχομένως κάτι να μπλοκάρει τα σχέδιά σας και να υπάρξουν καθυστερήσεις. Από τις 23/3, που εισέρχεται ο Άρης στους Ιχθύς, θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια και αποφασιστικότητα για να βρείτε λύσεις – σημαντικό ρόλο θα παίξει η χρήση της τεχνολογίας. Μια πολύ καλή μέρα για ένωση δυνάμεων είναι στις 24/3 που πραγματοποιείται το εξάγωνο του Δία στο ζώδιό σας με την Αφροδίτη στους Ιχθύς. Η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός κύκλου στα επαγγελματικά σας, που σημαίνει πως θα έχετε τη δυνατότητα για ένα νέο ξεκίνημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια καινούργια γνωριμία ή ένα ταξίδι θα συμβάλει στην ανάπτυξη του δικτύου των συνεργατών σας και ιδανική ημερομηνία για να το πραγματοποιήσετε είναι στις 21/3 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ήλιου - Πλούτωνα. Αν υπάρχει κάποια νομική υπόθεση που σας απασχολεί θα έχει αίσιο τέλος, ενώ θα ευνοηθούν και θέματα σπουδών. Στις 22/3, με τη σύνοδο Αφροδίτης - Κρόνου, θα νιώσετε πιεσμένοι με τις απαιτήσεις εργοδοτών ή με τις ανάγκες ενός ηλικιωμένου ατόμου. Ωστόσο, από τις 23/3, που εισέρχεται ο Άρης στους Ιχθύς, θα έχετε περισσότερη ενέργεια και θα ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις με περισσότερη ευκολία. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας στις 24/3, που πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης - Δία, ευνοώντας επαφές με πρόσωπα εξουσίας. Η έκλειψη Σελήνης φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν επενδύσεις, τα ερωτικά σας ή τα παιδιά και σημαντικό ρόλο θα παίξει ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά ζητήματα που αφορούν κοινούς πόρους θα αποτελέσουν πηγή εντάσεων και θα πρέπει να είστε πιο συνεννοήσιμοι, δίχως να βάζετε σε προτεραιότητα τις προσωπικές σας ανάγκες. Στις 21/3, με το εξάγωνο Ήλιου - Πλούτωνα, θα έχετε έσοδα μέσω μιας νέας απασχόλησης και θα μπορέσετε να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας. Μια δύσκολη μέρα για σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις είναι στις 22/3 με τη σύνοδο Αφροδίτης - Κρόνου. Από τις 24/3, που εισέρχεται κι ο Άρης στους Ιχθύς, συμπληρώνεται η συγκέντρωση πολλών πλανητών στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης και δείχνει πως θα έχετε συχνές επαφές με άτομα που θα συμβάλουν στην πρόοδό σας. Η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 25/3 τονίζει θέματα της οικιακής σας ζωής και της εργασίας που σας απασχολούν, αλλά αρνείστε να αντιμετωπίσετε. Μια νέα συνθήκη θα επιβάλει την επίλυσή τους.

ΛΕΩΝ

Με το εξάγωνο Ήλιου - Πλούτωνα στις 21/3 είναι κατάλληλη στιγμή για να αφήσετε το παρελθόν και να επικεντρωθείτε στο μέλλον. Πλέον, είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε συναισθηματικά μοτίβα που δεν σας εξυπηρετούν και να δώσετε έμφαση στην προσωπική σας ανάπτυξη. Στις 22/3, με τη σύνοδο Αφροδίτης - Κρόνου, θα σας απασχολήσουν κοινοί πόροι και θα πρέπει να διαχειριστείτε τα γεγονότα με ψυχραιμία. Εν συνεχεία, στις 23/3 εισέρχεται ο Άρης στους Ιχθύς και μέχρι τις 30/4 θα έχετε πολλές επαφές για οικονομικά ζητήματα και διευθέτηση οφειλών που θα αφορούν φόρους, ασφάλειες κ.λπ. Το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί πλανήτες στον τομέα των οικονομικών σας δείχνει πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βρεθούν λύσεις. Η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 25/3 κλείνει έναν κύκλο σχετικό με την εκπαίδευση ή μια εμπορική συμφωνία, αλλά μπορεί να προκαλέσει εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας παίρνουν την ανιούσα από τις 21/3 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ήλιου - Πλούτωνα κι έτσι θα μπορέσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Υιοθετήστε νέες διατροφικές συνήθειες και κόψτε καθετί βλαβερό για τον οργανισμό σας. Στις 22/3, με τη σύνοδο Αφροδίτης - Κρόνου, μπορεί να νιώσετε απογοήτευση με κάποια σχέση ή συνεργασία και θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση, δίχως να είναι απαραίτητο να γίνει άμεσα. Από τις 23/3, που εισέρχεται ο Άρης στους Ιχθύς, και μέχρι τις 30/4 θα είστε πολύ ανταγωνιστικοί και θα είναι ιδανική εποχή για διαπραγματεύσεις και προώθηση υπηρεσιών. Η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό έχει να κάνει με οικονομικά ζητήματα κι ενδεχομένως να σας απασχολήσει κάποια οφειλή που θα πρέπει να διευθετηθεί άμεσα.

ΖΥΓΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για τα ερωτικά σας στις 21/3 με το εξάγωνο Ήλιου - Πλούτωνα, καθώς κάποιοι μπορεί να δεχτείτε πρόταση γάμου ή συμβίωσης, ενώ κάποιοι άλλοι θα γίνετε γονείς. Αξιοποιήστε αυτή την ευνοϊκή εποχή οι ελεύθεροι και φανείτε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες. Στις 22/3 θα σας δυσκολέψουν οι ευθύνες της εργασίας, κάτι μπορεί να μην εξελίσσεται όπως θα θέλατε ή μπορεί να κάνετε παρασπονδίες με τη διατροφή σας και να χαλάσετε τη δίαιτά σας. Με την είσοδο του Άρη στους Ιχθύς στις 23/3 συμπληρώνεται ο πλανητικός συνωστισμός στον τομέα της εργασίας και μέχρι τις 30/3 θα μπορέσετε να βρείτε μια νέα απασχόληση που θα πληροί τις ανάγκες σας. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε τη χρήση εργαλείων. Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 25/3 σας βάζει σε διαδικασία αλλαγής προτεραιοτήτων, έτσι θα δώσετε έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες κι επιθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι οικογενειακές και εργασιακές σας σχέσεις είναι σε αρμονία με το εξάγωνο Ήλιου - Πλούτωνα και θα κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα με καλούς οιωνούς. Ενδεχομένως να ασχοληθείτε με ένα νέο επάγγελμα ή να κάνετε μια μετακόμιση σε έναν καλύτερο χώρο. Όπως και να έχει, είναι θετική η φάση που διανύετε. Ωστόσο, στις 22/3, που πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου, θα σας ζορίσουν ερωτικά ζητήματα ή θέματα παιδιών ή θα σας απογοητεύσουν οι αποδόσεις μιας επένδυσης. Με την είσοδο του Άρη στους Ιχθύς στις 23/3 γίνεστε πιο διεκδικητικοί και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις με τη γοητεία σας. Οι πολλοί πλανήτες στον τομέα του έρωτα δείχνουν πως θα σας πλησιάσει ένα τρίτο πρόσωπο. Η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 25/3 ολοκληρώνει έναν δύσκολο κύκλο στα επαγγελματικά σας και είναι ιδανική στιγμή για να ρίξετε τους ρυθμούς και να ξεκουραστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια καλά νέα που θα αφορούν τα ερωτικά σας, τα παιδιά ή τα οικονομικά σας φέρνει το εξάγωνο Ήλιου - Πλούτωνα στις 21/3 και θα πάρετε μεγάλη χαρά. Τώρα είναι η εποχή που απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας, καθώς ανταμείβονται οι προσπάθειές σας. Στις 22/3 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου θα αναμοχλεύσει μια οικογενειακή κατάσταση και θα νιώσετε πιεσμένοι αν σκοπεύατε να κάνετε ένα ταξίδι. Με την είσοδο του Άρη στους Ιχθύς συμπληρώνεται η συγκέντρωση πολλών πλανητών στον τομέα της οικιακής σας ζωής και μέχρι τις 30/4 θα γίνουν πολλές επαφές για την αξιοποίηση ενός ακινήτου και θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας. Η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 25/3 δείχνει πως η κοινωνική σας ζωή χρήζει βελτίωσης. Επικοινωνήστε με φίλους και προσπαθήστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην ψυχαγωγία. Ορισμένοι θα κάνετε και ένα ξεσκαρτάρισμα στις φιλικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αύξηση εσόδων μέσω της ακίνητης περιουσίας φέρνει το εξάγωνο Ήλιου - Πλούτωνα στις 21/3 και θα ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Η μέρα ενδείκνυται για διαπραγματεύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων καθώς και για αλλαγή επαγγελματικής στέγης. Στις 22/3 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου φέρνει εμπόδια σε μετακινήσεις και εμπορικές συμφωνίες και δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή για προώθηση υπηρεσιών ή επαφές με οικείους. Από τις 23/3, που εισέρχεται και ο Άρης στους Ιχθύς, η συσσώρευση πολλών πλανητών φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σας που θα σας ωφελήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο και νέες ευκαιρίες για αύξηση εσόδων. Να αποφεύγετε τη βιασύνη στις μετακινήσεις σας. Η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 25/3 σας φέρνει αντιμέτωπους με μια αλλαγή που θα αφορά την οικογένεια ή τα επαγγελματικά σας και θα θέσετε νέες προτεραιότητες. Εσωτερικές συγκρούσεις θα εξαντλούν τα αποθέματα της ενέργειάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις όσον αφορά εμπορικές συμφωνίες, την προώθηση υπηρεσιών ή τις δημόσιες σχέσεις από τις 21/3 που πραγματοποιείται το εξάγωνο του Πλούτωνα στο ζώδιό σας με τον Ήλιο στους Ιχθύς. Ενδεχομένως να ακούσετε και κάποια καλά νέα για ένα οικείο πρόσωπο. Στις 22/3 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου θα προκαλέσει καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα και θα δοκιμαστεί η υπομονή σας, αλλά θα είναι κάτι παροδικό. Ακατάλληλη στιγμή για σημαντικές αγορές και επενδύσεις. Από τις 23/3, που εισέρχεται και ο Άρης στους Ιχθύς, θα είστε πολύ δυνατοί διαπραγματευτές και μέχρι τις 30/4 θα κλείσετε μια συμφωνία που θα εκτινάξει στα ύψη τα κέρδη σας. Η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό ολοκληρώνει έναν κύκλο σπουδών ή την έκβαση μιας νομικής υπόθεσης και σας δίνεται η ευκαιρία να ανοίξετε τα φτερά σας προς νέες κατευθύνσεις.

ΙΧΘΥΣ

Μυστικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα έχουν αίσια εξέλιξη στις 21/3 με το εξάγωνο Ήλιου - Πλούτωνα και θα βάλετε σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σας. Η συγκεκριμένη όψη θα ευνοήσει την απόκτηση πολύτιμων αντικειμένων και τις επενδύσεις. Στις 22/3 η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου στο ζώδιό σας θα σας προκαλέσει αμφιβολίες σχετικά με τις επιλογές στα επαγγελματικά ή τα προσωπικά, αλλά δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή για λήψη σημαντικών αποφάσεων. Από τις 23/3, που εισέρχεται και ο Άρης στο ζώδιό σας, συμπληρώνεται η συσσώρευση πλανητών, που σημαίνει ότι θα αμφιταλαντεύεστε και θα αλλάζετε γνώμη πολύ συχνά. Μέχρι τις 30/4 θα κυνηγήσετε με επιτυχία τους στόχους σας, αλλά μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας. Η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 25/3 τονίζει οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με κοινούς πόρους και σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μιας υποχρέωσης που θα αφορά μια οφειλή.

Living
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ