Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (13 - 19/10/2022)

0

ΚΡΙΟΣ

Μια εποχή πολλών επαφών και συζητήσεων που αφορούν νέες ιδέες ξεκινά για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο με το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου στις 14/10 και καθώς συμμετέχει και η Σελήνη στους Διδύμους θα έχουν αντίκρισμα οι προσπάθειές σας. Οι σχέσεις με αδέλφια, φίλους και το ταίρι σας θα είναι σε αρμονία και θα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε πρόταση γάμου. Το 3ο δεκαήμερο αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για νέες συνεργασίες στις 18/10 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Άρη. Προώθηση υπηρεσιών και εμπορικές διαπραγματεύσεις θα έχουν αίσιες εξελίξεις. Προσέξτε στις 19/10 για πιθανή διαφωνία ή κρίση στις σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας. Για το 1ο δεκαήμερο μέχρι τις 16/10 συνεχίζουν οι εντάσεις. Στις 18/10 το τρίγωνο Σελήνης - Δία φέρνει κέρδη και τύχη στα ερωτικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέες ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο από τις 14/10 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου: εκτός του ότι θα έχετε έσοδα μέσω της εργασίας, θα υπάρχουν και πολύ καλές προοπτικές για όσους αναζητήσετε την τύχη σας σε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση. Αρκετοί θα ασχοληθείτε και με τη φροντίδα ηλικιωμένων μελών της οικογένειας, αυξάνοντας τις υποχρεώσεις σας. Στις 18/10 το τρίγωνο Ήλιου - Άρη προσδίδει δυναμισμό και μπορείτε το 3ο δεκαήμερο να διεκδικήσετε καλύτερες αποδοχές. Το 1ο δεκαήμερο από τις 17/10 ανακτάτε την αισιοδοξία σας, η υγεία σας θα είναι καλή κι έτσι θα καταφέρετε να δρομολογήσετε υποθέσεις που είχαν μείνει πίσω. Ιδανική μέρα για επίλυση οικογενειακών ζητημάτων και για επαφές που θα αφορούν αγοραπωλησίες ακινήτων είναι στις 18/10.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα ταξίδι ανοίγει νέους διαύλους επικοινωνίας με άτομα που θα εκτιμήσουν τα έργα και τις δημιουργίες σας στις 14/10, οπότε πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου και μπορεί να αυξηθούν τα κέρδη σας σε ανύποπτο χρόνο. Γενικά είναι μια πολύ καλή εποχή για όσους εξασκείτε τα ταλέντα σας αλλά και για ό,τι αφορά την απόδοσή σας στις σπουδές. Στις 18/10 το 3ο δεκαήμερο, με τον Άρη στο ζώδιό σας, έχετε τον απαραίτητο δυναμισμό για να κερδίσετε τις εντυπώσεις αν φλερτάρετε και το τρίγωνο με τον Ήλιο υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Εσείς του 1ου δεκαημέρου ταλαιπωρηθήκατε αρκετά με μια φιλία που δεν εξελίχθηκε όπως προσδοκούσατε, αλλά από τις 18/10 θα βρείτε και πάλι τον εαυτό σας και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά που αφορούν σε κοινούς πόρους αποκτούν μια σταθερή ροή και οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα αποκαθίστανται από τις 14/10 για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Με το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω ενός ακινήτου, να ζητήσετε χρηματοδότηση ή να ρυθμίσετε κάποια οφειλή. Στις 18/10 το τρίγωνο Ήλιου - Άρη τονίζει τις ανάγκες του σπιτιού και το 3ο δεκαήμερο, που θα επικεντρωθείτε σε επισκευές ή στην αναμόρφωση του χώρου σας, δεν θα έχετε χρόνο ούτε δυνάμεις για κοινωνική ζωή, αλλά τα αποτελέσματα θα χαίρεστε βλέποντας το περιβάλλον σας να ομορφαίνει. Προσέξτε στις 19/10 με το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα για πιθανές εντάσεις στην οικογένεια. Το 1ο δεκαήμερο μέχρι τις 16/10 συνεχίζετε να έχετε προβλήματα με ένα ηλικιωμένο μέλος. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, αλλά πρέπει να είστε προνοητικοί.

ΛΕΩΝ

Τις επόμενες μέρες σας δίνεται η ευκαιρία να προωθήσετε τις ιδέες ή τις υπηρεσίες σας με επιτυχία, καθώς στις 14/10 το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για επιτυχίες. Θέματα εκπαίδευσης, μετακινήσεις για επαφές προς διεύρυνση του δικτύου των συνεργατών σας θα ευνοηθούν, ενώ θα επικρατεί αρμονία στις σχέσεις με οικείους. Στις 18/10 το τρίγωνο Ήλιου - Άρη δίνει ώθηση σε εσάς του 3ου δεκαημέρου ώστε να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να βελτιώσετε της κοινωνικής σας ζωής. Η ψυχαγωγία παρέα με φιλικά σας πρόσωπα θα σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης, ενώ μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας γοητεύσει. Δύσκολη μέρα για μετακινήσεις και συνεννοήσεις είναι στις 19/10 με το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα. Το 1ο δεκαήμερο έχετε μαθησιακές δυσκολίες, αλλά από τις 18/10 ξαναβρίσκετε τους ρυθμούς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αγωνία σας σχετικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας αρχίζει να υποχωρεί από τις 14/10 που το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου φέρνει σταθερότητα στον τομέα της εργασίας και θα ξέρετε πλέον ποιος είναι ο προϋπολογισμός σας. Τα έσοδά σας αυξάνονται και μπορείτε οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο να κάνετε και κάποια πράγματα για τον εαυτό σας. Το 3ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Ήλιου - Άρη στις 18/10, θα έχετε αξιοσημείωτη αύξηση κερδών μέσω των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα, καθώς στις 19/10 το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα προμηνύει απώλειες που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Οφειλές και κληρονομικά ζητήματα από τις 18/10 θα μπορούν να ρυθμιστούν πιο εύκολα, οπότε έχετέ το κατά νου οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο.

ΖΥΓΟΣ

Η ερωτική σας ζωή αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον από τις 14/10 που πραγματοποιείται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και ένα ειδύλλιο εξελίσσεται σε σχέση που θα έχει διάρκεια και αρμονία. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο που σκοπεύετε να δημιουργήσετε οικογένεια συνεχίστε τις προσπάθειές σας και οι ελεύθεροι επιδιώξτε να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, καθώς μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας. Το 3ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Ήλιου - Άρη στις 18/10, στρέψτε την προσοχή στις σπουδές και στα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς οι πιθανότητες να κατακτήσετε τους στόχους σας είναι πολλές. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο μέχρι τις 16/10 συνεχίζουν να συναντούν προκλήσεις, σταδιακά όμως τα προβλήματα θα επιλύονται και θα επανέρχονται οι ισορροπίες. Ενδεχομένως να γίνει και κάποια νύξη για μελλοντική συνεργασία από φιλικό σας πρόσωπο. Εξετάστε με προσοχή τα υπέρ και τα κατά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές συζητήσεις γίνονται αυτή την εποχή που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας και μια πολύ καλή μέρα για συμφωνίες και αγοραπωλησίες κατοικίας είναι για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο στις 14/10 με το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου. Μπορείτε να πετύχετε μια συμφέρουσα τιμή και όσοι αναζητάτε στέγη προς ενοικίαση. Στις 18/10 το τρίγωνο Ήλιου - Άρη θα ευνοήσει το 3ο δεκαήμερο σε οικονομικές διαπραγματεύσεις και θα είναι ιδανική στιγμή για να ζητήσετε ένα δάνειο, μια χρηματοδότηση ή για να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Ενδεχομένως να λάβετε και κάποια χρήματα μέσω ενός επιδόματος. Στις 19/10 δεν θα είναι κατάλληλη μέρα για υπογραφές συμβολαίων και προώθηση υπηρεσιών. Το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα θα προκαλέσει αστάθεια στις αποφάσεις σας. Εσείς του 1ου δεκαημέρου περιμένετε μέχρι τις 18/10 για να ανακοινώσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και προσέξετε το παρασκήνιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάτι που ετοιμάζατε το προηγούμενο διάστημα, από τις 14/10, που πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου, μπαίνει σταδιακά σε εφαρμογή και αν έχετε μελετήσει καλά όλες τις λεπτομέρειες, η επιτυχία θα είναι σίγουρη. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο έχετε όλες τις προϋποθέσεις με το μέρος σας και είναι εξαιρετική εποχή για να ασχοληθείτε εντατικά με τους στόχους σας. Επαφές με άτομα που θα σας στηρίξουν θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Στις 18/10 το τρίγωνο Ήλιου - Άρη θα ευνοήσει το 3ο δεκαήμερο σε ό,τι αφορά σχέσεις και συνεργασίες, ενώ παράλληλα θα ανανεώσει την κοινωνική σας ζωή. Οι ελεύθεροι θα κάνετε γνωριμίες με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και θα ερωτευτείτε. Το 1ο δεκαήμερο είχατε χάσει την επικοινωνία με ένα άτομο που είχε γοητεύσει, αλλά από τις 18/10 επανέρχεται στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ σημαντικές οι εξελίξεις στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σας από τις 14/10 με το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου και οι προσπάθειες των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο θα επιβραβευτούν. Αν σκοπεύετε να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες είναι καλή εποχή, αρκεί να γνωρίζετε τις τάσεις των αγορών και πιθανούς κινδύνους. Στις 18/10, με το τρίγωνο Ήλιου - Άρη, το 3ο δεκαήμερο θα έχετε θετικά νέα που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας, ενώ θα είναι ιδανική στιγμή για να στείλετε βιογραφικά ή να δώσετε συνέντευξη προς εύρεση εργασίας. Η γνωριμία με ένα σημαντικό πρόσωπο θα σας ωφελήσει ποικιλοτρόπως. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο είστε σε συνεχή κόντρα με ένα μέλος της οικογένειας, αλλά από τις 18/10 αρχίζουν να επανέρχονται οι ισορροπίες. Μια θετική εξέλιξη που θα αφορά την περιουσία σας θα επιλύσει αρκετά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα ανταμειφθούν οι κόποι σας και θα έχετε αίσια αποτελέσματα που θα αφορούν τις σπουδές ή την εφαρμογή ενός νέου εγχειρήματος. Στις 14/10 οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο βάλτε τα δυνατά σας και κυνηγήστε τους στόχους σας. Εξαιρετική μέρα για δημοσιεύσεις, επίλυση νομικών υποθέσεων και επαγγελματικά ταξίδια. Το 3ο δεκαήμερο, στις 18/10, με το τρίγωνο Ήλιου - Άρη θα έχετε πολύ δυναμισμό και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις αν φλερτάρετε. Ένα ειδύλλιο με άτομο από το χώρο των σπουδών θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, κάνοντας την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη. Εσείς του 1ου δεκαημέρου που είχατε κάποια δυσκολία στις σπουδές και είχατε απογοητευτεί, από τις 18/10, που θα είναι πιο οξυμένες οι μαθησιακές σας δεξιότητες, θα πρέπει να επιταχύνετε για να κερδίσετε το χαμένο χρόνο. Θα τα καταφέρετε.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εποχή σάς έχουν απορροφήσει οικονομικά και ερωτικά ζητήματα και σας διακρίνει μια εσωστρέφεια, η οποία όμως σας βγαίνει σε καλό. Στις 14/10 θα είναι μια καλή στιγμή για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο προκειμένου να διευθετήσετε οφειλές, να κάνετε κάποιες ιδιωτικές επαφές για να βρείτε χρηματοδότηση ή για να αφιερώσετε χρόνο στην ερωτική σας ζωή. Μια ρομαντική βραδιά με το ταίρι σας θα σας φέρει πιο κοντά. Για το 3ο δεκαήμερο μια πολύ δυνατή μέρα για διαπραγματεύσεις σχετικά με αγοραπωλησίες ακινήτων είναι στις 18/10 με το τρίγωνο Ήλιου - Άρη. Τα έσοδα σας αυξάνονται μέσω τρίτων και θα καλύψετε τις ανάγκες σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο προσέξτε τη διαχείριση των χρημάτων σας. Από τις 18/10 υποχωρούν οι καθυστερήσεις και θα έχετε αύξηση κερδών μέσω της επιχείρησής σας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ