Νόμιμη πλέον η μαριχουάνα στην πολιτεία Ουάσινγκτον

Νόμιμη πλέον η μαριχουάνα στην πολιτεία Ουάσινγκτον Facebook Twitter
0

Από σήμερα η κατοχή μέχρι 28,4 γραμμαρίων μαριχουάνας στην αμερικανική πολιτεία Ουάσινγκτον θεωρείται νόμιμη, αλλά η χρήση της σε δημόσιους χώρους θα εξακολουθεί να απαγορεύεται.

Όπως αναφέρει το BBC, η χρήση κάνναβης για ιατρικούς λόγους επιτρεπόταν από το 1998 στην εν λόγω πολιτεία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν ένα μήνα, στη διάρκεια των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ, οι ψηφοφόροι των πολιτειών Κολοράντο και Ουάσινγκτον τάχθηκαν υπέρ της αποποινικοποίησης της μαριχουάνας.

Το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι το κράτος δεν θα επιτρέψει για τουλάχιστον ένα ακόμη χρόνου τη νόμιμη πώληση της ναρκωτικής ουσίας από εξουσιοδοτημένα καταστήματα στο μοντέλο του Άμστερνταμ.

Αυτή η αντίφαση προτρέπει τους ενδιαφερόμενους να καλλιεργούν στην οικία τους τη μαριχουάνα που θα θελήσουν να καταναλώσουν, ενώ η παράνομη πώληση μαριχουάνας σε τρίτους θα πάρει μεγάλες διαστάσεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακαδημία «Λέοντες»: Ένα βράδυ στον Πειραιά με σπαθιά και βυζαντινές πανοπλίες

Living / Ένα βράδυ στον Πειραιά με σπαθιά και βυζαντινές πανοπλίες

Παρακολουθήσαμε μια προπόνηση των «Λεόντων», μιας ακαδημίας ιστορικών ευρωπαϊκών πολεμικών τεχνών, και ανακαλύψαμε τα μυστικά ενός αθλήματος που ισορροπεί μεταξύ Ιστορίας και σωματικής άσκησης.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΙΛΑΛΗΣ
Εσείς θα κλωνοποιούσατε το κατοικίδιό σας;

Living / Εσείς θα κλωνοποιούσατε το κατοικίδιό σας;

Από την Μπάρμπρα Στρέιζαντ μέχρι τον Πρόεδρο της Αργεντινής και τον αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι, Όλο και περισσότεροι πληρώνουν πολλές χιλιάδες για να κλωνοποιήσουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια.
THE LIFO TEAM
Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Living / Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Ο Μιμίκος είναι ένας sassy κόκορας έξι μηνών που έχει κλέψει την καρδιά της Αναστασίας, ένα ζώο συντροφιάς που μπορεί να την τρελαίνει στα «κικιρίκου» όλη μέρα, αλλά τη βοήθησε να δει τη ζωή της αλλιώς, και να την αλλάξει.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ