Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10-16/3/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10-16/3/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς στις 10/3 συμπληρώνεται το πλανητικό σμήνος που έχει συγκεντρωθεί στον τομέα του ψυχισμού σας και μέχρι τις 28/3 θα είναι ένα διάστημα έντονης περισυλλογής και αναζήτησης απαντήσεων σε επαγγελματικά ή προσωπικά ζητήματα. Έχετε υπόψη πως δεν θα λείψουν οι παρασκηνιακές ενέργειες, γι’ αυτό και θα πρέπει να προσέχετε σε ποιους λέτε τα μυστικά σας. Στις 13/3 η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα φέρει στο προσκήνιο ένα οικογενειακό ζήτημα που θα αποσυντονίσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων ενώ θα είστε σε σύγχυση και αποστασιοποιηθείτε όσο μπορείτε. Στις 14/3 ο Ουρανός σε τετράγωνο με τη Σελήνη και την Αφροδίτη θα φέρει ανατροπές σε οικονομικά και επενδύσεις και καλό θα είναι οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο να αποφύγετε τα ρίσκα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο πλανητικός συνωστισμός που έχει δημιουργηθεί στον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης συμπληρώνεται με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς στις 10/3, και μέχρι τις 28/3 θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας, να ξεκινήσετε ένα χόμπι ή να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα με τα οποία έχετε ένα κοινό σκοπό. Μέσω της κοινωνικής σας ζωής, που θα είναι έντονη, μπορεί να βελτιωθεί και η ερωτική, αν είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες. Στις 13/3 η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει αρνητικά τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και μπορεί να νιώσετε την ανάγκη αλλαγής κατεύθυνσης όσον αφορά τις σπουδές και τη σταδιοδρομία σας. Ενδεχομένως να προκύψουν εμπόδια σε εμπορικές υποθέσεις που θα φρενάρουν τα σχέδιά σας. Ο Ουρανός σε τετράγωνο με τη Σελήνη και την Αφροδίτη στις 14/3 θα φέρει απρόσμενες αλλαγές σε εσάς του 2ου δεκαημέρου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την είσοδο του κυβερνήτη σας Ερμή στους Ιχθύς στις 10/3 συμπληρώνεται το πλανητικό σύμπλεγμα στον τομέα της καριέρας και της φήμης και μέχρι τις 28/3 θα γίνουν πολλές επαφές με πρόσωπα κύρους που θα σας δώσουν ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση. Εξαιρετική εποχή για διαφήμιση των υπηρεσιών σας και προώθηση των δεξιοτήτων σας. Στις 13/3 η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα φέρει μια αναστάτωση οικονομικής φύσεως κυρίως στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να προκύψει μια οφειλή προς το Δημόσιο που θα σας βγάλει εκτός προγράμματος, γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγετε τις περιττές δαπάνες. Ημέρα ανατροπών για εμπορικές συναλλαγές, ταξίδια και ό,τι αφορά τις σπουδές θα είναι στις 14/3, καθώς ο Ουρανός θα είναι σε τετράγωνο με τη Σελήνη και την Αφροδίτη και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ταξίδια, διαδικαστικές υποθέσεις και θέματα σπουδών θα πάρουν ώθηση με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς στις 10/3 και καθώς έχουν μαζευτεί πολλοί πλανήτες στον συγκεκριμένο τομέα, θα είναι πολλές οι επαφές με άτομα με τα οποία μπορεί να συνεργαστείτε ή να μοιραστείτε τις ιδέες σας και να τις βάλετε σε εφαρμογή. Μέχρι τις 28/3, που θα είναι αυξημένες οι επικοινωνιακές και μαθησιακές σας δεξιότητες, μπορείτε να πετύχετε πολλά. Στις 13/3 η αντίθεση της Σελήνης στο ζώδιό σας με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει αποκαλύψεις που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις και μην κινηθείτε αν δεν είστε σίγουροι για την αξιοπιστία των πληροφοριών που θα ακούσετε. Αλλαγή σχεδίων φέρνει στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο το τετράγωνο του Ουρανού με τη Σελήνη και την Αφροδίτη στις 14/3.

ΛΕΩΝ

Εποχή διαπραγματεύσεων και πολλών επαφών που θα έχουν να κάνουν με οικονομικά κυρίως θέματα. Μάλιστα, από τις 10/3, που έρχεται ο Ερμής να συντροφεύσει στους Ιχθύς τον Ήλιο, τον Δία και τον Ποσειδώνα, θα είναι ιδανική εποχή για να αναζητήσετε τρόπους που θα αυξήσουν το εισόδημά σας. Μέχρι τις 28/3, και με τον Δία σύμμαχό σας, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Στις 13/3 η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα φέρει μια αναστάτωση στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, που θα αφορά τα επαγγελματικά. Πλέον η ανάγκη σας για αυτονομία θα είναι ανεξέλεγκτη και θα αναζητήσετε νέες κατευθύνσεις. Προσέξτε στις 14/3 οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, καθώς το τετράγωνο του Ουρανού με τη Σελήνη και την Αφροδίτη μπορεί να προκαλέσει ανατροπές σε μια συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στις 10/3 στους Ιχθύς και ο τομέας των σχέσεων θα είναι φουλ ενεργοποιημένος με το πλανητικό σύμπλεγμα που έχει συγκεντρωθεί. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να ξεκινήσετε μια καινούργια συνεργασία ή να λήξετε μία που δεν σας ικανοποιεί, να διαπραγματευτείτε σχετικά με τις αποδοχές σας και να αναθερμάνετε σχέσεις με τους συνεργάτες ή το ταίρι σας. Η ερωτική ζωή των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο θα ταρακουνηθεί στις 13/3 με την αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Ενδεχομένως να αποκαλυφθούν μυστικά που θα αφορούν και ένα φιλικό σας πρόσωπο. Το τετράγωνο του Ουρανού με τη Σελήνη και την Αφροδίτη στις 14/3 θα φέρει αναβολές σε ταξίδια και εμπορικές υποθέσεις κυρίως στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Ή μπορεί να ανατραπεί ξαφνικά η έκβαση μιας νομικής σας υπόθεσης.

ΖΥΓΟΣ

Διανύετε μια φάση έντονου προβληματισμού για τα επαγγελματικά σας. Από τις 10/3, που έρχεται και ο Ερμής να συντροφεύσει τον Ήλιο, τον Δία και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα είναι εξαιρετική εποχή για να στείλετε βιογραφικά, να δώσετε συνέντευξη προς εύρεση εργασίας ή να εκσυγχρονίσετε την επιχείρησή σας. Μην παραμελήσετε την υγεία σας λόγω πολλών υποχρεώσεων. Στις 13/3 η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα φέρει στην επιφάνεια απωθημένα και μπορεί να νιώσετε αδικημένοι οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Η κατάσταση στο σπίτι θα σας προκαλέσει ασφυξία και μπορεί να αντιδράσετε σπασμωδικά. Πάρτε τον χρόνο σας και αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Μια δύσκολη μέρα για τα οικονομικά των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο θα είναι στις 14/3 με το τετράγωνο Ουρανού, Σελήνης κι Αφροδίτης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς στις 10/3 συμπληρώνεται το πλανητικό σύμπλεγμα που έχει συγκεντρωθεί στον τομέα της δημιουργίας και του έρωτα, που θα σας απασχολήσει σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Η διάθεσή σας για απολαύσεις και ψυχαγωγία θα είναι αυξημένη, συνεπώς θα αυξηθούν τα έξοδά σας, οπότε κρατήστε ένα μέτρο. Έντονο φλερτ και πολλές γνωριμίες θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Στις 13/3 η αντίθεση Σελήνης - Πλούτωνα θα δοκιμάσει την υπομονή των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο, καθώς μπορεί να μην έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με σπουδές και διαδικαστικά θέματα. Στις 14/3 το τετράγωνο Ουρανού, Σελήνης και Αφροδίτης θα βάλει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο σε διαδικασία επανεξέτασης μιας συνεργασίας, καθώς μπορεί να αλλάξουν οι όροι ενός συμβολαίου την τελευταία στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εποχή δεν μένετε σε ησυχία καθώς πηγαινοέρχεται πολύς κόσμος στο σπίτι σας και από τη μια σας αρέσει που βρίσκεστε με αγαπημένα πρόσωπα, από την άλλη όμως αρχίζει να σας προκαλεί έντονη κούραση. Ειδικά από τις 10/3, που εισέρχεται και ο Ερμής στους Ιχθύς και συμπληρώνεται το πλανητικό σύμπλεγμα στον τομέα της οικιακής σας ζωής, και μέχρι τις 28/3 να ξέρετε ότι θα είστε συνεχώς με κόσμο, οπότε θα πρέπει να εξοικονομείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Στις 13/3 η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα βγάλει στην επιφάνεια μυστικά που θα αφορούν οικονομικές υποθέσεις και θα πρέπει να πάρετε δραστικά μέτρα οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Ημέρα ανατροπών για επαγγελματικά ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό είναι στις 14/3 με το τετράγωνο Ουρανού, Σελήνης και Αφροδίτης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές θα είναι οι μετακινήσεις και οι επαφές σας από τις 10/3 που εισέρχεται ο Ερμής στους Ιχθύς και καθώς είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, η επίδρασή του θα είναι πολύ δυνατή σε συνδυασμό με την επίδραση του Ήλιου, του Δία και του Ποσειδώνα. Μέχρι τις 28/3 μπορείτε να προωθήσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας με επιτυχία, να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο μιας και να κάνετε εμπορικές συναλλαγές που αυξήσουν τα κέρδη σας. Στις 13/3 η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας θα εντείνει την ανάγκη σας να βελτιώσετε τη ζωή σας και θα επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας προκαλεί στασιμότητα και φροντίστε να απαγκιστρωθείτε. Στις 14/3 το τετράγωνο Ουρανού, Σελήνης και Αφροδίτης θα φρενάρει την υλοποίηση μιας επένδυσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας θα αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής σας, ειδικά από τις 10/3 που εισέρχεται και ο Ερμής στους Ιχθύς για να συμπληρώσει το πλανητικό σύμπλεγμα που έχει συγκεντρωθεί στον συγκεκριμένο τομέα. Μέχρι τις 28/3 δώστε έμφαση σε διαπραγματεύσεις, μην κάνετε εκπτώσεις στις αποδοχές σας και αν έχετε την οικονομική άνεση, κάντε κάποιες επενδύσεις με μακροπρόθεσμα οφέλη. Ωστόσο θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη ότι οι συνθήκες είναι ασταθείς και να κρατήσετε άμυνες με τους πόρους σας. Στις 13/3 η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα προκαλέσει έντονο παρασκήνιο, αποκαλύπτοντας μυστικά που θα έχουν επιπτώσεις στα επαγγελματικά των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο. Μη μιλήστε για τα σχέδιά σας και προσέξτε τις συνεργασίες σας. Ημέρα σημαντικών αλλαγών στον τομέα της οικιακής σας ζωής θα είναι στις 14/3 με το τετράγωνο Ουρανού, Σελήνης και Αφροδίτης.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εποχή η αναποφασιστικότητά σας δεν σας αφήνει να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Από τις 10/3, που εισέρχεται και ο Ερμής στο ζώδιό σας, θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει η σκέψη σας, ενώ θα σας βοηθήσουν και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να κατασταλάξετε. Το πλανητικό σύμπλεγμα στο ζώδιό σας προμηνύει πολλές επαφές με άτομα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξή σας, αλλά θα πρέπει να φιλτράρετε όσα ακούτε. Στις 13/3 η αντίθεση Σελήνης - Πλούτωνα θα εντείνει την ανάγκη των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο να αποστασιοποιηθείτε από ένα φιλικό σας πρόσωπο αν σας εκφράσει τις ερωτικές του προθέσεις. Πιθανή ανατροπή στα επαγγελματικά σχέδια των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο θα φέρει το τετράγωνο του Ουρανού με τη Σελήνη και την Αφροδίτη στις 14/3.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM