Το κρύο φτιάχνει κορμί

Το κρύο φτιάχνει κορμί Facebook Twitter
9

 

Αδυνατίζει η συνεχής έκθεση στο κρύο, σύμφωνα με έρευνα Ολλανδών επιστημόνων που ασχολήθηκαν με το ζήτημα για σχεδόν μία δεκαετία.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες για το πάχος φταίνε και τα ζεστά σπίτια και γραφεία, για αυτό θα πρέπει, αν θέλουμε να χάσουμε κιλά, να έχουμε χαμηλά το θερμοστάτη.

Όπως δηλώνει ο επικεφαλής της έρευνας Βάουτερ βαν Μάρκεν Λίχτενμπελτ η κεντρική ιδέα, είναι «να αφήσουμε τα σώματά μας να "δουλέψουν" ξανά για να ελέγξουν την θερμοκρασία τους».

Σύμφωνα με την ολλανδική έρευνα, μετά από διαβίωση στους 15 βαθμούς μέσα σε ένα κλειστό χώρο για έξι ώρες κάθε μέρα επί 10 μέρες, οι άνθρωποι εμφάνισαν αύξηση του καφέ λίπους στο σώμα τους-είναι αυτό που καίει θερμίδες και δημιουργεί θερμότητα- ενώ  ένιωθαν πιο άνετα και τουρτούριζαν λιγότερο.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπάρχει η τουριστική Πλάκα, υπάρχει και η δική μας

Living / Υπάρχει η τουριστική Πλάκα, υπάρχει και η δική μας

Για κάθε σχεδόν πόλη του κόσμου, οι τουριστικοί οδηγοί χωρίζονται σε εκείνους που συγκεντρώνουν «τα Χ καλύτερα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε» και στους «ζήστε το σαν ντόπιος». Στην περίπτωση της Αθήνας, η περιοχή της Πλάκας μπαίνει σίγουρα στους πρώτους οδηγούς. Ποιος είπε όμως ότι δεν έχει να προσφέρει και στους Αθηναίους;
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Gohar World: H Laila και Nadia Gohar μας καλούν να στρώσουμε σουρεαλιστικά τραπέζια

Living / Gohar World: Ένας λογαριασμός στο Instagram μας καλεί να στρώσουμε σουρεαλιστικά τραπέζια

Η Laila Gohar είναι καλλιτέχνις και το φαγητό, το εκφραστικό της μέσο. Αυτήν τη φορά συνεργάστηκε με τη ζωγράφο και γλύπτρια αδελφή της Nadia προκειμένου να δημιουργήσουν ένα σύμπαν με πρωτότυπα σκεύη, πιστεύοντας ότι πρέπει να προσεγγίζουμε το στρώσιμο του τραπεζιού με την ίδια προσοχή που δίνουμε στο ντύσιμό μας. Τη ρωτήσαμε πώς εμπνεύστηκε τον σχεδιασμό των αντικειμένων τους και μας περιέγραψε ένα σκηνικό που αντίκρισε στη μέση ενός σούπερ μάρκετ στην Κρήτη.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ