Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (18-25/02/2021)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (18-25/02/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί διανύετε μια πολύ δημιουργική φάση και έχετε πολλές προοπτικές, αρκεί να προωθήσετε τις ιδέες σας στα κατάλληλα δίκτυα ώστε να αυξήσετε το αγοραστικό σας κοινό. Στις 18/2 εισέρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύς και θα πρέπει να ξεκουραστείτε, προκειμένου να εξοικονομήσετε δυνάμεις για την εποχή του Κριού, που ξεκινάει στις 20/3. Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν μια σχετική άνοδο, όμως έχετε πολλά έξοδα που μπορεί να αφορούν την υλοποίηση ενός εγχειρήματος. Στις 21/2 εισέρχεται η Δήμητρα στο ζώδιό σας και ξεκινάει μια γόνιμη εποχή: η ανάγκη σας να φροντίσετε τα αγαπημένα πρόσωπα θα είναι αυξημένη, ίσως σε καταπιεστικό βαθμό. Την ίδια μέρα επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία και αρχίζουν να υποχωρούν επικοινωνιακά προβλήματα που καθιστούσαν δύσκολη την υλοποίηση ενός έργου. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς μια μυστική σχέση θα εξελιχθεί ομαλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς στις 18/2 φωτίζεται ο τομέας της συλλογικότητας και της κοινωνικής σας ζωής και οι μεγάλες ιδέες θα προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς. Ενημερωθείτε σχετικά με νέες εφαρμογές και πολυμέσα που θα σας λύσουν τα χέρια. Στις 21/2 επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, ενισχύοντας σχέσεις με πρόσωπα που έχουν εξουσία, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε κάποια θετικά νέα το προσεχές διάστημα που θα αφορούν την καριέρα σας. Εξαιρετική εποχή για να προωθήσετε τις δεξιότητες και να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας μέσω της διαφήμισης. Στις 24/2 το τρίγωνο Άρη - Πλούτωνα θα σας δώσει την ευκαιρία για να βάλετε σε εφαρμογή έναν σημαντικό σας στόχο και η επιτυχία θα είναι δεδομένη. Με την είσοδο του κυβερνήτη σας Αφροδίτη στους Ιχθύς στις 25/2 θα ενισχυθούν οι φιλικές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι αυτή την εποχή έχετε πολλές δυνατότητες και σας δίνεται η ευκαιρία να διακριθείτε με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς στις 18/2. Προσπάθειες προηγούμενων μηνών αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς και η φήμη σας εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς, αυξάνοντας τα κέρδη σας. Μέσω του Διαδικτύου μπορείτε να διαφημίσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας με άμεσα αποτελέσματα όσον αφορά την ανταπόκριση του κοινού. Στις 21/2 ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και κάποια εμπόδια σε συνεννοήσεις και εμπορικές επαφές με το εξωτερικό αρχίζουν να υποχωρούν. Οι σπουδαστές θα έχετε περισσότερη όρεξη για μάθηση. Με το τρίγωνο Άρη - Πλούτωνα στις 24/2 θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεπεράσετε έναν πρόσφατο χωρισμό. Στις 25/2 έρχεται κι η Αφροδίτη στους Ιχθύς, φέρνοντας επιτυχίες και αύξηση των εσόδων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη σας για ανακάλυψη καινοτόμων ιδεών είναι αυξημένη με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς στις 18/2, που δίνει έμφαση στον τομέα της ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας. Εξαιρετική εποχή για όσους ασχολούνται με τις σπουδές και εμπορικές υποθέσεις με το εξωτερικό. Ένα επαγγελματικό ταξίδι θα διευρύνει το δίκτυο των συνεργατών σας. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία στις 21/2 υποθέσεις που αφορούν κοινούς πόρους μπαίνουν σε μια ροή και θα έχετε βελτίωση στα οικονομικά σας μέσω τρίτων. Εξοικονομήστε χρήματα για εισφορές και ανάγκες που μπορεί να προκύψουν. Στις 25/2 το τρίγωνο Άρη - Πλούτωνα θα ενεργοποιήσει τους τομείς του έρωτα και της φιλίας, οπότε θα είναι μια καλή στιγμή για να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας. Νέες ιδέες και διάθεση για κυνήγι ευκαιριών έρχονται με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς στις 25/2.

ΛΕΩΝ

Θα καταφέρετε να εδραιωθείτε στην εργασία σας, καθώς διανύετε μια ευνοϊκή εποχή για τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα. Στις 18/2 εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ήλιος στους Ιχθύς, δίνοντας έμφαση στα οικονομικά μέσω τρίτων. Πολύ καλή εποχή για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιο άτομο που θα συμβάλει στην οικονομική σας ενίσχυση. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Διαδικτύου. Στις 21/2 ο Ερμής στον Υδροχόο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και κάποια συνεργασία που ήταν στα σκαριά θα προχωρήσει με αίσια αποτελέσματα. Σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα βελτιωθούν. Ένα σημαντικό άτομο θα σας στηρίξει και θα βάλετε σε εφαρμογή ένα εγχείρημα για το οποίο έχετε κοπιάσει πολύ. Η φιλική σχέση με άτομο από τον χώρο της εργασίας θα αποκτήσει ερωτική χροιά, αλλά θα πρέπει να είστε διακριτικοί. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα ευνοήσει τα ερωτικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα σας δοθεί η ευκαιρία για το ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας, καθώς εισέρχεται στις 18/2 ο Ήλιος στους Ιχθύς, δίνοντας την απαραίτητη ενέργεια για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Κάντε έξυπνες συμμαχίες και μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Στις 21/2 ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, ανοίγοντας νέες πόρτες στον επαγγελματικό τομέα. Αξιοποιήστε τις άριστες επικοινωνιακές σας δεξιότητες, στείλτε βιογραφικά, προωθήστε τις ιδέες σας σε εργοδότες και άτομα που μπορούν να τις υλοποιήσουν. Εξαιρετική μέρα για επενδύσεις και επιχειρηματικά ρίσκα είναι στις 24/2, που πραγματοποιείται το τρίγωνο Άρη - Πλούτωνα. Μια γνωριμία μέσω Διαδικτύου θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε την εξιδανίκευση ανθρώπων και καταστάσεων. Η σχέση ή ο γάμος σας θα αναθερμανθεί με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς στις 25/2.

ΖΥΓΟΣ

Η εργασία και η φυσική σας κατάσταση θα βελτιωθούν με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς στις 18/2. Η ενέργειά σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, δίχως να εξαντλούνται οι δυνάμεις σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες, κάντε επαφές με άτομα που μπορούν να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές σας και δείτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις εκατοντάδες ευκαιρίες για εργασία μέσω Διαδικτύου. Στις 21/2, με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία, θα δρομολογηθεί μια επένδυση που συναντούσε κολλήματα, ενώ θα έρθετε και πιο κοντά με το ταίρι σας. Πολύ καλή εποχή για φλερτ. Θέματα ακίνητης περιουσίας θα ευνοηθούν με το τρίγωνο Άρη - Πλούτωνα στις 24/2. Στις 25/2 μπαίνει και η Αφροδίτη στους Ιχθύς και αν ξεκινήσετε διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση, θα βελτιώσετε την εμφάνισή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς που ξεκινάτε μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια είναι ένα ευνοϊκό διάστημα από τις 18/2, που εισέρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύς, και θα αυξήσετε τα έσοδά σας. Ρίσκα και τυχερά παιχνίδια θα ευνοηθούν, αρκεί να κρατήσετε ένα μέτρο. Κάποια οικογενειακά θέματα θα επιλυθούν, ενώ θα ξεμπλοκάρουν και υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας από τις 21/2, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία. Στις 24/2 πραγματοποιείται το τρίγωνο Άρη - Πλούτωνα, ενεργοποιώντας τον άξονα επικοινωνία - συνεργασίες και θα είναι ιδανική μέρα για διαπραγματεύσεις και υπογραφές συμβολαίων ‒ εξετάστε προσεχτικά τα ψιλά γράμματα. Στις 25/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς, φωτίζοντας τον τομέα της δημιουργικότητας. Η ερωτική σας ζωή αποκτά ενδιαφέρον, ενώ θα ευνοηθεί η απόκτηση ενός παιδιού. Οι ελεύθεροι δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον σε όσους προσπαθούν να σας προσεγγίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εργασιακά και οικογενειακά σας θέματα θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας το προσεχές διάστημα και θα τακτοποιήσετε αρκετές εκκρεμότητες. Στις 18/2 με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς, θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να αντεπεξέλθετε στις ανάγκες του σπιτιού και θα είναι μια καλή εποχή για να βάλετε μια τάξη στον χώρο σας. Από τις 21/2, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, οι μαθησιακές και επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι άριστες, έτσι θα πετύχετε τους στόχους σας στις σπουδές και θα ευνοηθούν εμπορικές συμφωνίες. Πολύ καλή μέρα για οικονομικές διαπραγματεύσεις είναι στις 24/2, που πραγματοποιείται το τρίγωνο Άρη - Πλούτωνα. Τα έσοδά σας αυξάνονται και θα έχετε την ευχέρεια να υλοποιήσετε ένα εγχείρημα. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς οικογενειακές σχέσεις θα βελτιωθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς ξεκινά μια πολύ επικοινωνιακή εποχή, καθώς στις 18/2 εισέρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύς και θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά, εφόσον ασχολείστε με την εκπαίδευση και το εμπόριο. Προωθήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσω Διαδικτύου και βελτιώστε τις γνώσεις σας μέσω σεμιναρίων. Σχέσεις με οικείους θα ξαναβρούν τις ισορροπίες τους. Στον οικονομικό τομέα κάποιες καθυστερήσεις αρχίζουν να υποχωρούν με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία. Αποφύγετε τις υπερβολές στο ξόδεμα των χρημάτων σας. Στις 24/2 το τρίγωνο Άρη - Πλούτωνα φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή και θα ζήσετε έναν παθιασμένο έρωτα που θα έχει ομαλή πορεία. Από τις 25/2, που έρχεται και η Αφροδίτη στους Ιχθύς, θα έχετε θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τη βελτίωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τομέας των οικονομικών ενεργοποιείται με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς στις 18/2 και θα βγείτε κερδισμένοι μέσω διαπραγματεύσεων και επενδύσεων. Τακτοποιήστε οφειλές που μπορούν να φρενάρουν τα σχέδιά σας και εξοικονομήστε κάποια χρήματα για μελλοντικό ταξίδι. Από τις 21/2, που επιστρέφει ο Ερμής στο ζώδιό σας σε ορθόδρομη πορεία, θα ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι θέλετε να κάνετε ώστε να είστε ευτυχισμένοι. Στις 24/2 το τρίγωνο Άρη - Πλούτωνα θα σας δώσει την απαραίτητη δύναμη για να αποτινάξετε από πάνω σας καταστάσεις που σας προκαλούν στασιμότητα και θα απελευθερωθείτε. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς στις 25/2 ξεκινάει ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για τα οικονομικά σας και θα ικανοποιήσετε προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Ιδιαίτερη προσοχή στις συναλλαγές σας μέσω Διαδικτύου. Φροντίστε να κάνετε αγορές από αξιόπιστες επιχειρήσεις.


ΙΧΘΥΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, καθώς εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας στις 18/2 και ουσιαστικά ξεκινάει ο μήνας των γενεθλίων σας. Τώρα μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν την επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία στις 21/2 θα ενισχυθούν σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό και θα υλοποιηθεί μια ιδέα σας. Προωθήστε καινοτόμες ιδέες και αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας. Παρεξηγήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα επιλυθούν και θα επανέλθουν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας. Στις 24/2 το τρίγωνο Άρη - Πλούτωνα θα φέρει θετικά νέα σε εσάς που αναζητάτε μια θέση εργασίας και θα πάρετε τα πάνω σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 25/2 η φροντίδα του εαυτούς σας θα αποτελέσει προτεραιότητα.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ