Meet Market - Christmas Edition

Meet Market - Christmas Edition Facebook Twitter
0

The Meet Market - <<Τεχνόπολις>> Δήμου Αθηναίων
Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 2012
13:00 - 23:00 κάθε μέρα
Πειραιώς 100, 11854 Αθήνα

 

1.

Meet Market - Christmas Edition Facebook Twitter


2.
Meet Market - Christmas Edition Facebook Twitter


3.
Meet Market - Christmas Edition Facebook Twitter


4.
Meet Market - Christmas Edition Facebook Twitter


5.
Meet Market - Christmas Edition Facebook Twitter


6.
Meet Market - Christmas Edition Facebook Twitter


7.
Meet Market - Christmas Edition Facebook Twitter


8.
Meet Market - Christmas Edition Facebook Twitter


9.
Meet Market - Christmas Edition Facebook Twitter

Το Meet Market αποχαιρετά την φετινή χρονιά με το μεγαλύτερο event στην ιστορία του, που θα γίνει τα Χριστούγεννα, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων. Το Meet Market επιστρέφει γεμάτο γιορτινή διάθεση στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στις 8 & 9 Δεκεμβρίου, μόλις δώδεκα μέρες πριν την καταστροφή του κόσμου. Από τις 13:00 έως και τις 23:00, ένα ξεχωριστό εορταστικό Χριστουγεννιάτικο market για άλλη μια φορά δίνει έμφαση στις νέες ιδέες και ενθαρρύνει το επιχειρηματικό πνεύμα!

Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικό-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Πάνω από 130 καλλιτέχνες και πολλές νέες συμμετοχές, θα κατακλύσουν την Τεχνόπολη με τις μοναδικές δημιουργίες τους! Όπως πάντα, θα παίζει ασταμάτητη μουσική από εγχώριους dj's για να δίνουν τον ρυθμό... και φυσικά, δώρα για όλους όσους παίξουν το παιχνίδι στο κεντρικό ταμείο! Ένα ξεχωριστό χειμωνιάτικο σαββατοκύριακο στην πόλη για τα εορταστικά ψώνια, για τη μουσική, για την παρακολούθηση κάποιου σεμιναρίου ή απλά για βόλτα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αίθουσες: «Κωστής Παλαμάς», (Κτίριο «Δ10»)
«Τάκης Παπατσώνης», (Κτίριο «Δ6»)
«Κων/νος Καβάφης», ( Κτίριο «Δ7»)

www.themeetmarket.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κυρία Μαρία, ο κύριος Νίκος και μια ιστορία αγάπης με μια μηχανή ποπκόρν

Living / Πενήντα καλοκαίρια χωρίς ρεπό, με μαλλί της γριάς και ψημένο καλαμπόκι

Ο κύριος Νίκος έχει προλάβει την εποχή που το γλειφιτζούρι κοκοράκι ήταν συνώνυμο του πρώτου ραντεβού. Μετά από δεκαετίες στους δρόμους, δεν μπορεί να φανταστεί καλοκαίρι χωρίς πανηγύρι και χωρίς το μηχάνημα του ποπκόρν.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
CHECK Ένα πρωί αναζητήσαμε πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Living / Birdwatching στην Αθήνα: Παρατηρώντας πρωί-πρωί πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Το birdwatching στην πόλη μας είναι πολύ πιο δημοφιλές από ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι ξένοι το λατρεύουν, και παίρνουν τα πάρκα και τα βουνά για να ανακαλύψουν τσαλαπετεινούς και κουκουβάγιες, σε ένα «κυνήγι» με τα κιάλια που κάνει το συγκεκριμένο τουρ από τα πιο διαδεδομένα στην Ελλάδα.
M. HULOT
Retreat Culture: Η νέα τάση είναι να φεύγεις για να βρεις τον εαυτό σου

Ψυχή & Σώμα / Retreat Culture: Η νέα τάση είναι να φεύγεις για να βρεις τον εαυτό σου

Τι ακριβώς αναζητούν όσοι συμμετέχουν σε retreats ευεξίας; Πρόκειται για απόδραση ή επιστροφή σε κάτι πιο αυθεντικό; Είναι μόνο για ευκατάστατους ξένους τουρίστες ή υπάρχουν προτάσεις και για τους «κανονικούς» ανθρώπους; Απαντά η δημιουργός των Fykiada Retreats, Άννα Μαρτίνου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Γιατί όλοι μιλάνε για τη βιταμίνη C;

Living / Γιατί όλοι μιλάνε για τη βιταμίνη C;

Ξέρουμε όλοι ότι προσφέρει τριπλό όφελος: προστατεύει την επιδερμίδα από το οξειδωτικό στρες και τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και συμβάλλει στην ομοιογένεια του τόνου, μειώνοντας σταδιακά δυσχρωμίες και σημάδια από τον ήλιο. Δεν υπόσχεται. Δουλεύει.
ΕΦΗ ΑΝΕΣΤΗ