Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (15-21/7/2021)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (15-21/7/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Εβδομάδα ευχάριστων εξελίξεων στον τομέα της οικιακής σας ζωής καθώς ευνοείστε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο από το τρίγωνο Δία - Ερμή και εσείς του 3ου από το τρίγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα στις 15/7. Η έλευση ενός νέου μέλους στην οικογένεια φέρνει χαρά και δημιουργική διάθεση. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της εργασίας και θα μπορέσετε να προγραμματίσετε τις διακοπές σας ή να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία σας. Εσείς του 2ου δεκαημέρου έχετε κάποια οικονομικά θέματα και κρατάτε αμυντική στάση όσον αφορά το ξόδεμα των χρημάτων σας. Ωστόσο, στις 20/7 θα έχετε κάποια έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας ή της επιχείρησής σας και θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή. Στις 17/7 η αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα αυξάνει τις πιέσεις στον τομέα της καριέρας. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα εξουσίας εσείς του 3ου δεκαημέρου.

ΤΑΥΡΟΣ 

Διανύετε μια πολύ επικοινωνιακή φάση και μπορείτε να πετύχετε πολλά στα επαγγελματικά και στην προσωπική σας ζωή. Στις 15/7 το τρίγωνο Δία - Ερμή δίνει ευκαιρίες για υλοποίηση ενός στόχου στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, ενώ το τρίγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα φέρνει στη ζωή των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο νέα πρόσωπα που θα στηρίξουν έμπρακτα την εφαρμογή μιας ιδέας. Θέματα εκπαίδευσης θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Ιδανική εποχή για να δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και να συναντηθείτε με φίλους που είχατε χάσει λόγω συνθηκών. Εσείς του 2ου δεκαημέρου έχετε πιεστεί πολύ για να αντεπεξέλθετε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και χρειάζεστε επειγόντως διακοπές. Από τις 20/7 θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να κάνετε ένα ταξίδι για να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας. Στις 17/7 οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τη σταδιοδρομία σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Χρήμα και επιτυχίες στον τομέα της καριέρας και της φήμης φέρνει το τρίγωνο Δία - Ερμή στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και νέες ευκαιρίες το τρίγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Εξαιρετική εποχή για διαφήμιση και διεκδίκηση καλύτερων αποδοχών στη δουλειά. Οι υπηρεσίες και οι δεξιότητές σας θα εκτιμηθούν και θα έχετε μια σημαντική επαγγελματική πρόταση. Εσείς του 2ου είστε κουρασμένοι με τις συνεχείς προσπάθειες που αφορούν τη σταδιοδρομία σας και έχετε πεσμένη διάθεση. Ωστόσο, στις 20/7 μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά σας θα ανεβάσει το ηθικό σας, δίνοντας έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Τώρα είναι η εποχή που πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί. Στις 17/7 η αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα φέρνει στο προσκήνιο ένα οικονομικό θέμα σε εσάς του 3ου δεκαημέρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έπειτα από ένα διάστημα πολλών πιέσεων και εξαντλητικών προσπαθειών, ήρθε η εποχή για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Στις 15/7 το τρίγωνο Δία - Ερμή και Ήλιου - Ποσειδώνα φέρνει τύχη και θετικές εξελίξεις σε σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις στους γεννημένους το 1ο και 3ο δεκαήμερο. Απολαύστε τους καρπούς των κόπων σας, ταξιδέψτε, γνωρίστε καινούρια μέρη και νέα πρόσωπα που θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης. Εσείς του 2ου δεκαημέρου είστε μελαγχολικοί εξαιτίας της ερωτικής σας ζωής, που είναι σε αδράνεια, όμως στις 20/7 ανατρέπεται ευχάριστα το σκηνικό. Μην κλείνετε στο σπίτι και αφιερώστε χρόνο στην κοινωνική σας ζωή. Μέσω φίλων θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ιδιαίτερη προσοχή στις 17/7 στις σχέσεις σας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Η αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα θα εντείνει την επαναστατικότητά σας.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας αποτελούν προτεραιότητα και προσπαθείτε να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις, σας ώστε να αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες. Στις 15/7 το τρίγωνο Δία - Ερμή και το τρίγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα φέρνει στους γεννημένους το 1ο και 3ο δεκαήμερο θετικά νέα που θα αφορούν το εισόδημά σας, ενώ θα γίνουν και κάποιες μυστικές επαφές σχετικά με μια επαγγελματική πρόταση. Διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα ευνοηθούν και πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας, δίχως συναισθηματισμούς. Εσείς του 2ου δεκαημέρου νιώθετε έντονα την ανάγκη για αυτονομία και θα δώσετε τέλος σε μια συνεργασία που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά σας. Ευχάριστες αλλαγές στον τομέα της καριέρας στις 20/7. Ιδιαίτερη προσοχή εσείς του 3ου δεκαημέρου στις 17/7, καθώς η αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα μπορεί να σας προκαλέσει υπερβολικό άγχος για τα εργασιακά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτι καλό ξεκινά για τους γεννημένους το 1ο και 3ο δεκαήμερο στις 15/7. Το τρίγωνο Δία - Ερμή και Ήλιου - Ποσειδώνα δίνει ευκαιρίες για την υλοποίηση ενός σχεδίου που μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά σας, μια συλλογική προσπάθεια ή μια προσωπική επιθυμία και θα βρεθούν τα κατάλληλα άτομα που θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Έντονη κοινωνική ζωή, ψυχαγωγία, φίλοι από μακριά που ξαναβρίσκεστε θα σας αναζωογονήσουν. Οι του 2ου δεκαημέρου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι να έρθει ο καιρός που θα αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Όμως στις 20/7 μπορεί να προκύψει φιλική πρόταση για μια εκδρομή κι έτσι θα μπορέσετε να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας. Στις 17/7 η αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα θα βγάλει στην επιφάνεια το ερωτικό σας ενδιαφέρον προς ένα φιλικό πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Όσο πάει εξελίσσονται ολοένα καλύτερα τα επαγγελματικά σας και να αναμένετε συναρπαστικά νέα οι γεννημένοι το 1ο και 3ο δεκαήμερο στις 15/7. Το τρίγωνο Δία - Ερμή και Ήλιου - Ποσειδώνα σάς δίνει το προβάδισμα, φέρνοντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όσους αναζητάτε μια θέση εργασίας. Ενδεχομένως να σας προτείνουν μια συνεργασία με καλύτερες αποδοχές ή να ανεβείτε τα σκαλιά της ιεραρχίας ,επειδή θα εκτιμηθούν οι ικανότητές σας. Εσείς του 2ου έχετε αφήσει στην άκρη την ερωτική σας ζωή λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όμως στις 20/7 θα σας δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείτε με το ταίρι σας και θα ενδυναμώσετε τη σχέση σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω κοινών πόρων και θα επιδοθείτε στις απολαύσεις. Στις 17/7 πρέπει να προσέξετε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο πώς θα εκφράσετε την πίεση που αισθάνεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δημιουργική σας διάθεση είναι στα ύψη και είναι ιδανική εποχή για να εξασκήσετε τα ταλέντα σας και να προωθήσετε τα έργα σας. Στις 15/7 το τρίγωνο Δία - Ερμή και Ήλιου - Ποσειδώνα φέρνει έσοδα μέσω επενδύσεων στους γεννημένους το 1ο και 3ο δεκαήμερο και αίσιες εξελίξεις στη σταδιοδρομία σας. Όσοι ξεκινάτε τώρα τις διακοπές σας, εκτός του ότι θα απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα, θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, ενώ οι γονείς θα περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά. Οι ελεύθεροι φορέστε το φωτεινό σας χαμόγελο και επιστρατεύστε τη γοητεία σας. Εσείς του 2ου δεκαημέρου έχετε κάποια οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν, τα οποία θα επιλυθούν στις 20/7 και θα έχετε όλο το χρόνο στη διάθεσή σας. Στις 17/7 η αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις μετακινήσεις των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς θα είναι ένα αρκετά ευχάριστο διάστημα, η καθημερινότητά σας θα είναι ήπια και θα ασχοληθείτε με διάφορες εκκρεμότητες. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό σημείο και στις 15/7 θα αυξηθούν τα έσοδά σας μέσω κοινών πόρων, οπότε θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες. Το τρίγωνο Δία - Ερμή και Ήλιου - Ποσειδώνα θα ευνοήσει τους γεννημένους το 1ο και 3ο δεκαήμερο, βελτιώνοντας την ερωτική σας ζωή. Εσείς του 2ου προσπαθείτε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της δουλειάς σας, κάτι που είναι ψυχοφθόρο. Στις 20/7 μια ευχάριστη ανατροπή στον επαγγελματικό τομέα θα σας δώσει ώθηση και ενέργεια για να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας. Στις 17/7 η αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια μια οικονομική υπόθεση που θα πρέπει να διευθετηθεί από τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο άμεσα. Προσέξτε πιθανή ένταση με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ επικοινωνιακή εποχή, μετακινήσεις και εκδρομές σάς δίνουν την ευκαιρία να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Οι γεννημένοι το 1ο και 3ο δεκαήμερο, υπό τη θετική επίδραση του τριγώνου Δία - Ερμή και Ήλιου - Ποσειδώνα, θα έχετε αίσιες εξελίξεις σε εμπορικές υποθέσεις ή θέματα σπουδών και θα κάνετε ένα ταξίδι για την επιβράβευση των κόπων σας. Καινούργιες γνωριμίες θα διευρύνουν τον κοινωνικό σας κύκλο και θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας ένα άτομο από το εξωτερικό. Ένα ειδύλλιο θα σας συναρπάσει, ωστόσο πρέπει να αποφύγετε τις υποσχέσεις. Εσείς του 2ου δεκαημέρου κρατήστε συντηρητική στάση στο ξόδεμα των πόρων σας. Όμως στις 20/7 θα έχετε κάποιες θετικές εξελίξεις και θα μπορέσετε να οργανώσετε τις διακοπές σας. Στις 17/7 η αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα θα εντείνει την ανάγκη των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο για απελευθέρωση και αυτονομία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που σας απασχολούν θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας, καθώς στις 15/7 το τρίγωνο Δία - Ερμή και Ήλιου - Ποσειδώνα φέρνει έσοδα μέσω της εργασίας στους γεννημένους το 1ο και 3ο δεκαήμερο. Νέες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα αναπτερώνουν το ηθικό σας και θα δώσετε έμφαση στη βελτίωση της εμφάνισής σας. Αγορές ρούχων και προϊόντων περιποίησης πρέπει να γίνουν με μέτρο. Εσείς του 2ου δεκαημέρου είστε πιεσμένοι λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, αλλά στις 20/7 μια ευχάριστη αλλαγή θα σας δώσει χαρά. Ενδεχομένως να προκύψει μια καινούργια συνεργασία που θα αυξήσει το εισόδημά σας ή μια νέα συνθήκη στον τομέα της οικογένειας που θα σας εξοικονομήσει περισσότερο προσωπικό χρόνο. Στις 17/7 η αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα θα βγάλει στην επιφάνεια ανάγκες και απωθημένα και μπορεί να αντιδράσετε σπασμωδικά.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εποχή δίνετε έμφαση στις προσωπικές σας επιθυμίες και μπορείτε να τις ικανοποιήσετε, καθώς έχετε την οικονομική ευχέρεια. Το τρίγωνο Δία - Ερμή και Ήλιου - Ποσειδώνα ευνοεί τους γεννημένους το 1ο και 3ο δεκαήμερο και θα είναι ένα πολύ ευχάριστο διάστημα για εσάς. Η ανάγκη σας για απολαύσεις και πολυτέλεια είναι αυξημένη, κάτι που σας κάνει επιρρεπείς σε σπατάλες. Ένας νέος έρωτας στρέφει την προσοχή στη βελτίωση της εμφάνισής σας και μπορεί να ξεφύγετε πολύ εύκολα από τα όρια του προϋπολογισμού σας. Οι του 2ου δεκαημέρου είστε απογοητευμένοι με τη στάση ενός οικείου. Ωστόσο, στις 20/7 θα επιλύσετε τις διαφορές σας και θα επανέλθει η διάθεσή σας για κοινωνικές επαφές και ψυχαγωγία. Προσέξτε στις 17/7 εσείς του 3ου δεκαημέρου πώς θα διαχειριστείτε την ερωτική σας διάθεση προς ένα φιλικό πρόσωπο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM