Απεργία την Πρωτομαγιά

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (11-17/8/2022)

CHECK ΠΕΜΠΤΗ Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (11 - 17/8/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινάει για τα ερωτικά σας από τις 11/8 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα. Η γοητεία κι η ερωτική σας διάθεση θα είναι στα ύψη και θα είναι ιδανική εποχή για φλερτ, για αναθέρμανση της σχέσης σας και για απόκτηση παιδιού. Οι ελεύθεροι βγείτε να απολαύσετε τη ζωή και να κάνετε καινούριες γνωριμίες κι οι δεσμευμένοι βιώστε νέες εμπειρίες με το ταίρι σας. Οι γονείς θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός κύκλου. Ενδεχομένως να είναι ένα εγχείρημα που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εποχή θα σας απασχολήσουν θέματα της οικιακής σας ζωής καθώς στις 11/8 εισέρχεται ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη στον Λέοντα και μέχρι τις 5/9 θα είναι μια καλή εποχή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση του χώρου σας και των σχέσεων με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αγοραπωλησίες ακινήτων, μετακομίσεις και ανακαινίσεις θα ευνοηθούν, αλλά θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 κλείνει ένα κεφάλαιο που αφορά την καριέρα ή μια επιχειρηματική σας προσπάθεια. Ανατρέξτε στη Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου και πάνω-κάτω θα ξέρετε τι να αναμένετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ένα ευχάριστα επικοινωνιακό διάστημα ξεκινάει για εσάς με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 11/8. Μέχρι τις 5/9 οι επαφές για την προώθηση των υπηρεσιών σας θα αποδώσουν καρπούς και θα ξεκινήσετε δυναμικά τη νέα σεζόν. Ιδανική εποχή για να βελτιώσετε σχέσεις με οικείους, ή για να ξεκινήσετε κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο. Τα κέρδη σας θα αυξηθούν μέσω των εκδόσεων, των εμπορικών συναλλαγών, ή των δημοσίων σχέσεων. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών ή την επιστροφή σας από ένα ταξίδι στο εξωτερικό που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για τα οικονομικά σας ξεκινά από τις 11/8 καθώς εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνοντας τον μαγνητισμό της στον τομέα των εσόδων και των περιουσιακών σας στοιχείων. Μέχρι τις 5/9 θα υπάρχει περισσότερη αφθονία σε χρήματα κι αγαθά, ενώ μπορεί να προκύπτουν και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Κατάλληλη εποχή για επενδύσεις και για σημαντικές αγορές, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση των πόρων σας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 θα φέρει κάποιο μπόνους, ένα επίδομα ή ένα χρηματικό ποσό που περιμένατε, ενώ μπορεί και να σημάνει την αποπληρωμή μιας οφειλής.

ΛΕΩΝ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 11/8 η επιθυμία σας για απολαύσεις και πολυτέλεια θα είναι αυξημένη και μέχρι τις 5/9 θα είναι εξαιρετική εποχή για διακοπές και ανάπαυλα. Η γοητεία σας θα σας κάνει να ξεχωρίζετε, ενώ θα έχετε κι επιτυχίες στα επαγγελματικά σας, αρκεί να κυνηγήσετε ευκαιρίες. Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί κι ένα ειδύλλιο των διακοπών μπορεί να εξελιχθεί σε μια σοβαρή σχέση. Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 12/8 κλείνει ένα κεφάλαιο στη ζωή σας με τη λήξη μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας κι έρχονται ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη με την είσοδό της στον Λέοντα στις 5/8 σας καλεί να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να δώσετε έμφαση στην τόνωση του σώματος και του πνεύματός σας. Ιδανική εποχή για να φροντίσετε τον εαυτό σας, να χαλαρώσετε και να στρέψτε την προσοχή σας στην ευημερία σας. Ακολουθήστε μια ισορροπημένη διατροφή ακόμα και στις διακοπές σας κι επιλέξτε κάποια άσκηση που σας ταιριάζει, όπως γρήγορο περπάτημα, ποδήλατο ή κολύμβηση. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 φωτίζει τον τομέα των επαγγελματικών και της υγείας και μπορεί να ξεκινήσει ή να τελειώσει μια εργασία ανάλογα με την τρέχουσα κατάστασή σας.

ΖΥΓΟΣ

Έντονη κοινωνική ζωή, επαφές με φίλους και με άτομα που θα έχετε κοινό σκοπό από τις 11/8 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα. Μέχρι τις 5/9 προωθήστε τις ιδέες σας κι επικεντρωθείτε στην επίλυση οικονομικών ή νομικών ζητημάτων. Κάποιο άτομο από τον κύκλο των γνωριμιών σας μπορεί να σας βοηθήσει. Μέσω φίλων θα κάνετε καινούριες γνωριμίες και σίγουρα κάποιες θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας. Προσέξτε τα έξοδα στις εξόδους και την ψυχαγωγία. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 φέρνει στο προσκήνιο ένα θέμα που μπορεί να αφορά τα παιδιά, την ερωτική σας ζωή ή τα χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εποχή είστε πολυάσχολοι κι οι επιτυχίες είναι σχεδόν σίγουρες σε ό,τι αφορά την καριέρα και τη φήμη σας. Στις 11/8 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα και μέχρι τις 5/9 θα πρέπει να προωθήσετε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας, να κάνετε επαφές με άτομα που θα συμβάλουν στην επαγγελματική σας ανέλιξη και να κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες. Ενδεχομένως να ερωτευτείτε ένα πρόσωπο κύρους ή μεγαλύτερης ηλικίας. Αρκετοί θα ασχοληθείτε και με τη φροντίδα ηλικιωμένων. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει σε κόντρα την επαγγελματική με την οικογενειακή σας ζωή και σας υπενθυμίζει να φέρετε τις ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες εμπειρίες, ταξίδια κι ό,τι αφορά την πνευματική σας ανάπτυξη θα ευνοηθούν από τις 11/8 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα. Εξαιρετική εποχή για διακοπές για όσους δεν σας αρέσει η πολυκοσμία και προτιμάτε πιο ήσυχες καταστάσεις. Όσοι έχετε ακαδημαϊκές υποχρεώσεις βάλτε τα δυνατά σας καθώς οι προοπτικές για επιτυχή αποτελέσματα είναι πολύ καλές. Ενδεχομένως να βρείτε τον έρωτα σε ένα ταξίδι και στο εγγύς μέλλον να μετοικήσετε σε μια ξένη χώρα. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 μπορεί να σημάνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου μαθημάτων ή τη λήξη μιας διαφωνίας με ένα οικείο πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ερωτική σας ζωή και τα οικονομικά σας θα απαιτήσουν την προσοχή σας από τις 11/8 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα και μέχρι τις 5/9 θα έχετε αύξηση εσόδων μέσω τρίτων. Ενδεχομένως να λάβετε ένα επίδομα, μια χρηματοδότηση μέσω ενός προγράμματος ή να αυξηθούν τα κέρδη σας μέσω μιας παράλληλης απασχόλησης. Εξαιρετική εποχή για να ζητήσετε ένα δάνειο ή να ρυθμίσετε μια οφειλή. Η ερωτική σας ζωή θα είναι περιπετειώδης και θα βρεθείτε σε δίλημμα. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών και των περιουσιακών σας στοιχείων. Ένα κεφάλαιο κλείνει κι αφήνει χώρο για νέες ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 11/8 ξεκινά μια εποχή όπου θα πρέπει να δώσετε έμφαση στις σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Μπορεί να είναι οι συνεργάτες ή το ταίρι σας. Μέχρι τις 5/9 θα είναι μια πολύ καλή εποχή για διαπραγματεύσεις και νέες συνεργασίες και για γάμο. Η σχέση σας θα είναι σε αρμονία και τι καλύτερο απ' το να προχωρήσετε στην επισημοποίησή της, εφόσον είστε κατασταλαγμένοι. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας αποτελεί κομβική στιγμή για να επαναξιολογήσετε την τρέχουσα κατάστασή σας. Σκεφτείτε τι θέλετε να βελτιώσετε στη ζωή σας και επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εποχή καλό θα είναι να εστιάσετε στην εργασία σας, στην υγεία και την ευημερία σας. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα στις 11/8 και θα παραμείνει μέχρι τις 5/9. Η καθημερινή σας ρουτίνα θα είναι πιο ευχάριστη, οι ευκαιρίες για να βρείτε το επάγγελμα που θα πληροί τις ανάγκες σας θα είναι πολλές, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο με άτομο από τον χώρο της εργασίας ή της υγείας. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης και κοντρολάρετε την αυξημένη όρεξή σας για γλυκίσματα. Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 12/8 είναι μια καλή στιγμή για να ακούσετε τη διαίσθησή σας και να πάρετε μια σημαντική απόφαση.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ