Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10-16/6/2021)

0

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10/6 δίνει ευκαιρίες σε όσους προωθήσουν με σθένος τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες τους και αποτελεί μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα ενός κύκλου σπουδών ή ενός σεμιναρίου. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε κυρίως οι γεννημένοι προς το τέλος του 2ου δεκαημέρου τις μετακινήσεις και την επικοινωνία με οικείους, καθώς συμμετέχει και ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Στις 11/6 εισέρχεται ο Άρης στον Λέοντα αυξάνοντας τη δημιουργική σας διάθεση, κυρίως όμως σας δίνει τον απαραίτητο δυναμισμό για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Πολύ καλή εποχή για ανάληψη ρίσκων και επενδύσεις. Στις 14/6 κορυφώνεται το δεύτερο από τα τρία τετράγωνα μεταξύ Ουρανού και Κρόνου στον άξονα οικονομικά - κοινωνικές σχέσεις και αν ανατρέξετε στις 17/2, θα ξέρετε πάνω-κάτω τι να περιμένετε. Σχέσεις με φίλους θα δοκιμαστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10/6 σάς δίνεται η ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα για να αυξήσετε το εισόδημά σας, όμως θα πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη. Η συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει αυταπάτες. Ειδικά αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια συνεργασία με φίλους, ίσως πρέπει περιμένετε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Στις 11/6 εισέρχεται ο Άρης στον Λέοντα και ενεργοποιεί τον τομέα της οικιακής σας ζωής. Διαπραγματεύσεις σχετικά με την εκμετάλλευση ενός ακινήτου θα αποδώσουν καρπούς, ενώ θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια να ασχοληθείτε με τις ανάγκες της οικογένειας. Το δεύτερο από τα τρία τετράγωνα μεταξύ Ουρανού και Κρόνου στις 14/6 φέρνει σημαντικές αλλαγές και κρίση ταυτότητας, ενώ θα εντείνει την ανάγκη σας για αλλαγή επαγγελματικής πορείας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών με τη Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σας στις 10/6 και είναι εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά ή στην προσωπική σας ζωή. Οι επιθυμίες σας θα αποτελέσουν προτεραιότητα και πρέπει να σκεφτείτε ποιους τομείς θέλετε να βελτιώσετε. Επειδή συμμετέχει και ο ανάδρομος Ερμής, επίσης στο ζώδιό σας, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αποφύγετε τη λήψη βιαστικών αποφάσεων που θα αφορούν την καριέρα και κρατήστε μικρό καλάθι σε εξωπραγματικές υποσχέσεις. Στις 11/6 εισέρχεται ο Άρης στον Λέοντα και οι διαπραγματευτικές σας ικανότητες θα είναι άριστες. Θα πετύχετε πολλά σε εμπορικές συμφωνίες και στην προώθηση των υπηρεσιών σας, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας. Το δεύτερο από τα τρία τετράγωνα μεταξύ Ουρανού και Κρόνου στις 14/6 θα φέρει προκλήσεις σε ταξίδια και σπουδές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10/6 σάς δίνει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας και να δώσετε έμφαση στη φυσική και ψυχική σας ευεξία, καθώς τους τελευταίους μήνες έχετε εξαντληθεί λόγω φόρτου εργασίας. Σπουδές και ταξίδια υπό τη δυσμενή επιρροή του τετραγώνου Ερμή - Ποσειδώνα χρήζουν προσοχής, καθώς και ό,τι αφορά νομικές υποθέσεις. Μην παίρνετε αψήφιστα την επανεμφάνιση μιας διαδικαστικής υπόθεσης. Με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα στις 11/6 ξεκινά μια περίοδος πολλών διαπραγματεύσεων ‒ ίσως κλείσετε μια συμφωνία που θα εκτινάξει τα κέρδη σας. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές με το ξόδεμα των χρημάτων σας. Στις 14/6 πραγματοποιείται το δεύτερο από τα τρία τετράγωνα μεταξύ Ουρανού και Κρόνου, που και θα δοκιμάσει σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινούς πόρους ή με φιλικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Εποχή ευκαιριών, καθώς η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στις 10/6 ευνοεί την υλοποίηση ενός σημαντικού σας στόχου και το ξεκίνημα μιας συνεργασίας που θα αποδώσει πολλαπλά οφέλη. Μη μένετε αδρανείς και πάρτε ρίσκα τώρα που υπάρχει υπόβαθρο για να ασχοληθείτε με κάτι που θα είναι πιο κοντά στο αντικείμενό σας. Τα οικονομικά σας μπορούν να βελτιωθούν και να αποκτήσετε καλύτερη ποιότητα ζωής. Ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικές διαπραγματεύσεις, καθώς το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει την κρίση σας. Στις 11/6 εισέρχεται ο Άρης στο ζώδιό σας, γεμίζοντάς σας με δυναμισμό, κάτι που θα ευνοήσει την επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Διεκδικήστε καλύτερες αποδοχές, κυνηγήστε ευκαιρίες και βελτιώστε την προσωπική σας εικόνα. Στις 14/6 κορυφώνεται το δεύτερο από τα τρία τετράγωνα Ουρανού - Κρόνου και θα δοκιμαστούν σχέσεις με εργοδότες και πρόσωπα εξουσίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τομέας της καριέρας και της φήμης ενεργοποιείται με τη Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10/6 και είναι εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας ή να βρείτε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση. Δώστε έμφαση στη διαφήμιση των υπηρεσιών/προϊόντων σας και μιλήστε με πρόσωπα που θα συμβάλουν στην επαγγελματική σας πρόοδο. Επειδή όμως συμμετέχει και ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με όσους προσπαθήσουν να σας φουσκώσουν τα μυαλά. Στις 11/6 εισέρχεται ο Άρης στον Λέοντα και η σωματική και κυρίως η ψυχολογική κούραση θα σας εξαντλήσουν. Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Στις 14/6 κορυφώνεται το δεύτερο από τα τρία τετράγωνα Ουρανού - Κρόνου, φέρνοντας αλλαγές και προκλήσεις στην εργασία και σε ό,τι αφορά σπουδές ή ταξίδια. Αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10/6 θα ευνοηθεί ένα ταξίδι για εμπορικούς σκοπούς ή για λόγους ψυχαγωγίας και κάθε είδους ξεκίνημα σχετικά με τις σπουδές και τη σταδιοδρομία σας. Επειδή ταυτόχρονα συμμετέχει και ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μπορεί να εξιδανικεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις, οπότε θα πρέπει να φιλτράρετε πολύ καλά όσα θα σας προτείνουν. Στις 11/6 εισέρχεται ο Άρης στον Λέοντα και σας κάνει πολύ πειστικούς στις επαφές με άτομα που θα συμβάλουν στην υλοποίηση μιας ιδέας, ενώ θα είναι και μια πολύ κοινωνική περίοδος. Διασκέδαση και έντονο φλερτ θα σας απογειώσουν. Το δεύτερο από τα τρία τετράγωνα Ουρανού - Κρόνου κορυφώνεται στις 14/6 και θα θέλετε να απαλλαγείτε από την καταπίεση μιας ερωτικής σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν σκοπεύετε να αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων, η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10/6 αποτελεί ιδανική στιγμή για να δοκιμάσετε την τύχη σας. Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε μια οφειλή. Ωστόσο, στον ερωτικό τομέα οι συνθήκες δεν θα είναι ξεκάθαρες εξαιτίας του τετραγώνου Ερμή – Ποσειδώνα, γι’ αυτό μην επενδύσετε συναισθηματικά σε μια ερωτική σχέση. Στις 11/6, με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα, θα έχετε την απαραίτητη δυναμική για επαγγελματική πρόοδο και θα δημιουργήσετε θετικές εντυπώσεις σε εργοδότες και άτομα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να εξασκήσετε τις δεξιότητές σας. Στις 14/6, που κορυφώνεται το δεύτερο από τα τρία τετράγωνα Ουρανού – Κρόνου, οι οικογενειακές υποχρεώσεις ή ένα ζήτημα ακίνητης περιουσίας θα εντείνουν την ανάγκη σας για αποστασιοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εποχή σημαντικών ευκαιριών και αν διαχειριστείτε έξυπνα κάποιες προτάσεις, θα βγείτε κερδισμένοι. Η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10/6 αποτελεί εξαιρετική στιγμή για το ξεκίνημα μιας συνεργασίας και για γάμο, οπότε ήρθε η εποχή για να κάνετε το μεγάλο βήμα και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Ωστόσο, επειδή συμμετέχει και ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προσέξτε. Μη θεωρείτε αθώα την προσέγγιση ενός ατόμου από το χώρο της εργασίας. Στις 11/6 εισέρχεται ο Άρης στον Λέοντα και σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείτε με τις σπουδές, ενώ παράλληλα θα ευνοηθούν τα ταξίδια και η διευθέτηση διαδικαστικών θεμάτων. Στις 14/6, με την κορύφωση του δεύτερου από τα τρία τετράγωνα Ουρανού – Κρόνου, επικοινωνιακές προκλήσεις και εμπόδια σε εμπορικές υποθέσεις θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας δίνεται η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά και πρέπει να βγείτε από την ασφάλεια της τρέχουσας εργασίας σας, εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι. Η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10/6 ευνοεί την αναζήτηση μιας νέας απασχόλησης και τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Υιοθετήστε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστείτε. Ιδιαίτερη προσοχή σε πιθανή παρεξήγηση με άτομο από τον εργασιακό σας χώρο: το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει την κρίση σας. Με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα στις 11/6 η γοητεία και ο δυναμισμός σας θα είναι στα ύψη και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις όσοι φλερτάρετε. Το δεύτερο από τα τρία τετράγωνα Ουρανού - Κρόνου, που κορυφώνεται στις 14/6, θα επαναφέρει ένα οικονομικό θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10/6 μπορείτε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή ή να αναλάβετε ένα έργο που θα σας δώσει την ευκαιρία να εξασκήσετε το δημιουργικό σας ταλέντο. Ωστόσο, επειδή συμμετέχει ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αποφύγετε τα ρίσκα και τις επενδύσεις, καθώς υπάρχει κίνδυνος να υπερεκτιμήσετε μια κατάσταση. Στις 11/6 εισέρχεται ο Άρης στον Λέοντα, δίνοντας έμφαση στον τομέα των σχέσεων, και θα είστε πολύ δυνατοί σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει, δίχως να κάνετε εκπτώσεις. Στις 14/6 κορυφώνεται το δεύτερο από τα 3 τετράγωνα Ουρανού - Κρόνου και κάποιες αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή θα εντείνουν την ανάγκη σας να αποδεσμευτείτε από οτιδήποτε σας προκαλεί ασφυξία.

ΙΧΘΥΣ

Η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10/6 αποτελεί ιδανική στιγμή για απόκτηση ενός ακινήτου ή για αλλαγή κατοικίας και φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας. Ωστόσο, σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας θα χρειαστούν προσοχή εξαιτίας του τετραγώνου Ερμή - Ποσειδώνα που θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις, ενώ δεν θα ευνοηθούν οι επαγγελματικές υποθέσεις. Με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα στις 11/6 ο τομέας της εργασίας ενεργοποιείται και θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά, αν αποφασίσετε να βρείτε δουλειά. Η ενέργειά σας θα είναι στα ύψη και θα είναι καλό να εκτονώνεστε μέσω της γυμναστικής. Στις 14/6 κορυφώνεται το δεύτερο από τα τρία τετράγωνα Ουρανού - Κρόνου, που φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σας για αλλαγή περιβάλλοντος ή σπουδών. Ακατάλληλη στιγμή για λήψη σημαντικών αποφάσεων και για επίλυση διαφορών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ