Ένας Αϊτινός προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο προσφέροντάς του χρώμα

Ένας Αϊτινός προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο προσφέροντάς του χρώμα Facebook Twitter
0

Όταν ο Rony Delgarde εγκατέλειψε την πατρίδα του Αίτη, πριν από 12 χρόνια, για ένα καλύτερο μέλλον, εντυπωσιάστηκε από την πολυχρωμία των κτιρίων στην πόλη Ατλάντα των ΗΠΑ.

Ο ίδιος από εκείνη την ημέρα ήθελε να χαρίσει σε όλο τον κόσμο τη δυνατότητα να έχει λίγο χρώμα παραπάνω κι έτσι ίδρυσε το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Global Paint for Charity».

Αυτό που κάνει η οργάνωση είναι να συγκεντρώνει, μέσω δωρεών, μπογιές από κάθε χρώμα και να τις στέλνει στη συνέχεια σε αναπτυσσόμενες χώρες.

Μέχρι στιγμής ο ίδιος έχει καταφέρει να χαρίσει 6.000 γαλόνια μπογιάς.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακαδημία «Λέοντες»: Ένα βράδυ στον Πειραιά με σπαθιά και βυζαντινές πανοπλίες

Living / Ένα βράδυ στον Πειραιά με σπαθιά και βυζαντινές πανοπλίες

Παρακολουθήσαμε μια προπόνηση των «Λεόντων», μιας ακαδημίας ιστορικών ευρωπαϊκών πολεμικών τεχνών, και ανακαλύψαμε τα μυστικά ενός αθλήματος που ισορροπεί μεταξύ Ιστορίας και σωματικής άσκησης.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΙΛΑΛΗΣ
Εσείς θα κλωνοποιούσατε το κατοικίδιό σας;

Living / Εσείς θα κλωνοποιούσατε το κατοικίδιό σας;

Από την Μπάρμπρα Στρέιζαντ μέχρι τον Πρόεδρο της Αργεντινής και τον αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι, Όλο και περισσότεροι πληρώνουν πολλές χιλιάδες για να κλωνοποιήσουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια.
THE LIFO TEAM
Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Living / Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Ο Μιμίκος είναι ένας sassy κόκορας έξι μηνών που έχει κλέψει την καρδιά της Αναστασίας, ένα ζώο συντροφιάς που μπορεί να την τρελαίνει στα «κικιρίκου» όλη μέρα, αλλά τη βοήθησε να δει τη ζωή της αλλιώς, και να την αλλάξει.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ