Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (15-22/9/2021)

ΤΕΤΑΡΤΗ Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (15-22/9/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εποχή έχετε μια ανησυχία για τα οικονομικά σας, ειδικά όσοι σκοπεύετε να βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα, και ενώ από τη μια σας πιάνει ενθουσιασμός, από την άλλη σάς καταβάλει το άγχος και θέλετε να κρατήσετε άμυνες. Ωστόσο, στις 17/9 πραγματοποιείται μια πολύ φιλική για το ζώδιό σας όψη, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με επιτυχία. Μην αναβάλετε τα σχέδιά σας και δημιουργήστε μια έξυπνη στρατηγική. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/9 εντείνει το συναίσθημα και δημιουργεί εσωτερικές συγκρούσεις καθώς συνδέει το νερό με τη γη. Ενώ θα βάζετε σε τάξη την καθημερινότητά σας, θα πέφτουν οι ρυθμοί σας και θα πρέπει να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας. Φροντίστε τον εαυτό σας με υγιεινά γεύματα και ξεκουραστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι κουραστικές λόγω φόρτου εργασίας και θα νιώσετε πιεσμένοι με τις απαιτήσεις προσώπων σε θέση ισχύος. Η ανάγκη σας να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας θα σας ωθήσει στην αναζήτηση μιας νέας κατεύθυνσης, αλλά δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Στις 17/9 το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα θα δώσει ευκαιρίες για ταξίδια και επιτυχίες στις σπουδές, ενώ ταυτόχρονα θα ευνοήσει και την ερωτική σας ζωή. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/9 ενεργοποιεί τον άξονα φίλοι, ομάδες και δημιουργικότητα, που σημαίνει πως μπορεί να προκύψουν νέες προοπτικές για επαφές με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινούς στόχους. Η γοητεία σας θα είναι στα ύψη. Αξιοποιήστε αυτήν τη μέρα για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή και μη διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιο άτομο που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Περιορίστε μέσα στις επόμενες μέρες τις ευθύνες σας, ώστε να ρίξετε όλη την προσοχή σας στις σπουδές ή στην επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων. Επειδή δεν θα λείψουν κάποια εμπόδια σε ταξίδια ή διαδικαστικά θέματα, αποφύγετε τον πανικό, που είναι κακός σύμβουλος. Στις 17/9 το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα προμηνύει κάποιες σημαντικές εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και θα αυξάνοντας το εισόδημά σας. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια τα οικονομικά και είναι κατάλληλη εποχή για να ρυθμίσετε μια οφειλή. Μειώστε τα έξοδά σας και μην κάνετε υπερβολές. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/9 πυροδοτεί τον τομέα της καριέρας και της φήμης, ωστόσο οι περισπασμοί θα είναι πολλοί εξαιτίας των αναγκών. Αυτή η Πανσέληνος σας καλεί να εξισορροπήσετε τον χρόνο μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις μέσα τις επόμενες μέρες σχετικά με μια συνεργασία με το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα στις 17/9. Ο Ήλιος τώρα κυβερνά τον τομέα της επικοινωνίας, ενώ ο Πλούτωνας, που είναι ο πλανήτης της δύναμης και του μετασχηματισμού, είναι στον Αιγόκερω και ενεργοποιεί τον τομέα των συνεργασιών, δηλαδή θα ξεκινήσει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία με μακροπρόθεσμα οφέλη, οπότε επιδιώξτε να κάνετε επαφές και να προωθήσετε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας στο εξωτερικό, καθώς η συμμετοχή του Ποσειδώνα είναι ευεργετική. Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, το τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου φέρνει στην επιφάνεια συναισθηματικές πιέσεις και θα έχετε μια αίσθηση ανικανοποίητου από τη σχέση σας. Η Πανσέληνος στις 21/9 αναδεικνύει την πνευματική σας ανάπτυξη και σας ενθαρρύνει να ανοίξετε τα φτερά σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εποχή καλείστε να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας για να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε εξαντλεί την ενέργειά σας. Το τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου αυξάνει τις απαιτήσεις των άλλων και εντείνει την ανάγκη σας για αυτονομία. Οπότε ή θα μπουν νέα και πιο σταθερά θεμέλια ή θα δώσετε ένα τέλος και θα αναζητήσετε νέες κατευθύνσεις. Στις 17/9 το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα δίνει ευκαιρίες για διαδικασίες ριζικών αλλαγών στα οικονομικά και επαγγελματικά σας θέματα και θα επιβραβευτούν οι προσπάθειές σας με την αύξηση του εισοδήματός σας. Ενδεχομένως να βρείτε μια νέα θέση εργασίας με καλύτερες αποδοχές. Στις 21/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς δίνει έμφαση σε κοινούς πόρους, σε οφειλές και σε θέματα Δημοσίου. Μπορεί να εισπράξετε κάποια χρήματα ή να διαπραγματευτείτε με επιτυχία μία οικονομική συμφωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και καλείστε να ακολουθήσετε ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας, το οποίο θα είναι εξαντλητικό. Επίσης, κάποια επικοινωνιακά προβλήματα με άτομα από τον χώρο της εργασίας επιβαρύνουν την ψυχολογία σας και σκέφτεστε συχνά το ενδεχόμενο αλλαγής εργασίας. Ωστόσο, στις 17/9 μια θετική εξέλιξη που θα αφορά μια επένδυση ή την ερωτική σας ζωή θα σας κάνει να δείτε με περισσότερη αισιοδοξία τις καταστάσεις. Τώρα μπορείτε να πετύχετε και να έχετε αύξηση εσόδων μέσω των ταλέντων σας. Επίσης, μπορείτε να βρείτε τον σύντροφο της ζωής σας, αρκεί να ξεπεράσετε κάποιες ανασφάλειες που σας προκαλούν στασιμότητα. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/9 δίνει έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ενδεχομένως να συμβιώσετε με το ταίρι σας ή να ακολουθήσετε ξεχωριστούς δρόμους, αν δεν ικανοποιούνται οι προσδοκίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Μέσα στις επόμενες μέρες θα αυξηθούν τα έξοδά σας, καθώς τρέχουν οι υποχρεώσεις που αφορούν σχολικά είδη, φροντιστήρια και καθετί που έχει σχέση με την εκπαίδευση των παιδιών και θα πρέπει να προσέξετε. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στο σπίτι και στις ανάγκες της οικογένειας και δεν έχετε χρόνο για κοινωνικές επαφές. Στις 17/9 το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα φέρνει κάποια θετικά νέα που θα σας ενθαρρύνουν να ασχοληθείτε με τη βελτίωση του χώρου σας και θα δημιουργήσετε μια ανανεωμένη ατμόσφαιρα που θα σας προκαλεί θαλπωρή. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/9, που είναι και η τελευταία του ζωδιακού σας κύκλου, σας καλεί να ρίξετε τους ρυθμούς και να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, καθώς την επόμενη μέρα εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας, γεμίζοντάς σας με ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε τόσο απασχολημένοι με την οικογένεια και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, που δεν σας μένει καθόλου προσωπικός χρόνος και αρχίζετε να απογοητεύεστε. Προσπαθήστε να αποβάλλετε το άγχος και να επικεντρώνεστε σε συγκεκριμένα θέματα, ώστε να μην ξεπερνάτε τα όρια των αντοχών σας. Στις 17/9 ο Ήλιος, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, φωτίζει τον τομέα της δικτύωσης και είναι ιδανική μέρα για συνεννοήσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινό όραμα και για την προώθηση των ιδεών σας. Επίσης, θα ευνοηθούν εμπορικές συναλλαγές, η εκπαίδευση και η σύσφιξη σχέσεων με οικείους (αδέλφια, ανίψια κ.λπ.). Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/9 στρέφει το ερωτικό σας ενδιαφέρον προς ένα φιλικό σας πρόσωπο και είναι μια καλή στιγμή για να κυνηγήσετε την τύχη σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, ώστε να ξέρετε πού βρίσκεται η σχέση σας. Διαφορετικά, θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάγκη σας για κοινωνικές επαφές είναι μειωμένη επειδή έχετε επικεντρωθεί στα σχέδιά σας, αλλά πρέπει να αφιερώνετε κάποιο χρόνο για να γεμίζετε τις μπαταρίες και να μην σας πιάνει μελαγχολία. Μια σημαντική εξέλιξη στα οικονομικά ή στην εργασία σας φέρνει το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα στις 17/9 και θα επιβραβευτείτε είτε μέσω της αύξησης του εισοδήματός σας είτε μέσω μιας καλύτερης θέσης εργασίας. Όπως και να έχει, είναι μια καλή εποχή για την καριέρα και τη φήμη σας, που βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραμελείτε τους ηλικιωμένους λόγω φόρτου εργασίας. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς ενεργοποιεί τον άξονα οικογένεια - καριέρα και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να εξισορροπήσετε τον χρόνο μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής. Ιδανική εποχή για να αλλάξετε κατοικία ή επαγγελματική στέγη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε βάλει ψηλά τον πήχη και οι φιλοδοξίες σας μπορεί να ξεπεράσουν τα όρια των δυνατοτήτων σας. Ένα σημαντικό εγχείρημα διογκώνεται και μαζί με αυτό αυξάνονται και τα έξοδά σας. Αν χρειαστείτε οικονομική υποστήριξη, μην διστάσετε να προτείνετε συνεργασία σε κάποιο άτομο που θα έχει τα απαραίτητα εφόδια. Με το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα στις 17/9 θα αφοσιωθείτε στις σπουδές και οι προοπτικές για επιτυχίες θα είναι πολλές. Επίσης, είναι μια καλή μέρα για εμπορικές συμφωνίες με το εξωτερικό, ταξίδια και διευθέτηση νομικών υποθέσεων. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/9 κυβερνά τον τομέα της επικοινωνίας και δίνει ευκαιρίες για αύξηση εσόδων σε όσους προωθήσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Επενδύστε κάποια χρήματα στη διαφήμιση και δώστε έμφαση στις δημόσιες σχέσεις. Επίσης, μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις αν δημοσιεύσετε μια εργασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άγχος και κούραση σας προκαλεί το κυνήγι των επαγγελματικών ευκαιριών και μπορεί να χάσετε τον έλεγχο αν αναλάβετε ταυτόχρονα πολλές υποχρεώσεις. Μοιράστε αρμοδιότητες σε άτομα για την αξιοπιστία των οποίων είστε σίγουροι και προσέξτε την επιλογή συνεργατών, καθώς είναι σημαντικός παράγοντας στην παρούσα φάση. Στις 17/9 το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα θα ευνοήσει τις επαφές με άτομα που μπορούν να σας χρηματοδοτήσουν και θα καταφέρετε να βάλετε σε εφαρμογή ένα εγχείρημα που θα εκτοξεύσει τη φήμη και τα κέρδη σας. Επίσης, μπορεί να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Η Πανσέληνος στις 21/9 ενεργοποιεί τον άξονα οικονομικά - κοινοί πόροι και θα έχετε κάποια θετικά νέα, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε την ανώφελη σπατάλη χρημάτων. Δεν είναι εποχή να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ

Έχετε στρέψει όλη σας την προσοχή στις σπουδές και σε ό,τι αφορά τα επιτεύγματά σας, με αποτέλεσμα να έχετε απομονωθεί, έτσι δεν είναι λίγες οι στιγμές που σας πιάνει μελαγχολία ή ανασφάλεια για τις επιδόσεις σας. Ωστόσο, αν κοινωνικοποιηθείτε και μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας, θα ανέβει το ηθικό σας και δεν θα τα βλέπετε όλα τόσο απαισιόδοξα. Στις 17/9 το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα δίνει ευκαιρίες για να κάνετε νέες γνωριμίες ή να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό. Ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι ή να ενταχθείτε σε μια εθελοντική ομάδα. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 21/9 φέρνει σε κόντρα το εγώ με το εμείς και θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ προσεχτικά τι θα θέσετε σε προτεραιότητα. Ενδεχομένως κάποιοι να λήξετε μια ερωτική σχέση ή να ξεκινήσετε μία συνεργασία με καλές προοπτικές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM