Ο «αγώνας» για την τέλεια σέλφι οδηγεί στον πλαστικό

Ο «αγώνας» για την τέλεια σέλφι οδηγεί στον πλαστικό Facebook Twitter
1

Οι selfies έχουν οδηγήσει σε αύξηση των πλαστικών επεμβάσεων για διόρθωση του προσώπου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Αμερικανικής Ακαδημίας Πλαστικής του Προσώπου και Επανορθωτικής Χειρουργικής.

«Τα τελευταία 2,5 χρόνια έχει σημειωθεί μια αύξηση της τάξης του 25%» ανέφερε σύμφωνα με την Daily Mail, ο Dr Sam Rizk, πλαστικός χειρουργός στη Νέα Υόρκη. «Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έρχονται με τα κινητά τους τηλέφωνα και μου δείχνουν εικόνες. Τα selfies έχουν αρχίζει να γίνονται μια τρέλα», συμπληρώνει. Όπως αναφέρει ο ίδιος τα social media είναι αυτά που οδηγούν σε μεγαλύτερη ανασφάλεια για την εικόνα και στη συνέχεια στο χειρουργικό κρεβάτι του πλαστικού.

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χειροτερεύουν την κατάσταση. Πλέον ο καθένας ανεβάζει δεκάδες φωτογραφίες του κάθε μέρα στο Facebook και το Instagram», λέει ο Δρ Rizk.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Living / Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Ο Μιμίκος είναι ένας sassy κόκορας έξι μηνών που έχει κλέψει την καρδιά της Αναστασίας, ένα ζώο συντροφιάς που μπορεί να την τρελαίνει στα «κικιρίκου» όλη μέρα, αλλά τη βοήθησε να δει τη ζωή της αλλιώς, και να την αλλάξει.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Η κυρία Μαρία, ο κύριος Νίκος και μια ιστορία αγάπης με μια μηχανή ποπκόρν

Living / Πενήντα καλοκαίρια χωρίς ρεπό, με μαλλί της γριάς και ψημένο καλαμπόκι

Ο κύριος Νίκος έχει προλάβει την εποχή που το γλειφιτζούρι κοκοράκι ήταν συνώνυμο του πρώτου ραντεβού. Μετά από δεκαετίες στους δρόμους, δεν μπορεί να φανταστεί καλοκαίρι χωρίς πανηγύρι και χωρίς το μηχάνημα του ποπκόρν.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
CHECK Ένα πρωί αναζητήσαμε πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Living / Birdwatching στην Αθήνα: Παρατηρώντας πρωί-πρωί πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Το birdwatching στην πόλη μας είναι πολύ πιο δημοφιλές από ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι ξένοι το λατρεύουν, και παίρνουν τα πάρκα και τα βουνά για να ανακαλύψουν τσαλαπετεινούς και κουκουβάγιες, σε ένα «κυνήγι» με τα κιάλια που κάνει το συγκεκριμένο τουρ από τα πιο διαδεδομένα στην Ελλάδα.
M. HULOT