Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (14-20/4/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (14-20/4/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Άρη στους Ιχθύς στις 15/4 σας δίνεται η ευκαιρία να ερευνήσετε και να σκεφτείτε τους στόχους σας και θα διοχετεύσετε μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας σε ιδιωτικά θέματα. Η φαντασία σας θα σας οδηγήσει σε νέα, δημιουργικά μονοπάτια και αν εξασκήσετε τα ταλέντα σας, θα βγείτε κερδισμένοι. Στις 16/4 η Πανσέληνος στον Ζυγό θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Είναι μια εποχή κορύφωσης για κάτι που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη και καθώς αφορά κυρίως τις σχέσεις, σας καλεί να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ της φροντίδας των προσωπικών σας αναγκών και των άλλων. Η συμμετοχή του Κρόνου σε αρμονικές όψεις φέρνει ευκαιρίες για επαφές με πρόσωπα με τα οποία θα έχετε κοινό σκοπό. Από τις 20/4, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Ταύρο, θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο τομέας της κοινωνικής σας ζωής ενεργοποιείται με την είσοδο του Άρη στους Ιχθύς στις 15/4 και οι ομαδικές δραστηριότητες ή οι συνεργασίες θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε τους στόχους σας. Ιδανική εποχή για κοινωνικές επαφές, αν θέλετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 16/4 δίνει έμφαση στον τομέα της εργασίας και της υγείας, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Τώρα είναι η εποχή που θα πρέπει να μοιράσετε τον χρόνο σας έτσι ώστε να ασχοληθείτε περισσότερο με τη φυσική σας κατάσταση. Ξεκινήστε διατροφή και άσκηση καθώς στις 20/4 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σας, οπότε θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και να θέσετε νέους στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο τομέας της καριέρας παίρνει φωτιά με την είσοδο του Άρη στους Ιχθύς στις 15/4 αυξάνοντας τη φήμη σας. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να διαπραγματευτείτε την αξία σας με περισσή αποφασιστικότητα και να υπογράψετε σημαντικές συμφωνίες. Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 16/4 φέρνει στην επιφάνεια ερωτικά ζητήματα και θέματα παιδιών. Καθώς ο Ζυγός είναι το ζώδιο των ισορροπιών, θα κληθείτε να θέσετε συγκεκριμένα όρια όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων σας, μια και προβλέπεται αύξηση των κερδών σας σύντομα. Η συμμετοχή του Κρόνου σε αρμονικές όψεις φέρνει έναν νέο έρωτα που μπορεί να προκύψει σε ένα ταξίδι ή σε μια κοινωνική συναναστροφή. Οι ελεύθεροι επιδιώξτε εξόδους και επαφές με κόσμο, καθώς οι προοπτικές για βελτίωση της ερωτικής σας ζωή είναι πολύ καλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα εποχή με πολλά ταξίδια και επαφές με μακρινούς συνεργάτες ξεκινάει με την είσοδο του Άρη στους Ιχθύς στις 15/4 και θα δείτε σημαντική πρόοδο στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Επίσης, όσοι ασχολείστε με σπουδές θα έχετε την απαραίτητη αποφασιστικότητα για να πετύχετε τους στόχους σας και τα αποτελέσματα θα ανταμείψουν τους κόπους σας. Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 16/4 δίνει έμφαση στην οικιακή σας ζωή, υπενθυμίζοντάς σας πως πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια. Επανεξετάστε τις προτεραιότητές σας και μην ενεργείτε ατομιστικά. Ο Κρόνος σε αρμονικές όψεις φέρνει αύξηση των εσόδων σας μέσω κοινών πόρων, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας, καθώς θα υπάρξουν ανάγκες. Στις 20/4 εισέρχεται ο Ήλιος στον Ταύρο, φωτίζοντας την κοινωνική σας ζωή. Επιδιώξτε επαφές με φίλους και γνωρίστε νέα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Κοινοί πόροι, ασφαλιστικά και οφειλές προς το Δημόσιο θα σας απασχολήσουν από τις 15/4 που εισέρχεται ο Άρης στους Ιχθύς και θα είναι μια καλή εποχή για να βάλετε μια τάξη σε οικονομικά θέματα που σας απασχολούν. Επίσης, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, μια και ο δυναμισμός σας θα είναι στα ύψη. Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 16/4 αφορά την επικοινωνία και σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός κύκλου διαπραγματεύσεων που ξεκίνησαν με τη Νέα Σελήνη ή μπορεί να αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειές σας στις σπουδές. Η συμμετοχή του Κρόνου σε αρμονικές όψεις προμηνύει νέες συνεργασίες με το εξωτερικό και ταξίδια. Στις 20/4 ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και καθώς φωτίζει τον τομέα της καριέρας, θα μπορέσετε να πετύχετε καλύτερους όρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την είσοδο του Άρη στους Ιχθύς στις 15/4 οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα αποτελέσουν το βασικό σας μέλημα και επειδή θα έχετε την απαραίτητη αποφασιστικότητα, θα μπορέσετε να κλείσετε μια καλή συμφωνία ή να απαλλαγείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας φορτίζουν ψυχικά. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μη γίνετε πολύ απαιτητικοί και αυστηροί με τους συνεργάτες σας. Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 16/4 φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που θα αφορούν κοινούς πόρους και ενδεχομένως να προκληθούν εντάσεις. Οι αρμονικές όψεις με τον Κρόνο δίνουν ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας μέσω της εργασίας, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση των χρημάτων σας. Από τις 20/4, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Ταύρο, θα είναι ιδανική εποχή για να ταξιδέψετε, να ασχοληθείτε με τις σπουδές και με διαδικαστικές υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εποχή μπορείτε να πετύχετε πολλά όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, καθώς στις 15/4 εισέρχεται ο Άρης στους Ιχθύς, δίνοντάς σας δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Επειδή θα έχετε αυξημένα επίπεδα ενέργειας, φροντίστε να τη διοχετεύετε στην εκγύμναση του σώματός σας. Περπάτημα, ποδήλατο ή κολύμβηση θα συμβάλουν και στην ψυχική σας ευεξία. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 16/4 έρχεται η κορύφωση για κάτι που ξεκινήσατε με τη Νέα Σελήνη και είναι ιδανική στιγμή για να εξισορροπήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες με αυτές των άλλων. Με τη συμμετοχή του Κρόνου σε αρμονικές όψεις να περιμένετε αίσιες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Αρκετοί από εσάς θα αποφασίσετε την επισημοποίηση της σχέσης σας ή την απόκτηση παιδιού. Ο Ήλιος, με την είσοδό του στον Ταύρο, θα σας παρακινήσει να αλλάξετε τρόπο διαχείρισης των πόρων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια εποχή ρίσκων, επενδύσεων και έντονης ερωτικής ζωής ξεκινά από τις 15/4 που εισέρχεται ο Άρης στους Ιχθύς και θα καταφέρετε πολλά, αρκεί να κάνετε μεθοδευμένες ενέργειες, δίχως έπαρση. Ο δυναμισμός που θα αποπνέετε θα μαγνητίζει τα βλέμματα και θα είναι στο χέρι σας να βρείτε το ιδανικό ταίρι. Στις 16/4 η Πανσέληνος στον Ζυγό σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός επαγγελματικού ζητήματος και σας καλεί να δώσετε έμφαση στην τόνωση της φυσικής και ψυχικής σας ευεξίας, μιας και θα απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Περιορίστε τις ευθύνες σας όσο μπορείτε και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Επίσης, κάντε και ένα ετήσιο τσεκάπ. Από τις 20/4, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Ταύρο, θα είναι μια καλή εποχή για να ενισχύσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την είσοδο του Άρη στους Ιχθύς στις 15/4 συμπληρώνεται η πλανητική συσσώρευση στον τομέα της οικιακής σας ζωής και μέχρι τις 25/5 θα βλέπετε συγγενείς και φίλους. Θα μεσολαβήσει και το Πάσχα, που θα δώσετε περισσότερη έμφαση στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα . Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 16/4 φωτίζει τον τομέα της κοινωνικής σας ζωής, επαναφέροντας τις ισορροπίες στις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Η συμμετοχή του Κρόνου σε αρμονικές όψεις θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και εκτός του ότι θα έρθετε πιο κοντά με οικεία σας πρόσωπα, θα είστε και πολύ καλοί στο φλερτ. Επίσης, μπορεί να έχετε κάποια θετικά νέα σχετικά με μια συνεργασία που συζητούσατε με τη Νέα Σελήνη. Τα επίπεδα της ενέργειάς σας αυξάνονται με την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο στις 20/4.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια πολύ επικοινωνιακή περίοδος ξεκινάει από τις 15/4 που εισέρχεται και ο Άρης στους Ιχθύς και προβλέπονται συνεχείς επαφές για την προώθηση των υπηρεσιών ή των δεξιοτήτων σας. Οι διαπραγματευτικές σας δεξιότητες θα είναι οξυμένες και θα πετύχετε πολλά. Επειδή θα έχετε μια τάση να βιάζεστε, θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στην οδήγηση, στη χρήση εργαλείων και σε ό,τι έχει να κάνει με τη φωτιά. Στις 16/4 η Πανσέληνος στον Ζυγό ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και σας καλεί να εξισορροπήσετε τον χρόνο μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής. Ο Κρόνος σε αρμονικές όψεις αυξάνει τα έσοδά σας και θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Στις 20/4 ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και θα είστε πολύ δημιουργικοί, αυξάνοντας τον ποιοτικό χρόνο που περνάτε με τα παιδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εποχή πολλών διαπραγματεύσεων που θα αφορούν οικονομικά ζητήματα, καθώς στις 15/4 εισέρχεται και ο Άρης στους Ιχθύς, συμπληρώνοντας τον πλανητικό συνωστισμό στον τομέα των αποκτημάτων σας. Μπορείτε να κλείσετε μια συμφωνία με καλύτερες αποδοχές ή να κάνετε κάποιες έξυπνες επενδύσεις και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Όπως και να έχει, θα πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη και να είστε προσεχτικοί στη διαχείριση των πόρων σας. Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 16/4 θα σημάνει την ολοκλήρωση ενός στόχου που βάλατε με τη Νέα Σελήνη και μπορεί να αφορά τις σπουδές, τις εκδόσεις ή ένα επαγγελματικό ταξίδι. Η συμμετοχή του Κρόνου σε αρμονικές όψεις σάς ανταμείβει για τις προσπάθειές σας και θα διακριθείτε για τις υπηρεσίες σας. Από τις 20/4, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Ταύρο, θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να ασχοληθείτε με το σπίτι και τις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων.

ΙΧΘΥΣ

Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας στις 15/4 συμπληρώνεται η πλανητική συσσώρευση και θα επικρατεί μια γενικότερη σύγχυση μέσα σας, κάτι που μπορεί να αλλάζει τις αποφάσεις από τη μια στιγμή στην άλλη. Προσπαθήστε να αποστασιοποιείστε απ’ όσα θα σας απασχολούν, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει η σκέψη σας. Επίσης, φροντίστε να μοιράζεστε τους προβληματισμούς σας σε άτομα που εμπιστεύεστε. Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 16/4 φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που αφορούν κοινούς πόρους και ενδεχομένως να προκληθούν εντάσεις αν διαπιστώσετε κακή διαχείριση των χρημάτων σας. Ενδεχομένως να έχουν γίνει κάποια λάθη ή παραλείψεις από άτομα που είναι αρμόδια για τη διευθέτηση των εισφορών σας. Από τις 20/4, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Ταύρο, θα έχετε πολλές επαφές και μετακινήσεις. Επίσης, θα έχετε καλή απόδοση σε θέματα εκπαίδευσης και περισσότερη διάθεση για επαφές με οικείους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 04/07 - ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ - Ποια είναι τα πιο εξωφρενικά αιτήματα των πλουσίων της Μυκόνου; Μια concierge απαντά

Άννα Κ. / Ποια είναι τα πιο εξωφρενικά αιτήματα των πλουσίων της Μυκόνου; Μια concierge απαντά

Η Ιωάννα Μουρταράκου, γνωστή concierge των διασήμων της Μυκόνου, μιλάει με την Αννα Κόκορη για τη χλιδάτη ζωή στο νησί, τις πολλές ώρες δουλειάς και τα εξωφρενικά αιτήματα των πλουσίων επισκεπτών
ΑΝΝΑ ΚΟΚΟΡΗ
Υπάρχει η τουριστική Πλάκα, υπάρχει και η δική μας

Living / Υπάρχει η τουριστική Πλάκα, υπάρχει και η δική μας

Για κάθε σχεδόν πόλη του κόσμου, οι τουριστικοί οδηγοί χωρίζονται σε εκείνους που συγκεντρώνουν «τα Χ καλύτερα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε» και στους «ζήστε το σαν ντόπιος». Στην περίπτωση της Αθήνας, η περιοχή της Πλάκας μπαίνει σίγουρα στους πρώτους οδηγούς. Ποιος είπε όμως ότι δεν έχει να προσφέρει και στους Αθηναίους;
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Gohar World: H Laila και Nadia Gohar μας καλούν να στρώσουμε σουρεαλιστικά τραπέζια

Living / Gohar World: Ένας λογαριασμός στο Instagram μας καλεί να στρώσουμε σουρεαλιστικά τραπέζια

Η Laila Gohar είναι καλλιτέχνις και το φαγητό, το εκφραστικό της μέσο. Αυτήν τη φορά συνεργάστηκε με τη ζωγράφο και γλύπτρια αδελφή της Nadia προκειμένου να δημιουργήσουν ένα σύμπαν με πρωτότυπα σκεύη, πιστεύοντας ότι πρέπει να προσεγγίζουμε το στρώσιμο του τραπεζιού με την ίδια προσοχή που δίνουμε στο ντύσιμό μας. Τη ρωτήσαμε πώς εμπνεύστηκε τον σχεδιασμό των αντικειμένων τους και μας περιέγραψε ένα σκηνικό που αντίκρισε στη μέση ενός σούπερ μάρκετ στην Κρήτη.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ