Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (1-7/12/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (1-7/12/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος σας βρίσκει ορεξάτους για ταξίδια και απόκτηση νέων εμπειριών και είναι ιδανική εποχή για να οργανώσετε ένα ταξίδι τις ημέρες των γιορτών, αρκεί να μη μείνουν πίσω υποχρεώσεις που θα αφορούν τις σπουδές ή τα επαγγελματικά σας. Την 1η/12 η Αφροδίτη, σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη, μπορεί να σας προκαλέσει ανυπομονησία και να έρθετε σε αντιπαράθεση με ένα οικείο πρόσωπο. Στις 2/12 το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δεν θα ευνοήσει τη λήψη αποφάσεων, καθώς δεν θα έχετε ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας και μπορεί να επιλέξετε λάθος μονοπάτι. Στις 7/12 ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω και μέχρι τις 11/2/23 θα είναι ιδανική εποχή για επαφές με σημαντικά πρόσωπα, νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και αύξηση της φήμης σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη την 1η/12, προμηνύει εντάσεις που θα αφορούν οικονομικά ζητήματα και ο μήνας σάς βρίσκει προβληματισμένους. Ίσως να μην εισπράξετε εγκαίρως χρήματα που σας οφείλουν ή κάποιοι να μη διαχειρίζονται σωστά τους πόρους σας. Όπως και να έχει, θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι ώστε να μη χάσετε το δίκιο σας. Ακατάλληλη μέρα για οικονομικές συμφωνίες και δοσοληψίες με φίλους είναι στις 2/12 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα. Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε τις επενδύσεις μέσω διαδικτύου. Η διαχείριση κοινών πόρων θα αποτελέσει πηγή εντάσεων, αν ξοδεύετε πολλά χρήματα στην ψυχαγωγία, κάτι που μπορεί να αποκαλυφθεί στις 6/12 με το τετράγωνο Ερμή - Δία. Από τις 7/12, που εισέρχεται ο Ερμής στον Αιγόκερω, και μέχρι τις 11/2/23 θα μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την αντίθεση Αφροδίτης - Άρη την 1η/12 ο μήνας σάς βρίσκει αγανακτισμένους με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σας και δεν είστε σίγουροι κατά πόσο θα αντέξει η όποια σχέση. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις όσο είστε εκνευρισμένοι. Ενδεχομένως να είναι παροδική η φάση που περνάτε και σύντομα να επανέλθουν οι ισορροπίες. Στις 2/12 το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα θα προκαλέσει ασυνεννοησία με εργοδότες ή παρεξήγηση με ηλικιωμένο άτομο και η επικοινωνία θα χρήζει προσοχής. Με το τετράγωνο Ερμή - Δία στις 6/12 θα υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και μπορεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, δίχως όμως να μπορέσετε να τις φέρετε εις πέρας. Στις 7/12 ο κυβερνήτης σας ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω και μέχρι τις 11/2/23 θα πάρετε μια χρηματοδότηση ή θα ρυθμίσετε μια οφειλή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σάς βρίσκει ο μήνας κι αυτό από τη μια είναι καλό, όμως το στρες είναι τόσο έντονο που μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία σας. Προσέξτε τις διατροφικές σας συνήθειες, καθώς, λόγω κούρασης, έχετε έντονη την ανάγκη για κατανάλωση γλυκυσμάτων, και φροντίστε να γυμνάζεστε ή να περπατάτε μισή ώρα τη μέρα για να αποβάλλετε το άγχος και να τονώνετε τον οργανισμό σας. Στις 2/12 το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα δεν θα ευνοήσει τις επαγγελματικές συναλλαγές με το εξωτερικό. Μην εξιδανικεύσετε μια πρόταση συνεργασίας. Ο Δίας στους Ιχθύς ευνοεί τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, αλλά στις 4/12 το τετράγωνο με τον Ερμή δείχνει πως μπορεί να προκύψει μια αδιαθεσία που θα σας αναγκάσει να αναβάλετε ένα ταξίδι. Στις 7/12 ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω και μέχρι τις 11/2/23 θα ευνοηθούν οι συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Ο Δεκέμβριος ξεκινά με ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας μέσω μιας νέας πηγής εσόδων, όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις περιττές δαπάνες, τις επενδύσεις και τα ρίσκα. Την 1η/12 η αντίθεση Αφροδίτης - Άρη προμηνύει εντάσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό ή με φιλικό σας πρόσωπο. Στις 2/12 το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα θα προκαλέσει εξιδανικεύσεις οικονομικών υποθέσεων και θα είναι ακατάλληλη στιγμή για οικονομικές συμφωνίες. Στον ερωτικό τομέα η κατάσταση είναι περίπλοκη και είναι θέμα χρόνου να δοκιμαστεί η σχέση σας. Όσοι είστε σε μια καινούργια σχέση αποφύγετε τις υπερβολές και αφήστε περισσότερο χώρο στο ταίρι σας. Στις 6/12 το τετράγωνο Ερμή - Δία θα ανακινήσει ένα αισθηματικό σας ζήτημα. Με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω στις 7/12 οι επαγγελματικές επαφές θα ευνοηθούν και θα είναι ιδανική εποχή για εύρεση εργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δεκέμβριος σας βρίσκει επικεντρωμένους στα επαγγελματικά σας, ταυτόχρονα όμως υπάρχουν και οι ανάγκες της οικογένειας, για τις οποίες πρέπει να μεριμνήσετε, και θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε τον χρόνο σας έτσι ώστε να μη γείρει η ζυγαριά περισσότερο σε έναν τομέα. Η αντίθεση Αφροδίτης - Άρη στο ξεκίνημα του μήνα δείχνει μια προδιάθεση για εντάσεις μέσα στην οικογένεια. Στις 2/12, με το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και γενικά αυτή την εποχή θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στις εκφράσεις σας. Μέχρι και τις 4/12, που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή - Δία, θα επικρατεί αστάθεια στις σχέσεις σας και θα είστε αποπροσανατολισμένοι. Από τις 7/12, που εισέρχεται ο κυβερνήτης σας ο Ερμής στον Αιγόκερω, θα είναι πιο επικοινωνιακή και ευχάριστη η καθημερινότητά σας, και θα είναι ιδανική εποχή για φλερτ και σύσφιξη σχέσεων με τα παιδιά.

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη, σε αντίθεση με τον Άρη, ενδεχομένως να προκαλέσει προβλήματα και διαφωνίες με οικείους ή ίσως να σας απασχολήσει κάποιο νομικό ζήτημα από το παρελθόν που βγαίνει στην επιφάνεια και θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό σας. Επειδή στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης είναι και ο Δίας, ο οποίος στις 4/12 θα είναι σε τετράγωνο με τον Ερμή, αναζητήστε τη νομική συμβουλή ενός ειδικού. Την ίδια μέρα ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς επιστρέφει σε ορθή φορά, αυξάνοντας την έμπνευσή σας και τη διάθεση να ασχοληθείτε με τους στόχους σας. Νέες ιδέες θα σας δίνουν ώθηση για κυνήγι ευκαιριών. Από τις 7/12, που εισέρχεται ο Ερμής στον Αιγόκερω, θα ευνοηθούν οι διαπραγματεύσεις ακινήτων και η επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με έντονο προβληματισμό σχετικά με τα οικονομικά σας και καθώς θα εντείνεται το άγχος σας για οφειλές, δάνεια, χρηματοδοτήσεις μπορεί να ξεσπάτε σε άτομα που προσπαθούν να σας στηρίξουν. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας ώστε να μην υπάρχουν δυσάρεστες εξελίξεις στις σχέσεις σας. Στις 2/12 το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα δεν θα ευνοήσει τα ρίσκα και τις επενδύσεις. Η κρίση σας δεν θα είναι ξεκάθαρη και μπορεί να εξαπατηθείτε. Ιδιαίτερη προσοχή στα έξοδα στις 6/12, που το τετράγωνο Ερμή - Δία θα σας ωθήσει σε υπερβολές. Ενδεχομένως να ξοδέψετε πολλά σε τυχερά παιχνίδια, στην ψυχαγωγία ή σε αγορές για τα παιδιά. Από τις 7/12, που εισέρχεται ο Ερμής στον Αιγόκερω, ο τομέας της επικοινωνίας ενεργοποιείται και μέχρι τις 11/2/23 θα είναι εξαιρετική εποχή για προώθηση υπηρεσιών και εμπορικές συναλλαγές. Ξεκινήστε ένα σεμινάριο και αναζητήστε νέες διεξόδους ψυχαγωγίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πολύ πιεσμένοι αυτή την εποχή και επειδή έχετε αφήσει στην άκρη τις προσωπικές σας ανάγκες είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσετε. Ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση Αφροδίτης - Άρη και αν νιώσετε πως κάποιοι δεν σας σέβονται ή προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν, το πιο πιθανό είναι να λήξει η σχέση/συνεργασία σας. Στις 2/12 το τετράγωνο Ερμή -Ποσειδώνα θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις στην οικογένεια, ενώ στις 4/12 το τετράγωνο Ερμή - Δία θα φέρει αναστάτωση στη σχέση με κάποιον Τοξότη που θα είναι άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τον θυμό σας. Μια καλή εποχή ξεκινά για οικονομικές διαπραγματεύσεις από τις 7/12, που εισέρχεται ο Ερμής στον Αιγόκερω. Μέχρι τις 11/2/23 μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δεκέμβριος ξεκινά με κάποιες εντάσεις στον τομέα της εργασίας και με την αντίθεση Αφροδίτης - Άρη την 1η/12 η υπομονή σας θα εξαντληθεί. Ενδεχομένως να υπάρχει κάποιο άτομο που σας πιέζει και απαιτεί από εσάς να υπερβαίνετε τις δυνάμεις σας ή να έχετε αντιληφθεί πως σας κουτσομπολεύουν. Στις 2/12 το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα θα προκαλέσει παρεξηγήσεις με αδέλφια. Αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα. Στις 6/12, με το τετράγωνο Ερμή - Δία, ενώ θα δοθούν ευκαιρίες σε όσους προωθείτε τις δεξιότητες ή τις υπηρεσίες σας, δεν θα έχετε και πολλή όρεξη για επικοινωνία λόγω πεσμένου ηθικού. Μην αφήσετε κανέναν να σας μπλοκάρει και να επηρεάσει το μέλλον σας. Από τις 7/12, που εισέρχεται ο Ερμής στο ζώδιό σας, ανακτάτε την επικοινωνιακή σας διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι στόχοι και τα όνειρά σας έρχονται στο προσκήνιο με το ξεκίνημα του μήνα, όμως αν νιώσετε πως δεν σας υποστηρίζει το ταίρι σας ή πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, θα επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας. Σίγουρα θα σας απασχολήσουν και τα οικονομικά σας και μπορεί να κάνετε εσφαλμένες ενέργειες που θα προκαλέσουν οικονομικές απώλειες. Στις 2/12, με το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα, αποφύγετε τις διαπραγματεύσεις και τις συναλλαγές με φίλους, καθώς οι πιθανότητες για δημιουργία παρεξηγήσεων θα είναι πολλές. Επίσης, δεν θα ευνοηθούν οι επενδύσεις μέσω διαδικτύου. Στις 6/12 ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγάλος και θα κάνετε υπερβολικά έξοδα αν γιορτάσετε μαζί με φίλους. Στις 7/12 ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω και μέχρι τις 11/2/23 θα πρέπει να έχετε τον νου σας για κρυφούς εχθρούς που θα προσπαθήσουν να σας ανταγωνιστούν με αθέμιτα μέσα.

ΙΧΘΥΣ

Ποσειδώνας και Δίας στο ζώδιό σας αυξάνουν την έμπνευσή σας και στηρίζουν τις προσπάθειές σας, αλλά δεν πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και να αναλάβετε ευθύνες που δεν θα μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση Αφροδίτης - Άρη που σας καλεί να ρίξετε περισσότερη προσοχή στην οικογένεια και να μην είστε συνεχώς απορροφημένοι με τα επαγγελματικά σας. Στις 2/12 το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα θα προκαλέσει αστάθεια σε σχέσεις με εργοδότες και ηλικιωμένους. Οι προσωπικές σας ανάγκες έρχονται σε σύγκρουση με τις υποχρεώσεις σας στις 6/12 με το τετράγωνο Ερμή - Δία και αν δεν επικρατήσει η λογική, οι επιπτώσεις θα είναι δυσάρεστες. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας χρήζουν προσοχής. Από τις 7/12, που εισέρχεται ο Ερμής στον Αιγόκερω, τονίζεται η κοινωνική σας ζωή και θα βελτιώσετε τις σχέσεις με φίλους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM