Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (1-7/9/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (1-7/9/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με το εξάγωνο του Δία με τον Άρη που φέρνει ευκαιρίες για νέες εμπορικές συμφωνίες, ενώ θα ευνοήσει και ό,τι αφορά την εκπαίδευση και την προώθηση των υπηρεσιών ή των δεξιοτήτων σας. Η συμμετοχή του Ερμή σε τρίγωνο θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για νέες συνεργασίες και αναθέρμανση σχέσεων με οικείους. Στις 3/9 η αντίθεση Ερμή - Δία αυξάνει την αισιοδοξία σας και την ανάγκη σας να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, ωστόσο η πολλή αυτοπεποίθηση θα σας κάνει να παραβλέψετε σημαντικές λεπτομέρειες που θα προκαλέσουν οικονομικές απώλειες. Στις 5/9 η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο και κάνει την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη, ενώ μπορεί να προκύψει και ερωτικό ειδύλλιο με άτομο από τον χώρο της εργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας και σε ό,τι αφορά την καθημερινότητά σας είστε καθώς ξεκινάει ο μήνας και είναι μια καλή εποχή για να οργανωθείτε, να θέσετε νέους στόχους και να αναζητήσετε μια θέση εργασίας. Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία σάς κάνει δυναμικούς και μπορείτε να κλείσετε μια καλή συμφωνία, ενώ ο Ερμής σε τρίγωνο υπόσχεται αίσιες εξελίξεις σε όσους δώσετε συνεντεύξεις ή στείλετε βιογραφικά. Προσέξτε στις 3/9 καθώς η αντίθεση Ερμή - Δία μπορεί να σας κάνει να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και να αναλάβετε περαιτέρω ευθύνες που δεν θα φέρετε εις πέρας. Στις 5/9 ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο και καθώς ο πλανήτης του έρωτα ενεργοποιεί τον τομέα της ερωτικής σας ζωής ξεκινά μια φλογερή φάση της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με νέες ιδέες και πολλή αισιοδοξία σάς βρίσκει ο μήνας και η σεζόν ξεκινά δυναμικά για εσάς, καθώς το εξάγωνο του Άρη στο ζώδιό σας με τον Δία σάς ενθαρρύνει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να προωθήσετε τα σχέδιά σας με επιτυχία. Ταυτόχρονα συμμετέχει και ο Ερμής σε τρίγωνο, καθιστώντας δυνατή τη δημιουργία μιας ομάδας που θα εργάζεται συλλογικά για έναν κοινό σκοπό. Στις 3/9 η αντίθεση του Δία με τον Ερμή θα προκαλέσει διαφωνίες και αστάθεια στις σχέσεις με το ταίρι σας ή με φίλους και θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Στις 5/9 η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο, φέρνοντας αρμονία στην οικογένεια και ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας μέσω της ακίνητης περιουσίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με θετικό πρόσημο, καθώς το εξάγωνο του Άρη με τον Δία δίνει την ώθηση που χρειάζεστε για να κάνετε κάποια σημαντική πρόοδο και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Ωστόσο το κλειδί της επιτυχίας είναι η υπομονή και το μέτρο. Διοχετεύστε τον ενθουσιασμό σας σε λιγότερα αντί σε πάρα πολλά έργα. Εξαιρετική εποχή για επαφές με πρόσωπα εξουσίας. Στις 3/9 η αντίθεση Ερμή - Δία φέρνει σε κόντρα τις φιλοδοξίες σας με τις ανάγκες της οικογένειας και σας καλεί να επαναφέρετε τις ισορροπίες μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής. Η Αφροδίτη εισέρχεται στις 5/9 στην Παρθένο φέρνοντας επιτυχίες στην προώθηση υπηρεσιών και σε εμπορικές υποθέσεις, ευκολίες σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση και αρμονία στις σχέσεις με αδέλφια και οικείους.

ΛΕΩΝ

Ο Σεπτέμβριος σάς βρίσκει γεμάτους ενέργεια και αποφασιστικότητα για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας καθώς ξεκινά με το εξάγωνο Άρη - Δία που φέρνει προσωπική ανάπτυξη, καλή τύχη και ευτυχία. Νιώθοντας πολύ αισιόδοξοι, θα είστε πρόθυμοι να ζήσετε ό,τι μπορείτε. Ιδανική εποχή για σχέσεις, ταξίδια, εκπαίδευση, επαγγελματικά και νομικά θέματα. Νέες ευκαιρίες προκύπτουν για να αυξήσετε το εισόδημά σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας ή για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα. Στις 3/9 η αντίθεση Ερμή - Δία μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες σε ταξίδια, εμπορικές ή νομικές υποθέσεις. Από τις 5/9, που εισέρχεται η Αφροδίτη στην Παρθένο, και μέχρι τις 29/9 να αναμένετε αύξηση εσόδων. Διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα ευνοηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας σάς βρίσκει επικεντρωμένους στην καριέρα και τις φιλοδοξίες σας καθώς ξεκινά με το εξάγωνο του Άρη με τον Δία. Η ανταγωνιστική σας διάθεση θα σας ωθήσει στο κυνήγι ευκαιριών, αλλά θα πρέπει να κρατήσετε ένα μέτρο ώστε να μην υπερβείτε τις δυνατότητές σας. Εξαιρετική εποχή για διαπραγματεύσεις, επαφές με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και για αναζήτηση χρηματοδότησης. Έσοδα μέσω τρίτων αυξάνουν το εισόδημά σας, αλλά στις 3/9, με την αντίθεση Ερμή - Δία, μπορεί να κάνει την εμφάνισή της μια οφειλή που θα σας βγάλει εκτός ρυθμού. Κρατήστε άμυνες με τους πόρους σας και φανείτε προνοητικοί. Στις 5/9 εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και καθώς προσδίδει λάμψη θα είστε πολύ γοητευτικοί και θα τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας. 

ΖΥΓΟΣ

Με το εξάγωνο του Άρη με τον Δία ξεκινάει ο μήνας και είναι ένας πολύ καλός οιωνός καθώς φέρνει ευκαιρίες για συνεργασίες με το εξωτερικό και επιτυχίες σε σπουδές, οπότε θα πρέπει να επικεντρωθείτε στη σταδιοδρομία σας και σε ό,τι αφορά τους στόχους σας. Οι διαπραγματεύσεις και οι συμφωνίες θα ευνοηθούν, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι και να μην έχετε παράλογες απαιτήσεις, ειδικά στις 3/9, που η αντίθεση Ερμή - Δία μπορεί να σας κάνει υπερβολικούς και να τιναχτεί στον αέρα μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Από τις 5/9 που εισέρχεται η Αφροδίτη στην Παρθένο θα κρατήσετε μυστική την ερωτική σας ζωή και θα είναι ιδανική εποχή για να ξεκουράσετε το πνεύμα σας μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων που σας ευχαριστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με νέες ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο και αύξηση εσόδων, καθώς πραγματοποιείται το εξάγωνο Άρη - Δία και μπορείτε να διακριθείτε για τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Ιδανική εποχή για να στείλετε βιογραφικά, να δώσετε συνεντεύξεις για εύρεση εργασίας και για αναζήτηση μιας νέας πηγής εσόδων που θα συμπληρώσει το εισόδημά σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω τρίτων, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε την αλόγιστη σπατάλη χρημάτων, καθώς υπάρχουν έξοδα που βρίσκονται καθ’ οδόν. Στις 3/9 η αντίθεση Ερμή - Δία φέρνει αύξηση ευθυνών και η υπερβολική ανησυχία σας θα εντείνει το άγχος. Αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 5/9 ξεκινά μια εποχή έντονης κοινωνικής ζωής και επαφών με φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι για εσάς ο μήνας της δημιουργίας νέων πλάνων και καθώς ξεκινά με το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Δία με τον Άρη, μπορείτε να πετύχετε πολλά σε επενδύσεις και επιχειρηματικές προσπάθειες. Οι γονείς θα επικεντρωθείτε στα παιδιά και σε αγορές για τη νέα σχολική χρονιά που πλησιάζει. Προσέξτε τα έξοδα για σχολικά είδη, που είναι αυξημένα. Εξαιρετική εποχή για επισημοποίηση της σχέσης σας και για απόκτηση παιδιού. Στις 3/9 φροντίστε να μην πιέσετε ένα φιλικό σας πρόσωπο που μπορεί να το βλέπετε ερωτικά. Η αντίθεση Ερμή - Δία θα σας κάνει υπερβολικούς στην εξωτερίκευση των συναισθημάτων σας και θα προκαλέσετε αμηχανία. Από τις 5/9 που εισέρχεται η Αφροδίτη στην Παρθένο ενεργοποιείται ο τομέας της καριέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε θέματα της οικιακής σας ζωή και σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας είστε επικεντρωμένοι αυτή την εποχή και είναι μια καλή ευκαιρία για να οργανώσετε το σπίτι και την επιχείρησή σας. Ο μήνας ξεκινά με το εξάγωνο Άρη - Δία που ευνοεί την αναζήτηση μιας θέσης εργασίας και την αύξηση του εισοδήματός σας μέσω της ακίνητης περιουσίας, οπότε εκεί θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας. Προσέξτε στις 3/9 με την αντίθεση του Ερμή με τον Δία για πιθανή ένταση με ηλικιωμένους. Δείξτε κατανόηση και μεριμνήστε για τις ανάγκες τους. Από τις 5/9 που εισέρχεται η Αφροδίτη στην Παρθένο θα έχετε επιτυχίες σε σπουδές, αύξηση εσόδων μέσω συνεργασιών με το εξωτερικό, ενώ μπορεί να προκύψει ένας έρωτας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με έντονη επικοινωνιακή διάθεση και ευκαιρίες για νέες επιχειρηματικές προσπάθειες και συνεργασίες. Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία φέρνει ενέργεια και πάθος που είναι καλά ισορροπημένα, ενώ η πρωτοβουλία και το ένστικτό σας θα προκαλέσουν θετικές εντυπώσεις και θα φέρουν επαγγελματική επιτυχία. Προωθήστε τις ιδέες, τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας, καθώς θα ευνοηθούν οι επαφές με το εξωτερικό. Στις 3/9 η αντίθεση Ερμή - Δία ενδεχομένως να προκαλέσει κάποια προβλήματα σε ταξίδια ή νομικές υποθέσεις. Στις 5/9, με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, τονίζεται ο τομέας των κοινών σας πόρων και μέχρι τις 29/9 θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας μέσω ενός επιδόματος ή μιας νέας πηγής εσόδων. Επίσης θα βελτιωθεί και η ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Ο μήνας ξεκινά με την προσοχή σας στραμμένη στα οικονομικά και σε ό,τι αφορά την οικιακή σας ζωή. Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία προμηνύει αύξηση εσόδων μέσω της ακίνητης περιουσίας ή της εργασίας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις δαπάνες, καθώς η σεζόν ξεκινά με αυξημένα έξοδα. Αγοραπωλησίες ακινήτων θα ευνοηθούν. Στις 3/9 προσέξτε τις οικονομικές σας συναλλαγές και αποφύγετε τα ρίσκα, καθώς η αντίθεση Ερμή - Δία δείχνει κάποια οικονομική δυστοκία. Ενδεχομένως να προκύψει μια έκτακτη ανάγκη ή να πρέπει να διευθετηθεί μια οφειλή. Η Αφροδίτη, με τη μετάβασή της στην Παρθένο στις 5/9, φέρνει αρμονία στις σχέσεις σας και εντείνει την ανάγκη σας για τρυφερότητα, οπότε θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας.

 
Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ