Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (16-22/05/2024)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (16-22/05/2024) Facebook Twitter
Η Νάταλι Πόρτμαν είναι Δίδυμος
0

ΚΡΙΟΣ

Συνεχίζουν οι ευνοϊκές όψεις στον τομέα των οικονομικών σας και είτε είστε επενδυτές είτε είστε επιχειρηματίες ή αναζητάτε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση, τα αποτελέσματα θα είναι πέραν των προσδοκιών σας. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι οι ισχυρές σύνοδοι του Ήλιου με τον Δία και της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και ευρηματικές ιδέες θα ευνοηθούν. Στις 20 Μαΐου ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους και ενεργοποιείται ο τομέας της επικοινωνίας. Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις με φίλους ή ομάδες, σας βοηθά να προωθήσετε τις ιδέες σας με πειθώ και να βρείτε άτομα που θα στηρίξουν την εφαρμογή τους. Σκεφτείτε τις ικανότητές σας και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τις βελτιώσετε και ενημερωθείτε για τις νέες εφαρμογές στην τεχνολογία που δημιουργούν νέες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Διανύετε μια πολύ θετική φάση, καθώς ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Ουρανός στο ζώδιό σας ενισχύουν την ενέργεια και τον ενθουσιασμό και αυξάνουν τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Πολλοί θα έλκονται από την αισιόδοξη ενέργειά σας, επειδή ο ενθουσιασμός είναι μεταδοτικός και θα είναι πολύ ευχάριστη η παρουσία σας. Κάτι απροσδόκητο και τυχερό θα συμβεί στις 18/5 με τις ισχυρές συνόδους Ήλιου - Δία και Αφροδίτης - Ουρανού και θα πρέπει να αξιοποιήσετε αυτή την τυχερή επιρροή. Εξαιρετική στιγμή για να αναζητήσετε μια θέση εργασίας ή να διαπραγματευτείτε. Επίσης, μπορεί να έχετε κάποια καλά νέα όσοι επιθυμείτε τη δημιουργία οικογένειας ή ερωτικής σχέσης. Από τις 20/5, που εισέρχεται ο Ήλιος στους Διδύμους, τονίζεται ο τομέας των οικονομικών σας και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σας οδηγήσει σε σημαντικές επιτυχίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εποχή πολλοί από εσάς θα επιλέξετε να δουλέψετε παρασκηνιακά και να κρατήσετε μυστικά τα σχέδιά σας, παρόλο που υπάρχουν πολλές ευκαιρίες κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό συμβαίνει επειδή η προσωπική σας χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και προτού φτάσουν τα γενέθλιά σας χρειάζεστε λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και να αποφασίσετε τι θέλετε για την προσωπική σας, νέα χρονιά. Ωστόσο, για κάποιους από εσάς μπορεί να υπάρξει ανταγωνισμός σε αθλήματα, ομάδες ή μαθήματα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: με τον Άρη στον 11ο Οίκο σας (κάτι που μπορεί να συμβεί μόνο μία φορά κάθε δύο χρόνια για περίπου έξι εβδομάδες) είναι η τέλεια στιγμή για να διαμορφώσετε στόχους για το μέλλον. Από τις 20/5 που εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας η ενέργειά σας θα είναι στα ύψη και θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα και την προσωπικότητά σας αποτελεσματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με φιλίες, κοινότητες και ελπίδες για το μέλλον ενισχύονται και ήρθε η εποχή που ομαδικές συνεργασίες ανταμείβουν τους κόπους σας. Με τις συνόδους Ήλιου - Δία και Αφροδίτης - Ουρανού είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείτε το μακροπρόθεσμο μέλλον και να σκεφτείτε τι θέλετε να πετύχετε στο ευρύτερο πλαίσιο της ζωής σας. Θέστε νέους στόχους και μη διστάσετε να προωθήσετε τις ιδέες σας σε άτομα που θα σας στηρίξουν οικονομικά. Καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες θα ευνοηθούν. Επειδή έχετε την τύχη με το μέρος σας θα δείτε και σημαντικές εξελίξεις στα ερωτικά. Μια φιλική σχέση θα εξελιχθεί σε ερωτική ή θα γνωρίσετε μέσω φίλων κάποιο άτομο που θα σας γοητεύσει. Με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς στις 20/5 θα δώσετε έμφαση σε μυστικές διαπραγματεύσεις για χρηματοδότηση, καθώς το τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σας ευνοήσει.   

ΛΕΩΝ

Θέματα που σχετίζονται με την καριέρα, τη δημόσια εικόνα και τη θέση σας στον κόσμο σάς απασχολούν αυτή την εποχή και καθώς πραγματοποιούνται οι σύνοδοι Ήλιου - Δία και Αφροδίτης- Ουρανού μπορείτε να πετύχετε πολλά. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναπροσαρμόσετε, να τροποποιήσετε και να σχεδιάσετε στρατηγική για το μέλλον που θέλετε να δημιουργήσετε. Προωθήστε τα επιτεύγματά σας και ξεκινήστε ένα νέο εγχείρημα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τι χρειάζεστε στην προσωπική σας ζωή, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την ισορροπία μεταξύ της εργασίας και της οικογενειακής σας ζωής. Από τις 20/5, που εισέρχεται ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος στους Διδύμους, φωτίζεται ο τομέας της κοινωνικής σας ζωής και ξεκινάει ένα ευχάριστο διάστημα για εσάς. Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει ένα ταξίδι, καινούργιες γνωριμίες και ιδέες που θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τομέας της πνευματικής ανάπτυξης ενεργοποιείται σημαντικά καθώς πραγματοποιούνται δυνατές όψεις αυτή την εποχή. Η σύνοδος Ήλιου - Δία και Αφροδίτης - Ουρανού σας ενθαρρύνει να ανοίξετε τα φτερά σας και να εξερευνήσετε πέρα από τα γνωστά σας όρια. Η επιθυμία για αλλαγή παραστάσεων θα είναι έντονη και μικρές αποδράσεις ή ημερήσιες εκδρομές θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση. Επειδή η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας μέσω μιας νέας επιχειρηματικής προσπάθειας ή συνεργασίας σε μακρινό προορισμό. Από τις 20/5, που εισέρχεται ο Ήλιος στους Διδύμους, τονίζεται ο τομέας της καριέρας και της φήμης. Μέχρι τις 20/6 θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να κατακτήσετε τους στόχους σας. Κάποια επιθυμία σας θα πραγματοποιηθεί και θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεστε σε ένα ισχυρό μονοπάτι για προσωπική αυτή την εποχή. Ο Ήλιος ενώνει τον Δία και τον Ουρανό στον όγδοο Οίκο σας, ενώ συμμετέχει και η Αφροδίτη, κάτι που ενισχύει την επιθυμία για μεταμόρφωση και ενδυνάμωση. Οι προσωπικές σχέσεις μπορούν να αποκτήσουν νέα ποιότητα επειδή δίνετε περισσότερη προσοχή στις ανάγκες των άλλων και οι νέες σχέσεις που αναπτύσσονται τώρα μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι ξεχωριστό. Ενδεχομένως να κάνετε μια καινούργια γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σας. Από τις 20/5, που εισέρχεται ο Ήλιος στους Διδύμους, ξεκινά μια εποχή με ταξίδια και αποδράσεις σε μέρη που θέλετε να επισκεφτείτε. Γενικά η ανάγκη σας για περιπέτεια θα είναι αυξημένη. Ταυτόχρονα, θα είναι οξυμένες και οι μαθησιακές σας δεξιότητες, έτσι θα ολοκληρώσετε με επιτυχία έναν κύκλο μαθημάτων. Κάποια διαδικαστικά ζητήματα που σας φαινόντουσαν βουνό θα διευθετηθούν και θα φύγει ένα βάρος από πάνω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις και την κοινωνική ζωή αυτή την εποχή, καθώς στις 18/5 πραγματοποιούνται η σύνοδος Ήλιου - Δία και Αφροδίτης - Ουρανού, που σημαίνει πως θα δείτε θεαματικές αλλαγές. Αναζητήστε εταίρους που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία να προσελκύσετε και να δημιουργήσετε επωφελείς συνεργασίες. Καινούργιες γνωριμίες θα διευρύνουν το δίκτυο των συνεργατών σας, συνεπώς θα αυξηθούν τα κέρδη σας. Όσοι επισημοποιήσετε τη σχέση σας θα έχετε αρμονική συμβίωση και μακρά πορεία με το ταίρι σας. Ο Ήλιος στις 20/5 εισέρχεται στους Διδύμους, δίνοντας έμφαση σε οικονομικά θέματα, όπως οφειλές, χρηματοδοτήσεις ή κληρονομιές, και καλό θα είναι να διευθετηθούν εγκαίρως. Μέχρι τις 20/6 θα είναι καλή εποχή για αναζήτηση νέας πηγής εσόδων, ενώ μπορεί να λάβετε και κάποια χρήματα μέσω μιας επιδότησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάγκη σας να οργανωθείτε και να φροντίσετε τα επαγγελματικά σας δυναμώνει και επειδή αυτή την εποχή έχετε την τύχη με το μέρος σας, πρέπει να προσέξετε τις λεπτομέρειες ώστε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δύο πολύ ισχυρές σύνοδοι πραγματοποιούνται στον τομέα της εργασίας στις 18/5, η σύνοδος Ήλιου - Δία και Αφροδίτης - Ουρανού, που σημαίνει πως είναι εξαιρετική εποχή για να κάνετε βελτιώσεις και να αναπτύξετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες ή να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα. Εάν αισθάνεστε κολλημένοι στην τρέχουσα θέση σας, τώρα είναι η ώρα να αναζητήσετε κάτι διαφορετικό που θα πληροί τις ανάγκες σας. Θέματα που αφορούν την υγεία θα ευνοηθούν. Στις 20/5, με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους, τονίζονται διαπροσωπικές σχέσεις και έως τις 20/6 θα έχετε την ευχέρεια να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο για αγαπημένα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εποχή έχετε την τύχη με το μέρος σας και θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά και τα ερωτικά σας. Στις 18/6 η σύνοδος Ήλιου - Δία και Αφροδίτης - Ουρανού φέρνουν αίσιες εξελίξεις σε επενδύσεις και νέες επιχειρηματικές προσπάθειες. Αγοράστε ένα λαχείο! Επίσης. αποδεχτείτε προσκλήσεις για συναναστροφή και πάρτι, εξασκήστε τα ταλέντα σας και προωθήστε τις δημιουργίες σας. Οι καλλιτέχνες και όσοι ασχολείστε με την ψυχαγωγία θα έχετε αύξηση κερδών και αύξηση της δημοτικότητάς σας. Οι προοπτικές για έρωτες με την πρώτη ματιά, απρόσμενα φλερτ, προσκλήσεις έκπληξη και άλλες συναρπαστικές εμπειρίες, είναι πολύ καλές. Ιδιαίτερη προσοχή στα αθλητικά ατυχήματα. Με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους στις 20/6 η ενέργειά σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα ασχοληθείτε με της διευθέτηση εκκρεμοτήτων και τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Ξεκινήστε διατροφή κι αποφύγετε τις εξαντλητικές δίαιτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σπίτι, η οικογένεια και η ιδιωτική σας ζωή συνεχίζουν να αποτελούν προτεραιότητα αυτή την εποχή. Αυτός ο τομέας θα σας δώσει ευχαρίστηση και εκπληκτικές ανταμοιβές αυτή την εβδομάδα καθώς πραγματοποιούνται δύο πολύ ισχυρές σύνοδοι στις 18/5: η σύνοδος Ήλιου - Δία και Αφροδίτης - Ουρανού. Οι ευκαιρίες για αύξηση εσόδων μέσω της ακίνητης περιουσίας θα είναι πολλές, ενώ θα ενισχυθούν και οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Κάποιοι θα υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια και να γίνει σύντομα ένας γάμος. Από τις 20/5 που εισέρχεται ο Ήλιος στους Διδύμους ξεκινάει μια περίοδος απολαύσεων και έντονης δημιουργικότητας. Μέχρι τις 20/6 θα έχετε συχνές μετακινήσεις, θα αισθάνεστε περισσότερη σιγουριά για τον εαυτό σας και θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, ελεύθεροι ή δεσμευμένοι. Οι γονείς θα περνάτε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά.

ΙΧΘΥΣ

Ο πολυάσχολος, γρήγορος ρυθμός σας συνεχίζεται τις επόμενες μέρες. Ωστόσο, τώρα η ζωή είναι πιο αισιόδοξη και διασκεδαστική, επειδή στις 18/5 ο Δίας συναντά τον Ήλιο και η Αφροδίτη τον Ουρανό στον τομέα που σχετίζεται με καθημερινές δραστηριότητες και συναναστροφές, καθώς και με την εύρεση ευκαιριών για μάθηση. Ταξιδέψτε, γνωρίστε νέα πρόσωπα και ακούστε νέες ιδέες. Με λίγα λόγια, αυτή είναι μια συναρπαστική εβδομάδα και κάτι απροσδόκητο θα σας εκπλήξει. Ενδεχομένως να γνωρίσετε κάποιο άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή να νιώσετε ερωτική έλξη για κάποιον που ήδη γνωρίζετε. Όπως και να έχει, είναι μια πολύ καλή εποχή τόσο για τα επαγγελματικά σας όσο και για την ερωτική σας ζωή. Από τις 20/5 που εισέρχεται ο Ήλιος στους Διδύμους η προσοχή σας θα στραφεί σε θέματα της οικιακής σας ζωής και στις ανάγκες των αγαπημένων προσώπων.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM