Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (19-25/8/2021)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (19-25/8/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Στις 20/8 ο Ουρανός ξεκινά την ετήσια πεντάμηνη ανάδρομή του στον Ταύρο την (έως τις 19/1/2022), ενεργοποιώντας τον τομέα των χρημάτων σας.  Επικεντρωθείτε σε μικρές αλλαγές ώστε να σταθεροποιήσετε την ροή των εσόδων σας και ολοκληρώστε ένα εγχείρημα που έμεινε στην άκρη λόγω έλλειψης χρόνου. Στις 22/8 εισέρχεται ο Ήλιος στην Παρθένο και ξεκινά μία περίοδος όπου θα δώσετε έμφαση στην εργασία και σε θέματα της καθημερινότητας. Ιδανική εποχή για να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες και να αποτοξινωθείτε. Μην παραλείψετε την εκγύμναση του σώματός σας καθώς αποτελεί σημαντική τόνωση στην ψυχολογία σας. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει μια κρίση στη σχέση με έναν συνεργάτη ή ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις 20/8 ο Ουρανός ξεκινά την ετήσια πεντάμηνη ανάδρομή του στο ζώδιό σας (έως τις 19/1/2022) και θα επιβραδύνει κάποιες αλλαγές που αφορούν τη σταδιοδρομία σας και τον τρόπο ζωής σας. Κάντε μια παύση κι αποφύγετε κάθε ακραία ανανέωση του εαυτού σας, της επιχείρησης ή της ζωής σας. Εάν δυσκολευτήκατε να υλοποιήσετε μια μεγάλη ιδέα, ο ανάδρομος Ουρανός θα βοηθήσει να ριζώσει. Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 φωτίζεται ο τομέας της δημιουργικότητας και της ερωτικής σας ζωής και θα είναι ένα διάστημα απολαύσεων, παιχνιδιού και αυτοέκφρασης. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια σημαντική εξέλιξη στον τομέα της καριέρας και της φήμης ανοίγοντας νέες προοπτικές για επαγγελματική πρόοδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στις 20/8 ο Ουρανός θα ξεκινήσει μια πεντάμηνη ανάδρομη διαδρομή μέσω του Ταύρου και του θεραπευτικού, ενδοσκοπικού δωδέκατου οίκου σας. Κρατήστε τυχόν σημαντικές κινήσεις και αλλαγές αν είναι δυνατόν και πάρτε το χρόνο σας. Από τώρα έως τις 19/1/2022, θα έχετε την ευχέρεια να δουλέψετε με τον εαυτό σας και να επουλώσετε κάποια τραύματα του παρελθόντος. Στις 22/8 εισέρχεται ο Ήλιος στην Παρθένο και ξεκινάει ένα διάστημα όπου θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Ιδανική εποχή για να βελτιώσετε τον χώρο σας. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα σημάνει την ολοκλήρωση ενός στόχου και θα αναζητήσετε ευκαιρίες για να ταξιδέψετε ή για να ξεκινήσετε μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την πεντάμηνη ανάδρομη πορεία του Ουρανού στις 20/8 και μέχρι τις 19/1/2022 θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με φίλους και να ολοκληρώσετε μία ιδέα σε συνεργασία με άτομα που έχετε κοινό όραμα. Εξαιρετική εποχή για να επανεξετάσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία, να προσθέσετε περιεχόμενο στον ιστότοπο σας με τα επιτεύγματά σας και να βελτιώσετε το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από τις 22/8 που εισέρχεται ο Ήλιος στην Παρθένο ξεκινά μια περίοδος πολλών μετακινήσεων και επαφών με συνεργάτες και θα είστε περιζήτητοι για τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Υδροχόο προβάλει τον πλούτο και τις κοινοπραξίες. Μπορεί να κάνετε μια συμφέρουσα αγοραπωλησία, μία ρύθμιση σε οφειλές ή μία επένδυση.

ΛΕΩΝ

Στις 20/8 ο Ουρανός στον Ταύρο γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 19/1/2022 οι στόχοι, η δημόσια εικόνα σας και οι ευθύνες σας μπορεί να αλλάξουν και να αναζητήσετε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση που σας δώσει την ευκαιρία να εξασκήσετε τα ταλέντα σας. Πολλοί από εσάς θα απαλλαγείτε από οτιδήποτε λειτουργεί κατασταλτικά περιορίζοντας την ελευθερία σας, αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις σχέσεις με εργοδότες και με τον πατέρα σας. Από τις 22/8 που εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ήλιος στην Παρθένο θα ασχοληθείτε με τη διευθέτηση οικονομικών υποθέσεων και μπορεί να ανακαλύψετε μια νέα πηγή εσόδων. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο την ίδια μέρα θα δώσει έμφαση στις σχέσεις και δεν αποκλείεται να προκύψει μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 20/8 ο Ουρανός, ο πλανήτης της ριζικής αλλαγής θα ξεκινήσει μια πεντάμηνη ανάδρομη πορεία μέσω του Ταύρου και του ένατου οίκου των ταξιδιών, της επιχειρηματικότητας και των σπουδών. Μέχρι τις 19/1/2022 θα μπορέσετε να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να δρομολογήσετε ένα σημαντικό εγχείρημα που θα αποδώσει καρπούς και θα ανοίξουν νέες προοπτικές για όσους αναζητήσετε την τύχη σας στο εξωτερικό. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας στις 22/8  ξεκινά η περίοδος των γενεθλίων σας και θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας βελτίωση και θα είστε έτοιμοι για δράση. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Υδροχόο ενισχύει τον τομέα της εργασίας και της φυσικής σας κατάστασης και είναι ιδανική στιγμή για να προσαρμοστείτε στην καθημερινή σας ρουτίνα.  

                                                                                     

ΖΥΓΟΣ

Με την επιστροφή του Ουρανού στον Ταύρο σε ανάδρομη πορεία, ξεκινάει μια περίοδος διάρκειας 5 μηνών (μέχρι τις 19/1/2021), όπου θα συμβούν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης των πόρων σας, ενώ θα πειραματιστείτε αρκετά με αντισυμβατικές ερωτικές σχέσεις. Ενδεχομένως να επιστρέψει στη ζωή σας κάποιος έρωτας ή μια ανεπίλυτη κατάσταση από το παρελθόν και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις με νηφαλιότητα. Φόροι, οφειλές και κοινοί πόροι θα αποτελέσουν πηγή άγχους, ειδικά αν υπάρχουν ζητήματα κρυμμένα κάτω από το χαλί. Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 ξεκινά ένα διάστημα 4 εβδομάδων όπου θα πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας προκειμένου να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Υδροχόο δίνει έμφαση στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τις 20/8 και ως τις 19/1/2022 ο απρόβλεπτος Ουρανός ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του Στον Ταύρο και θα επηρεάσει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναπροσδιορίστε τις συνεργασίες σας και να επαναδιαπραγματευθείτε τη δυναμική σας. Αν νιώθετε εγκλωβισμένοι σε μια σχέση οι καταστάσεις μπορεί να γίνουν χαοτικές, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθει στη ζωή σας κάποιος από το παρελθόν που θα αναταράξει τις προσδοκίες σας. Στις 22/8 εισέρχεται ο Ήλιος στην Παρθένο και φωτίζει τον τομέα της κοινωνική σας ζωής. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε μια ομαδική προσπάθεια και να επανασυνδεθείτε με φίλους. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Υδροχόο θέτει το σπίτι και την οικογένεια στο επίκεντρο της προσοχής σας.                   

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις 20/8 ο Ουρανός ο πλανήτης των αλλαγών γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο και μέχρι τις 19/1/2022 θα συμβούν σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της εργασίας και της υγείας. Αποφύγετε τις ριζικές αλλαγές και μελετήστε προσεχτικά τις μελλοντικές σας ενέργειες. Οτιδήποτε προκαλεί στασιμότητα στη ζωή σας θα αναταραχθεί και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάποιες βελτιώσεις. Ιδανική εποχή για να αλλάξετε συνήθειες στην καθημερινότητά σας προκειμένου να αποκτήσετε καλύτερη φυσική κατάσταση. Με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 ο τομέας της καριέρας και της φήμης ενεργοποιείται και σε διάστημα ενός μήνα μπορείτε να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, αρκεί να είναι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σας. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Υδροχόο σας παρακινεί να ασχοληθείτε με την προώθηση των υπηρεσιών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις 20/8 ο Ουρανός ξεκινά μια πεντάμηνη οπισθοδρόμηση μέσω του πέμπτου οίκου της έκφρασης και της αγάπης και μέχρι τις 19/1/2022 θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζητήσετε τον έρωτα και να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή. Ενδεχομένως να επιστρέψει ένας πρώην έρωτας και η επανασύνδεση θα είναι οριστική. Στις 22/8 εισέρχεται ο Ήλιος στην Παρθένο στον επεκτατικό, αισιόδοξο ένατο οίκο σας για ένα μήνα. Μέχρι τις 22/9, θα νιώσετε την έμπνευση να επιστρέφει. Θα ενθαρρυνθείτε να σχεδιάσετε μία απόδραση, να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική ιδέα ή να ασχοληθείτε με τις σπουδές. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να σημάνει την αποπληρωμή μίας οφειλής ή μπορεί να προκύψει μια πολύ καλή πρόταση συνεργασίας που θα συμβάλει στην αύξηση του εισοδήματός σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 20/8 ο Ουρανός στον Ταύρο ξεκινάει την ετήσια πεντάμηνη ανάδρομη πορεία του. Μέχρι τις 19/1/2021, ο πλανήτης της απελευθέρωσης θα αντιστραφεί μέσω του τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και κάποιες αλλαγές θα σας αναγκάσουν να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας. Ορισμένοι από εσάς θα μετακομίσετε ή θα αλλάξετε επαγγελματική στέγη, ενώ κάποιοι άλλοι θα αποκτήσετε τη δική σας κατοικία. Στις 22/8 εισέρχεται ο Ήλιος στην Παρθένο και μέχρι τις 22/9 θα σας απασχολήσουν φόροι, δάνεια και κοινοί πόροι. Η επανεξέταση του προϋπολογισμού σας θα είναι επιτακτική και θα πρέπει να κρατήσετε άμυνες με τα χρήματά σας. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στο ζώδιό σας φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις προσωπικές σας ανάγκες.

ΙΧΘΥΣ

Σημαντικές αλλαγές στον τρόπο έκφρασης και της επικοινωνίας φέρνει ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 20/8 που ξεκινάει την πεντάμηνη ανάδρομη πορεία του. Μέχρι τις 19/1/2021 μια φιλία που ήταν ασταθής μπορεί να βρει και πάλι τις ισορροπίες, ενώ δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείτε με φίλους από το παρελθόν. Επίσης, θα προκύψουν νέες ιδέες και θα υλοποιηθούν μέσω της συλλογικής προσπάθειας. Στις 22/8 εισέρχεται ο Ήλιος στην Παρθένο και μέχρι τις 22/9 που θα διανύει τον τομέα των σχέσεων, θα είναι ιδανική εποχή για νέες συνεργασίες και για σύναψη έξυπνων συμμαχιών. Την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Υδροχόο στρέφει την προσοχή στην ψυχολογική σας ανάκαμψη και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM