Η γαλλική προφορά έπαψε να είναι η πιο σέξυ στον κόσμο

Η γαλλική προφορά έπαψε να είναι η πιο σέξυ στον κόσμο Facebook Twitter
3
Η γαλλική προφορά έπαψε να είναι η πιο σέξυ στον κόσμο Facebook Twitter

Η βρετανική προφορά είναι η πιο ελκυστική σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση σε 11.000 άτομα από 24 χώρες, που πραγματοποίησε το Time Out Global Dating Survey.

Περισσότερο από το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων απάντησαν πως προτιμούν την αγγλική προφορά, με τους κατοίκους σε Παρίσι, Νέα Υόρκη και Σίδνεϊ να εμφανίζονται ως οι πιο φανατικοί λάτρεις της. 

Στη δεύτερη θέση ήρθε η αμερικανική προφορά, ακολουθούμενη από την ιρλανδική κι εκείνη της Αυστραλίας. Η γαλλική, που κάποτε θεωρούνταν η κατεξοχήν γλώσσα του έρωτα, έπεσε στην πέμπτη θέση. 

Η γαλλική προφορά έπαψε να είναι η πιο σέξυ στον κόσμο Facebook Twitter

Βέβαια, το Παρίσι εξακολουθεί να θεωρείται η πιο ρομαντική πόλη του κόσμου κι αυτή που διαθέτει το "καλύτερο σκηνικό για ραντεβού", αφήνοντας πίσω Μελβούρνη, Κουάλα Λουμπούρ, Πεκίνο και Σικάγο. Το Λονδίνο, στη συγκεκριμένη κατάταξη, ήρθε έκτο.

Άλλα ευρήματα της έρευνας έδειξαν πως σχεδόν το 58% των συμμετεχόντων τσεκάρουν πριν βγουν ραντεβού το προφίλ του "υποψηφίου" πριν τον συναντήσουν, ενώ περισσότεροι από τους μισούς δήλωσαν πως φιλιούνται από το πρώτο ραντεβού.

Μόνο 1 στους 10 θεωρεί πως το σεξ στο πρώτο ραντεβού είναι αποδεκτό. Ο μέσος όρος των ραντεβού πριν το σεξ είναι 3,5, με τα 9 ραντεβού να θεωρούνται "πλαφόν" πριν νιώσουν άνετα να αποκαλέσουν τους εαυτούς τους ζευγάρι με κάποιον.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

10AM Apotheke: Ένα υπόγειο στο Γκάζι προσφέρει άρτο, βότανα, κεριά και λιβάνι

Living / Ένα υπόγειο στο Γκάζι προσφέρει άρτο, βότανα, κεριά και λιβάνι

Στα θεμέλια του 10AM Lofts, η Εύα Παπαδάκη συγκεντρώνει πράγματα ακατέργαστα και πολυτελή ταυτόχρονα, παράλληλα συνεργάζεται με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για limited συλλογές, για το 10AM Apotheke, ένα διαφορετικό concept store που και μόνο η περιήγηση σε αυτό αποτελεί μια εμπειρία για τις αισθήσεις.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Γιατί οι άνθρωποι χάνουν όλο και πιο συχνά την υπομονή τους στα αεροπλάνα

Living / Γιατί οι άνθρωποι χάνουν όλο και πιο συχνά την υπομονή τους στα αεροπλάνα;

Κάποιος που ξόδεψε ένα πεντακοσάρικο για να στριμωχτεί σε μια πτήση και υπέστη τρεις ώρες ανεξήγητης καθυστέρησης, με αποτέλεσμα να χάσει μια σημαντική συνάντηση ή ένα εορταστικό οικογενειακό δείπνο, μάλλον δικαιούται να είναι λίγο θυμωμένος.
THE LIFO TEAM
Therapyspeak: Πώς μια ποπ ψυχοθεραπευτική γλώσσα αλλάζει τον τρόπο που μιλάνε οι άνθρωποι σήμερα

Social Media / Therapy speak: Γιατί ψυχαναλύουμε ο ένας τον άλλον ασταμάτητα;

Αποκρυπτογραφώντας το πολύπλευρο ζήτημα του therapy speak, πώς δηλαδή η γλώσσα μιας pop psychology κουλτούρας που έφεραν το TikTok και τα κοινωνικά δίκτυα αλλάζει τον τρόπο που μιλούν και αλληλεπιδρούν οι άνθρωποι σήμερα.
ΙΩΝΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ