Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (18-24/8/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (18-24/8/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιό σας στις 18/8. Μπορείτε να έχετε επιτυχίες στα επαγγελματικά ή στην ερωτική σας ζωή, ενώ θα ευνοηθούν και οι επενδύσεις. Στις 20/8 ο κυβερνήτης σας ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους και αυξάνει την επιθυμία σας για μάθηση και επικοινωνία. Θα αισθάνεστε ιδιαίτερα παθιασμένοι και θα έχετε αυξημένο κίνητρο για σπουδές, για ανταλλαγή ιδεών και εμπορικές συναλλαγές. Μέχρι τον Μάρτιο του 2023 θα μετακινείστε περισσότερο για να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας ή για εκπαιδευτικούς σκοπούς, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στην οδήγηση και στην επικοινωνία.

ΤΑΥΡΟΣ

Τύχη και εύνοια σε προσωπικές και οικογενειακές σας υποθέσεις φέρνει το τρίγωνο του Δία με την Αφροδίτη στις 18/8 και ενδεχομένως να έχετε εσείς ή ένα μέλος της οικογένειας μια επιτυχία που θα δώσει χαρά στο σπίτι. Ένας τομέας της ζωής σας στον οποίο θα αρχίσετε να σημειώνετε πρόοδο αυτόν τον μήνα είναι των οικονομικών σας και θα πρέπει να εστιάσετε στις φιλοδοξίες σας. Ο πλανήτης της δράσης, ο Άρης, εισέρχεται στις 20/8 στους Διδύμους και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των οικονομικών σας για τους επόμενους επτά μήνες. Ιδανική εποχή για να κάνετε νέα σχέδια και διαπραγματεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία στις 18/8 είναι εξαιρετική στιγμή για να ταξιδέψετε και να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας, να υπογράψετε μια σύμβαση ή να κλείσετε μια εμπορική συμφωνία. Προσπάθειες που θα αφορούν τις σπουδές θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Στις 20/8 εισέρχεται ο Άρης στο ζώδιό σας και μέχρι τον Μάρτιο του 2023 θα έχετε αυξημένες αντοχές και θα κυνηγήσετε τους προσωπικούς σας στόχους με περισσή αποφασιστικότητα. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες για να κλείσετε συμφωνίες, αλλά να είστε προσεχτικοί στις εκφράσεις σας όταν θα υπάρχουν διαφωνίες. Η ανυπομονησία σας μπορεί να σας ωθήσει σε παρορμητικές ενέργειες που δεν θα σας ωφελήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πολύ θετική εξέλιξη που θα αφορά τα οικονομικά σας, την καριέρα και τη φήμη σας φέρνει το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία στις 18/8, ενώ δίνει και ευκαιρίες σε όσους κυνηγάτε την τύχη σας για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα ευνοηθούν. Ωστόσο, είναι σημαντικό να βρείτε έναν τρόπο να μειώσετε τα επίπεδα άγχους σας. Στις 20/8 εισέρχεται ο Άρης στους Διδύμους και μέχρι τον Μάρτιο του 2023 που θα μεταβεί στο ζώδιό σας θα πρέπει να βρίσκετε μια θετική διέξοδο για τα συναισθήματά σας και για κάθε μορφή αρνητικής σκέψης. Επανεξετάστε τις ιδέες σας και αποφύγετε τη βιασύνη.

ΛΕΩΝ

Κάτι θετικό θα συμβεί που θα αφορά την προσωπική σας ζωή, τις σπουδές ή ένα διαδικαστικό ζήτημα με το τρίγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας με τον Δία στις 18/8. Αυτή η διέλευση φέρνει τύχη και δίνει ευκαιρίες για επιτυχίες σε ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό και όσοι ξεκινάτε τις διακοπές σας θα ζήσετε στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Στις 20/8 ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους και τονίζει τον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης. Μέχρι τον Μάρτιο του 2023 θα έχετε πολλές επαφές με φίλους, ενώ θα κάνετε και νέες γνωριμίες μέσω συλλογικών δραστηριοτήτων. Νέες ιδέες θα σας δώσουν ώθηση και θα τις προωθήσετε με επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να αφορούν σε πόρους τρίτων, σε διευθέτηση οφειλών και σε χρηματοδοτήσεις στις 18/8 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία. Ενδεχομένως να αυξηθεί το εισόδημά σας μέσω ενός επιδόματος ή μιας παράλληλης εργασίας. Επίσης θα ευνοηθεί πολύ και η ερωτική σας ζωή. Στις 20/8 ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους και μέσα στους επόμενους επτά μήνες θα πρέπει να εστιάσετε στις φιλοδοξίες σας. Ο δυναμισμός σας θα είναι στα ύψη και θα καταφέρετε πολλά όσον αφορά τα επαγγελματικά και τη φήμη σας. Ξεκινήστε από τώρα να προγραμματίζετε τα πλάνα σας και θέστε νέους στόχους.

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις σας βελτιώνονται με το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία στις 18/8, ενώ ταυτόχρονα σας δίνεται η ευκαιρία για νέες συνεργασίες που θα αυξήσουν το εισόδημά σας. Μέσω συλλογικής προσπάθειας θα φέρετε εις πέρας έναν σημαντικό σας στόχο, ενώ όσοι έχετε καινοτόμες ιδέες θα τις προωθήσετε με επιτυχία. Από τις 20/8 που εισέρχεται ο Άρης στους Διδύμους ενεργοποιείται ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης. Μέχρι τον Μάρτιο του 2023 θα ολοκληρώσετε με αίσια αποτελέσματα έναν κύκλο σπουδών, ή μπορεί να ξεμπερδέψετε από ένα νομικό σας ζήτημα. Θα ταξιδεύετε συχνά για επαγγελματικούς σκοπούς και θα διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας καθώς στις 18/8 πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία και είναι εξαιρετική στιγμή για να δώσετε συνέντευξη προς εύρεση εργασίας, να συζητήσετε για την αύξηση των αποδοχών σας και να προωθήσετε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας. Στείλτε βιογραφικά και βελτιώστε το επαγγελματικό σας προφίλ. Στις 20/8 εισέρχεται ο Άρης στους Διδύμους και ο τομέας των πόρων σας θα είναι τονισμένος μέχρι τον Μάρτιο του 2023. Θα μπορέσετε να διευθετήσετε οφειλές και περιουσιακά σας θέματα, ενώ μπορεί να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων και να αυξήσετε το εισόδημά σας. Το ταμπεραμέντο σας θα προσελκύει το ενδιαφέρον και θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διανύετε μια πολύ δημιουργική φάση και η αποκορύφωση της έμπνευσής σας στις 18/8 με το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία θα σας οδηγήσει σε νέα δημιουργικά μονοπάτια. Ιδανική στιγμή για να προωθήσετε τις δημιουργίες σας σε μια έκθεση, για ταξίδια και για δημιουργία ερωτικής σχέσης. Επίσης θα ευνοηθεί και η απόκτηση παιδιού. Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 20/8 ενεργοποιείται ο τομέας των σχέσεων και μέσα στους επόμενους 7 μήνες θα μπορέσετε να κλείσετε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά θα πρέπει να βρίσκετε ευχάριστους τρόπους για να εκτονώνετε το στρες ώστε να μην δημιουργούνται εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια θετική εξέλιξη που θα αφορά την ακίνητη περιουσία ή τους κοινούς σας πόρους φέρνει το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία στις 18/6 και θα δώσει μεγάλη χαρά στην οικογένεια. Εξαιρετική στιγμή για αγοραπωλησίες ακινήτων, για αναζήτηση στέγης ή χρηματοδότησης. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της ακίνητης περιουσίας ή ενός επιδόματος. Στις 20/8 εισέρχεται ο Άρης στους Διδύμους και μέχρι τον Μάρτιο του 2023 θα έχετε πολύ θάρρος και αποφασιστικότητα όσοι αναζητήσετε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Η επαγγελματική σας ανέλιξη θα είναι θεαματική, αλλά θα πρέπει να κοντρολάρετε το άγχος, που θα είναι αυξημένο λόγω φόρτου υποχρεώσεων. Γυμναστική και ισορροπημένη διατροφή θα είναι οι λέξεις-κλειδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες στις 18/8 με το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία και θα είναι εξαιρετική στιγμή για ό,τι αφορά τα μέσα ενημέρωσης, την προώθηση υπηρεσιών και τις εμπορικές συναλλαγές. Βελτιώστε τις σχέσεις με οικείους και κάντε ένα meeting με τους συνεργάτες σας. Νέες ιδέες θα αυξήσουν τη δημιουργικότητά σας. Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 20/8 ξεκινάει μια περίοδος 7 μηνών όπου θα είναι το ένστικτό σας ανεπτυγμένο και θα έχουν επιτυχή αποτελέσματα οι επενδύσεις και τα επιχειρηματικά ρίσκα. Επίσης η γοητεία σας θα είναι στα ύψη και θα έχετε έντονη ερωτική ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Οι εξελίξεις στα οικονομικά σας θα είναι πέραν των προσδοκιών σας με το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία στις 18/6. Μέσω της εργασίας αυξάνονται τα κέρδη σας, ενώ είναι και εξαιρετική στιγμή για να δώσετε συνέντευξη προς εύρεση εργασίας ή για να ζητήσετε αύξηση αποδοχών στη δουλειά σας. Διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα ευνοηθούν. Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 20/8 η δράση σας θα είναι εστιασμένη σε θέματα της οικιακής σας ζωής. Μέχρι τον Μάρτιο του 2023 θα είναι μια καλή εποχή για να κάνετε κάποια ανακαίνιση, να ολοκληρώσετε τις εργασίες σε ένα κτίριο και να ασχοληθείτε με αγοραπωλησίες ακινήτων. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε για πιθανές διαμάχες στην οικογένεια

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM